Şimdi Ara

theorie takım elbise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • theorie 149 liraya takım elbise satıyormuş, aynı zamanda 2. takımda 75 lira.
    http://www.teoritekstil.com.tr/_09/index.htm
    Daha önce bu mağazadan alışveriş yapanlar, takım elbise alanlarınız var mı, nasıldır ürünleri?
    Birde çetinkayanın broşürünü görmüştüm 125 liraya altınyıldız(%70 yün) takım elbise satıyormuş.
    Bunlar hakkındaki görüşleriniz neler, ayrıca önerebileceğiniz başka bi yer var mı takım elbise almak için??

• daha önce theorienin konusu açılmıştı. ben aldım 149 liralıktan fena değil ama fiyat öyle aman aman ucuz değil yani çünkü viaporttan altınyıldız takımı (ki çok daha kaliteliydi) 159 liraya almıştım zaten..
  • Acil ihtiyacın yoksa alma Şubatı bekle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Acil ihtiyacın yoksa alma Şubatı bekle derim.

şubat?
  • 14 Şubat
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakırbey

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Acil ihtiyacın yoksa alma Şubatı bekle derim.

şubat?

Yeni işlemcili takım elbiseler çıkacağından eski işlemcililer ucuzlayacakmış...
  • Aldığın 149luğun kumaş içeriği(yün,polyester vs) nasıldı? 149luklarda spor kesimlerde var mı?
    2.yi 75e veriyorlar, benim 2 tane alma durumumda var. Viaportta hangi mağazadan almıştın altınyıldızı?

quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

daha önce theorienin konusu açılmıştı. ben aldım 149 liralıktan fena değil ama fiyat öyle aman aman ucuz değil yani çünkü viaporttan altınyıldız takımı (ki çok daha kaliteliydi) 159 liraya almıştım zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teori iyi bir markadır.Merter tarafına iden varsa eğer eskiden 3 m olan firma şu anda Teori olarak değişti ve ürün portföyü de değişti.Kaliteli ürünler satıyorlar mağazalarında.Sabri Özel'in gömleklerini dahi bulabilirsiniz.Ben geçen yıl 180 TL'ye hakim yaka deri mont aldım.Aynı kalitede mont Derimod'da 300 TL idi siz düşünün.İstanbulda olanlar fabrika satış mağazasına da gidebilir Merter'de.
  • Pek tavsiye etmem geçen seneki kampanyası için gitmiştim öyle ahım şahım ürünler yoktu ve çok pahalı idi. YKM ve Boyner outletlerin de çok daha güzelleri daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz
  • mca'da 2 takım elbise 199 lira, bu takımları görenleriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitechh

Teori iyi bir markadır.Merter tarafına iden varsa eğer eskiden 3 m olan firma şu anda Teori olarak değişti ve ürün portföyü de değişti.Kaliteli ürünler satıyorlar mağazalarında.Sabri Özel'in gömleklerini dahi bulabilirsiniz.Ben geçen yıl 180 TL'ye hakim yaka deri mont aldım.Aynı kalitede mont Derimod'da 300 TL idi siz düşünün.İstanbulda olanlar fabrika satış mağazasına da gidebilir Merter'de.

ülkemizde genel bir kanı var ucuz mal kalitesiz, pahalı mal kaliteli diye ben de buna %100 katılıyorum.satışa sunulan hiçbir ürün sadece üretilen malzemeden ibaret değil.bir ürünü değerli kılan sadece malzeme kalitesi değil kullanım rahatlığı, görüntüsü-şıklığı ve satıcı tarafından satış sonrası için vaad edilen memnuniyet garantisi malı değerli kılar.bütün bunlar satış konusu ürünün marka değerini oluşturur.bu nedenle kalitesi tescilli güvenle kullanabileceğiniz 1 adet gömlek-pantolon veya mont aynı fiyata alabileceğiniz 3-5 kalitesiz üründen çok daha memnun edecektir sizi.tabi kaliteli şeyler çok pahalı diye itiraz edenler olacak ama ben genelde bir şeyi ihtiyacım olduğu zaman değil kullanabileceğim bir ürünü çok cazip fiyata bulduğum zaman alırım.bu nedenle genelde sezon sonunda veya mağazaların gerçekten adamakıllı indirim yaptığı zamanlarda alışveriş yapıyorum.beymenin serisonu mağazalarında 200-250 tl'ye takım elbise bulunabiliyorken üzerinde kese kağıdı gibi duracak teori takım elbise almak çok mantıklı değil bence.teori gibi markaları duyunca nedense recep ivedik 2'de şahanın ceketini aldığı mağaza geliyor aklıma

• İstanbul Outlet Center'de (Beylikdüzü) bu fiyata birçok dğeişik markada takım bulmak mümkün.. İmza, Sarar vs.
  • bence ucuz mal diye bir şey yok kaliteli ise kalitelidir.

aynı ürün kullanılır sadece etikete fazla para veririsiniz
  • yeni nano teknolojı lerden al derım bende ......
    izmirde ataturk organıze sanayıde çigli de altınyıldızın magazası var (defolu vs ama çok kçk defolar )
    kardesım ıkı takım aldı pek memnun
    daha ustune su döküp denemedık ama ilk ıslanmada yorum yazarım :)
  • nano???

quote:

Orijinalden alıntı: migmig

yeni nano teknolojı lerden al derım bende ......
    izmirde ataturk organıze sanayıde çigli de altınyıldızın magazası var (defolu vs ama çok kçk defolar )
  • kaLİTESİ NASILDIR ARKADAŞLAR.bEN KİĞILIDAN ALIYORUM ve kalitesini beğeniyorum..GErçi taklım fiyatı ortalama 250 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsiztosba

nano???

quote:

Orijinalden alıntı: migmig

yeni nano teknolojı lerden al derım bende ......

Belgeselde gösterdiler. Nano teknoloji ürünü tekstil kumaşlar hiç ama hiç su çekmiyor, yani leke tutmuyor ve yıkama gerektirmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.