Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (881. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Oyunu yeni aldım. Goty sürümü. Bloodbornedan sonra kontroller garip geldi. Bloodborne daha oturaklıydı ve vurduğunu daha iyi hissediyordun. Bu oyunda kontroller çok hassas ve karakterin hareketleri yapay duruyor. At kullanımıda pek olmamış. Ayarlardan kamera hassasiyetini 70 yaptım biraz daha iyi oldu. Grafikler detaylar süper, çevre gerçekten güzel ve yaşayan dünya hissini iyi veriyor. Fakat renkler böyle kanlı ve aksiyonlu bir oyun için fazla canlı. Birde sanırım cdnin içinde dlclerde var. Onlara nasıl erişicem? Oyuna ilk giriş ekranında kapalı gözüküyorlardı. Sadece yeni oyuna girebildim. Belli bir levelden veya hikaye ilerleyişinden sonra mı açılıyor?
  • Devil Hunter D kullanıcısına yanıt
    Bloodbornedan sonra oynadığınız için böyle hissetmişsinizdir, asıl odağı dövüş olan karanlık atmosfere sahip bir oyun. Kısa sürede alışırsınız.

    Ana 2 dlcyi görevler kısmında görebilirsin, istediğin zaman başlarsın, tabi tavsiye edilen seviye var. Onun dışında karakterlerin görünüşünü değiştiren dlclere menüden bakabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende GOTY var da. Bu GOTY nin map dışında artısı var mı silah zırh vs gibi ? Görünüşü nasıl değiştiriyor. Ne detaylı bir oyunmuş bu yav
  • Teşekkürler. Daha oyunun başındayım, biraz daha oynayıp alışmam lazım. Menüleri karıştırıp dlc görevleri ve zırhları bulmaya çalışırım o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VR_27

    Hocam bende GOTY var da. Bu GOTY nin map dışında artısı var mı silah zırh vs gibi ? Görünüşü nasıl değiştiriyor. Ne detaylı bir oyunmuş bu yav

    Map, silah yada zırhdan ziyade GOTY içinde çıkmış 2 büyük ana DLC'yi barındıran sürüm. Bu da tabi başta hikaye olmak üzere silah zırh ve daha saymakla bitmeyen bir sürü ek özelliği içinde barındırıyor. Tavsiyem yavaş yavaş sindire sindire her taşın toprağın altına bakarak bitirmen oyunu. Eğer seversen bittiğinde büyük bir boşlukta hissedeceksin kendini.
  • bladeGny kullanıcısına yanıt
    Valla hocam patch isimlerini düzenleme gafletinde bulunmuşum geçen sene:) Artık bir şekilde halledeceğim sanırım. Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Arkadaşlar oyunu joystick ile oynuyorum. Ama yürüme koşma arası geçişi nasıl yapacağımı bulamadım yardım edebilecek var mı? Hep koşuyor. Depar değil ama hep koşuyor. Klayede bu tuş ctrl ama konsolda ne acaba yardımcı olabilecek var mı ?
  • The Witcher ın türkçeye çevirilen ilk kitabı olan the witcher last wish i aldım , keyifle okuyorum. Kitapda oyunun resmi çevirisindeki efsunger kelimesi aksine gönüllü çevirideki gibi witcher terimini kullanmışlar. Canavarların isimlerinide orijinalleriyle kullanmışlar,Geralt ın atının ismini de türkçeye abuk sabuk çevirmemişler. Oyunu gönüllülerin yaptığı türkçe yamayla oynamanızı tavsiye ederim.
  • Selamlar. Kızıl baronun ailesinin başına gelenleri araştırıyorum. Köprülerden geçmek için lazım olan belgeyi bir satıcıdan buldum ama görevi yapamadım. Artık belge satmıyor. Bu belgeden başka var mı ve nerden bulabilirim?
  • Devil Hunter D kullanıcısına yanıt
    Denizden gec boşver belgeyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 30 saatim var. Silmek üzereyim. Kalkamıyorum başından. İş güç aksıyor. Kendimi kaybediyorum o Witcher 3 simgesine tıkladığımda. Oyunun sarmaması içine almaması mümkün değil. O yan görevler falan harika. Bir arkadaş demişti aynen katılıyorum. Haritada adım atmadık yer bırakmamaya çalışıyorum resmen. Bana kalırsa rahat 400 saati var bu oyunun. İşlerimden dolayı her gün oynamıyorum. Oynadığım ortalama günlük 1 saat desen 1 yıldan fazla götürür. Şaka gibi. Dahiyane bir oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 1 Mart 2017; 23:23:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aklıma geldi aslında ama oyunun sonuna kadar o köprüler kapalı mı kalacak? Yoksa başka bir görevden belge çıkıyor mu ilerde?
  • Devil Hunter D kullanıcısına yanıt
    Köprünün yanında kontrat asılı olması lazım, onu yap

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devil Hunter

    Benimde aklıma geldi aslında ama oyunun sonuna kadar o köprüler kapalı mı kalacak? Yoksa başka bir görevden belge çıkıyor mu ilerde?

    Diğer ana görevlere yönelin, baron verecek belgeyi ilerde.
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Belgeyi bir yan görevden aldım. Bir sorum daha var. Bazı evlerden fazla eşya çaldığım için kapıları en son baktığımda kilitliydi. Fazla hırsızlık yapınca kapılar kapanıyor mu? İlerde açılırlar mı? Yada bazı ana mekanlarda hırsızlık yapmak ilerde başıma iş açar mı?
  • Teşekkürler. Başka bir yan görevden aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Devil Hunter

    Teşekkürler. Belgeyi bir yan görevden aldım. Bir sorum daha var. Bazı evlerden fazla eşya çaldığım için kapıları en son baktığımda kilitliydi. Fazla hırsızlık yapınca kapılar kapanıyor mu? İlerde açılırlar mı? Yada bazı ana mekanlarda hırsızlık yapmak ilerde başıma iş açar mı?

    Sanmıyorum başka bir sebepten dolayı kilitlidir, oyundaki her evin kapısı açık değil çoğu kitli.
    hırsızlık konusunda pek bir bilgim yok ama ne olur ne olmaz dikkatli ol oyundan herşey beklenir
  • Oyunla ılgılı sorularım var cevaplarsanız sevınırım

    Bır dıyagramın bende var olup olmadıgını nasıl anlarım?Satıcıya gıdıyorum bırsuru dıyagram var elınde ama bende aynısı varsa yanı okumussam o dıyagramı tekrar satın almamın manası yok bunu nasıl anlarım?

    Gwent kartlarıda aynı sekılde hangı kartım eksık hangısı var nereden anlarım?

    Bırde satıcıdakı dıyagramlarda kılıcların ısımlerı yazıyor(tir tochair kılıcı, olum perısı) ama celık kılıc ıcın mı gumus kılıc ıcın mı oldugu yazmıyor.Bunun hangısı ıcın oldugunu dıyagramı satıcıdan almadan nasıl anlarım?
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Oyunda herhangi bi satıcıya uğrsmana gerek kalmadan zanaat sekmesine gidip neler yaptırabildiğine bakabilirsin zaten sende olmayan görünmez orada.Sana tavsiyem efsunger ekipmanları haricinde hiç uğraşma zaten ilk levellerde bile kullanıla bilen engerek kılıçları ve deri ceketi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Bende adı ısleme dıye gecıyor.Oraya bakıyorum fakat buldugum dıyagramlar var bulamadıklarımıda satın almak ıstıyorum.Ama hangısı bende var hangısı yok o bellı olmuyor satıcıların dukkanına baktıgımda.Hepsını almıyorum zaten mesela 10lvl sevıye ısteyenı almıyorum ama benden 10-20lvl yukarıda olan kılıcların dıyagramlarıda var onlardan alıp levelım geldıgınde kullanmak ıstıyorum.

    Su an 29lvlım sevıye 48lvl ısteyen bı kılıcın dıyagramını satıyordu satıcı aldım onu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 4 Mart 2017; 10:57:37 >
  • 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.