Şimdi Ara

TheBigBoss Yıllar Sonra Foruma Geri Döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün Aleyküm beyler sene 2019 yıllarında ergenken forumda takılıyordum   18-19 yaşındaydım o zamanlar forum çok canlıydı 2019 gibi bırakmıştım forumu askere gidince 5 sene falan oldu. zaman ne çabukta geçiyor. askerden geldim cezaevine girdim vs yaş oldu 24   forumun eski üyelerinden kimse kaldı mı acaba ?

eski hesabım :

https://forum.donanimhaber.com/profil/2750324

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqbossreturn -- 4 Ocak 2024; 0:31:57 >

• Eskilerden yok mu üye ? kalmadı kimse herhalde vay bee donanımhabere bak ölmüş. tabi ben dahil herkesi sınırsız banlamışlardı.

• Kimse tekrardan banlanmamak için buluşmuyor yeni hesapları ifşa etmiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • neden cezaevine girdiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben sizin konularınızı az çok hatırlıyorum da eskilerden kimse kalmadı gerçekten, ben de bırakmayı düşünüyorum forumu tadı yok, bu arada neden cezaevine girdiniz olay nedir

• Uzun hikaye hocam arkadaş kurbanı

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Arkadaş kurbanı oldum hocam bu yüzden girdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lokkatto kullanıcısına yanıt

Sebepsiz yere çok kişiyi banladılar ben de dahil

• Eski üyelerden hatırladığım bir üye vardı ismi Hamza aktif kullanıyordu forumu acaba hala forumda mı

• Hg

• thebiqbossreturn kullanıcısına yanıt
    Hsjsjssj biz bir yere gidebilir miyiz omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtuzz kullanıcısına yanıt

Hoş Bulduk kardeşim  

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

OOO Dostum demek buralardasın he vay bee valla seni görünce maziyi hatırladım eskiden ne güzeldi. kimse kalmadı mı seden başka forumda?

yoo baya kişi var reis hala

sen niye bıraktın gittin bizi ya :(

Allah Allah noldu yav ne kadar yattın neden yattin nasildi icersi anlat bakalım

Forumdan birinin hapse girecegini ruyamda gorsem inanmam hele senin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakalım maskenin altından kim çıkacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

OOO dostum sen de mi buradasın :) seni de tanıdım. benim dostum şüphen olmasın thebiqboss

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kanka 5 sene ile yargılandım şikayet çekme üzerine 8 ay yattım çıktım. olay arkadaşım yüzünden oldu. bu daha önce tartıştığı bir kişi ile karşılaşıyor fakat kalabalıklar. ben de arkadaşın yanındayım o sıra 2 kişiyiz bunlar 4-5 kişi arkadaş ile aralarında tekrardan arbede çıkıyor ben de ayırırken o sırada bana da saldırıyorlar. sonra içlerinden bir tanesi bıçak çıkarıp o karambolde benim bacağa saplıyor. benim o sırada sinirden nevrim dönüyor. çocuğu altıma alıp komalık ediyorum öldüresiye dövdüm. ağır şekilde sonra polisler geldiler gözaltına aldılar hepimizi benim dövdüğüm çocuğun ailesi benden şikayetçi oldular. darp raporu alıp ve basit yaralamadan dosya acıp o gece nöbetçi mahkeme ile yargılanıp maltepe cezaevine gönderdiler. benim ailem de beni bacağımdan bıçakladıkları için çocuktan şikayetçi oldular. çocuk cezaevine girmedi ama kan parası verdi diye bizimkiler şikayeti geri çekti. ben 5 sene ile yargılandım 8 ay sonra mahkeme gördüm çocuğun ailesi de şikayetten vazgeçince beraat oldum. içerisi dünyada cehennemin gölgesi saçlarım beyazladı hep sen düşün artık Allah kimseyi düşürmesin. olan bana oldu arkadaş kurbanı oldum anlayacağın.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.