Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (946. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aisreomdine


    quote:

    Orijinalden alıntı: loneliny


    quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth

    peki hocam yeni başlayanlara öneriniz varmı mod vs. yüklemelimiyim

    Bence hiç gerek yok. Yerinizde olmak isterdim..

    4.defa oynuyorum ve hiç sıkılmadım.

    Henüz ilk oynayışım ama 230 saat oldu, doya doya oynuyorum. 1000 saati görmeden eskimez bu oyun bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Death March zorluk seviyesiyle yeni oyuna başladım. Meditasyonla can doldurma yokmuş bu seviyede yandık. İksir ve yiyeceğe odaklanacağız anlaşılan.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • Skellige adalarında sabah kahvaltısından sonra, komple kaçakçı zulalarını bitirip sattığımın anısına. Şu güzelim huzur verici doğa ve kayıkla aramda 8-9 saat geçmiştir.

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
  • Adam reel Geralt yahu.Keşke netflix anlaşsa dizi için ama çok düşük ihtimal.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Şahgriffin in ordaki hazineyi de aldınız mı hocam?
    Ben o yaratığı kesmek için 40 dereden su getirdim valla
  • Arkadaşlar,ben Keira Metz'i öldürmeyi seçmiştim şimdi Vahşi Ava karşı müttefik toplamak için tanıdıkları gezmem gerekiyor ve Keira Metz ile ilgili olan görev başarısız sayıldı,bunun bi hilesi hurdası yok mudur?Listede başarısız görev olunca oyundan soğudum şu an.
    Edit : Bir çözümü yoksa oyuna mecbur yeniden başlamam gerekiyor,ana hikayenin bitmesine ne kadar var?En azından az kaldıysa sadece ana hikayeyi bitirip tekrar başlayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 1 Ağustos 2017; 21:19:3 >
  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    İlk oynayışımda ben de yanlışlıkla öldürmüştüm. Sonra da kafama takmadım devam ettim.
    Yani net söyleyeyim oyun sonuna, ilerleyişine falan hiçbir etkisi yok. Sadece öldürmezseniz Kaer Morhen'de karşılaşınca ufak diyalog ve diğer bir witcher ile 1-2 fazladan ara sahne giriyor o kadar.

    Oyun sonuna yaklaşıyorsunuz. Keira olayı hiç kafaya takılacak birşey değil, başarısız yazması sizi yanıltmasın. Bence olduğu devam edip bitirin tekrar sıfırdan ya da ng+ ile başlayın ama siz bilirsiniz. 2. bitirişimde ng+ başladım ve Keira'yı öldürmedim bu sefer. Birkaç farklı seçimle ve sonla bitirdim. Ne seçim yaptıysanız bırakın öyle devam etsin o yüzden söylüyorum. Birçok farklı seçim ve son olduğundan dolayı oyunu tekrar tekrar aynı keyifle oynayıp bitirmek için fırsat oluyor.
  • +olarak Sis Adaları'na girdikten sonra bazi yan görevleri artık yapamayacağım yazdi bu yan görevler muhim mi? Bazilari levelimden oldukca yuksekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HKnatas kullanıcısına yanıt
    Yani ileri ki görevleriniz için size katkısı şu yönde olur. Levelınız daha yüksek olduğu için zorlanmazsınız. Bir diğeri de şöyle ana hikaye ye etkisi olacaktır. Çünkü orda da yapmış olduğunuz seçimler mevcut. Oyunun sonuna etki ediyor yani.
  • Bu parça çok değişik duygular barındırıyor bana göre. Kalbimi kıpır kıpır hareketlendirirken aynı zamanda bir hüzün hissettiriyor. Albümde en sevdiklerimden birisi. Doyamadım şu oyuna arkadaş yok yav.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Adam reel Geralt yahu.Keşke netflix anlaşsa dizi için ama çok düşük ihtimal.

    Prince of persia için bile film çekilmişti hocam, yapılabilir belli olmaz. Ama ben şahsen bu adamın oynamasını istemem, makyaj, lens, saç boyası bunlar haricinde günümüzde makyözler çok daha iyi iş çıkartıyor yani herhangi biri yine benzer geralt'a. O yüzden oyunculuğu çok iyi olan birinin oynamasını isterim. Bu adam zaten benzemiyor sima olarak, saçtan ve lensten bize öyle geliyor iki de yara atsan zaten sen bile geralt olursun Geralt biraz odun bir insan, duyguları olmadığı için kalıp gibi duran birisi yani böyle değil boyu da uzun ayrıca kalıplı.




  • D&R mağazasındanhttp://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/The-Witcher-3-Wild-Hunt-GOTY-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000709273 GOTY Edition sürümünü alıyordum kasadaki görevli onun içinde ana oyunun kendisi yok dedi doğru mu bu acaba? Bloond and Wine Hearts Stone ve 16 DLC var yazıyor buna ek ana oyunun kendiside mevcut mu?
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Tabii ki mevcut, GOTY sürümünün özelliği zaten tüm içeriklerin tek pakette olması, o görevlinin aklı bir karış havadaymış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 2 Ağustos 2017; 0:4:42 >
  • SiYaH kullanıcısına yanıt
    Yok artık 😲😨

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna başladım hatta karanlıkta dolaşmak görevine kadar ana görevleri bitirdim. ya bir oyunda bütün kadın karakterler güzel olur mu? hepsine aşık oldum yennefer,ciri,keira
    hepsi çok güzel yaw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztealth

    oyuna başladım hatta karanlıkta dolaşmak görevine kadar ana görevleri bitirdim. ya bir oyunda bütün kadın karakterler güzel olur mu? hepsine aşık oldum yennefer,ciri,keira
    hepsi çok güzel yaw

    ANNA HENRIETTA , PRISCILLA Bunlarda güzel hocam :D
  • turkprince kullanıcısına yanıt
    oraya daha gelemedim hocam
  • 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.