Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (851. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Evet. Hem resmi hemde gayri resmi çeviride de mevcut altyazı.
  • Arkadaşlar bu oyun sadece pc de mi Türkçe olarak oynanıyor? Ps4 e resmi ya da gayri resmi Türkçe desteği gelmedi mi?
  • doctrin2 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın da dediği gibi önce çevreyi araştır, sonra kişiye ait maneviyatı yüksek bir nesne aramanı isteyecek ve bu da kızın bileziği oluyor, onuda kuyuya atlayıp kuyudaki suyun dibinden alabilirsin sonra aynı yere tekrar geldiğinde ayini gerçekleştirip meditasyon ile öğlen vaktine getir oyunu ve Allah kolaylık versin.

    Yağın, quen'ni ve Yrden'in eksik olmasın.
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Resmi türkçe dil desteği mevcut ps4'te.
  • The witcher 3 ile Geralt karakterine veda ettik. Şu aşikar ki yeni bir Wticher oyunu gelecek ama bayağı bir zaman sonra, benim aklıma takılan şu. Bu sefer sanırım ayı,kedi,engerek,griffin okulu gibi... Farklı bir okulun witcher'ı ile oynayabiliriz o alışık olduğumuz kurt simgesi bir anda ayı, kedi yada farklı bir şey olabilir. Bam başka bir hikaye.

    Not: Bayağıdır aklımdaydı paylaşmak istedim, maksat tartışalım biraz bu konu üstünde.
  • baddogan35 kullanıcısına yanıt
    Yeni witcher Ciri olsa ve ara ara Geralt ile beraber göreve çıkmaya ne dersin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    Güzelde Sen şuna ne dersin. Oyuna ilk girdiğimizde karakterimiz bir insan ve bir witcher karakterimizin babasına yardım ediyor sürpriz yasasından dolayı bizi veriyor witcher'ın ellerine, sonra da bütün witcher eğitimlerini bizzat yaşıyoruz ve o eziyete o acıya hepsine tek tek şahit oluyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddogan35 -- 28 Kasım 2016; 21:29:30 >
  • baddogan35 kullanıcısına yanıt
    Eğitim olunca sıkılıyorum ben yav. Dediğin hikaye güzel de eğitilen değil eğiten olmak daha zevkli olur bence. Ciri yanına birini alsa arada ustaya(Geralt) gidip elini opseler.

    Aslında bu dediğim galiba biraz cirinin hikayesi bildiğim kadarıyla ciriden Geralt sorumluydu fakat usta olarak vesamir eğitimini veriyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3'ü alıp bitirmiştim. Şimdi goty sürümünü aldım dlcleri oynayacağım. Oyunun bitmiş halde savesi mevcut ne yapmalıyım?

    Hangi dlc'yi oynayacağımı ben seçmiyorum sanırım oyun içerisinde bir görevle mi başlıyor nasıl oluyor?
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyundaki belli bir ana görevden sonra otomatik oluşuyor dlc görevleri, sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
    Mavi ile gösterilen görevler Hearts of Stone a ait, kırmızı Blood and Wine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BooMANx

    Hocam oyundaki belli bir ana görevden sonra otomatik oluşuyor dlc görevleri, sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
    Mavi ile gösterilen görevler Hearts of Stone a ait, kırmızı Blood and Wine.

    Hocam ben ana oyunu çoktan bitirmiştim mevcut karakterim duruyor evet hearts of stone ve blood and wine görevleri açıldı. Bu şekilde devam edeceğim şuan haritadaki boş görevleri yapıyorum keşfediyorum belli başlı yerleri.

    İlk olarak Hearts of Stone oynuyoruz değil mi?

    Ek olarak oyunda 39 levelim fakat bu dlc görevleri beni zorlamaya başladı daha az vurmaya ve çok daha fazla hasar yemeye başladım ufak 1 2 sorum daha olacak hocam.

    1. Zırh ve kılıç konusunda ne yapmalıyım en iyilerini nasıl ve nereden bulabilirim?
    2. Daha önceden herhangi bir kapışmada canım azalıp ölme aşamasına geldiğimde canım yenileniyordu doluyordu tamamen. Artık oda olmuyor direk ölüyorum bunu neye bağlayabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 29 Kasım 2016; 6:25:9 >




  • 1. Eğer yoksa mastercrafted set yap ve giydiğin set ne ise(light-medium-heavy armor)o setin talentini kullan daha fazla damage yapabilmek için.
    2. Büyük ihtimalle adrenalin puanların ile ilgili o durum. Combat sekmesinde HP'in bittiğinde adrenalin puanına göre ekstra HP kazandıran bir talent vardı o talenti artık kullanmıyor olabilirsin veya öldüğünde adrenalin puanın olmayabilir.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Farketmez istediğine başlayabilirsin,
    ilk olarak witcher teçhizatı görevlerini yapıp witcher zırh setleriyle devam edebilirsin oyuna, sonra bulduğun eşyalarla kendi oyun tarzına göre build oluşturabilirsin.
    kılıç olarak bana göre en iyi gümüş kılıç BaW da bir görevde veriliyor, o zamana kadar herhangi bir witcher setinin kılıcını kullanabilirsin.
    çelik kılıç olarak mastercraft witcher setlerinden birini kullanabilirsin.
    ölmeme olayı ise büyük ihtimalle yetenek puanlarından kaynaklanıyor daha önce kullandığın yeteneği sıfırlayıp tekrar o yeteneğe puan vermemişsin sanırım, o yetenek adrenalin puanlarıyla ilgili bir yetenekti ismini unuttum fakat açıklamalarını okuyup bulabilirsin.
    umarım yardımcı olmuşumdur iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 29 Kasım 2016; 16:22:12 >
  • Arkdaşlar kayıp lejyon görevinde canavarı oldurdukten sonra tekrar nillfgard kampına dön diyor oyun , kampa gittiğimde birşey olmuyor kampta birşey mi yapmam gerekiyor anlamadım.
  • Oyunu 105 saat oynadım daha yarısına bile gelemedim sağı solu gezmekten sonra disk arza yapmıştı save ler falan gidince hevesim kaçmıştı şimdi 105 saatin üstüne 0 dan başlıyorum
  • Arkadaşlar henüz level 4 üm oyunu çözmeye çalışıyorum :) Bu alt yazı yağ bal oldu valla :) Oyunun başında yapmam gereken bişey var mı acaba yoksa yan görevler felan öyle devam edeyimmi arada ana görev yaparak :) Bu silah olayları renkler felan çok karmaşık geldi bana püf noktası var mı yoksa armoru artırdıkca üzerime giyeyim mi bulduklarımı :)
  • merhabalar ben en son oyunu temmmuz ayında ayında oynadım bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım oyundada daha hikaye olarak çok ilerlememiştim başlardaydım fakat baya bi para kasmıştım armor ve kılıçlarım baya iyidi bir çokda yer keşfetmiştim . Kaldığım yerden devam etmek istiyorum oyuna fakat bi kaç sorum olucak bunları cevaplarsanız çok sevinirim.

    1- oyunun bende orjinal normal sürümü yüklü ve bugün gog sürümüne son çıkan update v1.24 yapılı ve oyuna çıkmış bütün ek paketler yüklü (heartshone, blood and wine vs.) fakat bu oyunun goty versiyonuda çıktı ve onun içinde v1.24 ten sonra çıkmış v1.30 ve v1.31 updatesi var bunlar çok önemli updateler mi sizce ve sadece goty versiyonuna özel bir dlc ,atıyorum season pass felan var mı yani bu versiyonu satın almaya değer ek bişey var mı? veya en kötü korsan olarak indirmeye değer ek bişey var mı ? yoksa bütün ek paketleri yüklü normal versiyonla arasınd hiç bir fark yok mu

    2- normal oyunun save dosyası goty versiyona atılır mı?

    3-ben en son tr yama yaptığımda witchera o zaman beta aşamasındaydı fakat ben bıraktıktan sonra resmi olarak çıkış yapmış o resmi yamaya sahip olabilmem için goty versiyonunu yüklememe gerek var mı ? şimdi baktımda normal versiyona uygun resmi bütün dlcleri kapsayan tr yamayı bu sitede buldum galiba v2.10 versiyon die ama bunu tr yamanın versiyonunun üstüne kurunca sıkıntı çıkar mı?

    4- witcher 2 şu anda witcher 3 ü oynamadığımdan en sevdiğim oyundur fakat witcher 1 i hiç oynamadım ama hikayesiyle ilgili çok uzun yazılar okudum fakat hikaye gidişatını bu kadar kaçırmışken sizce bunu avantaja dönüştürüp witcher 1 i oynamalımıyım? witcher 3 ü kavrayabilmek için witcher 1 oynamak önemli mi yoksa 2 deki bilgiler yeter mi ? çünkü çok sıkıntılı bi oynanışı olduğu söyleniyor?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EsmeR

    Arkadaşlar henüz level 4 üm oyunu çözmeye çalışıyorum :) Bu alt yazı yağ bal oldu valla :) Oyunun başında yapmam gereken bişey var mı acaba yoksa yan görevler felan öyle devam edeyimmi arada ana görev yaparak :) Bu silah olayları renkler felan çok karmaşık geldi bana püf noktası var mı yoksa armoru artırdıkca üzerime giyeyim mi bulduklarımı :)

    o işe acayip kafa yordum ben yok orta ağırı yok hafifi yok ağırı yok onların dayanıklıları . benim etrafta bir yer geçiriken ayrı armorun ayrı kılçlarım ve onların yedekleri sonra yan görevlerde ayrı armor ayrı kılıçlar ve onların 2 adet yedeği sonra ana görev için ayrı armor ayrı kılıçlar ve onların 3 yedeği ve contrattaki canavarları öldürmek için de ağır zırhlarım vardı tabi sadece armor için değil eldiveninden ayakkabısına kadar. daha bunun iksiri rünü felan derken vakit geçti zaten sürekli zulanının ve zırhçının yanında vaktimi öldürdüm. en az 50saat oynamıyış sürem vardır daha oyunun başlarındaydım öyle söyliyim Sonuçtada delirdim oyunu bıraktım şimdi ise yeniden başlamayı düşnüyüorum fakat bu sefer hiç sallamicam en baştaki zırhı kullanbilirliği 40 felan düşene kadar giyicem yoksa ona kafa yormaktan zevk alamıo oyundan soğuyo insan .




  • xharperx X kullanıcısına yanıt
    Hocam bende görevlerden gidiyorum işte sağda solda aramaya çalışmıyorum bide baş levellerde zaten bişey yapamıyoruz :) Bulduğumuz planlarla bile bişey yapamıyorum ki önce bi 15-20 levellere geleyim hele :)
    Ama dediğin gibi çok zaman yiyor bu oyun altyazısız çekilmezdi valla :) Bende şuan yan ana karışık şekilde ilerliyorum zaten her yere girmeye çalışıyorum kutulardan geliyor bişeyler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EsmeR

    Hocam bende görevlerden gidiyorum işte sağda solda aramaya çalışmıyorum bide baş levellerde zaten bişey yapamıyoruz :) Bulduğumuz planlarla bile bişey yapamıyorum ki önce bi 15-20 levellere geleyim hele :)
    Ama dediğin gibi çok zaman yiyor bu oyun altyazısız çekilmezdi valla :) Bende şuan yan ana karışık şekilde ilerliyorum zaten her yere girmeye çalışıyorum kutulardan geliyor bişeyler :)

    benim olayda işte level kasmaya döndü nerdeyse görev benden atıyorum 10. seviyeyi ulaş dio ben bi bakiyorum zaten 15 deyim . Aynen zaten 1 yılım bu oyuna altyazı beklemekle geçti sonrada 1 ay oynayabildim bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. şimdi bende oyuna yeniden başlamayı düşünüyorum ama ilk başta save leri başka klasöre atıp baştan geldiğim göreve kadar oynayıp sonra o save i silip eskisini yine save yerine atarak oynamayı düşünüyorum. hem hikayeyi yeniden hatırlamış olmak için hemde o kadar para level felan kastım onlar ziyan olmasın die.




  • 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.