Şimdi Ara

Thermaltake’dan oyunculara ses kontrollü mekanik klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Computex 2018 fuarı sona ererken üreticilerin lansmanları da tamamlanmak üzere. Thermaltake oyunculara yönelik olarak hazırladığı ses kontrollü mekanik klavyesini tanıttı.


     


    Thermaltake X1 RGB özellikleri ve fiyatı


     


    Cherry MX mekanik tuşlarını barındıran X1 RGB Cherry MX Mechanical Gaming Keyboard, 1.2mm basış mesafesi ve 3.4mm tuş seyahat mesafesi ile rakiplerine göre çok daha akıcı bir oyun tecrübesi sunuyor. Cherry MX tuşları toplamda 50 milyon basış ömrüne sahip.


     


    Ayrıca Bkz.Just Cause 4 "Aksiyonun yeni hali"

    Adından da anlaşılacağı üzere RGB aydınlatmalı olan klavyede 16.8 milyon renk desteği ve 12 adet dinamik aydınlatma efekti yer alıyor. Thermaltake TT RGB Sync ile yönetilen aydınlatma bu sayede firmanın diğer ürünleriyle de uyumlu olarak çalışıyor. Diğer taraftan FPS1, FPS2, MMO, MOBA gibi oyunlara yönelik aydınlatma profilleri de mevcut.


     


    Dikkat çekici diğer bir özellik ise ses kontrollü bir yapay zekâ tarafından yönetilmesi. Kullanıcılar renk, efekt, hız, parlaklık gibi fonksiyonları sesleriyle kontrol edebiliyorlar. Ayrıca klavye üzerinden akıllı telefonunuzu kontrolcü gibi kullanabiliyorsunuz. Firma bunun patentini almış durumda.


     


    Ses ve USB geçiş teknolojisi ile klavye üzerinden bu bağlantılara ulaşabiliyorsunuz. Manyetik bilek koyma kısmı ekstra konfor sağlıyor. X1 RGB klavyesinin gri Cherry MX tuşlu olan versiyonu 140$. Mavi tuşa sahip olan versiyon ise 130$ fiyat etiketine sahip.


     







  • Bime gelirse 20 tl veririm

  • Slaved by makarna S kullanıcısına yanıt
    20 tl klavye varmı kardeşim :D ah bayılıyorum seni hınzır bayram bayram :)
  • Logi G810 Orion ile G213 karışmı güzel olmuş. Açıkçası benim için tercih sebebi olur ses kontrol kısmı. Ama RGB çok kaliteli durmuyor.

  • Yeni ürün haberlerini okurken sinirleri bozulan tek kişi ben miyim merak ediyorum?

    Ürünleri saçma sapan ledlerle donatıp bir de sanki maliyetli bir şeymiş gibi bir dünya paraya satmaya çalışmaları yetmezmiş gibi şimdi de yapay zeka çıktı başımıza.. Her şeye yapay zeka demekten vazgeçin. Klavyede basit bir mikrofon ve uzun yıllardır son kullanıcı tarafından kullanılan sesli komut algılama özellği var. Bunun yapay zeka ile ne alakası var? Yazılım tarafında 2 tane If deyimi ile yazılan her şeye yapay zeka denmeye başlandı.

    Geceleri tuşları görebilmek adına beyaz arka plan ışığı harici saçmalık derken şimdi bir de o ledleri ses ile mi kontrol edecez. Tam şaka gibi..

    Üreticiler yıllardır yenilikçi işe yarar fikirler bulamadıklarından dolayı böyle abuk subuk şeylerle fark yaratmaya çalışıyorlar.

    Klavyesi ile ilgi çekmeye çalışanlar haricinde tam bir çöp olmuş bence. Tahminimce de baya pahalı bir çöp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 16 Haziran 2018; 17:19:7 >




  • kaç yılındayız ya? yoksa 16 haziran 10 yıl eski haber günü mü oldu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.