Şimdi Ara

Thermalright Phantom Spirit 120 SE - kullanılmadı - 1k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Thermalright Phantom Spirit 120 SE - kullanılmadı - 1k

Thermalright Phantom Spirit 120 SE - en iyi kule tipi işlemci soğutucu. AMD Intel uyumlu.

Gaming.gen.tr'den 10 mayıs'ta alındı. Sıvı soğutucu siparişimi beklerken geçiçi olarak kullanmak üzere almıştım fakat ekran kartını dik monte ettiğimde sığmadığından hiç alıştırmadan geri sökmek zorunda kaldım. Sıfırından farksız durumda. İçinden çıkan thermal macun kullanıldı (zaten kaliteli değil geçici kullanacağım için önemsememiştim). Tüm kutu içeriği macun hariç eksiksiz orjinal kutusuyla yollanacak. 2 yıl birebir değişim garantili.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Mayıs 2027 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam yazdım size ama foruma girmiyosunuz sanırım?

• En iyi kule tipi soğutucu değil ve içinden çıkan macun tf7 ise kaliteli bir macundur kendisi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Macunun modelini net hatırlamıyorum. Fiyatına göre en iyi diyelim. Zaten testlerde Noctua sadece daha iyi gibi gördüm onun da sağladığı 2 derece avantaj için fiyatı 2 katından fazla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eğer kampanya, kupon gibi avantajları birleştirip sıfırını 1.180 tl ye almasayadım (kargo dahil) sizin ilanı değerlendirmeyi düşünüyordum. Birçok teste göre noctua nhd15 ve 15s ten daha iyi 15 g2 den 2 ila 4 derece daha kötü bir soğutucu. İçinden macun olarak mx6 ya denk tf7 çıkıyor. Thermalright eski popüleritesini yakalasın diye muhtemelen bu fiyatlara satıyorlar. Yoksa performansına göre ederi en az 2.500 tl olmalıydı. Üstündeki 2 fanı bile almaya kalksanız 850 tl ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın bence. Size de hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inegoldeyseniz alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.