Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.607
Cevap
214
Favori
830.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Candance

    witcher serisini (1-2-GOTY edition) aldım hikayeyi tamamen bitirmek için fakat witcher 1 oynarken canım sıkıldı. 2008 yılı yapımı olduğundan mı yoksa ben mi sabırsız davranıp direk 3. oyuna mı geçmek istiyorum bilemiyorum. Şiddetle 1. ve 2. oyunu oynamamı tavsiye eder misiniz yoksa o kadar önemli değil internetten özetini okuyup direk 3. oyuna geçebilirsin der misiniz?

    Hocam ilk 2 oyunu oynayıp 3'e öyle geçmeni tavsiye ederim.Üçüncü oyunda çok fazla detay,ayrıntı var ilk 2 oyunla alakalı ve bunlar öyle özet okumakla edinilebilecek bilgiler değil.Şimdi birisi çıkıp özet okuduğunu ve bunun yeterli olduğunu söyleyebilir.Ha evet genel hatlarıyla yine olayları anlarsın ama ilk 2 oyuna o kadar kaliteli ince göndermeler var ki işte bunları sadece oynamış olanlar görebilir ve oyundan alınan zevk 2-3 katına çıkar.Yani diyeceğim odur ki ilk 2 oyunu da oyna.İkinci oyun zaten gayet iyi,modern bir oyun.Onda bir sıkıntı yaşamazsın,ilk oyun için de en kolaya alıp yan görevlerle fazla uğraşmadan hızlıca senaryoyu bitirmeye bak derim eğer hiç hoşuna gitmediyse




  • Bu tüm gwentleri toplamak ne zor iş ya



    Hikayeye dikkat ederek kaçırmam muhtemel olan tüm kartları topladım



    Şimdi hanları, demircileri, zırhcıları tek tek gezmem mi gerekiyor?



    Ben aslında yeni keşfettigim her yerde hemen hemen oynamıştım ama kupayı hala alamadıgıma göre baştan başlamam gerekecek di mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılsakal89 K kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle yapacaksanız baştan başlamanıza gerek yok. Gwent kartlarını toplaman ile ilgili görevler var 3 tane. Birini arkadaşlardan topluyorsun zoltan , djikstra, roche felan birini de hancılardan topluyorsun. Skellige de toplaman gereken gwent kartları da var. Zoltan a yardım ettiğin bi görev var. Son diyalog da parayı reddedip 3 eşşiz kartı seçmen lazım. Buna dikkat et. Son olarak novigrad da bir turnuva var. Hiç yenilmeden bitiriyorsun o görevi. Ama kupayı alman için bunlar yeterli değil tabi. Skellige novigrad ve velende bulunan hancıları, demircileri , zırhçıları , tüccarları ziyaret ediyorsun. Her biriyle gwent atıyorsun. Böyle böyle tüm kartları toplarsın. Son olarak envanterinde gwent kartlarıyla ilgili bi kitap var. Ne kadar gwent kartı kaldığını söylüyor sana. O kitap bana çok yardımcı oldu. Kitaba baka baka bitirdim. Pes etme yani baştan. Sabırlı olmak lazım.
  • VideoGamerOnline kullanıcısına yanıt
    Helal valla hocam ya dediklerinizin hepsini yapmıştım, bundan sonra o zaman diyar diyar gezmek kalıyor, kitap eminim çok işime yaracak çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılsakal89 K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hangi bölgede kaç kart daha toplaman gerektiğini gösteren bir kitap olacak, onu almanı öneririm, böylelikle henüz bulamadığın kartların nerede olduğunu öğrenirsin.

    Daha sonra da şu sitedeki haritalarda sadece Gwent playerları işaretleyip ilgili bölgedekileri dolaşırsan kupayı kaparsın;
    www.witcher3map.com

    Not: Bu da yazdıktan sonra aklıma geldi. Velen veya Novigrad'da birkaç gwent kartı satın alacağın satıcıyı önce haydutların elinden kurtarman gerekiyordu (soru işaretli yerlerden biri)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 30 Temmuz 2017; 17:10:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılsakal89 K kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu da belirtmem de fayda var. Tüccarlardan da gwent kartı satın almayı unutma. Onları da koleksiyonuna eklemen lazım. Sakın es geçme burayı. Ak bostanda ki tüccardan başla ilk hani şu griffin saldırısından kurtardığımız tüccar o satıyor gwent kartlarını. Hepsini satın al. Sonra Velende ve Novigrad daki tüccarlardan veya hancılardan gwent kartlarını satın almayı unutma. Bitiremezsin yoksa. Hadi sana kolay gelsin şimdiden
  • Blood and Wine eklentisindeki tuccarlar da gwent karti satiyor. Velen'e gitmeden Velen'deki kartlari alabilirsiniz mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    Onların satın alınmasına gerek yok hocam. Arkadaşın kupayı alması için novigrad velen ve skellige adalarındaki tüm kartları toplaması yeterli oluyor.
  • Hepinize çok çok teşekkür ederim çok sağolun artık diyar diyar gezmek kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda gwent oynamanın esprisi nedir yani platin açışından mı bu kadar önemsiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VideoGamerOnline

    Onların satın alınmasına gerek yok hocam. Arkadaşın kupayı alması için novigrad velen ve skellige adalarındaki tüm kartları toplaması yeterli oluyor.

    Zaten novigrad velendeki eksik kartları diyor bende öyle yapmıştım kitaptan baktım velendeki 2 tane kart eksik ama bi türlü bulamamıştım blood and wine oynarken her türlü tamamlatıyor sana bütün kartları toplamayı bu yüzden baştan oynamaya gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hocam zevkli ayrıca. Gwent oynamak bambaşka bi şey. Ben çok seviyorum.
  • 2 kere bitirdim zaman olsa 3.yude oynarjm yani öle bi oyun

    tek eksigi fizik motoru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigidoLegend

    Arkadaşlar oyunda gwent oynamanın esprisi nedir yani platin açışından mı bu kadar önemsiyorsunuz?

    Platin için gerekli olmasından ziyade gayet keyifli bir oyun.
    Gwent o kadar sevildi ki adamlar sırf Gwent için ayrı bir oyun yapıyorlar
    Gwent oyununun public betasını storedan indirebilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynaması zor olmasa gerek ilk sayfadaki rehberden bakayım biraz nasıl oynanıyor:) Zaten oyunu kötü sonda bitirmiştim şimdi sıfırdan başlayarak diğer detaylarada dikkat ederek iyi sonra bitirmeye çalışıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlarda bir miktar karmaşık gelebilir ama oynadıkça öğreniyorsun.
    Kuvvetli bir deste toplamak da önemli, turnuvada falan karşına çıkan zorlu rakipler için de tahtadan bir kart geri almanı sağlayan "decoy" kartları ile casus kartların kullanımı önemli oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce Fable The Lost Chapters oynamıştım, Witcher'ı bunun çok çok gelişmişi olarak görüyorum. Rehberi okusam da pek çok terim yabancı geldi. Hala kılıcımı nasıl onarırım bulamadım mesela, kılıcını onar uyarısı çıkıp duruyor. Bir de bu ot, yağ falan bir sürü ıvır zıvır topluyorum. İnşallah işime yarıyordur bunlar :)
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Haritalarda zırhçıyı bul zaten gidince oyun artık türkçe olduğundan neyin nasıl olacağı belli.Oradan onarım yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben pc den oynuyorum ve bi sorununum var. Oyundayken sağlık barı ve sağ üstteki küçük harita birden kayboldu yanlış bir tuşa mı bastım bilmiyorum. Oyunun kendisi dışında hiçbir şey gözükmüyor. Çözümünü bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KanalimaHosgeldiniz

    Arkadaşlar ben pc den oynuyorum ve bi sorununum var. Oyundayken sağlık barı ve sağ üstteki küçük harita birden kayboldu yanlış bir tuşa mı bastım bilmiyorum. Oyunun kendisi dışında hiçbir şey gözükmüyor. Çözümünü bilen var mı?

    ayarlarda HUD ile ilgili bir kısım olması lazım. ekran üzerindeki görünecekleri belirler. oraya bir göz at. ayar değiştirdin muhtemelen istemeden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.