Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (990. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 988989990991992
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    The Witcher 3'te oyunun sonlarına doğru Ezkel ve Lambert ile içki içme oyunu oynuyoruz, oraya ithafen yapılmış bir gönderme. Kısaca; Lambert Triss'i düdüklemiş
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Aynı kayıt ile oyuna üçüncü kez başlayamıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Aynı kayıt ile oyuna üçüncü kez başlayamıyorsunuz.

    Neyse zaten yılbası indirimlerinde expansion pass indirime girer ordan devam ederim 150 saat olmuş oyun saati cidden sarıyor :D
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Normalde üst üste ng+ yapamıyorsunuz ama "new game plus plus" isimli bir mod ile bu mümkün. Yani sizin istediğinizi bu mod yapıyor.
    Genelde denediğim mod öneri listelerimi yaparım ama bunu henüz denemedim.

    https://old.nexusmods.com/witcher3/mods/2292/?

    Açıklama kısmında yazanları iyice okumanızı öneririm. Bazı modları kurması basit olsa da bunun gibi modların birden fazla kurulum aşaması oluyor.
  • Oyunu 68 saatte bitirdim 34 levelim hearts of stone paketini oynuyorum şu anda sizin dediğiniz NG+ ne oluyor açıklayabilir misiniz yüksek levellere ulaşmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeniden başladığın zaman önceki oyundan kalan eşyalarınla oynayabiliyorsun. Aynı zamanda ne kadar para biriktirmişsen o kadar parayla başlıyorsun. Yetenek ağacındaki skilller duruyor. Mutajenlerde aynı şekilde. 50 levelda bitirdiysen, 50 leveldan başlıyorsun. Düşmanların seviyene uygun şekilde belirleniyor.
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt
    NG+ aynı oyuna sıfırdan ama daha güçlü, kaldığınız yerden başlamak gibi kısaca. Görev eşyaları hariç zula ve envanterinizdeki herşey yerinde durur, level ve skiller de dahil olmak üzere güçlü olarak başlarsınız oyuna. Hazine avları, görev ve düşman levelleri de ona göre artar daha zorlayıcıdır.

    Hearts of stone & blood and wine ek paketlerini de bitirip ng+ a öyle başlamanızı öneririm. Bu ikisini bitirmek de yaklaşık ana oyun kadar sürecektir eğer herşeyiyle bitirmeye yönelik oynuyorsanız. ! ve ? işaretli görevler, hazine avları, kontrat, yan görev ve ana görev şeklinde ilerlerseniz oldukça yüksek levelli ng+ başlayabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler ek olarak hikayeyle ilgili bir sorum olacak.

    Oyunun sonuyla ilgili;

    Oyunda Triss'i reddedip Yennefer ile birlikte oldum oyunun sonunda da Ciri ye öldü süsü verdik, bu mutlu son mu oluyor? Kötü sonla bitirsek nasıl bitiyor ve Yennefer ile Ciri şu anda nerede? Şimdi Hearts of Stone paketini oynamaktayım ana karakterlerden hiç birine denk gelmedim, Blood and Wine paketinde ana karakterlerden kimseyi görebilecek miyim?
  • MertLIVE kullanıcısına yanıt

    Kötü sonda Ciri ölüyor. Triss ile Yennefer arasından hangisini seçtiyseniz blood and wine da karşınıza çıkacak seçtiğiniz kişi. 2 şekilde oyunu farklı sonla bitirmeniz mümkün. Birinde Ciri Witcher oluyor. Mutlu sondan kastettiğiniz bu sanırsam. Birinde de imparatoriçe oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90F8184DD -- 20 Aralık 2017; 20:44:18 >

  • Evet mesajda söylemeyi unuttum oyunun sonunda Ciri witcher oluyordu.
  • Hardcore rpg fanı olmadığım için mi bilmiyorum ama 13 lvl oldum sanki daha oyuna giremedim gibi hissediyorum kendimi. Açıkçası oyun bence bu türe yeni başlayanların hiç elinden tutmuyor. Bomba yağ vs yapmak için craft lazım en basitinden ama bunun için gereken ot vs nerden toplanır onunla ilgili ipucu bile vermiyor mesela oyun.



    Karşılaştırmak için söylemiyorum yanlis anlasilmasin ama AC Origins'te 24 lvl oldum ve oyun su gibi akıyor benim için. Bunda rpg mantiginin cok basit olmasinin büyük rolü var herhalde benim açımdan. Skil agacının basitligi, craft sisteminin basitligi vs gibi nedenlerden dolayı daha rahat oynuyorum ve büyük keyif alıyorum. Witcher 3'e de devam edecegim tabi bakalım inşallah herkesin aldigi keyfi ben de alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    sen bilmion oynamayi arkadaşım 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

    Hardcore rpg fanı olmadığım için mi bilmiyorum ama 13 lvl oldum sanki daha oyuna giremedim gibi hissediyorum kendimi. Açıkçası oyun bence bu türe yeni başlayanların hiç elinden tutmuyor. Bomba yağ vs yapmak için craft lazım en basitinden ama bunun için gereken ot vs nerden toplanır onunla ilgili ipucu bile vermiyor mesela oyun.



    Karşılaştırmak için söylemiyorum yanlis anlasilmasin ama AC Origins'te 24 lvl oldum ve oyun su gibi akıyor benim için. Bunda rpg mantiginin cok basit olmasinin büyük rolü var herhalde benim açımdan. Skil agacının basitligi, craft sisteminin basitligi vs gibi nedenlerden dolayı daha rahat oynuyorum ve büyük keyif alıyorum. Witcher 3'e de devam edecegim tabi bakalım inşallah herkesin aldigi keyfi ben de alabilirim.

    Oyunu bitireli 2-3 hafta fln oldu. Bende bu türde bir oyuna ilk kez başlamıştım. Oyunda level kasmak çok zor değil. Oyunu bilmek gerekiyor. Çok fazla aklına takılan birşey varsa youtube'da rehber videolardan faydalanabilirsin. Ben izlemeye gerek duymadım pek. Son olarak ; witcher 3 varken ac ne




  • Funder kullanıcısına yanıt
    BU muazzam paylaşımın için bir sorum var: Metni nasıl güzel dilimiz Türkçe'ye çeviririm^^
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla siz henüz witcher evrenine dahil olamamışsınız.
    Şimdi bu mesajınızda gördüğüm 2 kritik nokta var;

    1) Oyun yeni başlayanlara yardımcı olmuyor elinden tutmuyor diyorsunuz. Ciddi bir hata. Bu oyun kadar detaya sahip olup bu kadar güzelce kendi içinde rehberi olan, her dinamik ve özellikle ilgili açıklamayı yapan başka oyun var mıdır emin değilim. Gerek eğitim bölümünde, gerek envanter ve simya kısımlarında bileşenlerin hazırlanması için gereken maddeler konusundaki açıklama, gerekse loading ekranlarında sürekli çıkan ipuçları vb yani bu oyuna hiç kendini anlatmıyor derseniz haksızlık etmiş olursunuz sanırım. The witcher serisi, özellikle 2. ve 3. oyunla rpg türüne bambaşka boyut getiren, çıtayı bir hayli yükselten aynı zamanda kendine ögzü evreni ve elementleriyle özel bir seridir. Benim de rpg ile neredeyse hiç alakam yoktu ama the witcher bir başka.

    2) Ac origins dediğiniz seri çok vukuatlu, ilk 2-3 oyunu hariç tamamen olaydan kopan, vaadlerini yerine getiremeyip oyunu saçma sapan hâle getiren, ilk kez üst üste çıkarmak yerine 2 yıl belki de daha fazla geliştirme sürecinden geçerek çıkardıkları serinin en son oyunu. Tam olarak rpg oyunu diyemeyiz, rpg ögeleriyle bezenmiş olması güzel bir olay tabi.
    2. kritik hata da burada. Rpg dediğiniz şey sabır işidir , keşif odaklı olmalıdır. Bulduğunuz her notu okumalı, eğitim kısmını silip süpürmelisiniz. Karakter girdilerini okumalı, düşman türlerinin zayıf noktaları hakkında bilgi almak için yaratık ansiklopedisini incelemelisiniz. Rpg dediğiniz türde skill ağacı vb basit olmaz, olay işin biraz zor ve detaylı olmasındadır zaten. Character buildlerindeki çeşitlilik burada önem kazanıyor zaten. Birçok farklı build yapılabiliyor karakter bölümünde oyun tarzınıza göre. Her skillin tek tek üzerine gelince açıklaması yazıyor.

    Direkt oyunla kıyaslamadığınızı biliyorum ama söyleyin, oyun akıcı gidiyor keyif aldınız tamam ama ne anladınız oyundan? Karakterle bütünleşebildiniz mi, witcher kadar iyi vuruş hissiyatı ve hikaye anlatımı var mı?

    Witcher 3te 13 levele ulaşıp oyuna dahil olamadıysanız rpgnin doğasına aykırı oynamışsınız demektir. Görevden göreve koşma, karakter ve ekipman gelişimine dikkat etmeme, keşif yapmama ve en önemlisi sabırsız olma bu türü oynarken eksik yapılan şeylerdir. Hem eğitim kısmını incelemenizi hem de rehber videolarını izlemenizi öneririm faydası olacaktır.
    Keyifli oyunlar dilerim.




  • A.C Origins'te Bayek karakteri ile özdeşleştim diyebilirim. Antik mısır atmosferi ve vuruş hissiyatı ve fight konusunda da bana kalırsa pek eksiği yok. Hikaye anlatımı tabiki Witcher'a göre yavan. Totalde baktığımız zaman oyunlarda önceliğim olan "keyif" unsurunu vermeyi başardı bana. Dediğiniz şeyler son derece doğru RPG oyununda keşif yapmak, karakter ve ekipman gelişimi, bulduğun her şeyi okuma vs gibi ögeler oyunun temelini oluşturuyor. Herhalde kendi açımdan söyleyecek olursak RPG oyunu değil de RPG ögeleriyle bezenmiş açık dünya macera-aksiyon oyunu oynamak beni daha çok keyiflendiriyor. Ama dediğiniz şeylere dikkat ederek Witcher 3'ü de oynayıp bitirmeye çalışacağım, tavsiyeniz için teşekkürler.
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    vay koçuma bak sen :)
  • Arkadaşlar şu geraltın gwent kartını kazanmak için thaler le gwent oynamaya gittim ama gwent oyna seçeneği çıkmıyor oyunun ana senaryosunu bitirdim gwent görevi olarak da sadece turnuva kaldı bir şeyi mi atladım acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Ya sen ne diyorsun ya iki kez pür dikkat ana senaryoyu bitirdim böyle birşey olamaz triss sadece geralti seviyor

    Acil kanıt birseyler sun yoksa hemen yarın başlıyorum tekrardan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yugiman kullanıcısına yanıt
    Ölümcül komplo görevini bitirmen lazım. Daha sonra gwent oynama seçeneği çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 988989990991992
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.