Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (863. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Meitz e güven olmaz yen de çok havalı ama güzelliğine aldanmistim

    Yine triss iyidir bana göre geralti gerçekten seviyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatayozkan

    3üyle yattık diye ilerki görevlerde tıkanırmıyım yani


    Hocam hem triss hem yenneferla ilişki yaşarsanız ileride sıkıntı çıkıyor ikisinide kaybediyorsun.
    görevde tıkanma gibi bir durum yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BooMANx


    quote:

    Orijinalden alıntı: cagatayozkan

    3üyle yattık diye ilerki görevlerde tıkanırmıyım yani


    Hocam hem triss hem yenneferla ilişki yaşarsanız ileride sıkıntı çıkıyor ikisinide kaybediyorsun.
    görevde tıkanma gibi bir durum yok


    triss i beğenmemiştim zaten geri kayıt noktasından triss i gemiyle yolcu edeyim :)))
  • merhaba arkadaşlar oyunda ki yan görevlerden birinde takıldım sanırım bug oluştu. görev "şehvet günahları" priscilla nın yaralandığı görev. görevde benden istenilenleri yaptım son olarak ceset toplayıcısıyla konuştum ondan sonra yeni bi ilerleme gelmedi görevde tamamlanmadı öylece duruyo yabancı forumlardan anladığım kadarıyla görevin hastanede devam etmesi gerekiyo ama bende öyle bişey yok hastaneye kendim gidip doktorla konuşmaya çalıştım ama olmadı. nedir burda ki sıkıntı ben bi yerde eksik bişey mi yaptım yoksa oyundan kaynaklı mı ? çözümü bilen yardım ederse çok sevinirim
  • wasdoo W kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=9Gr5jBY3HyI

    burdan gameplay izleyebilirsiniz belki atladığınız bir nokta olmuştur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yol Thur Shol

    https://www.youtube.com/watch?v=9Gr5jBY3HyI

    burdan gameplay izleyebilirsiniz belki atladığınız bir nokta olmuştur

    teşekkür ederim hallettim
  • The Witcher 3: One hour of Emotional and Relaxing Music

  • Selamlar Witcher ailesi. Ben seriye yeni başlamanın eşiğindeyim. 3 oyuna da sahibim ve dün son serisini kurdum bilgisayarıma. Şunu sormak istiyorum, ilk serisinden başlasam daha mı isabet olur? Oyunun hikâye bağlamına son derece önem veriyorum ve grafik gibi yüzeysel takıntılarım yok. Old school'cuyum birçok konuda. Tüm bunlardan yola çıkarak sorumu cevaplamanız mümkün mü? Eski seriler ana hikâyeden bağımsız mı? Eğer öyleyse zaman kaybından başka bir şey değil demektr. Ne dersiniz bu yeni talebeye? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 oyunda birbiriyle bağlantılı sırasıyla 1 2 3 oynamanız daha isabetli olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rurounius

    Selamlar Witcher ailesi. Ben seriye yeni başlamanın eşiğindeyim. 3 oyuna da sahibim ve dün son serisini kurdum bilgisayarıma. Şunu sormak istiyorum, ilk serisinden başlasam daha mı isabet olur? Oyunun hikâye bağlamına son derece önem veriyorum ve grafik gibi yüzeysel takıntılarım yok. Old school'cuyum birçok konuda. Tüm bunlardan yola çıkarak sorumu cevaplamanız mümkün mü? Eski seriler ana hikâyeden bağımsız mı? Eğer öyleyse zaman kaybından başka bir şey değil demektr. Ne dersiniz bu yeni talebeye? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

    witcher 1 ve 2 yi oynamayıp 3 oynayan birisi olarak söylüyorum vaktiniz varsa 1 ve 2 den başlayın vaktiniz kısıtlı fazla zaman ayıramayacaksanız direk 3 ten başlayın
    1 ve 2 ile bağlantılı bilgi birikime gerek yok oyunun senaryosu çokta bağlantılı değil
    lvl 15 lerde oyunda neyin ne olduğunu karakterlerin geçmişini dahi az çok anlıyorsunuz




  • Epey bir vaktim var hocam. Öyleyse ilk seriden başlıyorum. Teşekkür ederim ilginize.
  • Oyunu 3. kez bitireceğim sanırım. Beyler aranızda Gvent üstadı var mı? Gvent oyunlarında rakibi kolayca alt etmek için taktiğiniz nedir? Pratikte hangi kartlar daha çok işe yarar. İlk turu hep kazanıyorum 2. ve 3. turu hep kaybediyorum. İstediğim kartlar da gelmiyor. Rakip genelde ilk turda ciddi oynamıyor hemen pas geçiyor. Var mı taktiğiniz? Yoksa epey kart topladıktan sonra mı Gvent'e başlamalı? O zamana kadar da bazı Gvent görevlerini yapmak gerekiyor. Oyun ilerledikçe bir süre sonra eski göreve gidemiyoruz.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle bir taktik vereyim, rakibin bol bol kart çıkartıyorsa büyük güçlerde. Bırak hepsini çıkartsın geride kal, sonra pas de ilk tur. Böylece öbür round elinde daha fazla kart bulundurmuş olursun.
    Yine 1.round, ortaya koyduğun kartı geçmezse rakibin yine pas de. Çünkü geçmek için kart koymalı ve böylece 2 kart harcamış olur sen harcamamış olursun öbür roundları alırsın. Bunu ikinci turda da yapabilirsin fakat 1. turu senin alman şartıyla, böylece 3.tura kaldığında yine elinde üstünlük ile başlamış olursun. Zaten ikinci turları pek önemseme eğer kazanamayacaksan.

    Örneğin; 1.turu rakip aldıysa 2.turu fazla önemseme yüksek kart at yere geçemezse pas de gitsin. Ama ilk turu aldıysan, ikinci tura varını yoğunu dök. Çünkü rakibin yenilmek istemeyecek o da varını yoğunu dökecek.
    Ama dikkat etmen gereken şey, çok fazla üste çıkarsan rakam olarak. Rakibin elini bilmediğin için, o düşük atarken san yardırırsın bir anda pas çeker ve az kartla başlamak zorunda kalırsın öbür tura. İlk başta dediğimi o sana yapar yani.

    Oyunda casus kartlar önemli, sana fazladan kart çektirir. Bunları denk getirmeye odaklan. Tuzak kartı var birde, yerdeki kartı senin eline geri gönderiyor. Eğer rakibin sana casus kart atarsa sende tuzak ile alıp yine rakibe atarsın.

    Aslında önemli olan kartlar hocam, turuncu kartları biriktirmeye bak, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Kuzey krallığını kullanırdım ben, onun dışında herhalde canavarlar üstün bir de. Canavarlarda da dediğim olay yaşanıyor, ilk turdan yardırır o 1. stuna, tek kartla aynı kartları çağırır hep. Üstüne de borazan basar. Senin yapman gereken şey düşük kart atacaksın, o yardırıyorsa düşük kal hocam ve pas de bırak ilk turu alsın kartı biter salağın elinde.
    Ama bunu sadece yardırıyorsa yap, ilk karttan yüksek attı düşük gideyim deme ! Biraz oynadıktan sonra baktın yardırdı düşük at yavaştan geride kal ve elindeki kart sayısını kontrol et sürekli. Kart sayısı çok önemli hocam, fazla olan üstündür unutma.

    Edit: Rakibin düşük atmıyorsa da yapacağın bir şey yok, oynayacaksın. Dediğim gibi casus kartlar önemli ve elindeki kartları hep yüksek rakamlarla donat. Yani düşük kalmak için düşük kart koyma destene. Özel kartlardan da fazla koyma, şu hava koşullarını sağlayan. İlk başta lider yeteneğini de hava koşullarını temizleyen (açık hava) kartı veren lideri seç. O sana hava koşullarından kurtulmana yardım eder.
    Rakip mesela; kara kış atar senin destedeki rakamları 1'e düşürürse, kendisi öne geçmiş olur. Yine karakışın olduğu yere bir kart atarsın yani öne geçmezsin, rakip yardırır. Ortaya koyduğu kartlara dikkat edersin fazla koyarsa pas çekersin, öbür ele fazla kart ile başlarsın. Ya da açık hava atarsın, lider yeteneğini kullanıp birden 1 olan kartlar senin yükselir durum senin lehine döner. ( ama karakıştaki kartlarının yüksek olduğuna inanıyorsan kullan açık hava kartını )

    İlk tur sadece eşit şekilde kart harcıyorsanız üst çıkmaya bak hocam, eğer durum öyle değilse pas de çünkü öbür tura kart lazım. Eğer rakibin casus kullandıysa kart sayısından öne geçmiştir, kart çekmiştir. O zaman devam et ve dediğim taktiği uygula öne geçmesini sağla, sonra pas çek. Umarım anlatabilmişimdir, bu kadar oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 13 Ocak 2017; 20:0:23 >




  • Arkadaşlar witcher 3 ün ps4 için almayı planlıyorum ve psn de 89TL, diğer versiyonu ise game of the year olanı ise 149TL olması lazım. Sorum rgp oyunlarından zevk almak için Türkçe şart ve game of the year olanında mı sadece tek Türkçe desteği var, normal versiyonunu alsam Türkçe oynayabilir miyim. Şimdiden teşekkürler
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Kuzey destesi benim gözümde en iyi deste. Ortalama rakipler için Mavi şeritler serisi ile casus kartları(desteden kart çekme) yeterli oluyor. İleri düzey rakipler için ekstra olarak iskarta kartları geri getirecek kartlar lazım. Tabi söyle birşey var mavi şeritlere abanacaksan ilk Raundda bu kartlar ile mutlaka kazanmak zorundasın.

    Ek olarak mavi şeritlerin tüm kartları elinde olsa bile arka arkaya oynama. Bir tane koy ardından diğer tur boş sayılabilecek bir kart koy eğer rakibinde yakıcı felan varsa 1-2 mavi şerit kaybı ile Raundu alırsın doğrudan hepsini sürmek ise çok büyük risk.

    2. Raundda ise karşıdakine kart oynatacak fakat senin için önemli olmayan kartları oyna.

    3. Raundda ise iskarta gitmiş kartları geri getirecek kartları oyna (yennefer Vs. Bir kaç kart daha var) ve mavi şeritleri tekrar sahaya sür.

    Bu dediklerimde ek olarak şu borazan resimli kart da çok etkili oluyor mavi şerit puan toplamı bir anda 120-150 lere kadar uçuyor.

    Sürekli mavi şerit kartlarına değindim çünkü bu seri oyunun kazandıran kart serisi mavi şeritleri düzgün kullanan biri kaybetmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 13 Ocak 2017; 22:2:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Oyunu 3. kez bitireceğim sanırım. Beyler aranızda Gvent üstadı var mı? Gvent oyunlarında rakibi kolayca alt etmek için taktiğiniz nedir? Pratikte hangi kartlar daha çok işe yarar. İlk turu hep kazanıyorum 2. ve 3. turu hep kaybediyorum. İstediğim kartlar da gelmiyor. Rakip genelde ilk turda ciddi oynamıyor hemen pas geçiyor. Var mı taktiğiniz? Yoksa epey kart topladıktan sonra mı Gvent'e başlamalı? O zamana kadar da bazı Gvent görevlerini yapmak gerekiyor. Oyun ilerledikçe bir süre sonra eski göreve gidemiyoruz.

    Bana göre en iyi deste canavar destesidir (tabii desteyi tamamladıysan)
    bolca decoy ve clear weather kartıyla rahatlıkla kazanabilirsin

    lider kartı olarak "Eredin: Destroyer of Worlds" kullaniblirsin
    ama canavar destesi oyunun ikerdeki bölümlerinde tamamlandığı için o zamana kadar kuzey krallıklarını kullanmanı tavsiye ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatayozkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: BooMANx


    quote:

    Orijinalden alıntı: cagatayozkan

    3üyle yattık diye ilerki görevlerde tıkanırmıyım yani


    Hocam hem triss hem yenneferla ilişki yaşarsanız ileride sıkıntı çıkıyor ikisinide kaybediyorsun.
    görevde tıkanma gibi bir durum yok


    triss i beğenmemiştim zaten geri kayıt noktasından triss i gemiyle yolcu edeyim :)))


    Sana oyun oynuyorlar ikisini de kaybediyorsun.
    Ben de Triss'e mi yürüsem Yen'e mi kararsızım.




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam o oyunu az bucuk biliyorum fakat seçeneği değiştirirsem kazanıyor muyum sevdiğim kişiyi :)
    Triss gitmişti ancak seni seviyorum dediğimi hatırlıyorum oda olmaz işte felan dedi ve gitti. Sonra Yen geldi onla ilişli başladı :D Bu seçenekli kısım geldiğinde diğer seçeneği seçersem Yen kalıyor mu benimle :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EsmeR

    Hocam o oyunu az bucuk biliyorum fakat seçeneği değiştirirsem kazanıyor muyum sevdiğim kişiyi :)
    Triss gitmişti ancak seni seviyorum dediğimi hatırlıyorum oda olmaz işte felan dedi ve gitti. Sonra Yen geldi onla ilişli başladı :D Bu seçenekli kısım geldiğinde diğer seçeneği seçersem Yen kalıyor mu benimle :)



    Triss'i yolcu ederken gitme deseydin, gidiyormuş gibi yapıp sonra kollarına atıyor kendini ve artık Triss'le ilişkini başlatmış oluyorsun. Ama Triss'e seni seviyorum demene rağmen gitmesi ilginç. Oyundaki Triss veya Yen'le olan ilişkilerinizi derinleştirmek gerekiyor demek ki. Yani oyunda öpme fırsatın olunca öpeceksin, yiyişme fırsatı olunca yiyişeceksin, seni seviyorum'lara abanacaksın. Sanırım kuru kuruya gitme demekle olmuyor. Yen'e ise ilerde açılacak ikincil görevler var. Yen sana "Benim için çok önemli bir şey yapmanı istiyorum." diyecek. Evet yaparım dersen ve görevi yaparsan Yen'le ilişkiniz zirveye geçiyor. Bunların her ikisini yaparsan oyunun ileriki zamanlarında sana oyun oynuyorlar ve ikisinden de oluyorsun.
    Ben ilk oyunumda ikisine de yürüdüm. İkinci oynayışımda canıma minnet dedim hiçbir hatunla işim olmadı. Hatta elimden geldiğince sert ve kaba oldum. Yen'le kavga bile ettim. ama oyun seni sınırlıyor. Yani daha fazlasını yapma imkanı vermiyor. Ne biliyim Yen'i öldürmek filan isterdim. İlk oyunda o sahneyi görünce ikisine de kıl oldum, kin besledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Ocak 2017; 4:43:29 >




  • mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Oyunu son surume kadar (yanlış hatırlamıyorsam 1.31'di) güncellersen turkçe seçeneğinin olması lazım hocam, burası pc konusu ps4 konusunda sorarsan cevaplarlar arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 861862863864865
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.