Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (926. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyle bi mod projesi mi var takip linki falan varsa atabilir misin hocam.
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    http://forums.cdprojektred.com/forum/en/the-witcher-series/the-witcher-3-wild-hunt/mod-discussions/8393020-mod-request-e3-hud

    2 ay önce açılan çok önemli bir konu. Ben bu harika oyuna olduğu kadar yapılan güzel bazı modların da hastasıyım. İnanmayacaksınız ama rüyamda biraz daha zaman geçtiğini ve projenin tamamlandığını falan gördüm. Oyundaki bazı epic anların da rüyama girdiği oluyordu vb neyse.

    Hani yeni çıkacak, çok beklenen oyunlarda heyecan tavan yapar ya, e3 moduyla ilgili ben de aynı derecede heyecana sahibim.
    Nexusta projede olan elemanlardan birine sordum. Asla modu yayınlama tarihi vermiyor. Daha yapılacak, düzeltilecek çok şey var diyor. Bakalım hayırlısı.

    Linkini attığım konunun 71. sayfasında yapımcılardan biri , mevcut durumla ilgili çok güzel resimler paylaşmıştı. O resimlere bakabilirsiniz;

    http://imgur.com/a/3vf1E

    Imgurda sorun yaşayanlar olursa DNS ayarını otomatik yerine google dns / open dns deneyebilir. Ben google dns ile sorunsuz açıyorum.




  • dostum oyunu 50 saattir oynuyorum. modlardan haberdardım fakat oyun modsuz bile çok güzeldi o yüzden pek bakmadım. oyunun dh konusuna gireyim dedim, bu mesajını gördüm araştırdım ufak tefek modları yükledim. oyun şu an mükkkkkemmelll. çok güzel modlar önermişsin teşekkür ederim.

    HD Reworked Project'i ve Super Turbo lighting Mod'u kurdum. fps'de hiçbir kayıp yaşamadım oyun mükemmel görünüyor. belki yaşamışımdır bilmiyorum Skellige'de olduğum için fazla fps kaybı yaptıran bir yer yok açık hava hep ve grafik ayarlarım medium'da olmasına rağmen böyle güzel görünüyor cidden şaşırtıcı. oynanışa etki eden modlar da çok güzel. pc master race cidden ya.

    yalnız bir sorunum var, modun youtube tanıtım videosunda birisi yorumlarda da dile getirmiş. bu E3 dodge sistemi modu güzel fakat yana doğu dodge'larken öne veya arkaya doğru atlıyor. indirme kısmından bütün versiyonlarını denedim sorunlu yani bende. beast keserken kaçamıyorum tam olarak. gamepad'le oynadığım için mi bilmiyorum ama silip eski sisteme geri döneceğim. orijinal sistemde milim canla, yarı canlı beast kesmiştim zıplaya hoplaya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 23 Haziran 2017; 3:2:35 >




  • Bu mod çıkarsa buralar yıkılır yalnız



    Oyunun e3 ve eski patchlerdeki videolarını izledikçe içimde bi hüzün oluyordu hep keşke şu oyunu daha önce alıp oynasaydım da bu şeklini de görseydim diye. Mod çıkınca ilk indirenlerden olabilirim.



    E3 grafikleri üzerinde de çalışıyorlar mı yoksa sadece hud için mi hocam bu onu biliyor musun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    http://www.darkhorse.com/Books/29-906/The-Witcher-Volume-3-Curse-of-Crows-TPB

    Bunlara bakan var mı?

    JBC bunları Türkçe olarak yayınlıyor,geçenlerde 2.cildini yayınladılar.
  • Witcher 3 ile Witcher 3 GOTY arasındaki fark nedir? Ben Witcher 3 almıştım, ana hikayeyi bitirmek üzereyim. Hearts of Stone ve Blood and Wine'ı da almayı düşünüyorum ama GOTY versiyonu da var açıklarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem banada kurabilirmiyiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri Geralt'a haber versin beyler.

    http://www.milliyet.com.tr/yari-insan-yari-koyun-koyluleri--pembenar-galeri-yasam-2473488/


    EDIT: Damn you're ugly.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 23 Haziran 2017; 10:57:57 >




  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    kuralım dostum. modlarin nasıl kurulacağını mı soruyorsun yoksa hangi modlari yüklediğimi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Modlarin kendisi ve nasıl kurulduğu

    i5 4590 1050ti 8 gb ram sıkıntı yaparmi şu an 60 fps 1080 medium oynuyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stevie G. kullanıcısına yanıt
    Ek paketlerinde içinde olduğu paket .
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Önce resimdeki gibi Witcher 3'ün kurulu olduğu klasöre "mods" adında bir klasör oluşturuyorsun. Sonra indirdiğin modları (klasör isimlerinin başında mod yazacak) o mods klasörüne atıyorsun. Başka yapman gereken bir şey yok oyunu açarken oyun tanıyor onları öyle giriyor oyuna. Bu manuel kurma işlemi bir de programla olan varmış fakat manuel yapması bu kadar kolayken programla uğraşmak istemedim. Benim kurduğum modları görebilirsin ss'de. Zaten popüler olan modları kurdum tek tek link verip mesajı uzatmayayım. Tavsiye istersen arkadaşın mesajına bakabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127055984

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    Modlar:http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/searchresults/?src_cat=1

    Siteye üye ol. Sağ taraftan en çok destek alan/indirilene göre sırala sonra da indir

    Dostum sanmıyorum bi sıkıntı olacağını ben GTX850M'yle oynuyorum bende fps kaybı olmadıysa sende olacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca ekran kartın bu oyunu high-ultra 1080p açıyor YouTube'da gördüğüm kadarıyla hem de çok rahat bi şekilde. Neden medium'da oynuyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 23 Haziran 2017; 12:38:8 >




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bi link fırlatabilir misin pm den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Oyun ilk çıktığında alsaydınız bile bu şekilde oynayamazdınız. Çünkü çıkışında final sürümde birçok özellik, arayüz, animasyon vb değişti. E3tekine benzeyen çok az öge vardı.

    E3 grafikleri için çeşitli modlar var. Hem texture hem ışıklandırma hem de reshade - sweetfx tarzı eklentiler var. Nexusta search kısmına E3 yazıp aratabilirsiniz.
    Işıklandırma olarak project E3 beta ya da super turbo lighting mod, dokuları vb en az fps kaybıyla daha kaliteli hâle getiren komple bir mod hd reworked project ve diğer e3le alakalı içerikleri, oynanışı, efektleri ekleyen modlara bakabilirsiniz.

    Bu e3 hud mod loading ekranlarındaki resimler, harita, mini harita, ikonlar, radial menu (hızlı erişimde işaretleri vb seçtiğimiz yer), arayüz, envanter, yazı fontu, meditasyondaki arayüz ve kamp ateşi yakılması vb elementleri e3 2014 sürümündekiyle değiştirecek.

    Oyunun çıkışından çok bu mod için heyecanlıyım.




  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Önerdiğim modlarla oyundan aldığınız keyif biraz olsun arttıysa ne mutlu.

    Ben de gamepad ile oynuyorum, dualshock 4 kullanıyorum pcde. E3 dodgesystem olmazsa olmazım, oyun mod tarihinde gelmiş geçmiş en iyi çalışma olabilir o derece.
    Önerilen sürümünü kullanıyorum, 1.2 final build.

    Standart combat sistemine a göre bariz farklı, biraz alışmanız lazım, zamana ihtiyacınız var. Ayrıca hep söylüyorum, unification patch kurulu olmalı.
    İlk başta o dodge sistemi benim de garibime gitti ama zamanla oynadıkça alıştım. Kısa sürdü. Modun açıklama kısmında tuş kombinasyonlarından gif resimle örnek vererek bahsetmiş yapımcı. Sağa ve sola dodge kombinasyonunu ileri yöne dodge ile değiştirmiş. Yani sol analogla yukarı + dodge tuşuna basmanız gerek sola kaçmak için. Sağa kaçmak için yine aynı tuşlar.
    Sonuç olarak ben bir problem yaşamıyorum aksine standart sistemden çok daha iyi buluyorum. Özellikle standart sistemde roll animasyonunu sevmiyorum (uzağa atlayarak kaçınma). Witcher 2den de bu ve birkaç sebepten ötürü çabucak soğumuştum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 23 Haziran 2017; 15:23:14 >




  • Stevie G. kullanıcısına yanıt
    Goty game of the year, yılın oyunu sürümü. Ana oyun + 2 büyük dlc paketinin dahil olduğu komple sürüm.
    Sizde ana oyun olduğu için goty sürümü almanıza gerek yok. The witcher 3 wild hunt expansion pass almanız yeterlidir. 2 büyük dlc paketini içeren pass bu. (hearts of stone ile blood and wine.)
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim 😊

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Hocam çok teşekkür ederim 😊

    Rica ederim ne demek. Yalnız bir de şu var indirdiğiniz modlar birbiriyle çakışacaktır illa ki. Unification patch'i kurmama rağmen sorunlar çıktı bazı modlarda.

    Çok kullanmak istediğiniz bir modu uyumlu olmadığından kullanamamayı istemezsiniz. Bunu engellemek için de şöyle bir mod var. Bunu ben yeni gördüm. Better Torches modunu kullanmak istiyordum fakat oyun açılmıyordu. Bu modla uyumluluk sorununu çözdüm bugün modu kullanıyorum çok da güzel oldu.

    Script Merger:http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484/?

    Modun kullanımı şu videodaki gibi. Dikkatle dinleyip izlerseniz anlayacaksınız zor değil aslında.
    https://www.youtube.com/watch?v=STQRXwaqzvY

    Klasörünüz de böyle görünecek The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    --

    Witcher 3 Script Merger klasörünü direk içine atıp oradan çalıştıracaksınız. Sonra programdan Witcher 3'ün kurulu olduğu klasörü hedef göstereceksiniz. Sonra videodaki işlemi yapacaksınız eğer herhangi bir çakışma varsa. Videodaki çocuk notepad++'dan bir iki ayar yapıyor fakat benim script modların çakışmalarına o kısım gelmedi iyi ki otomatik yaptı kendisi Weather Enhanced moduyla Super Turbo lighting modu çakışıyor bende. SS'de gördüğünüz üzere bi ayar çekiliyor ama videoda bahsettiği gibi değil bir şey anlamadım kapattım Zaten araştırdım birbiriyle pek de uyumlu değillermiş sanırım fakat çalışıyor iki mod da sorunsuz. Bozuk değilse tamir etmeye gerek yok Bir sorunuz olursa yazın buradan.


    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 24 Haziran 2017; 23:7:43 >




  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    Hocam zahmet ettiniz benim için bir daha bu kadar

    Önceki mesajda dediklerinizi yapıp rework ve süper light modlari kurdum çakışma olmadı bariz iyileşti oyun grafikleri keşke daha önceden kursaydım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 924925926927928
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.