Şimdi Ara

The Witcher | PS5 ANA KONU | NEW SAGA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
11
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Hocam burada detaylı yazıyor Vaşak okulu hakkında. Ama kitaplarda var mı bilmiyorum malesef.


    School of the Lynx | The Witcher Fanon Wikia | Fandom


    Edit: Ayrıca gamerant da da bir haber edilmiş ve Vaşak okulunun yeni seri için yaratılıdığını ve normalde olmadığı belirtiliyor. Yeni bir üçleme ve daha özgün içerik ve yeni özgün bir karakter için böyle bir seçim yapılmış gibi.


    New Witcher Game's Medallion Has Huge Implications For Its 'New Saga' (gamerant.com)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 22 Mart 2022; 0:44:33 >




  • Ek olarak Vaşak sıfırdan kurulmuyormuş. Kedi okulu lambert ve dragonfly önderliğinde radikal kararlarla vaşak'a dönüştürülüyor. Tüm kedi üyeleri ve eski kurtlar bu kararı destekliyor.

  • Aynen dostum kitap serisinde yok bu okul, cd project red tarafından oluşturulacak evren gibi duruyor. Şimdilik adı geçmiyor ama bi şekilde ciri de entegre edilir bence bu hikayeye. Bakalım bekleyip göreceğiz artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle gözüküyor. CD Red hem netflix hem de Kitabın yazar telifleri ile uğraşmadan Witcher Oyun evrenini kendine özgün şekilde genişletecek gibi yani amacı %90 bu yönde. Witcher oyun evreni kitaptan bağımsız ilerleyip genişleyecek.


    Zaten kitap yazarı ile de sıkıntılar çıkmıştı, E dizi hakları da netflix de olunca oradan da çatışmalar olma ihtimali var telif hakkı için vs. En güzeli Oyun evrenini özgün geliştirmek diye düşünmüşlerdir o yüzden dediğiniz gibi Ciri'yi de istedikleri gibi entegre edebilirler, Geraltı'da veya bambaşka bir ana karakteri de.

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Alın bu arkadaşı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher Gaunter o Dim'i bize tanıtarak ne kadar büyük olabileceğini gösterdi işte o zaman benim ağzımın suyu akmıştı o an neler görebileceğimizi düşünmüştüm muazzamdı. Geralt Ciri gibi karakterlerin hikayesine son koyup bu ikiliden bağımsız yaşayan bir dünyaya dönüşmesi için muazzam bir fırsat çıktı oraya. Umarım "Geraltciri31" diye dolanıp uzatmazlar iyice. Baş karakter gene Witcher olacaktır adından dolayı ama bizim oluşturduğumuz seçim yapabildiğimiz ve hikayeye çok etki edebildiğimiz bir karakter oluşturmamıza imkan verirse benim için çok iyi olur. Tek korkum oyunla ilgili bir şey yapmadan yayınlamaları olmuş sanki CP2077 faciasını unutturalım insanların odağı buraya kaysın gibisinden. Belki de çoktan başlamışlardır bilmiyoruz tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 22 Mart 2022; 21:27:14 >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

    Açıklamada geliştirmeye başlandığı belirtilmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım 2. bir Cyberpunk faciası olmaz. Grafik motoru ile uğraşmayacakları için oyuna daha fazla zaman ayırabilecekler bence bu güzel bir gelişme. Unreal Engine 5 iddalı bir motor sonuçta görsel anlamda yine bir şov olacaktır. Bekliyoruz.  

  • Source kullanıcısına yanıt

    Grafiğe çok kafayı takmazlar umarım çünkü Horizon gibi sinematik bir oyun ER çıkınca yok oldu gitti kimse konuşmuyor artık.

  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

    Elden Ring ile hangi oyun aynı zamanda çıksa etkilenecekti zaten. Bu durumun Horizon'un iyi veya kötü bir oyun olmasıyla alakası yok. Ayrıca (haketmediğini düşünsemde) 97 puan ortalamaya sahip bir oyun ister istemez sadece bu türü sevenlerin değil bütün oyuncuların dikkatini çekti ve diğer oyunlar daha sonra oynanmak üzere ötelendi.

  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

    Hem odimm hem de olgierd van everec kitap dışı karakterlerdi ve son derece olumlu etki bıraktılar. Yalnız şöyle bir şey de var witcher 3 geliştiricisi çoğu çalışanın kötü bir şekilde cd project red ekibinden ayrıldığı da söyleniyor yani aynı ekip iş başında olmayabilir.


    Her halukarda cyberpunk'tan bir güvensizlik olsa da firmanın hala kredisi var çoğu oyuncuda. Haa bunda da beklenen şey olmazsa o zaman zaten geçmiş olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 22 Mart 2022; 15:17:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    Bir şey olmaz hocam stüdyolar da her zaman böyle ayrılıklar her zaman böyle sorunlar oluyor, yüzlerce kişlerin ayrıldıkları da. The Last of Us 2 geliştirilirken 100 lerce kişi firmadan ayrıldı, ondan sonra mecbur başkaları işe alındı, işten ayrılanlar last of us 2'nin teknik anlamda rezalet bir oyun olacağını fln söylediler yeni gelenlerin beceremeyeceğini fln. Sonucu gördük.


    Aynı şekilde Uncharted 4'ün yönetmeni Amy Hennig, projenin ortasında UC4'ü bıraktı gitti, apar topar yerine Neil ve Bruce geldi yeniden başladılar ve sonuçta gene güzel oyun çıktı. Neden Naughty Dog'dan örnek verdim çünkü ND gibi büyük ve SONY çatısı altında olan bir stüdyo da bile çok büyük ayrılıklar, sorunlar olabiliyor ama devam ediyor.


    Birileri gider birileri gelir. Önemli olan Marka Sahibi firmanın Markaya vereceği değer ve Markaya vereceği sermayedir.


    Ben halen CDRED e güveniyorum. Cyberpunk çıkışında buglu ve teknik sorunlu bir oyundu ama oyun olarak bana göre harika bir oyun. Grafikleri harika, oynanışı harika, senaryosuda harika.





  • Umarım herkesi kendine hayran bırakır The Witcher 3 te olduğu gibi, bu arada TW3 e ps5 upgrade gelecekti acaba ne oldu arkadaşlar saldılar mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda Geralt’ı NPC olarak değil de bir zamanlar yaşamış, adını oyundaki yan hikayelerden duyacağımız efsane bir Witcher olarak görmek(yani duymak) istiyorum. Gerçi “Saga” ifadesi aklımı karıştırdı acaba Geralt’tan öncesini mi konu alır ki? Geralt’ı oynanamayan bir karakter olarak görmeyi kabul edemem çünkü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

    O değişme olayını bende duydum arkadaş abartarak çaycı bile değişti CDProjekt artık aynı firma değil diyordu . Kötü mü iyi mi diye anlamak için 2 yıl beklemek lazım sanırım.

  • bixsi kullanıcısına yanıt

    2.çeyrek te gelecek hocam. İlk Çeyrek Cyberpunk 2077'di ona geldi şimdi TW3'e gelecek. Yani Nisan-Mayıs-Haziran içerisinde gelecek.

  • Teşekkürler hocam, next gen TW3 ile tekrar bitirilir oyun😍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bixsi kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam. Kesinlikle bende GOTY sürümünü aldım PS5 için next gen sürümü gelince tekrar bitireceğim nasipse  

  • PC de 3 kere bitirdim hocam, uzun aralıklarla tabii. Ps5 için bende GOTY aldım aynı sizin kafadanım next gen gelince yumuluruz tadından yenmez, hele 4. Oyunu yeni oyun motoruyla inanılmaz olacak ortalığı şöyle bir yaksa geçse, witcher bambaşka bir oyun gerçekten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bixsi kullanıcısına yanıt

    Vallaha hocam yeni bir Witcher'ın gelecek olması bile mutlu ediyor insanı. Eski nesilde Witcher 3 gibi bir oyun bir evren bir maceraya atladık, ne mekanlar ne görevler gördük. Yeni nesilde nasıl atmosferler,yenilikler geliştirmeler olur hayal etmesi bile güzel. Umarım The Witcher 3'ü bile geçecek harika ötesi bir oyun olurda oyun oynamanın tadına varırız  

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.