Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (948. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loneliny


    quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth

    trissi göremedim ben daha. ama ismi geçti bir kaç yerde

    edit : 6 levelim

    Triss Novigrad şehrinde. Önce Velen de ki araştırmanı tamamla ardından oraya gideceksin. Yanlış hatırlamıyorsam önerilen seviye 10 du. 10 level olana kadar Velen de işin biter zaten.

    trissi buldum sonunda sanırım yennefer den önceki sevgilisi. ayrıca çok tatlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztealth -- 3 Ağustos 2017; 12:13:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: loneliny


    quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth


    quote:

    Orijinalden alıntı: Aisreomdine

    Triss ve Shani dışında pek ilgimi çekmiyor.

    hocam yennefer nasıl ilginizi çekmiyor ya mükemmel bir kadın

    O tepeden bakmaları, iğneleyici tavırları falan bir yere kadar idare ediliyor. Evet kendisinin de dediği gibi insanüstü bir güzelliği olabilir ancak Triss 'de hem insanüstü güzellik hem de insanlık var. O narinliği, masum bakışları.. Sen kim köpeksin benim yatağımı camdan atıyorsun..

    e yani yatakta kızıl saçları görünce acıcık sinirleniyor tabii. sen olsan atmaz mısın?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth


    quote:

    Orijinalden alıntı: loneliny


    quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth

    trissi göremedim ben daha. ama ismi geçti bir kaç yerde

    edit : 6 levelim

    Triss Novigrad şehrinde. Önce Velen de ki araştırmanı tamamla ardından oraya gideceksin. Yanlış hatırlamıyorsam önerilen seviye 10 du. 10 level olana kadar Velen de işin biter zaten.

    trissi buldum sonunda sanırım yennefer den önceki sevgilisi. ayrıca çok tatlı

    Hafızasını kaybettiği zamanların gülüdür kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Management

    Daha önce mutlaka paylaşılmıştır ama görevin seviyesini biraz aşınca 1-2 xp gelme olayı çok canımı sıkıyordu benim gibi olan arkadaşlar şunu kursun. Görevin seviyesini aştık diye 1-2 xp vermek gerçekten çok saçma geliyor bana sanki levelden yüksek görev yapınca fazladan xp veriyor da düşük olunca xp vermeyi kaldırıyor

    Mod extra xp vermiyor yalnızca seviyesini aştığınız görevlerde gelmesi gereken xp'yi getiriyor.

    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/820/?

    En azından düşman ölçekleme kullananlarda olmamalı bu durum. 30 levelken 20 level görevi de yapsan, 30 level düşmanla karşılaşıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sadece ana hikayeyi Death March zorluğunda bitirdim şimdi tekrar sıfırdan yine Death March zorlukta başladım %100 achievement ile bitirmek için.Yan görevler,soru işaretleri,random görevler,hazine avları,gwent kartları,Blood and Wine,Hearts of Stone DLC'leri derken daha yapacak çok işimiz var.Artı olarak oyunu tamamen bitirine kadar hiç ölmemeye çalışacağım şuanlık iyi gidiyorum White Orchard'dan çıkmayı başardım ölmeden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 3 Ağustos 2017; 15:13:24 >
  • x_tol X kullanıcısına yanıt
    Yrden daha oyun çıkışından kısa süre sonra nerf yedi igni firestream gibi. O yüzden yrden e skillpoint harcamak ve slota koymak gereksiz, anlamsız. Çok daha iyi buildler yapabilirsiniz.

    Arkadaşın dediği gibi ileride ben de çok zorlanacağınızı düşünüyorum. Tamam skill build çok güçlü ama attack için de olmazsa olmaz birkaç skill açıp kullanmanız iyi olur. Skill ile attack karışımı bir build ile daha keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.
  • Buradaki öneri ve mod listelerime ekleme yapmak istiyorum. Yeni listeler ekledikçe mesajı da güncelleyeceğim.

    Belli aralıklarla gördüğüm, keşfettiğim güzel modları burada paylaşıyorum. Dileyen tek tek bakar, zevkine göre dener kullanır.
    Bahsedeceğim modların birçoğu deneyip çok beğendiğim, mutlaka önerdiklerim oluyor. Bazıları ise denemeyi düşündüğüm, yeni farkettiklerim.

    Neymiş diye kısa bir süre bakıp sonra tamamen kapattığım özellik , nvidia hairworks. Yakın zamanda "Hairworks on everything but Geralt" isimli harika modu keşfettim. Evet yaklaşık 2 yıl önce çıkmış mod ama nasıl olduysa yeni gördüm ve farkettim ki oyundaki hairworks oldukça kötü. Sakal bi tuhaf oluyor, saçlar ise uzun uzun yan yana koyulmuş tel şehriye gibi. Üstüne bir de fps düşmanı.
    Bu harika mod sayesinde hairwoeks çok daha stabil çalışıyor. Üstelik saç-sakal çok daha doğal, güzel görünüyor olması gerektiği gibi. Geralt'ın görünümünü değiştiren, saçları özellikle değiştiren mod kullanmıyorsanız bunu mutlaka tavsiye ederim.
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/165/?

    "Killing Monsters" trailerında gösterilen kılıçlarla ilgili bir mod var sırada. Geçen gün baktım, sadece gümüş kılıcı yapmış eleman. Bugün baktım mod güncellenmiş, çelik kılıcı da yapmış muhtemelen. Denemedim ama mutlaka deneyeceğim, şimdi indirdim.

    Bahsettiğim trailer;



    Mod linki, "Killing monsters trailer swords"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2581/?

    Hep söylüyorum, oyundaki meşhur downgrade bir yana, grafikten ziyade beni en çok üzen olay arayüz, combat , sign vb özelliklerin kısılması oldu. Combat ile ilgili canımı feci sıkan bir detay, tak tak 2-3 vuruş kombo yapmak isterken bir anda Geralt spin animasyonlarına giriyor. Bir vuruyorsun kılıçla, ikinci üçüncü darbeleri indirecekken bir anda saçma sapan kendi etrafında balerin gibi dönüyor. 2014 gameplay demolarında böyle değildi. Tam olarak o combat deneyimi olmasa da o saçma spin animasyonlarını kaldırıp yerine hızlı atakları ekleyen harika bir mod. "Better combat animations"
    Download kısmında 2 farklı sürümü var. Üstteki standart combat sistemine ek olarak 6-7 farklı animasyon ekliyor çatışma sırasında. Spin yine var ama artık rahatsız edici değil, çok az düzeyde.
    Diğer sürüm ise "no long range spinning attack" yukarıda bahsettiğim şekilde olan sürümü. Hiçbir şekilde spin animasyonu yok, benim gibi hızlı saldırı kombolarını sevenler için olmazsa olmaz bir özellik.

    Bu arada belirteyim, e3 dodgesystem ya da başka combatı etkileyen modlarla çakışma olacaktır. (conflict) Ben şimdilik e3dodgesystem ı askıya aldım, 1.3 güncellemesini bekliyorum heyecanla. O yüzden conflict olsa bile çözülebilir mi ondan emin değilim.

    Optional kısmında 2 farklı sürüm daha var. Biri geriye yapılan dodge animasyonunu değiştiriyor ve Geralt kılıcı 2 eliyle tutuyor. Onu denemedim pek birşey diyemem.
    Diğeri ise disable cinematic kill cam. Adı üzerinde finishing yaparken yakın planda ağır çekim görüntüyü iptal ediyor. Finishing moves yine var ama cinematic yakın açıyı iptal ediyor sadece, bu hoşuma gitti açıkçası kullanıyorum.

    Link "better combat animations"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2538/?


    Geralt'ın kurt okulu kılıçlarından kabzalarına , göz dokusundan zırhına kadar (kaer morhen - viper set) genel görünümünü e3 2014 trailerlarındaki gibi gösteren, özellikle göz dokularını çok beğendiğim bir mod. Son güncellemesinden bu yana 1,5 yıl geçmiş ama ben yeni farkettim. "The white wolf - Full Launch Trailer Appearance"

    Link;
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/297/?

    Bu şekilde görünümü değiştiren birkaç mod daha var. "Full E3 Appearance Both Swords (GLOWING)" gibi mesela. Önceki listelerimde mevcut, önerdiklerim arasında. Bu ikisi aynı anda kullanılamaz mesela.
    Diğer bir husus da eğer gözleri, kılıçları, viper-kaer morhen zırhlarını değiştiren ayrı modlarınız varsa bahsettiğim komple modlar çalışmayacaktır. Çalışsa bile bunun için script merger ile çok uğraşmanız gerekecek, onda bile %100 uyumlu olacağının garantisi yok. O yüzden hep söylüyorum, uyumluluk konusuna ve modların açıklama kısımlarına çok çok dikkat ediniz.

    Oyunda karakter kısmında skill geliştirme olayında bildiğiniz gibi istediğinizi başta hemen açamıyorsunuz. Daha doğrusu, bir satırda mesela 8 skillpoint harca alttaki skiller öyle açılsın diyor. Bu bana en başından beri saçma gelmişti. Zira hiç kullanmayacağım, bana uymayan skilleri bile o şarttan dolayı mecburen açıyordum. Bu gereksinimi kaldıran güzel bir mod.

    Link "No Skill Restrictions for 1.31"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2207/?


    Daha önce önermiştim ama tekrar burada yazmak istedim. Oyunda attack, skill & alchemy skillerinin yanında bir de kahverengiyle belirtilen perk ler var. Bunları da yine diğerleri gibi önce alıp sonra slotlara yerleştirmek gerekiyor standart olarak ama bu gereksinimi ortadan kaldıran, perkleri aldığımızda direkt aktif olmasını sağlayan güzel bir mod. "Perks always active"
    Bunlar için slot harcamak bana garip geliyordu, 2-3 tanesini mutlaka kullanmam gerekiyor ama oyunda level sistemi olduğu için, slotlar da belli levellarda açıldığı için başlarda çok zorlanıyordum.
    Oyunda yüzlerce saat harcadıktan sonra keşfettim bu modu. Tüm slotlar, mutasyonlar dahil açık olmasına rağmen yine de kullanıyorum.

    Link "Perks always active"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2207/?

    Not olarak belirteyim, bu modu aktif edebilmek için, önce arınım iksiriyle tüm skilleri sıfırlayıp yeniden dizmeniz gerekiyor. Açıklama kısmında belirtilmiş zaten.

    Bir not daha ekleyeyim. Yine daha önce önerdiğim modlar arasında bulunan, olmazsa olmazlarımdan Drell47 isimli kişinin yaptığı "E3 Dodge System" modundaki açıklama kısmı birkaç gün önce güncellenmiş. Acayip heyecan yaptım hemen baktım indirme kısmına ama yeni sürüm yok. 1.3 update üzerinde çalışıyorum diye not düşmüş yapımcı. Birkaç aydır haber yoktu, CDPR forumunda bir üyenin yazdığı doğru olsa gerek. Eleman ailevi durumlardan vb ötürü modu güncellemek adına vakit bulamamış. Ben de ümidi kesmiştim bir daha yaptıklarını paylaşmaz diye, neysek ki öyle bir durum yok.

    Dodge animasyonu tam E3 2014teki gibi değildi modun mevcut 1.2 sürümünde. İnanın bana 1.3 sürümü harika olacak. Şu 2014teki arayüzü vb getirecek kapsamlı çalışma kadar en az bunun için de heyecanlıyım. 2si tamamlandığında benden mutlusu olmaz herhalde.

    Hâlâ kullanmayıp merak edenler varsa "E3 DodgeSystem" linkini paylaşayım;
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2274/?

    E3dodgesystem 1.3 çıktığında nasıl görünecek acaba diye düşünebilirsiniz. Nasıl görüneceği ile ilgili fikir sahibi olabileceğiniz güzel bir video modun yapımcısı tarafından;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 3 Ağustos 2017; 19:33:10 >




  • an itibariyle 140 saatte falan oyun + dlc ler ve çoğu kontrat bitti. hafif bir depresyon etkisi yaptı, artık karakterlerin konuşmayacak olması falan filan.

    Değinmek istediğim, beni rahatsız eden birkaç husus vardı oyun boyunca.

    birincisi hareket tepkisi. Böyle harika bir oyuna bu fizik motorunu yapanın allah belasını versin. koşuyorsun, elini tuştan çekiyorsun geralt hala koşmaya devam ediyor. Dış ortamda ki hareket tepkisi inanılmaz kötü. ne demek istediğimi skyrim oynayanlar daha iyi anlayacaktır koşma, durma hissiyatından bahsediyorum. ya da skyrim oynamayıp, witcher 3 de iç ortamlada gezenler dediğimi anlar. odalarda gezerken hareket tepkileri, koşma durma tepkileri çok daha gerçekçi ve olması gerektiği gibi. dışarı bir çıkıyorsun tuhaf tuhaf hareketler neyse bak yine sinirlendim. ayarlardan alternatifi seç falan diyen olur diye söylüyorum bahsettiğim şey o değil daha önce öneren de oldu lütfen yapmayın.

    ikinci bir husus kontratlar hakkında. Arkadaş, Geralt bir witcher, ve hayatı kontrat alıp, kötülüğü def edip, yada kaybolanı bulmakla geçen bunun karşılığında aldığı ücretle hayatını idame ettiren bir şahsiyet. kontrat alıyorsun uğraş dur, gizemi çöz falan aldığın para senin ölü kurttan çıkan ciğer kadar. aynı para. git bir sandıktan zayıf rün çıkar, git onu sat on kat karlısın. kontrat ücretleri çok komik düzeyde. birde pazarlık ekranı çıkıyor, ne diye yaptın onu ki çok gereksiz. hiç unutmuyorum oyunun başında 20 krona kuyuda ki heyulayı kovuyorduk. pazarlık yaparsan 30 krona kadar çıkıyor ama... güler misin ağlar mısın..

    kontrat konusunda bir diğer saçma bulduğum konu. velen de en aşağıda, bataklığın alt kısımlarda nilfgaard ın askeri bölgesi var. oraya bir gideyim dedim (level 30 küsür) bir baktım ilanda görev var, aldım. ilanı daha öncede görmüştüm ama harita üzerindeydi. oraya hiç işimiz düşmediği için gitmedim haliyle. herhalde görev falan olur diye gitmedim. ama oyun bitti bitecek, dedim şuraya bir gideyim merak ettim şehir gibi duruyordu askeri bölge olduğunu bilmiyordum zaten girilmiyor ses efekti falan var. neyse ilandan görevi alıp çavuşla konuştum. Görevi seviyesi 7 arkadaşlar. YEDİ. ulan sorarım sana ey cd projekt 7 level adam bir yana 20 level adam o bölgeye merak dışında neden gitsin? görev yok ki zaten oraya yönlendirdiğin. benim gibi ana senaryo bitsin uğrarım mantığına yol yapıyorsun, sonra 7 level görevi dayıyorsun. tamam level upscale açık, sıkıntı yok da, bu sefer de 1 exp veriyorsun arkadaşım bana... neymiş görev leveli düşükmüş. 7 level adamın orada ne işi var, ben ne bileyim orada 7 level görev var? ayrıca velenin iç kesimlerinde 30 küsürlük kontratlara rastladım bunlar ne? artık neew game+ yapınca nerde ne kontrat var topluycam hepsini, sonra levelime bakıp, görevlerden kontrat seçip kontrat yapıcam. başka yolu yok. ben ne bileyim levelime uygun kontrat tee ebesinin nikahındaymış.

    Biraz doldum kusura bakmayın. oyun bitti, verdiği bitiş depresyonundan mıdır nedir bilmiyorum. Bu olaylara çok sinir olmuştum oynarken. Yapanın eline sağlık, witcher 4 için 2 yıl sonra çıkış tarihi belirleyip ön sipariş açsınlar bugün satın alırım.. Ama tekrar söylüyorum o fizik motorunu yapan adamla olmaz bu iş. dördüncü oyun gelecek bundan eminim çok ucu açık mevzu var. Ama umarım bu fizikçinin eli ayağı tutmaz da kadroya dahil edilmez.. selametle...




  • lordinas kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize ek olarak saçma sapan koşu ve zıplama animasyonları, sürekli bir yere takılmamız & saçma falling damage eklenince insan bazen çileden çıkıyor. %100 katılıyorum anlattıklarınıza.
    Oyun E3 2014te gösterildiği sürümle çıksaydı en ufak bir moda dahi ihtiyaç duymadan çok daha uzun süre keyifle oynardı herkes.

    İlk bitirişimde neredeyse hiç mod yüklemeden bitirmiştim, aynı dediğiniz hususlar canımı sıkmıştı. NG+ta pek sorun olmuyor ama sıfırdan başlayacaklar için ekonomi sistemi, tüccarların bütçeleri ve fiyatlandırma çok dengesiz, saçma. Loot olayı da eksik. Uçsuz bucaksız evrende yeri geliyor 4000küsür m uzağa gidiyorsunuz , sandıktan çıkan şeylere bakınca "ulan bunun için mi geldim" diyor insan ister istemez. Bu bizi rahatsız eden birçok detay için mod var ama insan istiyor ki yapımcu bunları düşünüp oyuna eklesin, düzeltsin. Bazı hususlar CDPR gibi harika bir yapımcıya, bu sanat eseri oyuna hiç yakışmıyor. Keşke o E3 2014teki combat, envanter, görsellik vb hiçbirini göstermeselerdi. İmkanı olsa da hafızamdan silebilsem diyorum bazen. Umarım yeni witcher oyunu orada gösterdikleri gibi çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 3 Ağustos 2017; 19:35:27 >




  • Şu oyun yüzünden başka oyun oynayamaz oldum. Ne oynasam sıkılıyorum. Bu oyun hep yanımda hep aklımda. Müziklerini dinlesem de dinlemesem de hep kafamın içinde. Witcher 3 ile nerdeyse 500 saat devirdim ve hiç mod yüklemedim, bir de mod olayına girsem tamam zaten...
  • Quen'den(aktif kalkan'da kullanmıyorum ilk versionu sadece) vazgeçmeden bir build tavsiyesi bekliyorum(türkçe olarak). yağ-bomba-iksir falan kullanmayı sevmem kılıç ve işaret ağırlıklı olsa daha iyi olur. LVL 27 yukarıda paylaşmıştım karakter ekranını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 3 Ağustos 2017; 22:38:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulkan

    Buradaki öneri ve mod listelerime ekleme yapmak istiyorum. Yeni listeler ekledikçe mesajı da güncelleyeceğim.

    Belli aralıklarla gördüğüm, keşfettiğim güzel modları burada paylaşıyorum. Dileyen tek tek bakar, zevkine göre dener kullanır.
    Bahsedeceğim modların birçoğu deneyip çok beğendiğim, mutlaka önerdiklerim oluyor. Bazıları ise denemeyi düşündüğüm, yeni farkettiklerim.

    Neymiş diye kısa bir süre bakıp sonra tamamen kapattığım özellik , nvidia hairworks. Yakın zamanda "Hairworks on everything but Geralt" isimli harika modu keşfettim. Evet yaklaşık 2 yıl önce çıkmış mod ama nasıl olduysa yeni gördüm ve farkettim ki oyundaki hairworks oldukça kötü. Sakal bi tuhaf oluyor, saçlar ise uzun uzun yan yana koyulmuş tel şehriye gibi. Üstüne bir de fps düşmanı.
    Bu harika mod sayesinde hairwoeks çok daha stabil çalışıyor. Üstelik saç-sakal çok daha doğal, güzel görünüyor olması gerektiği gibi. Geralt'ın görünümünü değiştiren, saçları özellikle değiştiren mod kullanmıyorsanız bunu mutlaka tavsiye ederim.
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/165/?

    "Killing Monsters" trailerında gösterilen kılıçlarla ilgili bir mod var sırada. Geçen gün baktım, sadece gümüş kılıcı yapmış eleman. Bugün baktım mod güncellenmiş, çelik kılıcı da yapmış muhtemelen. Denemedim ama mutlaka deneyeceğim, şimdi indirdim.

    Bahsettiğim trailer;



    Mod linki, "Killing monsters trailer swords"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2581/?

    Hep söylüyorum, oyundaki meşhur downgrade bir yana, grafikten ziyade beni en çok üzen olay arayüz, combat , sign vb özelliklerin kısılması oldu. Combat ile ilgili canımı feci sıkan bir detay, tak tak 2-3 vuruş kombo yapmak isterken bir anda Geralt spin animasyonlarına giriyor. Bir vuruyorsun kılıçla, ikinci üçüncü darbeleri indirecekken bir anda saçma sapan kendi etrafında balerin gibi dönüyor. 2014 gameplay demolarında böyle değildi. Tam olarak o combat deneyimi olmasa da o saçma spin animasyonlarını kaldırıp yerine hızlı atakları ekleyen harika bir mod. "Better combat animations"
    Download kısmında 2 farklı sürümü var. Üstteki standart combat sistemine ek olarak 6-7 farklı animasyon ekliyor çatışma sırasında. Spin yine var ama artık rahatsız edici değil, çok az düzeyde.
    Diğer sürüm ise "no long range spinning attack" yukarıda bahsettiğim şekilde olan sürümü. Hiçbir şekilde spin animasyonu yok, benim gibi hızlı saldırı kombolarını sevenler için olmazsa olmaz bir özellik.

    Bu arada belirteyim, e3 dodgesystem ya da başka combatı etkileyen modlarla çakışma olacaktır. (conflict) Ben şimdilik e3dodgesystem ı askıya aldım, 1.3 güncellemesini bekliyorum heyecanla. O yüzden conflict olsa bile çözülebilir mi ondan emin değilim.

    Optional kısmında 2 farklı sürüm daha var. Biri geriye yapılan dodge animasyonunu değiştiriyor ve Geralt kılıcı 2 eliyle tutuyor. Onu denemedim pek birşey diyemem.
    Diğeri ise disable cinematic kill cam. Adı üzerinde finishing yaparken yakın planda ağır çekim görüntüyü iptal ediyor. Finishing moves yine var ama cinematic yakın açıyı iptal ediyor sadece, bu hoşuma gitti açıkçası kullanıyorum.

    Link "better combat animations"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2538/?


    Geralt'ın kurt okulu kılıçlarından kabzalarına , göz dokusundan zırhına kadar (kaer morhen - viper set) genel görünümünü e3 2014 trailerlarındaki gibi gösteren, özellikle göz dokularını çok beğendiğim bir mod. Son güncellemesinden bu yana 1,5 yıl geçmiş ama ben yeni farkettim. "The white wolf - Full Launch Trailer Appearance"

    Link;
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/297/?

    Bu şekilde görünümü değiştiren birkaç mod daha var. "Full E3 Appearance Both Swords (GLOWING)" gibi mesela. Önceki listelerimde mevcut, önerdiklerim arasında. Bu ikisi aynı anda kullanılamaz mesela.
    Diğer bir husus da eğer gözleri, kılıçları, viper-kaer morhen zırhlarını değiştiren ayrı modlarınız varsa bahsettiğim komple modlar çalışmayacaktır. Çalışsa bile bunun için script merger ile çok uğraşmanız gerekecek, onda bile %100 uyumlu olacağının garantisi yok. O yüzden hep söylüyorum, uyumluluk konusuna ve modların açıklama kısımlarına çok çok dikkat ediniz.

    Oyunda karakter kısmında skill geliştirme olayında bildiğiniz gibi istediğinizi başta hemen açamıyorsunuz. Daha doğrusu, bir satırda mesela 8 skillpoint harca alttaki skiller öyle açılsın diyor. Bu bana en başından beri saçma gelmişti. Zira hiç kullanmayacağım, bana uymayan skilleri bile o şarttan dolayı mecburen açıyordum. Bu gereksinimi kaldıran güzel bir mod.

    Link "No Skill Restrictions for 1.31"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2207/?


    Daha önce önermiştim ama tekrar burada yazmak istedim. Oyunda attack, skill & alchemy skillerinin yanında bir de kahverengiyle belirtilen perk ler var. Bunları da yine diğerleri gibi önce alıp sonra slotlara yerleştirmek gerekiyor standart olarak ama bu gereksinimi ortadan kaldıran, perkleri aldığımızda direkt aktif olmasını sağlayan güzel bir mod. "Perks always active"
    Bunlar için slot harcamak bana garip geliyordu, 2-3 tanesini mutlaka kullanmam gerekiyor ama oyunda level sistemi olduğu için, slotlar da belli levellarda açıldığı için başlarda çok zorlanıyordum.
    Oyunda yüzlerce saat harcadıktan sonra keşfettim bu modu. Tüm slotlar, mutasyonlar dahil açık olmasına rağmen yine de kullanıyorum.

    Link "Perks always active"
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2207/?

    Not olarak belirteyim, bu modu aktif edebilmek için, önce arınım iksiriyle tüm skilleri sıfırlayıp yeniden dizmeniz gerekiyor. Açıklama kısmında belirtilmiş zaten.

    Bir not daha ekleyeyim. Yine daha önce önerdiğim modlar arasında bulunan, olmazsa olmazlarımdan Drell47 isimli kişinin yaptığı "E3 Dodge System" modundaki açıklama kısmı birkaç gün önce güncellenmiş. Acayip heyecan yaptım hemen baktım indirme kısmına ama yeni sürüm yok. 1.3 update üzerinde çalışıyorum diye not düşmüş yapımcı. Birkaç aydır haber yoktu, CDPR forumunda bir üyenin yazdığı doğru olsa gerek. Eleman ailevi durumlardan vb ötürü modu güncellemek adına vakit bulamamış. Ben de ümidi kesmiştim bir daha yaptıklarını paylaşmaz diye, neysek ki öyle bir durum yok.

    Dodge animasyonu tam E3 2014teki gibi değildi modun mevcut 1.2 sürümünde. İnanın bana 1.3 sürümü harika olacak. Şu 2014teki arayüzü vb getirecek kapsamlı çalışma kadar en az bunun için de heyecanlıyım. 2si tamamlandığında benden mutlusu olmaz herhalde.

    Hâlâ kullanmayıp merak edenler varsa "E3 DodgeSystem" linkini paylaşayım;
    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/2274/?

    E3dodgesystem 1.3 çıktığında nasıl görünecek acaba diye düşünebilirsiniz. Nasıl görüneceği ile ilgili fikir sahibi olabileceğiniz güzel bir video modun yapımcısı tarafından;





    Hocam uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. Diğer önerdiğiniz modların mesajını paylaşabilirmisiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • lordinas kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm görevleri alsan da level ayarlanmıyor. Kontratlı tam zamanında yaparsan bu sefer de ana görevler 1 Xp vermeye başlıyor ne yaparsan yap bir tarafın seviyesini aşıyorsun. Bunun için bir mod var sürekli olarak gelmesi gereken xp geliyor tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.


    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127859880
  • Doğruya doğru şimdi oyunun eksik bir sürü yanı var, bug zaten saymıyorum. At başlı başına bug dolu misal. Ama oyun bize fiyatı gereği sunduğu şeyler çok güzel ve fazlasıyla yeterli. Şöyle bir düşününce oyun indirim ile bugün 30-40 liraya alınıyor. Ben de bitirdim oyunu kaç saat harcadım direkt gözüme çarpan şeyleri aktarayım.



    Mesela biriyle ortak diyaloga girdiğizde hatta örnek vereyim taze taze. Shani ile düğüne gittiğimizde shani bizi tanıştırırken içimizdeki ruh tam ben von everec diyecekken shani kesiyor ve geralt diyor. Ama oradaki kesme olayı çok saçma, arada bir 10 saniye var. Resmen duruyor adam kestim sözümü de devam et der gibi. alt yazıya da tire işaret koymasalar yeminki dublajlı oynanmaz bu oyun.



    Kontrat ücretleri konusunda haklısınız, denizdeki malları sat ticaretten köşeyi dönersin ama kontratta para yok. Oyun bize şunu diyor aslında belirtiyor da yapamıyor.Witcher zaten çok para kazanan birileri değil, görevi yaptıktan sonra parayı vermeyebler bile oluyor hayatlarının zorluğunu yansıtmaya çalışıyor oyun. Ama işte pek becerebildiği söylenemez yine de 40 lira düşünülünce bence her türlü gideri var.



    Arayüz falan çok kötü zaten, yeni skill puanı kazandığını karakter menüsüne girmesen göremeyeceksin. Görev öğelerini simya menüsünü açıp soldan listeden bulana kadar canın çıkar, madem görev ögesi ekranda bildirim bari olsun ya da kısa yol tıkla yapsın. Bunlar haricinde simsiyah arka plan hiç hoş değil. Oyunu çıkartmışlar ama üstüne düşmemişler gibi duruyor.

    Atı bazen savaşırken bırakınca tekrar çağırdığınızda sizden kaçıyor, bazen evin tepesine spawn oluyor. Bayır aşağı indiğinizde at amuda kalkıyor, at başlı başına bug dolu. Yani öyle büyük bug rastlamadım oyun birkaç kez hızlı seyehat kullanırken kapanıverdi ama onun dışında büyük bug yok.

    Yine de basit bug ve üstüne düşülmemiş dikkat çekici detay çok var, arbalet için ok kullanmayınca sonsuz oluyor. Bu sonsuz oklar bazen inventory'e item gibi düşüyor sağ tık yapıp tekrar başka ok koyunc düzeliyor. Yiyecekleri art arda yeyince katlanmıyor, can yenilemesi hep sabit kalıyor. Geralt yakında bir düşman varsa hemen dövüş moduna giriyor ve kayalık gibi yerlere tırmanmıyor. Suyun üstündeyken witcher duyularını kullanınca dipte ne var ne yok görürken suya dalınca göremiyoruz. Bazen haydut saldırısından adam kurtarıyoruz adamın nereye gittiğini konuşmazsak anlamıyoruz, ayrıca berberse mesela bedava tıraş edeceğini söylüyor ama yapmıyor. Ayrıca tıraş olunca tekrar uzun saça dönebilmesi gibi kötü detaylar benim gözüme çarpan şeyler. Daha sayılabilir bir sürü eksik ve detay var, demirciler haritada görünmüyor hangisi usta hangisi değil. Kılıç ve zırhtan başka hiçbir şey çantamızın ağırlığını doldurmuyor, bütün haritayı lootladım simya öğeleriyle otursam novigrada yeminki tüccarlıktan köşeyi dönerim ama adam hala muhabbetlerde witcher'lar zengin değil, ucube, sizin tabirinizle ezik mutant gibi cümleler kullanıyor. Yahu 50k param var bankayı soyduk o kadar çıkmadı, yüzükler safir kolyeler 200 kron para ediyor ama kılıç satınca 1k edeni var. Altın mı bu kılıç neymiş mübarek.

    Say say bitmez arkadaşlar ama dediğim gibi oyun 40 liraya her türlü gideri var, yani fiyatı düşük olmasa bunlar çok daha göze batardı ama fiyat düşünülünce göze batar bir şey değil. Bir de rpg tarzında olduğu için, görev al yap yaratık kes olayı çol daha ileri gidemezdi. Oyunun yansıttığı havaya kendinizi kaptırısanız, ayrıca hikayeye de gönül verirseniz bu söylenenler hiçbir şey olur yani. Dlcler de oyuna ek hikaye olsun item olsun katkısı oyunun kendisi kadar var, komple 70 lira verilir ama indirimle lokum gibi. Keşke üstüne biraz daha düşülseymiş diyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar laptopumda 4 gb ram var sıkıntı çıkarırmı sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth


    quote:

    Orijinalden alıntı: loneliny


    quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth

    trissi göremedim ben daha. ama ismi geçti bir kaç yerde

    edit : 6 levelim

    Triss Novigrad şehrinde. Önce Velen de ki araştırmanı tamamla ardından oraya gideceksin. Yanlış hatırlamıyorsam önerilen seviye 10 du. 10 level olana kadar Velen de işin biter zaten.

    trissi buldum sonunda sanırım yennefer den önceki sevgilisi. ayrıca çok tatlı

    yenneferdan sonraki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Doğruya doğru şimdi oyunun eksik bir sürü yanı var, bug zaten saymıyorum. At başlı başına bug dolu misal. Ama oyun bize fiyatı gereği sunduğu şeyler çok güzel ve fazlasıyla yeterli. Şöyle bir düşününce oyun indirim ile bugün 30-40 liraya alınıyor. Ben de bitirdim oyunu kaç saat harcadım direkt gözüme çarpan şeyleri aktarayım.



    Mesela biriyle ortak diyaloga girdiğizde hatta örnek vereyim taze taze. Shani ile düğüne gittiğimizde shani bizi tanıştırırken içimizdeki ruh tam ben von everec diyecekken shani kesiyor ve geralt diyor. Ama oradaki kesme olayı çok saçma, arada bir 10 saniye var. Resmen duruyor adam kestim sözümü de devam et der gibi. alt yazıya da tire işaret koymasalar yeminki dublajlı oynanmaz bu oyun.



    Kontrat ücretleri konusunda haklısınız, denizdeki malları sat ticaretten köşeyi dönersin ama kontratta para yok. Oyun bize şunu diyor aslında belirtiyor da yapamıyor.Witcher zaten çok para kazanan birileri değil, görevi yaptıktan sonra parayı vermeyebler bile oluyor hayatlarının zorluğunu yansıtmaya çalışıyor oyun. Ama işte pek becerebildiği söylenemez yine de 40 lira düşünülünce bence her türlü gideri var.



    Arayüz falan çok kötü zaten, yeni skill puanı kazandığını karakter menüsüne girmesen göremeyeceksin. Görev öğelerini simya menüsünü açıp soldan listeden bulana kadar canın çıkar, madem görev ögesi ekranda bildirim bari olsun ya da kısa yol tıkla yapsın. Bunlar haricinde simsiyah arka plan hiç hoş değil. Oyunu çıkartmışlar ama üstüne düşmemişler gibi duruyor.

    Atı bazen savaşırken bırakınca tekrar çağırdığınızda sizden kaçıyor, bazen evin tepesine spawn oluyor. Bayır aşağı indiğinizde at amuda kalkıyor, at başlı başına bug dolu. Yani öyle büyük bug rastlamadım oyun birkaç kez hızlı seyehat kullanırken kapanıverdi ama onun dışında büyük bug yok.

    Yine de basit bug ve üstüne düşülmemiş dikkat çekici detay çok var, arbalet için ok kullanmayınca sonsuz oluyor. Bu sonsuz oklar bazen inventory'e item gibi düşüyor sağ tık yapıp tekrar başka ok koyunc düzeliyor. Yiyecekleri art arda yeyince katlanmıyor, can yenilemesi hep sabit kalıyor. Geralt yakında bir düşman varsa hemen dövüş moduna giriyor ve kayalık gibi yerlere tırmanmıyor. Suyun üstündeyken witcher duyularını kullanınca dipte ne var ne yok görürken suya dalınca göremiyoruz. Bazen haydut saldırısından adam kurtarıyoruz adamın nereye gittiğini konuşmazsak anlamıyoruz, ayrıca berberse mesela bedava tıraş edeceğini söylüyor ama yapmıyor. Ayrıca tıraş olunca tekrar uzun saça dönebilmesi gibi kötü detaylar benim gözüme çarpan şeyler. Daha sayılabilir bir sürü eksik ve detay var, demirciler haritada görünmüyor hangisi usta hangisi değil. Kılıç ve zırhtan başka hiçbir şey çantamızın ağırlığını doldurmuyor, bütün haritayı lootladım simya öğeleriyle otursam novigrada yeminki tüccarlıktan köşeyi dönerim ama adam hala muhabbetlerde witcher'lar zengin değil, ucube, sizin tabirinizle ezik mutant gibi cümleler kullanıyor. Yahu 50k param var bankayı soyduk o kadar çıkmadı, yüzükler safir kolyeler 200 kron para ediyor ama kılıç satınca 1k edeni var. Altın mı bu kılıç neymiş mübarek.

    Say say bitmez arkadaşlar ama dediğim gibi oyun 40 liraya her türlü gideri var, yani fiyatı düşük olmasa bunlar çok daha göze batardı ama fiyat düşünülünce göze batar bir şey değil. Bir de rpg tarzında olduğu için, görev al yap yaratık kes olayı çol daha ileri gidemezdi. Oyunun yansıttığı havaya kendinizi kaptırısanız, ayrıca hikayeye de gönül verirseniz bu söylenenler hiçbir şey olur yani. Dlcler de oyuna ek hikaye olsun item olsun katkısı oyunun kendisi kadar var, komple 70 lira verilir ama indirimle lokum gibi. Keşke üstüne biraz daha düşülseymiş diyorum ben.

    Witcheri beğenmeyen de çok yorum okudum ama bu gördüğüm en saçma witcher yorumuydu.




  • En az 6 gb ram olması gerekiyor hocam.
  • Oyunu ram oynatmaz aslında. Ram, cpu nun çalışma alanıdır. Sistemin ve uygulamaların daha hızlı açılıp kapanmasına, yükleme sürelerini düşürmeye yardımcıdır, geçici hafızadır.

    4gb ram bir yana makinanın laptop yani bir mobil cihaz olması sıkıntı çıkarır. Hele ki oyun için uygun bir model değilse. Cpu ve ekran kartı giriş düzeyiyse. Laptop özelliklerini bir yazın isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.