Şimdi Ara

Thermalright Silver Arrow SB-E vs. SilverStone Tundra Sıvı soğutma mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Şuan elimde Thermalright Silver Arrow SB-e hava soğutma sistemim var. Çok aşırı büyük bişey, 170 mm büyüklüğü, anakartın bazı kısımlarını falan kapatıyor. Bunu satıp yerine 400 TL civarında SilverStone Tundra Serisi sıvı soğutma alayımmı?

Fikir verebilirmisiniz?

Thermalright Silver Arrow SB-E vs. SilverStone Tundra Sıvı soğutma mı? Thermalright Silver Arrow SB-E vs. SilverStone Tundra Sıvı soğutma mı? Thermalright Silver Arrow SB-E vs. SilverStone Tundra Sıvı soğutma mı? Thermalright Silver Arrow SB-E vs. SilverStone Tundra Sıvı soğutma mı?

2010 Laguna III Executive 1.5 dCi

• Corsair düşünürseniz h110i gt tavsiye ederim.

• Thermalright Silver Arrow SB-E kullanmış biri olarak gayet başarılı bir sogutucu performansı çok iyi ve fanları gayet sessiz, 15 cm lik tek fanla bile çok iyi sonuçlar veriyodu, sıvı sogutmaya gecmemin tek sebebi 16 gb ram e geciş yaptığım için ram slotlarını kapatması, eğer böyle bir sıkıntın yok ise kullanmaya devam edebilirsin
  • anladım, ram solatlarının 1 tanesini kapatıyor ama oda sorun değil. Dual ram kullanıyorum. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Satmaktan vazgeçtim. Millet arayıpta bulamıyormuş bu thermalrightı.. :)

• ısı farklı olacağını sanmam o fan bayağa kafa tutuyor sıvı soğutmalara

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.