Şimdi Ara

Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasa son günlerde kafama takıldı, normalde haf 912 yi beğenirdim hep ama vatanda gördüm kasayı kafamı karıştırdı , tipi güzel. haf 912 ile eşdeğer denebilir aslında, kablo toplama falan olsa daha da iyi olurdu aslında. malzeme kalitesi de güzelmiş, incelemelerde öyle söylüyorlar... forumda kullananlara pek rastlamadım ama... modifiye eden bi arkadaş gördüm:

ben kasayla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum aslında, haf 912'ye göre karşılaştırdığımda pek fark göremedim, kablo toplama yok ama toplayan toplamış yani:

bu da güzel (tıklayın)

crossfireli resmi de var (tıklayın)

soğutma bana göre bir etken değil çünkü kasaların çoğunda ilk aldığınız zamanlarda performans göremessiniz, ekstra fan takarak verimi artırırsak soğutma sistemini geliştirebiliriz. aslında bu kasa ilk haliyle çok da kötü sonuçlar elde etmemiş ama ben bu kasayı alırsam, öne xigmatek xlf serisinden turuncu kanatlı, renkli beyaz ledli fan alacağım. diğer yerlere ise büyük ihtimalle akasa viper s flow 12 cm sarı fan alırım. sarı, mavi ve turuncu güzel gider fan filtresi de şart tabi...

evet arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum, kullananlar varsa özellikle onların da görüşleri benim için çok önemli..

• Dock station'u için seçilesi bir kasa. Ama Haf912 plus modeline göre tek artısı bu..!
    Tek bu mu yani? Başka artısı yok mu?

@Infernall,
    Fena gözükmüyor aslında, kafam iyice karıştı. Ama ben kasa ve psu yu ayrı olarak almak istiyorum. Tek kasa olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla, ayrıca malzeme kalitesine kötü diyenler olmuş. Yağ tenekesi diyenler var.

@AMFİBİ,
    Hocam 6950'den yukarısı beni aşar zaten. 30 cm boşluk varmış, yeterli olur sanırım. Zaten teknoloji gelişiyor, gitgide küçülür ekran kartları. GDO'lu 5970'ler için (33 cm) sıkıntılı olabilir tabi... Zaten ben aşırı tak-çıkar yapan biri değilim, 2008'de topladım PC'mi. Topladığımdan beri sadece 2 kez açıp süpürgeyle temizledim. Parçalara hiç dokunmadım... Zaten kasam dandik bişey... 70 TL'ye PSU'yla beraber almıştım... Resmi:

Modlayıp kullananlar da var: (Tam senin konular )

Diğer yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Özellikle kasayı kullananlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 6 Kasım 2011; 18:53:40 >

• Yağ tenekesi diyenler varsa bulaşma hiç. Çok fena rezonans yapar..
    Piyasadaki birçok kasayı kesmiş biri olarak tavsiyem : HAF912
    Öyle kasalar kestim ki, elimde kalmasın diye keserken salavat çektiğim bile oldu.
    Bunların içinde plexi taktığımda orijinalinden daha sağlam olan kapaklar vardı..
    O derece yani..

@AMFİBİ,
    Hocam tabiki senin tecrübelerine güveniyorum, forumda konularını gördüm. Elden geçirdiğin kasalar gerçekten süper. Özellikle yatay bir kasa yapmışsın kendine, plexili... En çok hoşuma giden kasaydı. Senin hakkında yapılan yorumlar da güzel... Ama hocam Thermaltake CM kadar kaliteli değil mi? Hiç Thermaltake aldın mı eline? Onu merak ettim. Çünkü v6'nın tipi gerçekten hoşuma gitti. Teşekkürler şimdiden. İyi bayramlar...

Diğer arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 6 Kasım 2011; 21:12:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

@ferdi_nand,
    Tek bu mu yani? Başka artısı yok mu?

@Infernall,
    Fena gözükmüyor aslında, kafam iyice karıştı. Ama ben kasa ve psu yu ayrı olarak almak istiyorum. Tek kasa olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla, ayrıca malzeme kalitesine kötü diyenler olmuş. Yağ tenekesi diyenler var.

@AMFİBİ,
    Hocam 6950'den yukarısı beni aşar zaten. 30 cm boşluk varmış, yeterli olur sanırım. Zaten teknoloji gelişiyor, gitgide küçülür ekran kartları. GDO'lu 5970'ler için (33 cm) sıkıntılı olabilir tabi... Zaten ben aşırı tak-çıkar yapan biri değilim, 2008'de topladım PC'mi. Topladığımdan beri sadece 2 kez açıp süpürgeyle temizledim. Parçalara hiç dokunmadım... Zaten kasam dandik bişey... 70 TL'ye PSU'yla beraber almıştım... Resmi:

Modlayıp kullananlar da var: (Tam senin konular )

Diğer yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Özellikle kasayı kullananlardan...

Hocam Haf912 Plus ile Thermaltake V6 arasında neredeyse 2kg fark var. Bu demek oluyor ki 912 plus'ın, malzeme yoğunluğu daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdi_nand -- 6 Kasım 2011; 22:00:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemim hakkında görüşleriniz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdi_nand

Hocam Haf912 Plus ile Thermaltake V6 arasında neredeyse 2kg fark var. Bu demek oluyor ki 912 plus'ın, malzeme yoğunluğu daha iyi.

Başka söze gerek yok sanırım.
  • TT giriş seviyesinde hiç iyi kasa bulamazsınız, hatta 250-300TL'lik kasaları bile CM ile karşılaştırılamaz. 400TL üzeri kasalarda kıyaslanılabilir iki marka fakat TT acaip acaip kasalara yüksek fiyatlar geçiyor e haliyle CM alıp başını gidiyor f/p olarak.

Ben ise Haf 912 değilde CM Storm Enforcer öneriyorum çünkü ön kapağı sayesinde hem güzel bir görünüme kavuşmuş hemde ön panelden alınacak tozları en aza indirgemişler, iç yapısı Haf 912 ile aynı zaten. Tabi Storm Enforcer pleksili yan kapakla geliyor.

Orijinalden alıntı: damn2u

TT giriş seviyesinde hiç iyi kasa bulamazsınız, hatta 250-300TL'lik kasaları bile CM ile karşılaştırılamaz. 400TL üzeri kasalarda kıyaslanılabilir iki marka fakat TT acaip acaip kasalara yüksek fiyatlar geçiyor e haliyle CM alıp başını gidiyor f/p olarak.

Ben ise Haf 912 değilde CM Storm Enforcer öneriyorum çünkü ön kapağı sayesinde hem güzel bir görünüme kavuşmuş hemde ön panelden alınacak tozları en aza indirgemişler, iç yapısı Haf 912 ile aynı zaten. Tabi Storm Enforcer pleksili yan kapakla geliyor.

Dipnot..: Piyasada Haf912 Plus akrilik pencereli modeli de var.

• arkadaşlar hepinize teşekkürler, vazgeçirdiniz beni forever cm
  • Ve konu hortlar sizin burada kablo toplama yok demeniz zoruma gitti :) ve hemen kasamın içini açıp kabloları saklamaya başladım aslında kabloları gizlemek için bir sürü yer varmış hatta en önemli keşfim de hdd lerin bağlantı yönlerini kasanın ön tarafına çevirerek en büyük karışıklık noktasını ortadan kaldırmam oldu buna teşvik etmenizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
     Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz... Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz... Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz... Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz... Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz... Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz... Thermaltake V6 hakkında görüşleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper2013kaya -- 8 Nisan 2016; 21:35:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.