Şimdi Ara

Thief (2014) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
2
Favori
26.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu an 4. chapter'dayım ve oyun benim açımdan son derece sürükleyici gidiyor. Master zorluk seviyesinde 1 kişiye bile görünmeden, kimseye dokunmadan, her yeri araştırarak, okuyarak gidiyorum; eski Thief havasını fazlasıyla yaşatıyor. Benim gözümde en az 80 alacak bir oyundur. Gereksiz yere düşük puan verilmiş.

  • Şu Brothel deki podyum bulmacasını çözebilen oldumu, sembolleri buldum da; madalyondakilaerle benzerlik göremedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigen


    Şu Brothel deki podyum bulmacasını çözebilen oldumu, sembolleri buldum da; madalyondakilaerle benzerlik göremedim



    Sembolleri bulduysan madalyondaki semboller zaten parlıyor olacaktır.Ordan parlayanları alt alta getirmen gerek.
  • Alt yazılarda ve konuşmalarda bir senkronizasyon sorunu mu var ?
  • Hocam bende normalde kimseye dokunmadan ilerlemeyi severim ama sanki o zaman tüm her yeri araştıramam gibi geliyor herkesi takedown yapıp ilerliyorum ama mümkün diyorsanız bende baştan kimseye dokunmadan ilerleyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raistlin2212

    Alt yazılarda ve konuşmalarda bir senkronizasyon sorunu mu var ?

    Beni çok rahatsız etmedi ama var. Bazen gardiyanların veya şehirdeki insanların konuşmaları karışıyor, onlar çok rahatsız edici ama onun sebebi senkronizasyon değil. Oyun belli bir yere girince(bir iki adım ileri gidip geri dönünce bile) konuşmayı tekrar başlatıyor öbür konuşma devame ederken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Hocam bende normalde kimseye dokunmadan ilerlemeyi severim ama sanki o zaman tüm her yeri araştıramam gibi geliyor herkesi takedown yapıp ilerliyorum ama mümkün diyorsanız bende baştan kimseye dokunmadan ilerleyeyim.

    Şimdiye kadar engel olabilecek bir şey çıkmadı daha. Kenar köşe ne varsa inceliyorum bir de.

    Eğer oyunun ortalarına vs. geldiysen bence olduğu şekilde devam et, sonra yine oynarsın. Ama başlardaysan tekrar başlanabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Şu an 4. chapter'dayım ve oyun benim açımdan son derece sürükleyici gidiyor. Master zorluk seviyesinde 1 kişiye bile görünmeden, kimseye dokunmadan, her yeri araştırarak, okuyarak gidiyorum; eski Thief havasını fazlasıyla yaşatıyor. Benim gözümde en az 80 alacak bir oyundur. Gereksiz yere düşük puan verilmiş.

    bizim gibi eski tadları bilenler için vermiyorlar sanırım puanları artık :) kesinlikle Stealth Action ın hakkını veren bir Thief olmuş bence de ... Atmosfer iyi ,yapay zeka iyi ,istediğin tarz oynama imakanı veriyor daha ne olsun

    ayrıca grafiklere falan laf edende taş olur yahu , ışıklandırmalar falan 10 numara , gördüğüm kadarı ile tes. grafikleri de en iyi kullanan oyunlardan biri ... bu UE3 de de ne iş varmış arkadaş
    Thief (2014) [ANA KONU]

    Thief (2014) [ANA KONU]

    Thief (2014) [ANA KONU]

    Thief (2014) [ANA KONU]


    update 1.2 de çıkmış bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Mart 2014; 23:43:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigen


    Şu Brothel deki podyum bulmacasını çözebilen oldumu, sembolleri buldum da; madalyondakilaerle benzerlik göremedim



    Eğer madalyonda yanmıyorsa sembolleri bulamamışsın demektir. Podyum kısmından sonra devam edince duvarlarda delikler var görmüşsündür, o deliklerden bakınca orada yukarıdaki duvarlarda büyük semboller var onlara bakınca otomatik update oluyor görev. 3 delikten 3 sembol göreceksin, sonuncusu da zaten podyumun karşısında bi tane var




  • içim bayıldı karanlıktan, genelevli bölüme kadar dayanabildim, direk kaldırdım. Oyunu zaten eskide yapmışsınız neden her saniyesini karanlıkta, o lağım deliklerinde geçirtirsiniz oyunu mübarekler. Grafikten kısmak için mi yapıyorlar metroda da böyleydi, Neyse oynayabilenlerine iyi oyunlar.
  • Oyunu bitirdim.
    O yaratıkları koymasalar daha güzel olacaktı ama neyse



    Oyunun sonunda Erin yine düştü ya öldü mü yoksa yine geçen sefer ki gjbi ölmedimi. Böyle bırakmasalardı ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    içim bayıldı karanlıktan, genelevli bölüme kadar dayanabildim, direk kaldırdım. Oyunu zaten eskide yapmışsınız neden her saniyesini karanlıkta, o lağım deliklerinde geçirtirsiniz oyunu mübarekler. Grafikten kısmak için mi yapıyorlar metroda da böyleydi, Neyse oynayabilenlerine iyi oyunlar.

    Thief'in özü ilk oyundan beri karanlıktır aslında. Aksini yapsalardı asıl o zaman garip olurdu.

    Senin için kararmış hacu. FarCry ormanları sana iyi gelir ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 11 Mart 2014; 0:19:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    içim bayıldı karanlıktan, genelevli bölüme kadar dayanabildim, direk kaldırdım. Oyunu zaten eskide yapmışsınız neden her saniyesini karanlıkta, o lağım deliklerinde geçirtirsiniz oyunu mübarekler. Grafikten kısmak için mi yapıyorlar metroda da böyleydi, Neyse oynayabilenlerine iyi oyunlar.

    Thief'in özü ilk oyundan beri karanlıktır aslında. Aksini yapsalardı asıl o zaman garip olurdu.

    Senin için kararmış hacu. FarCry ormanları sana iyi gelir ama.

    yemin ederim bu oyunu sevse sevse musakka sever demiştim içimden anatolojisini bilmiyordum, thief abiyi bikini giydirip salacak halleri yok tabi de kutusunun yanında alanlara birer el feneri de versinler bari




  • Oyun iyi hoşda..

    Bende ufak bir problem var çözemedim.. Bölüm yüklemeden sonrası başlangıç sinematiklerinde garip bir gecikme oluşuyor.. Steam doğrulaması ve güncelleme yaptığım halde halen sorun halen var.. Sanırım üçüncü güncellemeyi bekleyecez o zamana kadar skyrime devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 12 Mart 2014; 23:04:50 >
  • Nihayet en son seviye zorlukta butun hudlar focuslar kapali, butun ek gorevler dahil oyunu bitirebildim.Simdi neden puan kirildigini biraz anlayabildim ancak önceki degerlendirmemde 9 demistim oyunun ederi bana gore 8 civari önceki mesajimi revize etmem gerekiyor, yine cogu oyundan iyi ve kalburüstü bir kalitede yapilmis zayif kalan yönü senaryoyu olusturan ana gorevlerin icinin boş, sığ olmasi, beklentilerimizi karsilamamasi diye dusunuyorum. chapter 4, 5, 6, ve son chapter cok basit üstünkörü yapilmis, sadece guardlari gizlice gecerek, yapilacak çözülecek olaylarin olmamasi çok basit birkac işle chapterler tamamlaniyor. Her chapterin kendine göre derinligi ve cözülmesi gereken olaylar ve bulmacalarin olmasi gerekiyordu böyle alismistik. Bu eksikligi tipki Tomb Raider yapildigi gibi reloaded olarak tekrar oyunu sifirlama ve yeniden canlandirma oldugu icin boyle aksakliklarin oldugunu saniyorum diger serileri geldikce bu aksaklik ve yavanlik umarim giderilir.

    Yan görevler cogu yerde ana gorevlerden daha zevkli geldi daha karmasik ve cozmesi gerekilen islerdi. Yan görevler olmasaydi oyun hayal kirikligi yaratabilirdi ama totalde oyun oldukca tatmin etti guzel bir deneyim yasatti memnun oldum böyle kaliteli yapimlara ihtiyacimiz oldugu şu donemde ilaç gibi geldi. Oyun yapisi itibariyle herkesin sevemeyecegi zaten (forum konusu olarak 3-5 sayfalık) karanlikta gecen sabır ve cok dikkat isteyen bu dönemde oyunlarin bol adam öldürmeli olmasindan bıkmış degisik bir konsept arayanlara da hitap ediyor.

    Grafikleri de cok begendim 1800'lu yillarin Charles Dickens dunyasina benzetilmis, bolca gri ve kahverenginin kisitli tonlarinindan olusan sanatsal bir cizim teknigi vardi cevre dizayni kasveti iyi vermis ancak mekanlar cesitlilikten mahrum biraz kendini tekran eden sehir mekanlari eksik yanlari olsada iç karartici havayi oyun butununde tamamiyle hissettim. Sesler ortalaminin uzerinde ve ufak eksiklere ragmen tatmin ediciydi. Thief havasini yine hissettim oyunun dinamikleri oynanis olarak herhangi bir eksiklik yoktu umarim ikinci oyunca senaryo derinligi ve chapterlarda yapilan işler derinlikler artarsa daha bir keyifle oynanabilir.




  • Technics kullanıcısına yanıt
    anatoloji ne ola ki
  • Güzel inceleme olmuş Chapter 4'teyim.Oyun iyi ama tek sorun beklenenin biraz altında.
  • 11 saatlik gameplay sonucu ben de bitirdim oyunu. Oyun belki harika değil ama bazı sitelerde kötülendiği kadar da kötü değil. Gerçekten oynarken zevk aldım. Chapter 5 sağlamdı


    Oyunun sonunda açık kapı bırakıldı satışlar kötü olmazsa yapımcıların dediği gibi devam oyununa hazırlıklı olabiliriz. Nereye çeksen oraya gidecek şekilde bitti oyun
  • chapter 5'te oynamayı bıraktım. piskolojik korku temalı bir oyuna döndü. gölgelere saklanıp gizliden hava yapan koskoca usta hırsız garrett tıkırtı duyunca işkillenen tırsak birine döndü sayemde.
    devamı az spoiler ses geliyor kapıdan delikten bakıyorum adam bana ben ona bakışıyoruz kapıyı açıyorum kimse yok. etrafta bişeyler dolanıyor. hasar veriyor. mankenler pis pis hareket ediyor. kapılar kapanıyor üstüne not geliyor kapıları kapatın. asansör boşluğu derinmi diye bakarken arkadan aşağı bile ittildim. Bir bayağı korku filmi olmuş bölüm. olmaz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 16 Mart 2014; 2:22:20 >
  • nilyum kullanıcısına yanıt
    O bölüm biraz daha ilerler isen güzelleşiyor aslında.Sadece o bölümde var o etki diğer bölümlerde yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.