Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (910. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turbolinea .

    Oyunu 200 saat gibi bir sürede bitirdim.Şu ana kadar oynadığım net en iyi oyun Skyrim ile beraber.Abi oyunun bir kere grafiklerine söz söylemek ayıp olur.Downgradeli hali buysa downgradesiz hali nasıl olurdu Allah bilir.Oyunun müzikleri şu ana kadar duyduğum en iyi oyun müzikleri enfes özellikle şuna bitiyorum ya enfes ötesi
    Oynayın oynattırın.Bu senenin GOTY'si bu belki Fallout 4 zorlayabilir ama kesinlikle eminim yılın en iyi oyunu bu.Tebrikler CD Project.Mükemmel iş


    Vaybe 2 yıl olmuş Ve hala bu oyundan daha iyi bir oyun oynamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbolinea . -- 9 Mayıs 2017; 17:14:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turbolinea . kullanıcısına yanıt
    Bence Skyrim fallout falan hikaye bunun yanında. Bu oyun hayatımda oynadığım en harika, en derinden etkileyici bir sanat eseri. 2015 yılın oyunu seçildi, bana göre yılın değil yüzyılın oyunu.
    300 saate doğru gidiyorum şu an ve tek pişmanlığım böyle bir eseri daha erken keşfetmemem. 5 ay önce başladım bir anda karar verip. Gerçi yılın oyunu sürümü oluşu en güncel hâli falan belki böylesi hayırlıydı.

    Rpg ile alakam yoktu, hâlâ da rpg müptelası değilim ama bu oyunun hastasıyım. En az oyunun kendisi kadar blood and wine a hayran kaldım. Buna ek paket demek haksızlık olur, adeta yeni bir şaheser yapmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 9 Mayıs 2017; 17:43:50 >
  • Blood and wine paketini yeni oyun olarak çıkarsalardi kimse anlamazdi :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Blood and wine paketini yeni oyun olarak çıkarsalardi kimse anlamazdi :))

    Anlamayı geçtim 2016 GOTY olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbolinea . kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yan sanayisiniz galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu pc'de oynuyorum fpsden midir nedir çok hantal geldi karakter hareketleri bana. Mesela ıslık çalıp atı çağırdım ata doğru koşarak binmeye çalışıyorum binmiyor. Veya loot yapacağım objeye doğru koşarak x e basıyorum açmıyor lootu. Karakter durmadan algılamıyor yani. Bu olay da beni çok sinir etti. Genel olarak karakter hareketleri çok yavaş ve bu yavaşlık sinirimi bozduğu için oynayamıyorum oyunu. Oyunu ilk yüklediğimde fps kilidi yoktu 40-45 fps falan alıyordum biraz araştırdım fps kilidi olayı düzeltir dediler 30 fps e kilitledim ama hala aynı hantallık var. Ne yapıcam bilmiyorum yatıyor oyun öyle..
  • Ulan Keira Metz'i öldürdüm dün geceden beri uyku uyuyamıyorum. Halbuki biraz cilve yapsa sinirlenmeyecektim atar yapınca dayanamadım. Yok böyle bir oyun beyler hatta buna oyun demeye bin şahit ister. Hatta bu oyunsa diğer paçavralar nedir ?
  • Ya bir kız geralth dan kılıç istiyor sonra kılıç eğitimi yapıyorlardı ve !!! o görev nerdeydi hatırlayan varmı
  • ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    Şimdi sakin ol evlat ve o klavye mouse sakince yere bırak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 11 Mayıs 2017; 16:50:25 >
  • Benden olsa olsa sana baba olur hocam evlatlık yaşı çoktan geçtik
  • ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    benim yaşımı nerden biliyosun hocam kim bilir ben belki senin baban olucak yaştayım
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için 1.07 update ile birlikte hareket tepkisi ayarı gelmişti.
    Seçenekler-Oynanış kısmından "Hareket Tepkisi" ayarını "alternatif" olarak seçin. Tepkilerin daha seri olduğunu farkedeceksiniz.

    Ben daha oyunla ilgili neredeyse hiç bilgim yokken, başta ayarları kurcalarken bu seçeneği farkettim. Başlar başlamaz hareket tepkisinde bir hantallık olduğunu görüp alternatif moda geçtim, öyle devam ettim. Youtubeda 1-2 video izledim bununla alakalı. Standart tepkinin biraz daha fiziki ve gerçekçi , alternatif tepkinin ise bunun tersi ama çok daha hızlı seri harekete imkan tanıdığı söyleniyor özet olarak.

    Fps yi direkt etkileyecek extra ayarları kapatmanızı öneririm. Nvidia hairworks, kenar yumuşatma vb kapatılabilir. Yeşillik görüş menzili & gölge kalitesini de düşüğe alabilirsiniz. Mümkün mertebe 50-60fps aralığına çıkmaya çalışın. Gerekirse biraz çözünürlük düşürün.

    Bunun dışında Windows için birkaç ince ayar yapabilirsiniz. Windows search, Windows update, arkaplan akıllı aktarım hizmeti gibi sistem kaynaklarını arkaplanda yoğun kullanan gereksiz (en azından oyun sırasında) hizmetleri de kapatabilirsiniz.




  • ismailgvn77 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk başladığımda oyunu hiç bilmediğim dönemlerdi, ben de aynı hatayı yaptım ama kafaya takılacak bir olay değil.
    Aslında öldürmek aklımın ucundan geçmezdi, ne olduğunu anlamadım bi anda saldırmaya başladı. Bende baya zaman geçti üzerinden, save i geri alamam ama siz alıp diyalogda farklı seçim yapabilirsiniz.
    Çok sonradan öğrendim ki hatundaki notları güzellikle ikna ederek de alabiliyormuşuz. Mümkün olduğunca gereksiz öldürmeden, çözüm odaklı seçimler yapmak gerekiyor.
  • hocam o saveden sonra da o kadar yol katettim ki hazineler armorlar kılıçlar vs. derken tekrar başa da dönmek istemiyorum ama Keira'yı da geri istiyorum :) Bakıcam bir hal çaresine teşekkür ederim yardımınız için.
  • spoiler içerir


    arkadaşlar bi görev vardı oyunda trissle bi yere gidiyoruz eğlence falan vardı tris ayakkabısını suya atıyodu bizde dalıp alıyoduk cücelerle gwent oynuyoduk o görevin adını bilen var mı.vagelbud konağında o kadının oğlunu kaçırdığımız görev değildi
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Görev ismini hatırlamıyorum ama hos'ta yapmıştık, triss değil shaniyle birlikte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyalist

    Görev ismini hatırlamıyorum ama hos'ta yapmıştık, triss değil shaniyle birlikte

    sağol hocam

    bu arada bişey daha soracağım oyunu windows 7 de yüksek ayarda +50 fps ile oynarken windows 10 da low da bile 45 fps yi geçmiyo ekran kartı rx 470 acaba sorun ne olabilir
  • Win7 de 640x480 iken win10 da 1080p olursa olmaz tabi 😄 saka maka ekran karti driverini bi guncelle ayni cozunurlukte 1,2 farkla olacaktir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bir tepe gibi bir yerde kız geralth dan kılıç istiyor sonra kılıç eğitimi yapıyorlardı ve !!! o görev nerdeydi hatırlayan varmı
  • KORKMAZ60 kullanıcısına yanıt
    Harviken adasındaki görevi diyorsunuz sanırım, yalnız ordaki eğitim değildi, dövüşüp kazanırsanız malum sona ulaşılıyordu. Iron maiden olması lazım görev ismi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.