Şimdi Ara

THERMALTAKE TT eSPORTS ISURUS Profesyonel Oyun/Müzik Kulaklığı İnceleme(SS)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ürün bu;

    THERMALTAKE TT eSPORTS ISURUS PROFESYONEL KULAKİÇİ OYUN KULAKLIĞI

    Ürünün + 'ları
    Dışarıdan gelen sesi düşürüyor.
    Çok yüksek sesle müzik dinleseniz bile dışarı çok az ses veriyor.

    Özellikle otobüste müzik dinleyenler için ideal.
    Ses seviyesi gerçekten güzel.
    Bası efsane.
    Yanında ek olarak 3.5 mm pc için mikrofon kablosu
    Deri saklama kabı.
    Mikrofonu güzel.

    İster telefon konuşmaları ister pc de mikrofon olarak.


    Ekleme; Arkadaşlar CX200 ile bunun arasında kalanlar oluyor. CX200 ü denemedim ama bunlarla ilgili yorum yapacak olursam,

    CX200 ün arka tarafı küçük. Deri kısım kulakta durmadığında kulaktan kayma söz konusu olabilir.

    ISURUS'un arka tarafı büyük;
    Kulağa tam oturuyor,
    Bass etkisini arttırıyor,
    Dışarıdan gelen sesi azaltıyor,
    Kulaklığın kulaktan kaymasını engelliyor.

    Ayrıca yapı olarak CX200 iki kulaklığında kablosu eşit ama ISURUS un biri kısayken birisi kafanın arkasından diğer kulağa gidiyor. Bu da sağ kulaktaki kulaklığın kayma şansını 0 a indiriyor. Solda ki daha kısa ve mikrofon kısmı ona bağlı olduğundan montun içinde sürtünme etkisiyle gevşeyebiliyor ama gene de kulaktan çıkmıyor.

    Söylediğim gibi tamamen kişisel şahsi görüşümdür.



    Ürünün - 'leri
    Böyle bir üründe eksi :)

    Ekleme; Aylardır kullanıyorum her gün otobüste. Hala bir eksisini görmedim ürünün.


    Yani arkadaşlar kişisel açıklamam çok daha iyi olur. Ben evde müziğimi genelde hoparlörden dinliyorum ama otobüsteyken kulaklık her zaman kulağımda oluyor. Bu yüzden büyük kulaklık almayı hiç düşünmedim çünkü kötü görünüyorlar. Ayrıca yüksek ses çıkaran kulaklıklar başkalarını rahatsız ediyordu. Bu kulaklığı buldum alırken şüpheliydim biraz ama aldıktan sonra şöyle söyleyebilirim ki bu kulaklık efsane. Bass ı olsun, ara ve arka seslerin çok iyi anlaşılması olsun, ses seviyesi olsun, yalıtımı olsun herşeyiyle muhteşem bir kulaklık. Hem otobüsteyken müziğimi dinliyorum hem biri aradığında direk üstündeki tuştan açıp telefonu cebimden çıkarmadan konuşuyorum hemde eve gelip evde oyunlarda takıyorum.

    Parasının karşılığını sonuna kadar veriyor. Eğer satılıyor olursa önümüzdeki yıl bir tane de daha sipariş edeceğim.



     THERMALTAKE TT eSPORTS ISURUS Profesyonel Oyun/Müzik Kulaklığı İnceleme(SS)



     THERMALTAKE TT eSPORTS ISURUS Profesyonel Oyun/Müzik Kulaklığı İnceleme(SS)



     THERMALTAKE TT eSPORTS ISURUS Profesyonel Oyun/Müzik Kulaklığı İnceleme(SS)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 10 Şubat 2014; 10:50:56 >



  • kulaklığı bilgisayarda da kullanıyormusun hocam?
    ürünü nereden ve kaça aldın?
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Hem bilgisayar hem telefon dostum. Vatandan 77 tl ye almıştım ben. Kulakiçi kulaklıklar genelde uzun süre kulakta kalınca ağrı yapıyor ama bunda o problemi görmedim ben hiç. Bilgisayarda ki sesleri de gayet kaliteli ve baslı bir şekilde iletiyor. Aynı zamanda mikrofonu da var.
  • çok inceledim bu kulaklığı hocam, beni standart baş üstü çemberli kulaklıklar rahatsız ediyor.
    kulakiçi bulduğum en makulü bu model ama birinci elden bilgi bulamadım ta ki senin konuyu görünce.
    nedense kabloyu biraz kısa tutmuşlar, 1,2m yanılmıyorsam, birde ilave kablo varmış kulaklık ve mikrofon jaklı.
    onunla birlikte toplam kablo uzunluğu nekadar oluyor acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 11 Kasım 2013; 18:49:33 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Kulaklık tam olarak pc için değil o yüzden kısa tutmuşlardır. Ben pc nin ön tarafında ki jaklara takıyorum uzun bile geliyor kulaklık. Yanında mikrofon dahil kablonun uzunluğu 20 cm boyunda. Kasa arkasından bağlayıp kullanılacak bir kulaklık değil bu. Öyle olsa zaten almaya deymezdi. Bu arada yanında verdikleri taşıma çantası normal kumandalardan yaklaşık yarım santim daha geniş ama çok güzel.
  • Kulaklıkla ilgili resimler eklenmiştir.
  • Selam ben de bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama çok 2lemdeyim açıkcası.. Çünkü bir çok yerde uzun sure kullandıktan sonra ağrı yapıyormuş ağır oluğu için ve sesi tam olarak nasıl metal müzik dinleyen birine uyar mı?
  • Esgun kullanıcısına yanıt
    Bundan seneler önce 40 tl verip sony kulakiçi kulaklık almıştım. 1 saat bile kulakta durmuyordu ağrı yapıyordu. Bu kulaklıkla saatlerce hiç durmadan crysis 3 oynadım hiçbir ağrı yoktu :). Kaliteli bir normal kulaklık takmıştım büyük olanlardan o bile 1 saat sonra ağrı yapmaya başlıyordu kulağa baskı yapıyordu habire. Bu kulaklığın kötü yanı sesi ve bası o kadar güzel veriyor ki metal veya rock dinleyeceksen 2 3 saat sonra kafanı patlatmaya başlar :) Kesinlikle öneriyorum. Bu fiyata gayet güzel bir kulaklık.
  • Az da olsa yardımcı oldun teşekkür ederim aklımdaki 3-5 soruyu sildin. Bilmiyorum cx 200 önceden kullandın mı ama kullandıysan bununla karşılaştırabilir misin? ve bas mid tiz dengesi nedir? Sadece basstan mı ibaret yoksa bütün sesler dengede mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esgun -- 28 Kasım 2013; 20:19:44 >
  • Esgun kullanıcısına yanıt
    CX 200 ü denemedim hiç. Bütün sesler dengeli. HTC Desire X var bende Beats Audio seçeneği var müziklerin tadı tam anlamıyla çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esgun

    Az da olsa yardımcı oldun teşekkür ederim aklımdaki 3-5 soruyu sildin. Bilmiyorum cx 200 önceden kullandın mı ama kullandıysan bununla karşılaştırabilir misin? ve bas mid tiz dengesi nedir? Sadece basstan mı ibaret yoksa bütün sesler dengede mi?

    Aynı karşılaştırmayı bende bekliyorum ona göre almak gerek. Bir Sennheiser kalitesi diyoruz birde Thermaltake.
  • Arkadaşlar sizce bu kulaklığımı yoksa Senheiser cx 200 II almalıyım? 2'si arasında kararsız kaldım.
  • enesnok kullanıcısına yanıt
    Dostum CX200 ü denemedim. O yüzden sadece tahmini olarak yorum yapabiliyorum. CX200 e bakarsan arka tarafı küçük. Ancak TT ISURUS da kulakiçine giren kısımdan sonra kulağın içine tam oturan büyük bir kısım var resimlerde görebileceğin üzere. Bu büyün kısım hem dış sesi kesiyor hem bass etkisini arttırıyor hem de kulaklığın kulaktan kaymasını önleyerek kulağa tam oturuyor. Tamamen kendi görüşüm olduğunu tekrar söylüyorum.
  • hocam smdi bu kulaklıgın bide isurus dub olanı var normali ile arasındaki farkı bilen varmı acaba arasında 14 tl kadar fark var
  • ahmetunalan A kullanıcısına yanıt
    Aman diyim DUB alma dostum. Sesi çok yüksek. Haliyle ses bozuk oluyor ince detayları duyamıyorsun. Zaten sona vurup dinleyemiyorsun kulaklıkta. Normal modelini al kesinlikle. DUB modelini de denedim 1 ay sonra bıraktım olmuyor onunla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

    Aman diyim DUB alma dostum. Sesi çok yüksek. Haliyle ses bozuk oluyor ince detayları duyamıyorsun. Zaten sona vurup dinleyemiyorsun kulaklıkta. Normal modelini al kesinlikle. DUB modelini de denedim 1 ay sonra bıraktım olmuyor onunla.

    çok saolasın hocam bende sabahtan beri 2 si arasında kaldım ne yapsam diye peki normali nasıl ben oyun oynuyorum dota 2 aynı zamanda android telefondada kullanmak istiyorum işimi görürmü?
  • ahmetunalan A kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla dostum. Zaten kulaklığın yanında taşı kabı ve PC için mikrofon ve kulaklık ayracı da geliyor. Mikrofonu da fazlasıyla iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

    Fazlasıyla dostum. Zaten kulaklığın yanında taşı kabı ve PC için mikrofon ve kulaklık ayracı da geliyor. Mikrofonu da fazlasıyla iyi.

    bişey daha sorucam kusura bakmassan fazla kullanımda kulakta agrı sızı bişi yapıyorumu acaba rahatlıgı nasıl? düşme çıkma felan?
  • ahmetunalan A kullanıcısına yanıt
    Dostum kulaklığın sol tarafı kısa sağ tarafını ensenden geçiriyorsun. Hem bunun etkisi hemde kulaklığın uzaylı yapısı yüzünden ben bırak düşmeyi gevşemeye bile rastlamadım desem yeridir. DUB da da mesala kulakiçine giren kısım sertti. O belli bir süre sonra ağrıtmıştı ama bu öyle değil. Bunda ki çok daha iyi o konuda. Benim en azından 3 4 saat aralıksız kulağımdan çıkarmadığım oldu gene de ağrı yaptığını hatırlamıyorum. Bana sorarsan piyasada ki en iyi kulakiçi kulaklık bu. Fiyatına oranlarsak. Beatsleri denemedim o konu da birşey söylemem. Ama Sennheiser CX 200 den daha iyi bir modelini denemiştim kulaklıktan bass filan gelmiyordu.
  • Ben kulaklığı uzun zamandır kullanmıyordum,geçenlerde lazım oldu sağ kulaklık ses seviyesi çok azalmış kabloda herhangi bir aşınma yok.Sizce neden bozulmuş olabilir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.