Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
54
Favori
151.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla daha oyuncuların bile belli olmadığını düşünürsek,2020 çok iyi bir tarih,2019’u felan beklemiyordum zaten hiç.Ha ama 2020’nin taa 10. ayı felan demesinlerde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2019 sonunda gelir diye düşünüyordum. Ama işi daha ciddiye alırlarsa 1-2 yıl geç gelmesi beni üzmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    2020'den önce gelmeyecekmiş;

    http://www.darkhorizons.com/witcher-series-at-least-two-years-away/
    Üzdün reis
  • Orta dünya ve witcher evreni de birbirinden güzel .karşılaştırma yapmak yersiz olur.



    Witcher dünyasını kitap harici oynadıgimiz icin biraz daha duygusal yaklaşıyoruz .



    Eminim witcher dizisi cok buyuk basari elde edecek .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin senaristi Lauren S. Hissrich ile Andrzej Sapkowski Polonya'da dizi ile ilgili görüşme yapmışlar.


  • Dizinin senaristi twitter'da baya bilgi paylaştı. Senaryonun kabaca tamamlandığını, güzelleştirme yapılacağını söyledi. Dizi 8 bölüm olacak, Doğu Avrupa'da çekilecek.

    Önce 2020'ye yetişir heralde dedi ama sonradan soranlara umudunuzu kaybetmeyin daha erken çıkabilir diye cevap verdi.. Benim hoşuma giden bir davranışı var, sürekli fanların görüşlerini soruyor. Yani seriye saygı duyuyor ve fanların beklentisine önem veriyor gibi. Görücez bakalım


    https://twitter.com/LHissrich/status/987410673847091200
  • Aynen zaten kitabın yazarı danışman olarak yer alacak. Daha zamanları var. 8 bölüm günümüz dizileri için yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

    Aynen zaten kitabın yazarı danışman olarak yer alacak. Daha zamanları var. 8 bölüm günümüz dizileri için yeterli.
    8 bölümün kaç kitabı kapsayacağına ilişkin soruya belirsiz dedi senarist ama 3 sezon isteriz şeklinde yazana ise hedefimiz çok daha fazlası diye cevap verdi..

    Dizinin kısa hikayelerden mi yoksa roman serisinden mi aktarılacağını spoiler veremem dedi ANCAK bazı bölümlerin çok kalabalık kadroyla yüksek bütçe/prodüksiyon ile çekileceğini, bazı bölümlerin daha mütevazi olacağını söyledi. Anlaşılan hikaye ve romanları ortak götürüp zaman çizgisine göre ilerlicekler ve GoT gibi uzun soluklu bir dizi yapmayı düşünüyorlar. İlk sezondan tek beklentim The Last Wish olsun yeter. Yanına bir de Ciri'nin ebeveyn hikayesi serpiştirilir.

    İlk sezonda yeri garanti olan karakterler sadece Geralt ve Roach




  • Zaten bu tarz diziler için her bölümü yüksek bütçeyle çekmek zor olur. GoT dizisinde de böyle oluyor. Ama seyircinin beğenisi önemli sonuçta. Umarım müzikleri de oyunlarındaki kadar atmosferik olur. Merakla bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 21 Nisan 2018; 12:41:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Roach'u kimin oynayacağı belli mi
  • Akhenaten34 kullanıcısına yanıt
    Düldül oynayacakmış

    The Witcher (2019 - ) | Netflix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı bir oyuncu, eski yapımlarda rolünün hakkını verdi dostum
  • LUL



    The Witcher (2019 - ) | Netflix

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam resmin daha büyüğü yok muydu bunun içeriği tam göremedik.

    Bu arada TR dizisi cahilliğimiz var malum. Bu karakter Muhteşem Yüzyıl'dan mıdır? Lambert için tipten ziyade alaycı fıtratta olması önemli olacak gibi Tabi ilk sezon Kaer Morhen'ı ve diğer witcherları görmeme ihtimalimiz yüksek.
  • Dizinin ağırlıklı olarak Polonya'da çekilecek olması güzel. Güzel mekanlar var


  • M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Valla tr dizisi konusunda bende baya cahilim,en son Arka Sıradakileri izliyorduk Ama Okan Yalabığı bilmemek içinde biraz..

    Hangi rollerde oynadı daha önce pek bilmiyorum ama,baya iyi bir oyuncu olduğunu duydum,o forma girer bi şekilde bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felurian

    Valla tr dizisi konusunda bende baya cahilim,en son Arka Sıradakileri izliyorduk Ama Okan Yalabığı bilmemek içinde biraz..

    Hangi rollerde oynadı daha önce pek bilmiyorum ama,baya iyi bir oyuncu olduğunu duydum,o forma girer bi şekilde bence..
    Bahsi geçen oyuncuyu tanımıyorum. Belki de tiyatro kökenli gerçek bir sanatçıdır ama ismini pek duymadım. En son Tatlı Hayat, İkinci Bahar düzenli takip etmişimdir heralde, bir de Yılan Hikayesi olabilir. Türk TV'lerinin oyuncu diye yeteneksiz güzel/yakışıklıları kullanması standart oldu artık. Nadiren Ezel, Suskunlar gibi takdir edilesi yapımlar görüyoruz. Bu durum ortadayken bir TV oyuncusunu tanımama sebebiyle aşağılamaya çalışma komik (biliyorum ciddi olmadığınızı). Ama herhalde bir sonraki aşamada Survivor takip etmeme sebebiyle dışlanacağım..

    Neyse konu dışına çok çıkmayalım. Ben Twitter'da senaristin(aynı zamanda sorumlu yapımcı) Geralt adayları konusunda hoşuna gittiğini söylediği teklifleri (fanların fikirlerini soruyor söylemiştim) açıklayayım:
    Nikolaj Coster-Waldau
    Rory McCann ve tabiki
    Mads Mikkelsen

    ayrıca Yennefer adayları konusunda Eva Green isteyenlerden sonra Krysten Ritter önerisinde bulunanlar da oldu. Senarist, yakın arkadaşı olduğunu ama JJ dizisi devam edeceği için oyuncunun takviminin meşgul olduğunu söyledi. Bence güzel fikirmiş kimin aklına geldiyse.. Oyuncu Yennefer standartlarına uyabilirmiş. Tabi Eva Green olacaksa kimse daha iyisini teklif edemez


    Ekleme: Konuda göremediğim için Mads Mikkelsen'in rol hakkındaki düşüncesine ilişkin videoyu ekliyorum. Zaten yazarımız Sapkowski de bir söyleşide hayalindeki Geralt'ın Mads Mikkelsen olduğunu söylemişti. Tabi ki çok iyi oyuncu ve yapılan shoplar da efsane gözüküyor. Ancak bu rol için biraz yaşlanmaya başladı diye düşünüyorum. Kitaplarda Geralt'ın 40 yaşında gösterecek şekilde fiziksel özellikleri bulunduğundan bahsediliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=KXT9A1w8BlA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 23 Nisan 2018; 21:31:13 >




  • M.Riddle kullanıcısına yanıt
    Ciddi olmadığımı bildiğiniz halde gereksiz bir paragraf yazdığınızı düşünüyorum .
    Konuya gelirsek,bence Nikolaj bir witcher için fazla asil ve karizmatik duruyor,onu baştan eliyorum ben.Rory McCann için en başta harbiden yakışır reise be dedim,ama sonradan ak saçlı bi McCann ile ilgili ciddi şüpheler oluştu kafamda,o yüzden onuda eliyorum şimdilik.Bu üçlü arasında bencede en uygunu Mads Mikkelsen,kendisini çok fazla bilmiyorum,ama sanki Geralt için biraz yumuşak duruyor gibi..

    Yennefer için ise Krysten Ritter haricinde benimde aklıma kimse gelmiyor:) gerçi o röl için biraz daha olgun birisi lazım ,Yennefer kitaplarda anlatıldığı kadarıyla eşsiz bir kadın,oyunlarada aynı şekilde çok güzel bir kadın olarak yansıtılıyor,Eva Grenn evet asil,ateşli ve gizemli birisi,ama Yennefer için bahsedilen güzellik kendisinde yok,bi garip durur bence.Aslında burda en önemli sorun diziyi Netflix’in yapması,ne bileyim bi HBO felan yapsa tüm oyuncuları sayabilirdik,ama Netflix olunca,o kadar ünlü oyuncuyu aynı çatı altında toplayabilirmi şüpheliyim ben.

    Sadede gelirsek hem Geralt hem de Yennefer çok eşsiz karakterler,bu da yerlerine birini koymayı baya zorlaştırıyor,Netflix’e bu konuda bol şans diliyorum:) Şimdilik aklıma cuk oturan tek isim Ciri’yi Emma Watson’un canlandırması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 23 Nisan 2018; 23:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ciri için Emma Watson benzetmesi sık duyuyorum ama kitaplarda Ciri 13 yaş civarında olduğu için pek ihtimal dahilinde değil. Muhtemelen çocuk oyuncu bulacaklar idare etmemiz gerekecek. Sonuçta 2020'de vizyona girmesi bekleniyor ve 5 sezon süreceğini tahmin etsek ona göre casting yapacaklardır. Geralt için Mads Mikkelsen ihtimali de bu sebeple azalıyor. 2025 yılında 60 yaşında birisinin Geralt rolünde olmasını istemezler muhtemelen.


    quote:

    Eva Grenn evet asil,ateşli ve gizemli birisi,ama Yennefer için bahsedilen güzellik kendisinde yok


    Hocam bu yorum olmadı (ekşinin linç timi görmesin) tabi güzellik göreceli ama Eva'dan daha güzel bir oyuncu nerden bulucaz. Bana göre ihtimaller arasında en güzel aday, gayet başarılı bir oyuncu




  • Dizinin yazar ekibine Daredevil, Constantine, Believe ve The Americans dizilerinde yazarlık yapan Sneha Koorse ile Jessica Jones ve Supernatural dizilerinde çalışan Jenny Klein katıldı.


  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.