Şimdi Ara

Thermaltake Big Typhoon Kullananlar Yardım İçin Buraya Bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce typhoon aldım.İstediğim sonuçları alamayınca tekrar sök tak falan yaptım ama bi sonuca ulaşamadım.bugün itibariyle 8 kere söküp taktım.ben sorunu bulamadım.Sizinle paylaşayım dedim:

(değerler d820 işlemci @ 3.5ghz @ 1.4v ve p5ld2 anakart ile çift prime ile 1 saat zorlanarak alınmıştır...)

1.İlk taktığımda sıcaklık işlemcim 3.5ghz de iken(d820) 60civarıydı,
    2.Sonra 64 oldu,
    3.Bu takışımda macunu biraz bol sürdüm.70e çıktı,
    4.Macunu az sürdüm yine 70 e vurdu sıcaklık,
    5.Sonra macunu ayarladım 65civarı oldu,
    6.Bu takışımda yavaş yavaş söküp taktım.Herşeyi inceledim ama sonuç 67oldu,
    7.Artık çok canım sıkılmıştı öylesine söküp taktım 66oldu...

8.Bu takışımda bişeyi farkettim.Anakartın altına yapıştırdığımız bi yapışkan var.O yapışkan lehimin birinin üzerine gelmiş ve lehim o yapışkanı delip yukarıya çıkmış.Anakart altındaki demir yamuk duruyor.Tam olarak düz değil.Zaten anakartın altından öne uzattığımı 4 adet uzun vidayı aynı oranda sıkınca h klipsi tam oturmuyor bende biraz eğerek montaj yapıyordum.Acaba sorunum bu lehimden dolayımı?Birde o yapışkanı sökersem tekrar yapışırmı?O yapışkanın amacı h klipsini tutmak mı yoksa anakartla kısa devre yapmasını önlemekmi?

Typhoon kullananlar lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 12 Mayıs 2006; 20:48:05 >

• abi bende bu gün aldım 3m diye etiketli resmindede 775 soketimi ne takarken anakrtın arkasında o yapişkanı rakıyor o galiba ıs dagıtıcı olabilr bende takıcamktım takmadım kutunun içinden gelen ince deri gibi bir yapişkan var onu yapiştirdim bende anakrtın arkasindaki aparata hiç bir sorun ytok idle 300*9 optyt 144 idlede 26 derece loadda 36 civarı bendemi yapiştirmalıyım o yapişkanı acaba def volt ile bu degerelr
  • ben gelen broşürde yazanın aynısını uyguladım...Ama sonuç ortada işte..
    GT5/COD 4/Ghost Recon Advanced Warfighter/Kane&Lynch Dead Men.
    PSN us : bilops
  • Seninde bildiğin gibi içerisinde buharlaşabilen bir sıvı var.Eğer kırık veya delik gibi bir durum olsaydı o sıvı akar veya buharlaşırdı.Bununda farkında olmamak imkansız...
    GT5/COD 4/Ghost Recon Advanced Warfighter/Kane&Lynch Dead Men.
    PSN us : bilops
  • Bende aynı şekilde sıcaklıkların beklediğim gibi olmaması sebebiyle 3-4 günlük Big Typhoon'u satmıştım..
    Senin anakart ne??

intel var bende yaw.p5ld2 var.senin sorununuda okudum.İstersen msn e gel bi konuşalım

veliekiz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 12 Mayıs 2006; 23:48:46 >

Orjinalden alıntı: ~WELi~

intel var bende yaw.p5ld2 var.senin sorununuda okudum.İstersen msn e gel dertleşelim

veliekiz@hotmail.com

Peki dertleşelim hocam. İstersen typhoonzedeler diye dernek de kuralım..
    İnsanları bu soğutucudan uzak tutmak ana hedefimiz olsun..ŞAka şaka..
    bende de var aslanlar gıbı calısıo hıc bı problem yok...
    gecen toast programını denedım.47 derece gordu en fazla 1.55 volt ıle...
    normalde gunluk 40 derecenın ustune zor cıkıo.oyunlarda bıle sallamıo...
    cıdden bı garıplık var ısallah halledersın

Orjinalden alıntı: lcdremote

valla hocam benımde aklıma bı sorun varmıs gıbı gelıo.okuorum ne zamandır yazdıklarını
    acaba bu cpu ya temas eden yuzeyde bı sorun olmasın.heatpıpe lar adam gıbı temas etmıo olabılır belkı
    bı garantısı yok mu bunların
    bende de var aslanlar gıbı calısıo hıc bı problem yok...
    gecen toast programını denedım.47 derece gordu en fazla 1.55 volt ıle...
    normalde gunluk 40 derecenın ustune zor cıkıo.oyunlarda bıle sallamıo...
    cıdden bı garıplık var ısallah halledersın

ya sende de de bi anarmollik olmasın.Ben typhoon a göre çok kalitesiz bir ürünle amd3000+ @ 2.7ghz @ 1.56v ile tabi bide arctic cooling macun var 42-43 ü geçmemişti toastta...
    CANON 5D M IV
    WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
  • valla hocam arctic cooling farkı olabılır.bende kı ılerı sevıye dandık macun...
    cıdden dandık...arctıc sılver 5 alıcam yakında.o zaman degısmelerı ıletırım...

he birde 15 saat prime sonrası 45 derece gordu en fazla.sunuda belırtmek ısterım ayrıca...
    bu testler don atlet oturma sıcaklıgında olan odamda alınmıstır.oda haylı sıcak.
    hava kıs olsa emınım 40 derecenın ustune cıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lcdremote -- 13 Mayıs 2006; 3:47:04 >
    *pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
    *saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
    *carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
    TEL : (536) 400 4444

**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
    MAIL : sertac001986@hotmail.com
  • Arkadaşlar bende aldım typhoon ama Weli arkadaşın da dediği gibi altına kalın olan plastik parçayı yerleştirip vidaları sıkınca anakart yamuluyor.Acaba o yapıştırıcıyı söküp sadece ince olanı taksam sorun olurmu?
  • bende boarda o siyah sünger gibi olan şeyi koydum üstede plastik parçayı vede baktım board yamukmu falan die gayet güzel duruyodu.alttaki lehimler siyah şeyin altında kalıyo biraz baskı yapıyo ama yumuşak herhalde bişey olmaz

dene bence ince olanda olur ama süngerimsi olan daha mantıklı
    *pehlivan2789 (MUSTi2789)... Satışı yapın sonra anlarsınız !
    *saruhan07 .... Sozune bile inanmayin ! Oyalar durur sizi .
    *carissma11 ... bozuk cihaz yolladi geri almadi haram ols !
    TEL : (536) 400 4444

**imessage,whatsapp mesaj atabilirsiniz**
    MAIL : sertac001986@hotmail.com
  • ya arkadaslar sole bısı dıcem sızlere
    sımdı sız hep o metal parcayı kullanmıssınız
    ama ben dfi ın arkadakı kendı plastıgını cıkarmadım
    ayrıca 939 lar ıcın cıkarmayın dıo zaten kullanım kılavuzunda...
    bence sız o metal parcayı cıkarıp bı dfi arkasındakı o kendı plastık aparatı ıle deneyın

kendı vıdalarını kullanmadım.kısa geldı.elımde baska vıdalar vardı onunla tutturdum
    bıldıım kadarı ıle o demır parca lga774 ve p4 ler ıcın felan

gene sız bılırsınız ama bence dfi ın kendı arka platıgı ıle deneyın bı
    bolece o alttakı lehımlere baskı felanda olmuo ayrıca anakart neredeyse hec yamulmuo
    acıkcası bende en ufak bı yamulma yok.yane vardır ıllakı ama bole dıkkatlıce yandan bakınca bellı oluo
    cok ufak
  • Ben de zaten o süngerimsi parçayı bi daha çıkmaz diye takmak istemiştim..
    Zaten arkadşın da dediği gibi S939larda anakrtın arkasında kendi plastik parça ile takabiliyorsunuz...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.