Şimdi Ara

The Witcher 3 Wild Hunt [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.606
Cevap
214
Favori
829.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunun dibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bir haftadır yine,yeni,yeniden oynayıp bitirme aşamasındayım.7 kez komple dlc ile birlikte bitirmiştim,sekizinciye de az kaldı.Şu Blood and Wine resmen beni benden alıyor,Toussaint'ın harika manzarası,harika görevleri ve muazzam müzikleri ile,resmen gerçekte içinde yaşadığım bu dünyadan soğuttu desem yeridir.Blood and Wine,oyun olarak daha önce hiç yaşamadığım bir hissi yaşatıyor her oynadığımda.Kişisel fikrimi söylersem oynadığım ve gördüğüm en iyi oyundur.Hayatım boyuncada hiç sıkılmadan daha çok niceleri bitireceğim gibi duruyor.Halen oynamayan varsa eğer, hayatınızın hatasını yaparsınız,direk alın oynayın,oynatın :)
  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum resmen sanat eserri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ne güldüm ya

    Öyle şahaser mükemmel bir oyunsun ki sen doyamıyorum Resmen ulan hatuna bu kadar aşkla bakmıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıfenorm -- 21 Nisan 2017; 20:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12

    Son bir haftadır yine,yeni,yeniden oynayıp bitirme aşamasındayım.7 kez komple dlc ile birlikte bitirmiştim,sekizinciye de az kaldı.Şu Blood and Wine resmen beni benden alıyor,Toussaint'ın harika manzarası,harika görevleri ve muazzam müzikleri ile,resmen gerçekte içinde yaşadığım bu dünyadan soğuttu desem yeridir.Blood and Wine,oyun olarak daha önce hiç yaşamadığım bir hissi yaşatıyor her oynadığımda.Kişisel fikrimi söylersem oynadığım ve gördüğüm en iyi oyundur.Hayatım boyuncada hiç sıkılmadan daha çok niceleri bitireceğim gibi duruyor.Halen oynamayan varsa eğer, hayatınızın hatasını yaparsınız,direk alın oynayın,oynatın :)

    Hevesle okudum yazdıklarını dostum öyle bir oyun ki oyun demek ayıp olur resmen witcher dünyasında gezerken köyümü doğduğum toprakları anımsıyorum otların arasından geçerken çalan hafif bir müzik batan güneş mis gibi çimenler hayvanların otlanması sarı gökyüzünün denize verdiği ışık öyle güzel ki öyle müthiş ki of of görev felan umrumda olmuyor resmen iyiki başlamışım daha çok yolum var kıyamıyorum resmen 26 saat harcadım 10 levelim daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar , oyunu yaklaşık bir gündür oynuyorum ve harcadığım her kuruşa değdiğini düşünüyorum.
    Size bir sorum olacak oyunu xbox ta oynuyorum bilmiyorum fark eder mi ama , Bloody Baron un ailesini bulmaya çalışıyorum ancak gerek silah gerek zırf olarak sanırım biraz zayıf kalıyorum çünki her dövüş anında çok zorlu geçiyor bu normal mi ? Çünki armor upgrade için ne param ne de malzemem var . Pek fazla yan görev yapmadım . Açıklarsanız sevinirim
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Oyunun başlarında zorlanman normal, oyunda level aldıkça, yeni iksir, yağ, karışımlar hazırladıkça daha da kolaylaşıyor.
    Levelini belirtmemişsin, levelini ve oynadığın zorluk seviyesini belirtirsen ona göre de yorum yapabiliriz.
    Achievement kasmıyorsan oyunun zorluğunu ayarlardan istediğin zaman istediğin seviyeye değiştirebileceğini biliyorsun değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaer morhen deki buyuk savastan sonra ilmerith i de oldurdum lakin şimdi avalac'h ile dunyalar arasi gecit diye bi gorev var 2-3 tane gecitten gectik karlarla kaplı buz gibi soğuk olan bir yere geldim geçiti bul diyor goruyorum ama gidene kadar soguktan ölüyorum canım cok hizli azaliyor bunun icin bi iksir buyu falan var mi oyle bisey vardir da ben bilmiyorum buyuk ihtimal ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Mesajını spoiler butonu içine al.


    Karlı mekanda aşağı inerken evlerin ve duvarların arkasına geçerek soğuktan korunacaksın. Birinden diğerine geç sürekli.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    İkinci zorluk seviyesinde oynuyorum , just story nin bir üstü yani.
    Level 4 e yeni geçtim sayılır. Henüz yağ yapmak için gerekli bileşenler elime geçmedi.Belki simyacılardan almam gerekiyor atlamış olabilirim.
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    4 levelsen daha çok başlardasın, Ak Bostan'dan Velen'e yeni geçmişsindir, yağ veya iksirlerin fazla olmaması normal, senaryoda ilerledikçe açıyorsun bazılarını, bazılarını da dediğin gibi simyacılardan alabilirsin.
    Bu levele en uygun zırh olarak Temerian seti var, onu kullanabilirsin. Oyunun başında Griffin'den kurtardığın Ak Bostan'daki satıcıdan satın alabilirsin Temerian setini.
    Su ve ekmek sıkıntısı çekiyorsan her girdiğin evde bol bol yağma yap, yeteneklerde de gurme diye bir yetenek olacak, su ve yiyeceğin can yenileme süresini 20 dakikaya çıkarıyor ve savaşırken dahi bu 20 dakika süresince canın yenileniyor, oynadığın zorluk seviyesinde gurme yeteneği ile birlikte kolay kolay ölmezsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar ATES ELEMENTALI ni bir turlu olduremiyorum gucsuz kaldim galiba attigi atesten canim kendiliginden iniyo iniyo oluyorum vurmasa bile axii yle saldiriyorum ama nasil gecicem en fazla yarisina indirebildim canini yani ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birşey sorucam.ben ilk olarak witcher 3 ü aldım ve bitirdim.ama hala etkisindeyim yani böyle bir oyun olamaz.şimdi 2cisini oynasımmı diye düşünüyorum,aynı tadı,görselliği,hikayeyi veriyormu 2. oyun,yoksa zirvede kalsın hiç geri dönmiyimmi ne dersiniz?
  • lıfenorm L kullanıcısına yanıt
    Buna bende çok gülmüştüm ya hala duruyor resmi telefonumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak goty surumum var yani dlc ler mevcut en son kac lvl da bitiyor oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Kaç lvlda bitiyor derken ulaşılabilecek maksimum leveli soruyorsan 100 diye biliyorum fakat oyunu ilk sefer bitirdiğinde 33-35 level seviyelerinde olursun. NG+ devam ettiğinde bu 100 levele ulaşabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey daha sorucam arkadaşlar.witcher 3 ü bitirdim dlcye devam ediyoum ama sonu hoşuma gitmedi dlcyi bitirip gerimi dönsem çok ilerlemeden şimdimi dönsem bilemedim.ta en başa dönmek istemiyorum ama belli bir yerden sonra gene oynayıp farklı sonla bitirmek istiyorum kararsız kaldım valla
  • Oyunun tüm sonlarini gormek icin ne yapmamiz gerekiyor arkadaslar..Usb ye save almamiz gerekiyor ise nerde alacagiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jybe kullanıcısına yanıt
    Manuel save e geri dönülmüyor mu oyun bittikten sonra?
  • jybe kullanıcısına yanıt
    Öyle tek bir yerde save alarak göremezsin, Ciri ile olan iletişim ve diyaloglarına göre ulaşacağın son değişiyor.
    Youtube'da "witcher 3 how to get good ending / bad ending" diye aratırsan ne yapman gerektiğini anlatan videolar çıkar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.