Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (853. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende oyunu oynarken çok yavaş oynadım bütün herşeyi dolaştım girmediğim ev yapmadığım yan görev kontrat kalmadı zenginliğin dibine vurdum herşeyin en iyisini aldım karakter bildiğin tank oldu

    Ama yok yinede bitti

    Nasıl bir oyundurki hergün özlüyorum acaba bir kez daha baslasammi diye düşünüyorum ama tekrar o tadı verirmiki

    Foto duydugum özlemi iki kat artırdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogi1907 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam en son çıkan ek paket bu. Ana oyun değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam teşekkür ederim. O zaman satayım ben bunu ikinci elde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogi1907 kullanıcısına yanıt
    Hemen satmayın eğer oyunlarla alakalı koleksiyon yapmayı seviyorsanız çünkü içinde fiziksel olarak gerçek 2 tane gwent kart destesi içeriyor
  • 60 saatlik witcher 1 ve 2 macerasının ardından 3 e başladım yalnız bi sorum olacak

    oyunun goty versiyonunu steamden satın aldım ana oyun indi oynuyorum ama 2 ek paketi oynarken indiriyorum bi sıkıntı olurmu acaba.
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Olmaz hocam ek paketler haritada mavi ile kırmızı olanlar

    Yalnız sizden bir ricam olacak resmi yama ile değilde gönüllü cevırı ile oynayın oyundan kat kat daha fazla zevk alırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun ile ilgili de pek yok. Oynayıp çok seversem satmam. Onun dışında al sat devam ederim. Zaten bu paketi bana oyun diye almışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • us psn den almistim ben turkce dil destegi yokmu arkadaslar
    tr psn de satilan standart surumun icerigini okuyuncada altyazyi destegi gorunmuyor anlamadim ben bu isten birsey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gasparado G kullanıcısına yanıt
    Hocam burası pc oyun forumu, şu konudan devam edersen daha net cevaplar alırsın;



    https://forum.donanimhaber.com/the-witcher-3-wild-hunt-rehber-ilk-sayfada--70037190



    Bi de ayrıca tr dil desteği konusu da açılmış;



    https://forum.donanimhaber.com/witcher-3-resmi-olarak-turkce-oluyor-bilgilendirme-ilk-sayfada--119808063

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar şimdi ben normal oyunu bitirdim. Hearts of Stone Ve Blood and Vine oynamak istiyorum, bunlara kendi karakterim ile oynayabilir miyim? Yoksa sıfırdan mı başlıyacağım? Ayrıca bu DLC'leri en ucuza nerden temin edebilirim? Sahip olduğum W3 GOG sürümü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Arkadaşlar şimdi ben normal oyunu bitirdim. Hearts of Stone Ve Blood and Vine oynamak istiyorum, bunlara kendi karakterim ile oynayabilir miyim? Yoksa sıfırdan mı başlıyacağım? Ayrıca bu DLC'leri en ucuza nerden temin edebilirim? Sahip olduğum W3 GOG sürümü.

    İster sıfırdan başlarsın, istersen oyunu bitirdiğin karakterle devam edersin. Ucuza nereden alabileceğini bilmiyorum. Ama sık sık indirime giriyor.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan başlarsam direkt Hearts of Stone'dan mapinden başlayabiliyor musun? Yada orada ki yaratıklar, görevler zorsa nasıl sıfırdan karakterle oynayacağım?

    Birde The Witcher 3 Wild Hunt GOTY sürümü alırsak içinde hos ve blood and wine oluyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Aralık 2016; 23:48:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Hocam bende oyunu oynarken çok yavaş oynadım bütün herşeyi dolaştım girmediğim ev yapmadığım yan görev kontrat kalmadı zenginliğin dibine vurdum herşeyin en iyisini aldım karakter bildiğin tank oldu

    Ama yok yinede bitti

    Nasıl bir oyundurki hergün özlüyorum acaba bir kez daha baslasammi diye düşünüyorum ama tekrar o tadı verirmiki

    Foto duydugum özlemi iki kat artırdı

    Her gün donanımhaberde RPG kategeorisine bakıyorum acaba bir şeyler var mı oynayabileceğim saracak diye. Öyle bir boşluğa düştüm ki sadece FM 17 oynuyorum. Ben Witcher 3'ün müziklerine bile hayrandım yolda falan dinlerdim arada sırada. Oyun resmen beni bağladı kendisine.

    Ben Skyrim oyununda bitirmiştim hatta dlc'lerini satın alıp ona başlayayım dedim. Yok abi yok olmuyor o hareketli, canlı, olaylı dünya yok. Ben Witcher 3'de geralt'ı geliştirdiğimde veya geralt birisine atarlanınca sanki o anı ben yaşıyormuşum ben yapıyormuşum gibi izlenim yaratıyordu oyun bende.

    Mount and Blade Bannerlord
    cyperpunk 2077 gibi oyunları bekliyorum. Bolca RPG bolca özgürlük. Tabi cyperpunk 2077 hakkında çok bilgim yok henüz.

    Fallout 4 oynayacağım ingilizcem yetersiz Türkçe yaması çıkmak bilmedi.

    Ne diyeyim bitti işte sonunda.

    Kurtlar ağaçların altında uyuyor.
    Yarasalar rüzgarda savruluyor.
    Ama gergin bir ruh tetikte bekliyor.
    Ne cadılar ne de hortlaklardan korkarak.
    Bu cesur ve güçlü efsunger.
    Altınlar için seni öldürecek, dışını doğrayacak, içini kesecek, seni paramparça edecek.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 6 Aralık 2016; 5:43:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Sıfırdan başlarsam direkt Hearts of Stone'dan mapinden başlayabiliyor musun? Yada orada ki yaratıklar, görevler zorsa nasıl sıfırdan karakterle oynayacağım?

    Birde The Witcher 3 Wild Hunt GOTY sürümü alırsak içinde hos ve blood and wine oluyor mu?

    Goty sürümünde içinde HOS ve BAW mevcut bir şekilde geliyor. Yani tüm içeriklere sahip oluyorsunuz.

    Bunları kayıtların duruyor ise kendi karakterin ile oynayabiliyorsun tabi ki. Eğer ki kayıtların durmuyorsa DLC'ler için oyun size 30 level hazır bir Geralt veriyor.

    Fakat ben 39 level bitirmiş olduğum oyunun üzerine devam ettim. Zırhım, kılıçlarım o an çok iyiydi genede DLC'ler için çok yetersiz kaldı ve çok zorlandığım noktalar oldu bilginiz olsun.

    Zaten DLC'ler size büyük ustaların zırhlarını ve kılıçlarını alabilmen için ek görevler verecek. Bunların dışında efsane bir kılıç var. Tabi ki bunları alabilmek hepsi size bağlı.

    Önce HOS sonra BAW oyna. Sıralama bu şekilde.




  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı düşüncelere sahibiz.Oyun bittikten sonra kendime gelemedim sanki ben yaşıyormuşum gibiydi geralt ile o kararları verirken Witcher ile ilgili ne varsa onlarla yetiniyorum artık Gwent oynuyorum ve kitap çıkacak onu bekliyorum o arada NG+ oynayacam bir kez daha.Fallout konusu açılmışken 4.oyunda witcher gibi bir efsanenin yanında sönük kalıyor haberin olsun.İlk çıktığı gün almıştım oyunu 114 saatte bitti her köşeyi dolaştım fast travel yapmadan üstelik.Zamanın çoğu zaten base kurmaya gitti onun dışında etkileyici pek bir görev yok o oyunda sadece hikayenin sonları birazcık oda yani.Bir witcher etkisi bırakmıyor,yan görevler kendini tekrar ediyor eski Fallout tadı vermedi bana.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kendimi yalnız hissediyordum ama degilmişim oyunu geçen agustos ayında yavaş yavaş sindire sindire bitirdim aradan o kadar ay geçmesine rağmen halen özlem bitmiyor sanki böyle hayatımda hep birşeyler eksik boşluğa bırakılmış gibiyim

    Bana göre witcher bir oyundan çok daha öte birşey yaşam felsefesi gibi birşey

    Witcherdan sonra ne oynadiysam hiç bir zevki olmadı

    En iyisi ng+ ya başlayıp değişik kararlarla oyunu tekrardan bitirmek aslında oyunda yen e yaklaşıp trissi uzaklaştırdım kendimden bu belkide yaptığım en kötü hataydı tekrardan başlayıp trissle devam ettireceğim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xharperx

    merhabalar ben en son oyunu temmmuz ayında ayında oynadım bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım oyundada daha hikaye olarak çok ilerlememiştim başlardaydım fakat baya bi para kasmıştım armor ve kılıçlarım baya iyidi bir çokda yer keşfetmiştim . Kaldığım yerden devam etmek istiyorum oyuna fakat bi kaç sorum olucak bunları cevaplarsanız çok sevinirim.

    1- oyunun bende orjinal normal sürümü yüklü ve bugün gog sürümüne son çıkan update v1.24 yapılı ve oyuna çıkmış bütün ek paketler yüklü (heartshone, blood and wine vs.) fakat bu oyunun goty versiyonuda çıktı ve onun içinde v1.24 ten sonra çıkmış v1.30 ve v1.31 updatesi var bunlar çok önemli updateler mi sizce ve sadece goty versiyonuna özel bir dlc ,atıyorum season pass felan var mı yani bu versiyonu satın almaya değer ek bişey var mı? veya en kötü korsan olarak indirmeye değer ek bişey var mı ? yoksa bütün ek paketleri yüklü normal versiyonla arasınd hiç bir fark yok mu

    2- normal oyunun save dosyası goty versiyona atılır mı?

    3-ben en son tr yama yaptığımda witchera o zaman beta aşamasındaydı fakat ben bıraktıktan sonra resmi olarak çıkış yapmış o resmi yamaya sahip olabilmem için goty versiyonunu yüklememe gerek var mı ? şimdi baktımda normal versiyona uygun resmi bütün dlcleri kapsayan tr yamayı bu sitede buldum galiba v2.10 versiyon die ama bunu tr yamanın versiyonunun üstüne kurunca sıkıntı çıkar mı?

    4- witcher 2 şu anda witcher 3 ü oynamadığımdan en sevdiğim oyundur fakat witcher 1 i hiç oynamadım ama hikayesiyle ilgili çok uzun yazılar okudum fakat hikaye gidişatını bu kadar kaçırmışken sizce bunu avantaja dönüştürüp witcher 1 i oynamalımıyım? witcher 3 ü kavrayabilmek için witcher 1 oynamak önemli mi yoksa 2 deki bilgiler yeter mi ? çünkü çok sıkıntılı bi oynanışı olduğu söyleniyor?



    1-) GOTY versiyon, resmi türkçe dil seçeneği hariç en ufak bir değişiklik getirmiyor, sadece bug düzeltmeleri var.

    2-)Atılabilir

    3-)Bizim türkçe yamamız resmi olmadı, el altından başkasına resmi yama yaptırırlarken bizi dolandırdılar. istersen bizim yamayıhttp://www.w3tr.pidacs.com/ bu adresten indirebilirsin.

    4-)Ben Witcher 1 & 2'yi oynamadan sadece hikayeyi okuyarak W3'ü oynadım çok eksikliğini görmedim. O senin bileceğin iş.




  • BR9 kullanıcısına yanıt
    bunu 9gag da gördüm az çok ingilizcemle tam olarak anlamadım ama kısacası witcher 3 ün çıkmadan son gelecek dlc deki olayı anlatmalarını anlatıyor.

  • huso44 kullanıcısına yanıt
    Geralt bu sahnede ona "bir gün senin için geri dönücem" diyor. A Night to Remember isimli videoda da Orianna ile savaşıp yarım kalan işi bitiriyor. Serinin devamının olabileceğinin öngörüldüğü zamanlardan kalma bir post bu. CDPR yakın gelecekte yeni bir Witcher oyunu olmayacağını, hatta belki de hiç olmayacağını açıklamıştı aylar önce. Bu fragman da zaten TW3 çıkmadan önce vardı sanıyorum. Kitaplarda geçiyor olabilir bu sahne.
  • Arkadaşlar şu çözünürlük ben de gözükmüyor. Nasıl halledeceğim bu işi ya?

    http://image.prntscr.com/image/e332a090758f4f58adf26b59eb68361a.jpg
  • 
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.