Şimdi Ara

Thermaltake Tsunami VS. Coolermaster Centurion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçenlerde kyle007 ile hangisi iidir diye tartışıyorduk. onda Centurion var, ben de ise Tsunami... tartışma amd vs. intel ya da ati vs. nvidia gibi uzadı gitti. biz de sizin yorumlarını almaya karar verdik. sizce hangisi -RULEZ- ??


    herkes düşüncesini yazsın en sonunda oyları topluycaz :D

     Thermaltake Tsunami VS. Coolermaster Centurion
    VS.
     Thermaltake Tsunami VS. Coolermaster Centurion







  • thermal take kardeşşşşş
  • kasa---termaltek al
    ekran kartı--ati al
    işlemci--intel al overclock acısından senın ıcın daha ıyı olucak
    anakart---asus deluxe
  • tt gorunuş olarak ama cm nın urunlerıde kalite
  • Tsunami çok zarif bir kasa lakin öndeki kapak olayı bizi bozuyor be hocam.
    Tercihim Centurion.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cavus78

    Tsunami çok zarif bir kasa lakin öndeki kapak olayı bizi bozuyor be hocam.
    Tercihim Centurion.


    Sana katılıyorum..Ayrıca Centurion çok daha oturaklı,karizma duruyor..Evet belki aralarındaki fiyat farkından dolayı pek rakiplermiş gibi gözükmüyorlar ama unutmamak lazım ki daha uygun fiyata kaliteli ürün sunmak daha değerli benim gözümde
  • KEsinlikle tsunami bu kadar güzel eşsiz bir alet olamaz kullanmadan yorum yapmak kötü olur!
  • çok sık kasa değiştiririm uzun zamandır Tsunami kullanıyorum ve değiştirmeye niyetim yok
  • THERMALTAKE TSUNAMİ
  • +1
  • bencede tsunami
  • Tsunami nin şekli şemali daha güzel fakat Coolermaster Centurion şu anda fiyat/performansı en iyi olan kasa bence...
  • abi bence sus sen en iyisi ya iki zıt şeyi solemişsn ya intel=oc olamaz olmayacakda ayrıca intel tawsiesnden hele hele oc için dha ii dedikten sora bide asus kart tawsie etmissin arkadaşım intel alıp ustune asus alıp overclock yapan kaç arkadaş tanıyosun sen acaba

    NOT:anakart ı kotulemiyorum ama intelin çok iyi oc olduğunu dusunupte asus teklif eden arkadaşa yapıorm sadece yannıs anlamaynnééé
    quote:

    Orjinalden alıntı: @armagedon@

    kasa---termaltek al
    ekran kartı--ati al
    işlemci--intel al overclock acısından senın ıcın daha ıyı olucak
    anakart---asus deluxe




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH

    abi bence sus sen en iyisi ya iki zıt şeyi solemişsn ya intel=oc olamaz olmayacakda ayrıca intel tawsiesnden hele hele oc için dha ii dedikten sora bide asus kart tawsie etmissin arkadaşım intel alıp ustune asus alıp overclock yapan kaç arkadaş tanıyosun sen acaba




     Thermaltake Tsunami VS. Coolermaster Centurion


    130$ lık ASUS P5ND2-SLI & INTEL 805 DUAL CORE

    arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayalım




  • Tsunami biraz daha iyi görünüyo. Bende de thermaltake V200A kasa ve tt 480w power var. Thermaltakein diğer ürünleri olmasa da kasaları kaliteli.

    Bendeki kasada da ön kapak buna çok benzer şekilde. Bu kapak beni deli ediyo. Kapak sola doğru yani oturduğum tarafa doğru açılıyo. Tabiki solunda oturucam zaten camı solda. Kapak açıkken suratıma doğru duruyo. Max 180 derece açılıyo. Zaten yan kapağa kadar açılsa camı(plexy) çizebilir. Kapalı olsa cd romlara ulaşılmıyo. Kasayla aramda devamlı kapak var. Kapak ta öyle ufak hafif değil 1-2 kg civarı alüminyum külçe.
    Kaç kere kafama çarptı. Kapalı oluyo mesela nero cd`yi otomatik çıkarıyo kapağa çarpıyo. Kapağı fazla oynatamıyo tabi cd`yi tekrar içeri aliyo. Bu kapak niye var yıllardır bezdirdi beni. Çıkarsan atsan tipi bozuluyo.

    Bide aynı tsunamideki gibi ön tarafta hava girişi için delikler biraz az e bide toz filtresi olunca benim raid WD 74GB raptorlar soğumuyo. Sonunda çıkardım o toz filtresini yeterli değil tabi. Bunun 1/3 fiyatına hddleri çok daha iyi soğutan kasalar var. Feel mesela hdd`leri çok daha soğuk tutar. Biraz daha delikler olsa çok daha fazla hava girecek.

    2 sene önce bu kasa powersiz 280$+kdv idi. Adamlar yapmış. Hiç mi bakmamışlar bu harddisklere hava ulaşıyo mu ulaşmıyo mu. Bende Tsunaminin öndeki 12 `lik yerine 2 tane 80`lik var. Kapak konusu da aynı. Yapmışlar da bi anakart takıp bi sistem kurmamışlar mı insan şu kapağı sağa açılacak şekilde yapar. Süper olurdu ozaman. Neden sağa açılmıyo neden sola açılıyo. Sola açılmasının avantajı ne. Bunları düşünmek için mühendis olmaya gerek yok yada 1 milyon dolarlık projeye de gerek yok. Yapın abi şunları. Kasa yapmışınız bi bakın bakalım olmuş mu.

    Alüminyum benimki. Yüzey kalitesi çok iyi. Tipi de iyi. Büyüklüğü iyi. İşçilik kalitesi de iyi. Elinizi kesecek keskin kenarlar yok. cdrom hdd kızakları titreşimden dolayı oluşan sesi önleyecek şekilde yapılmış. Fan kontrolü de var bendeki modelde. Fanları gerçekten sessiz.




  • Bencede Thermaltake..!Şu anda çok severek kullanıyorum...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.