Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt'ın GOTY Sürümünden Çıkış Videosu Paylaşıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gog dan aldım (ru key ama olsun) steamden aldım üstüne expansion pass aldım utanmasam collectors felan alacağım öyle güzel oyun. yan görevleri bile bir çok oyunun kendi hikayesinden güzel. grafik motoru ile başka oyunlar da yapmalılar, resmi tr dil paketi gelince de indirimlerde orta halli ve üzeri olan pc sahipleri kesinlikle kaçırmamalı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    o halde 3. kere bitiricez oyunu mecbur :) eyv. kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben almak istiyorum ama diğer oyunları oynamadım anlarmıyım oyunu lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  • üç kuruş için ile ne demek istedin? Firma 23 studios ile anlaşma imzalayıp parasını verip oyuna türkçe dil desteği eklemiş. Milletin kızdığı nokta resmi dil desteği geleceğinden son hafta heberdar olmamız daha önce haberleri olsa blood and wine dlc sini çevirmezlerdi.

    @metebyr
    Keşke kutulu alsaydın daha güzel olurdu.

    Misafir kardeş oyunu kutulu al, türkçe olduğu için anlamakta sıkıntı çekmezsin sadece başlarda oyunu öğrenene kadar yalpalarsın sonuçta bu oyun rpg.
  • Witcher'ı ilk çeviren grup sayesinde satışlarının artmasından ve oradan gelen paradan bahsediyorum. Çeviri gelecek diye kaç kişi oyunu aldı. Sonuç olarak bu anlaşma çok geç açıklandı ve bu süreçte resmi olmayan çeviri olduğu için oyunun satışları arttı. CD Projekt göz göre göre bu tip hamle yaptı biraz daha satış için(üç kuruş için). Blood&Wine'nın çevirisi bile ana oyunun satışlarını etkiledi. Hani en başta 23 Studios ile anlaşsalar ve bunu duyursalar millet Ağustos'u bekleyecekti. Çeviriyi yapan grup da buna göre iş yapacaktı. Anlaşma bayağı önce yapılmış olacak ki tüm oyunu yetiştirebilmişler bugüne. Bu kadar zaman susmak üç kuruş için susmak olmuş. Muhtemelen CD Projekt para vermekten kaçındı dedim sandın ama demek istediğim buydu.

    Pek tabi CD Projekt'in fiyat ve dlc politikasına laf yok ama bunu bu şekilde yapmaları çok yanlış. Ayrıca benim anladığım kadarıyla sadece Blood&Wine ile ilgili değil mesele. Genel bir kırgınlık var.
  • cemecem21 kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği gelmesiyle satışların artacağını sanmıyorum. Konsol satışları artacaktır ama pc de türkçe yama sayesinde oynayan oynadı zaten. 23 studios ile aylar öncesinden anlaşmışlar hatta yama haziranda bitmişti diyorlar. Neden böyle politika izlediler tahmin etmek zor, türkiye satışları öyle ahım şahımda değilken satış için yapacaklarını sanmıyorum. Bilkom bile son hafta açıklama yaptı oyun türkçe gelecek diye. Cd projekt red e karşı tek kırgınlık türkçe dil desteğinin geleceğini oyunun çıkacağı hafta öğrenmek oldu. Yinede firmayı hala seviyorum 2 tane 20 saatlik dlc çıkarıp sadece onları parayla sattılar ve türkiye kutulu fiyatı gayet uygundu. Bu yüzden goty kutulu sürümünüde ucuza satacaklarını tahmin ediyorum gidip kutulu alacağım. 70 TL falan deniyor.
  • Ben önceki satışlardan bahsediyorum. Alan almış zaten şu an. Kaç zamandır oyun piyasada. Ama çevirinin olduğunu grup ilk açıkladığında sırf forumdaki grup çeviri yapıyor diye alan birçok kişi vardı. CD Projekt bunu aylar öncesinden açıklasa da aynı satışa ulaşabilirdi ama sakladı. Forumdaki grup da başka işlere yoğunlaşırdı. Muhtemelen Türkçe olsa satışlar ne olurdu diye görmek için -bence pusuya yatarak- böyle bir hamle yaptılar. Biraz da bundan 3 kuruş için diyorum. Söylem hatalı belki ama gerçekten hoş değil.

    CD Projekt'in yaptığı sevdiğin arkadaşın kırıcı davranışta bulunması gibi oldu. Elbette ki firma birçok yönüyle takdire şayan iş yaptı ama yanlışa da yanlış derim.
  • şuan raflarda olan türkçe dil destekli goty sürüm de , harita oyun rehberi ve kurt çıkartması , sounttrack da var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.