Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (992. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • Oyunu oynamaktan cok diger ayrintilar daha cok goze carpiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 gb ramde falanmi oynayacaksiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    2 3 gb ramde falanmi oynayacaksiniz

    Evet hocam 4 gb ram var bilgisayarda. Grafik yaması varmış oyunun grafikler rezil hale geliyor ama oyunu ölmeden bitireyim istiyorum nasıl olursa olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 25 Aralık 2017; 10:31:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 4 ram varsa 64 bit neden kurmuyorsunuzki birde çok takılma yasarsiniz en az 2 gb takviye etmeniz lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Hocam 4 ram varsa 64 bit neden kurmuyorsunuzki birde çok takılma yasarsiniz en az 2 gb takviye etmeniz lazım

    Hocam pek anlamıyorum açıkçası bu işlerden laptop u bozmaktan korkuyorum, bir de kyk yurdunda kalıyorum yani sıkıntı biraz indirmesi. Ram konusunda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum grafik yaması öyle böyle değil çünkü deli gibi düşürüyor grafikleri. İlginiz için çok teşekkürler bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 25 Aralık 2017; 18:7:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rica ederim :) umarim kasmadan rahatça oynarsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir mod çıkmış redux modu deneyen oldumu

    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2544?tab=files

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Denemedim ama açıklama kısmından anladığım kadarıyla baya detaylı bir mod. Birçok oyun dinamiğini değiştiren bir rebalance overhaul modu.
    Skill geliştirmeden combat mekaniklerine, bazı animasyonlara kadar değişiklik ve geliştirme yapıyor. Kaçınma yuvarlanma blok vuruş vb bunlar da enerji tüketiyor dark souls mantığı. Opsiyonel mi bilmiyorum bu özellik ama bunu sevmedim mesela. Mod menüsüyle opsiyonel şekilde sunulan birçok özelliği var. Anladığım kadarıyla normalde sadece insanlara karşı olan bitirici hareketleri (finishing animations) artık grup hâlinde dövüştüğümüz ve son kalan canavarlara karşı da yapılabiliyor. Hep böyle birşey istemişimdir canavara karşı da finisher yapabilmeyi.

    En son mod öneri listesi yaptığımdan bu yana pek kayda değer birşey olmamakla birlikte CDPR bünyesinde ana oyun + ek paketlerin hepsinde yer alan bir senior gameplay designer var, Andrzej Kwiatkowski. Yakın zamanda kendi yaptığı editleri içeren bir mod paylaştı. Geri bildirimler doğrultusunda da belli aralıklarla modu güncelliyor, bugları hataları düzeltiyor. FCR3 immersion and gameplay tweaks (full combat rebalance 3) Witcher 2 için de yapmıştı FCR2, witcher 3 ile devam ediyor.

    Modun oyunda yaptığı değişiklikler, çeşitli modlarla uyumlu olan sürümleri ve kurulum - kaldırma aşamaları çok detaylı. Meraklısı varsa incelesin denesin.
    https://old.nexusmods.com/witcher3/mods/2788/?


    Bunun dışında daha önce önerdiğim, hairworks ü Geralt hariç diğer herşeyde aktif eden modun oyunun 1.31 sürümüne uygun versiyonu paylaşıldı. Disable Hairworks on Geralt.
    Benim gibi hairworks ü Geralt üzerinde beğenmeyen, gerçekçi bulmayanlar için bir nimet değerinde adeta. Hem gereksiz fps dropların önüne geçiliyor hem de hairworks olmayan normal saç sakal daha güzel, doğal duruyor bence.
    https://old.nexusmods.com/witcher3/mods/2825/?

    Oyun içinde grafik ayarlarında hairworks ü "açık" olarak seçmeniz gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 27 Aralık 2017; 5:52:31 >




  • Arkadaşlar takılıp kaldığım bi sorun var bir türlü çözemedim. Stemde goty var bende. Nexsus dan mod yüklüyorum ama söyle bir sorun var "Seçenekler" kısmında "Mods" sekmesi yok xtlm dosyasını at diyeceksiniz attım gerekli yere ama bu seferde sekme var yazısı yok garip bi hal aldı. Belgelerimden yada başka bir yerden ayarlamamı yapmam lazım ?
  • Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ilk iki oyunu oynamak gerekli mi hikayeyi anlayabilmek için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjk56 B kullanıcısına yanıt
    Yine zevkle oynarsın ama witcherın olayı hikayesi zaten, bir diziye son sezondan başlamak veya bir üçlemenin son kitabını okumak gibi olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosax kullanıcısına yanıt
    Bazı modların oyun içindeki mod seçenek menülerinde öyle bir sıkıntı oluyor.
    Sekme var yazısı yok ise bu durum oyunda Türkçe dil seçmenizdendir. Çünkü oyuna 1.30 update ile geldi Türkçe dil. Bunun öncesinde oyunda Türkçe dil bulunmadığı için yine eski tarihlerde yapılan modlarda da Türkçe dil stringleri bulunmuyor script menü dosyalarında. Gerçi bazı yeni modlarda bile bu sıkıntı devam ediyor ama çok da önemli değil.

    Yapmanız gereken şey çok basit. Oyuna girdiğinizde dil kısmından İngilice seçin. Seçenekler-Mods kısmında ilgili modla ayarlarınızı yapın. Bu sefer sekme de yazısı da düzgün görünecektir. Oyuna dönüp yaptığınız ayarların düzgün olup olmadığına bakın modla ilgili. Herşey tamam ise tekrar ana menüye dönüp Türkçe dili seçebilir & oyuna devam edebilirsiniz. Aklınızda bulunsun bu şekilde menüsü olan modlarda her zaman ayarları yapmak için önce İngilizce dili seçin ki yazılar düzgün çıksın menüde.




  • bjk56 B kullanıcısına yanıt
    Oyunda 2. oyuna da 1. oyuna da referans ve birçok şeye gönderme var. İlk 2 oyundan karakterler de var.
    Böyle epic efsane serilere aslında ilk oyundan başlamak, üçleme bitince de kitaplarını okumak lazım.

    İlk oyun günümüze göre oynanışı ve görselliği çok eski kalacağı için youtubedan ilk oyunun hikaye özetini izleyip direkt 2. oyundan başlayabilirsiniz. Böylece witcher evrenine ve karakterlere daha iyi hakim olabilirsiniz.
  • bjk56 B kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk olarak 3. oyunla başladım. Senaryoyu genel olarak anlıyorsun ama pek çok boşluk kalıyor. Hızlıca ana senaryoyu oynayarak bitirdim sırf meraktan. Sonra 1. oyunu ve ikinci oyunu oynadım ve 3. oyuna tekrar başladım inan daha zevkli oluyor.
    2. oyun neyse de 1. oyunu bence mutlaka oyna. Sana bir tavsiye, ben hile ile oynadım, yani karakter geliştirme ve alchemy ile hiç uğraşmadım. Sadece ana göreve ve hoşuma giden bazı yan görevlere odaklandım.
  • Beyler şu oyunun açık dünyasını beğenmeyen ormanı basmışlar resmen diye düşünen, mekan tasarımlarını zayıf bulan, hikayesinin yüzde 85 inde nerdeyse hiç şaşırmayan nerden nereye geldi hikaye, vay canına tarzında hemen hemen hiç cümle kurmayan, baş kötüsüne bu ne la, bu dallama için mi o kadar uğraştım ben Artorius bunu parçalar (parçalardan kastım dövüş zorluğu değil, akılda kalıcılık, bırakılan etki ki dövüş zorluğunda bile Artorius alır) diyen sadece ben miyim? Oyuna lafım yok, değil 75 220 lira olsa sapına kadar parasını hak ediyor o ayrı. Oynarken bayağı da eğlendim 140 saatte dlc ler dahil bitirdim. Yapabildiğim her görevi yaptım hemen herkesle konuşmaya çalıştım. Üstte saydıklarım benim w3 ün beğenmediğim kısımları.

    Artorius 2017 de çıkan oyunlardan birinin kötülerinden spo olmasın diye oyunu yazmıyorum, merak edenler için şu kadar diyeyim oyun JRPG ve bilindik, popüler bir JRPG.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 2 Ocak 2018; 2:11:4 >




  • şu trailer ilk çıktığında ne sükse yapmıştı be

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midorima

    Beyler şu oyunun açık dünyasını beğenmeyen ormanı basmışlar resmen diye düşünen, mekan tasarımlarını zayıf bulan, hikayesinin yüzde 85 inde nerdeyse hiç şaşırmayan nerden nereye geldi hikaye, vay canına tarzında hemen hemen hiç cümle kurmayan, baş kötüsüne bu ne la, bu dallama için mi o kadar uğraştım ben Artorius bunu parçalar (parçalardan kastım dövüş zorluğu değil, akılda kalıcılık, bırakılan etki ki dövüş zorluğunda bile Artorius alır) diyen sadece ben miyim? Oyuna lafım yok, değil 75 220 lira olsa sapına kadar parasını hak ediyor o ayrı. Oynarken bayağı da eğlendim 140 saatte dlc ler dahil bitirdim. Yapabildiğim her görevi yaptım hemen herkesle konuşmaya çalıştım. Üstte saydıklarım benim w3 ün beğenmediğim kısımları.

    Artorius 2017 de çıkan oyunlardan birinin kötülerinden spo olmasın diye oyunu yazmıyorum, merak edenler için şu kadar diyeyim oyun JRPG ve bilindik, popüler bir JRPG.

    Yalnız değilsin,açık dünyası ne bileyim sanki Assassins Creed benzeri yada Far cry,keşif hiç yok,soru işaretine ünleme gidiyorsun loot veya varsa görev çıkıyor,yada yerleşim yerlerini keşfediyorsun...Bide oyunda FPS modu felan da olmayınca cidden benzetiyorum Ac'ye,onun gibi sanki ölçeklendirme minyatür tarzda...




    Hep aynı örnek ama Fallout veya Skyrim'deki keşif hissiyatının 10 da 5'i bile yok




    Ama kötü oyun değil orası ayrı tabi,bu oyunda en inanılmaz olan karakter tasarımları ve zırh ve kostümler,çok üst düzey kalite de,hissettiriyor insanların insan olduğunu...




  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kötü karakter seven adamım. Oynadığım oyunda izlediğim filmde, dizide sağlam kötü karakter isterim. Bu konuda da japon yapımı oyunların daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sephiroth, Caius, Izanami, Artorius, Mithos, Van, Kuja vs japon oyunlarındaki kötülerden bazıları. Batı yapımı oyunlarda istisnalar dışında adam akıllı kötü karakterin olduğu oyun pek görmedim ben. Artoriusdaki karizmanın bırak binde birini yüzbinde biri Eredinde yok en basitinden. Karakterlerden kotarıyor w3 onlar da olmasa cidden abartı diyecem oyuna ama gerçekten sağlam karakterler var başta Yennefer ve Master of Mirror omak üzere :D Bioware oyunları dışında ilk kez sağlam akrakterlerin olduğu bir batı rpgsi gördüm diyebilirim witcher serisi için.
  • Sonunda neden oyunda 3 farklı Yennefer konsepti olduğunu anladım

    Yen
    The developers ran into trouble when designing Yennefer, as she was not described in great detail in the books. They created 4 models before settling on the final version, which they were very happy with.

    One of the reasons that Yen and Ciri weren't introduced in the earlier games was that the developers weren't confident about their ability to tackle such multifaceted characters. (For example, Yen being a mix of really mean and really sweet.) As a result, they felt they had to hone their skills before they could do the characters justice.


    (Source: CD PROJEKT RED Presents: The Witcher 3: Wild Hunt Panel (PAX 2015))
  • 
Sayfa: önceki 990991992993994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.