Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.549
Cevap
197
Favori
923.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • x_tol X kullanıcısına yanıt
    birkaç görev eşyası dışında sandıktaki her şey kalıyor, kaldığın leveldan devam ediyorsun, skiller duruyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu açamıyorum. Oynaya bastıktan sonra açılıyormuş gibi oluyor. Siyah ekran geliyor ve kapanıyor. Steam den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yaptım 1 dosya eksik bulup indirdi ama düzelmedi.
  • Oyunumdan ufak bi kesit. Ustaca yapım grifin setini topluyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=vFSc1QNpLnY
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Çok güzel görünüyor oyun. Sisteminiz ve grafik ayarlarınız nedir? Bu arada Wiedzmin ışıklandırma modunu denemenizi tavsiye ediyorum. Son güncellemesiyle birlikte Skellige cidden Sword of Destiny trailer'ındaki gibi harika görünüyor. Mod yapımcısının baya adı kötüye çıkmış olsa da hatalarından ders almış görünüyor mod forumuna yazdığı şeylerle.



    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2358/?
  • Bakınırken buna denk geldim. Keşke albümün içinde olsaydı bu şarkı öyle bir giderdi ki Witcher evrenine.



    Bu arada yine resmi soundtrack albümünde bulunmayan ama oyun içinde çalan parçalar var. Neden bu parçaları albüme koymamışlar anlamadım. Sebebini bilen var mı? Şunlara baksanıza harika.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 19 Ağustos 2017; 18:18:42 >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, mod kullanmadığımdan soruyorum, oyunun kurulu olduğu klasöre mod klasörü oluşturup indirilen dosyayı direk içenemi atıyoruz

    Sistem: Ryzen 1600 - GTX 980Tİ - 16GB ram Ayarlar: Hepsi Ultra
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    şu ana kadar ki bence en iyi grafik modlarından renklendirme'de gayet muazzam oyunun çehresini değiştiriyor. bu arada yeni sürümde ice ve fire diye ikiye ayırmış farkları neler bilen var mı?
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Oyunun kurulu olduğu ana dizine Mods klasörü oluşturup içine atıyorsunuz hocam. Manual mod kurulumu bu şekilde. Bazı kapsamlı ve kurulumu karmaşık olan modlar da mevcut, bunların sadece nexus mod manager isimli uygulama ile kurulması gerekmektedir. Şimdilik buna ihtiyacınız olmayacak, kafanız karışmasın.

    Nexusta modların detaylı açıklamalarını özellikle okumanızı öneririm. Zira bazı modlarda DLC içine atılan klasörler de bulunuyor. Yani hem mods hem dlc içine atılan.

    Aşağıda linkini paylaşacağım mesajımda, bugüne kadar ana konuda birkaç detaylı anlattığım mod listesi, kendimce öneriler & mod kurulumu anlatımı bulunuyor. Mesajların bulunduğu sayfada diğer arkadaşların da faydalı bilgi içeren mesajları mevcut.


    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127859880
  • Teşekkürler
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Ice olanında bariz buglar var. Çok kısa süre sonra WIP 7.5 fire sürümünü çıkardı. Bunda daha az bug , hata var. Zaten fire olanın kullanılmasını tavsiye ediyor yapan kişi.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Fire versiyonundae Skellige'daki yeşillik daha renkli tek fark o. İkisini karşılaştırmıştım ss'lerle o şekilde hatırlıyorum, 4-5 gündür girmiyorum oyuna. Mod sayfasında fix sürümü var onu kurun normal modu indirmeyin.
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Güzel bir sisteminiz var güle güle kullanın. Grafik modları kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Garip bir olay var standart ışıklandırmada daha düşük fps alıyorum modlara nazaran. Vanilla kullanınca 35 fps, modla 40 veya daha yüksek. Bu durum Wiedzmin Lighting moduna özel STLM'de yine aynıydı fps. Cidden böyle bir durum var. Hem fazla fps hem de daha güzel görsellik. Kendiniz de çok kolay bir şekilde install/uninstall yaparak test edebilirsiniz.

    Bu modlarla oyundan alacağınız zevk de 2 kat artacaktır. Bunun yanında oynanışı etkileyen elzem modlar da bulunuyor. Bulkan adlı üyenin çok güzel bir listesi var oradan bakıp kurabilirsiniz. Nasıl kurulacağını da naçizane bir şekilde ben anlatmıştım. Sırasıyla şu iki mesaja bakmanız yeterli olacaktır.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127189699
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127203835



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 20 Ağustos 2017; 4:10:5 >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Aynen fire derken ben de fix ibaresi geçen en son tarihli fire sürümünü kastetmiştim. Hep derim zaten mod indirecek olanlar download kısımlarında tarihlere baksın, modun açıklamalarını da mutlaka okusun.

    Bu arada school of the roach isimli kapsamlı modu yükleyip sıfırdan başladım. Sırf yeni bir macera olsun diye. (NG+ desteklemiyormuş mod) Pcde hem gog goty hem steam goty sürümleri mevcut. 2 farklı ilerleyiş, onlarca farklı mod kurulu ikisinde de. Ne derece manyaklık benimkisi siz düşünün artık. Beklediğim bazı güzel modlar yayınlandığı an sabahlar olmasın.

    Uzun bir aranın ardından super turbo lighting mod a dönüş yaptım. 3.1.2 son sürüm. Bu sürümle kullanılması önerilen bir de bulut ve hava durumuyla alakalı mod kurdum. Custom clouds and weather isminde. (bu olmadan da stlm çok güzel çalışıyor, eski buglar sorunlar düzelmiş) Tekrar stlm ye şans verdim ve bu sefer daha ciddi sürede dikkatlice oynadım. Gerçekten çok beğendiğimi söylemeliyim. Mod direkt olarak e3 2014 gameplay demolarındaki görsel canlılığı, güzel ışıklandırmayı hedeflediği için tam bana hitap ettiğini farkettim. E3 2014te gösterilen herşeyin hastasıyım. Oynanıştan zırhlara, kılıçlara, texturelara, ışıklandırmaya kadar.
    Ben demek ki önceden stlm yi denediğimde bulutlarla ilgili yakındığım sorun bug olarak varmış, 3.1.2de baya birşey düzeltilmiş. Diğer ışıklandırmara göre bunun güncellemeleri daha seyrek aralıklarla geliyor. Açıklama kısmında bu final sürüm olabilir demiş ama kullananların geri bildirimine göre güncellemeler yapabilirmiş.

    Wiedzmin lighting mod work in progress ten çıkıp final sürümüne ulaşana kadar kullanmayı düşünmüyorum. Bence skellige için boşa uğraşıyor. Tamam iyi iş çıkarıyor ama son attığı bir videoya baktım. Aynı sword of destiny trailerındaki fantasy efektini vermeye çalışmış. Bulutlardan mor ışıklar süzülüyor falan yüzeyde yansıyınca bir tuhaf duruyor. Tamam Witcher evreni fantastik bir dünya ama o kadar da fantastik olmasın yani. Doğallığı bozduğunu düşünüyorum. Kaer morhen, Velen, Novigrad, Akbostan buralardaki eksiklikleri giderse, daha dinamik efektler eklese, aşağıağıl (downwarren) kısmı ve bataklıklar üzerine yoğunlaşsa, su sıçrama ve yansımaları geliştirse daha bana hitap eden birşey olabilirdi.
    Bunda da en son bir wip sürümde (7,3 olsa gerek) geceleri ateşin aşırı göz alıp parladığını farketmiştim. Meşale hiç kullanmıyorum ama igni firestream yaparken çok rahatsız ediyordu. Sonuç olarak şu an stlm 3.1.2 açık ara favorim. Reshade falan yüklememiş olmama rağmen bakıyorum, e3 2014te gösterilen Velen'deki yerlere gidiyorum, aynı o videodakilere yakın bir canlılık, netlik var görüntüde. Şöyle güçlü bir makinam olsa youtubeda bazılarının yaptığı gibi oyundan kayıtlar alır mod tanıtımları vb. yapardım ah ah. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 20 Ağustos 2017; 5:8:56 >
  • Velendeyim 12 saat oynadım 9 lvl anca oldum Yok mu hızlı level atlyabileceğim bir tüyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bikaç grafik modu denedim ama açıkçası beğenmedim bazısında otlar fazla parlak 1 tane beğendim grim lıgting diye bi mod ama ada çalışmıyor

    STML fena değil ama oda blood and vine da çalışmıyor mu bide mod+reshade yapıyorlar galiba eğerki stml+reshade yapılıyorsa tam istediğim gibi olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nzm13

    Arkadaşlar oyunu açamıyorum. Oynaya bastıktan sonra açılıyormuş gibi oluyor. Siyah ekran geliyor ve kapanıyor. Steam den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yaptım 1 dosya eksik bulup indirdi ama düzelmedi.

    Bi yardım edin bulamadım çözümü
  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    Reshade modu kurdun mu hocam oyuna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben witcher oynamayı bıraktım okullar açılacak kendimi uzaklaştırmalıyım diye Dizüstünü de almayacağım yanıma yoksa yine bitirebildiğim kadar bitiririm. Seneye yazın tekrar oynayacağım, o zamana kadar kim bilir ne modlar çıkar.



    Ben de Witcher'la ilgili videolar çekmek istiyorum ama sistem güçlü olmadığı için Gwent rehberinden ötesini düşünemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NamelessWonder

    Reshade modu kurdun mu hocam oyuna

    Hiçbir mod kurulu değil hocam.
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Hocam Toussaint'ı kapsayan komple bir ışıklandırma modu yok henüz. Sadece Toussaint için yapılanlar var. Stlm, wiedzmin, grim vb bunlar Toussaint hariç bölgeler için.

    Ben mesela STLM 3.1.2 ve clear Toussaint lighting modlarını birlikte kullanıyorum. Gerçekten oyun bambaşka bir çehreye bürünüyor, keyfimi katlıyor.

    Mod + reshade ya da sadece reshade de yapabilirsiniz tamamen zevkinize kalmış.
    2 tane çok beğendiğim reshade önerebilirim.

    E3FX (ben realistic olanı kullandım): Daha çok E3 2013 trailerında gösterilen görselliği elde etmeyi hedefleyen güzel bir reshade.

    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/23/?

    Absolute Prerelease Reshade (bunu da deneyeceğim en kısa zamanda): Bu da E3 2014 trailerındaki atmosferi, görselliği hedefliyor. Bunda özellikle stlm ya da wiedzmin i kullanmamız öneriliyor, daha çok ışıklandırma modlarına göre dizayn edilmiş.

    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1394/?


    Modun açıklama kısmında birkaç güzel mod önerisi daha yapılmış. Dilerseniz zevkinize göre onları da denersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.