Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1016. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Novigrad'a Hoşgeldiniz
    Yine yeniden
  • Rhollor kullanıcısına yanıt
    Kurulum işleminin tersini uygulayacaksınız. Attığınız dosyaları sileceksiniz.

    Oyunun ana dizinindeki mods\ içerisinde modE3HUD klasörünü & DLC\ içerisindeki dlc_e3 klasörünü silin.
    Script merger programını çalıştırın. Soru çıkarsa evet deyin geçin. Scriptler içeren bir mod olduğu için her mod kurulumu & kaldırma işleminden sonra script merger ı çalıştırmak yararınıza olur.
  • arkadaşlar oyunu yükledim ve en düşük değerlerde bile oyun aşırı yavaş ve kare kare. bilgisayarımın linkini atıyorum bakar mısınız lütfen bu oyunu kaldırmama ihtimali olabilr mi?
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.Wzgw2kiFNPY
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chancho

    arkadaşlar oyunu yükledim ve en düşük değerlerde bile oyun aşırı yavaş ve kare kare. bilgisayarımın linkini atıyorum bakar mısınız lütfen bu oyunu kaldırmama ihtimali olabilr mi?
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.Wzgw2kiFNPY

    Yutubdan baktım şimdi adam senin bilgisayarla 32 35 fps civarı alıyor büyük ihtimal snein pcde sorun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 saatin sonunda ana himaye bitti.Tek kelime ile muazzam.Rpgden nefret eden ben su an çok bosluktayım.Neyse ki dlcler var onlar idare ediyor.Hatta HoS dlcsi çok heyecanlı başladı devamını cok merak ediyorum.Ilk oyunumda seçimi yenden yaptım ikinci sefere triss yapacağım.Oyun için bir tavsiyeniz var mı?Bu arada oyunu normal zorlukta oynuyorum ama HoS dlcsi cok zor geldi.Boss savaslari 10 dakika sürüyor en az.Kullanmadigim potion kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    2.kez bitirmiştim oyunu birkaç gün önce resmi görünce yine bir boşluk uyandı bende Piyasada bu oyunun yerini tutabilecek kendini sürekli oynatacak başka bir oyun görmüyorum hala. Sanırım zaman geçtikçe dönüp dolaşıp tekrar oynayacağız.
  • Oyuna yeni başlayacak olan arkadaşlara tavsiyem; oyunu kolaylaştıran mod'lara fazla abanmamaları olacaktır. :)
    Serinin 1. oyununda mod'lardan haberim yoktu ve düşe kalka oynadım bitirdim, iyi de oldu.
    2. oyunda hile gibi bir mod ile bir kılıç aldım, oyun bitene kadar o kılıcı kullandım, birinci oyuna göre çabucak bitti oyun :)
    3. oyunda da yine modları fazla abarttık ve çok basitleşti oyun. Öyle ki her tarafta görev varken sen end game level ve gear oluyorsun, Half Life'de impulse 101 yazmış gibi dolanıyorsun etrafta ve etraftaki yaratıklar sen üfleyince öldüğü için oyundan zevk alamıyorsun. Dolayısıyla hikayeden falan kopuk bir şekilde oynamaya çalışıyorsun ve o da sıkıyor bir süre sonra.
    Hal böyle olunca bende bitiremedim 3. oyunu, yarıda bıraktım :)
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Cyberpunk 2077 gta 6 elder scrolls 6 gibi oyunlar çıkana kadar evet hocam dönüp dolaşıp oynayacağız

    Ben alternatif olarak skyrim oynuyordum ama ne bileyim insan sıkılıyor bir yerden sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden adamın mesajını sildiniz yahu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 67 saatte bitirdim, oyun genelinde biraz hikaye biraz gezinti kontrat seklinde ilerledim, sisler adasindan sonra tamamen hikayeye odaklandim. Muazzam bir oyun gercekten simdi sormak istedigin sey oyunu tüm gorevleriyle bitirmek icin kaldigim yerden mi devam etmeliyim yoksa yeni oyun+ seklinde en baştan mi baslamaliyin? + baslarsam hikayeyi tekrar mi oynayacagim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün ilan tahtalarını dolaş hepsinden ilanları al bütün soru işaretlerini sarı unlemleri yan görevleri yap yapılmadık görev bırakma hepsini bitirdikten

    Kedi okulu setiydi galiba en iyisi olan o seti giyin en iyi kılıcı yaptır simyadan mutajen yap slota yerleştir en gelişmiş iksirleri yap

    Sonra baslamadiysaniz dlclere başlayın hocam

    Ng+ şu an için gereksiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyunmuş arkadaş. gerçekten tam bi şaheser. Mayis ayi sonunda uzun zamandır hayalini kurduğum güzel bi sistem topladım. steam indirimleri yakin diyerek güzel de bi istek listesi hazırladım. indirimlerden 1 hafta önce witcher 3 indirime girdi. 1 ve 2. oyunu 2 sene önce oynamistim. hemen aldim indirimi görünce. şu an diger oyunlarin suratina bakasim gelmiyor. bundan başka bi oyun sarar mi bir daha bilemiyorum.

    oyuna 2. zorluk seviyesinde başladım ilk başlarda çok zorlandım ama 15 levelden sonra çok kolaylaştı. en zor seviyeye çıkardım. o şekilde bile fazla zorlamadı. arada düşman ölceklemeyi de açıyorum baya keyifli oluyor.



    126 saat sonunda ana oyun bitti. yumruk dövüşü ve at yarisi gorevlerini pek yapmadim. skellige adasinda denizdeki soru isaretlerinin çoğu duruyor. onun disinda ne varsa temizledim. daha 2 dlc var. Oyun iyi sonla bitti ama yine de bitince acayip bi yalnizlik hissettim herkes gibi. eğer dlcler olmasaydi baya üzülecektim sanırım. mutlaka ng+ yapacağım dlcler bitince. ondan sonra da kitapları alırım sanırım. keşke bitmeseydi seri. bir daha böyle oyun gelmez sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr88 -- 2 Temmuz 2018; 21:55:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkoff_007

    55 saatin sonunda ana himaye bitti.Tek kelime ile muazzam.Rpgden nefret eden ben su an çok bosluktayım.Neyse ki dlcler var onlar idare ediyor.Hatta HoS dlcsi çok heyecanlı başladı devamını cok merak ediyorum.Ilk oyunumda seçimi yenden yaptım ikinci sefere triss yapacağım.Oyun için bir tavsiyeniz var mı?Bu arada oyunu normal zorlukta oynuyorum ama HoS dlcsi cok zor geldi.Boss savaslari 10 dakika sürüyor en az.Kullanmadigim potion kalmıyor
    Daha sen dur Hos'u bitirdikten sonra BaW'a gir de bossları gör Teçhizatların kesinlikle leveline göre en sağlamları olsun. Ayrıca girdğin bossun Yaratık Bilgisi sekmesinden zayıf yönlerine göre bomba, işaret ve yağ kullanarak daha kolaylık sağlayabilirsin. Bir de dekoksiyon kullanmayı ve kırlangıç iksirini geliştirip savaş esnasında basmayı unutmayın.




  • nTaG kullanıcısına yanıt
    Hocam ana oyunun en büyük sıkıntısı bence boss savaşlarının kolay olmasıydı.Eredin ve imlerithi cok kolay kestim neredeyse potion bile kullanmadım.HoS`un ilk başlarındaki o kurbağada ise kafayı ciziyordum neredeyse.Item olarak kedi okulu teçhizatı kullanıyorum.Diger techizatlari baştan bulmam gerektiği için cok usendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki oyunlarda geralt iyice sarhoş olunca sızıp kalmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum? :)
    Bunda bir noktadan sonra sarhoşluk geçiyor hemen. Hatirlayan var mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman şu başlığı görsem yeniden oynamak istiyorum ama 5 defa bitirdiğim için tekrar oynamaya gözüm almıyor.
  • beyler şöyle bir sorum olacak, goty edition'a başlarken yeni oyun bölümünde bir de ana görevleri geçip direkt dlc'lere başlama seçeneği var. bunu seçince yan görevler ne oluyor peki sağda solda ana oyunun yan görevlerini alabiliyor muyuz yine yoksa komple ana oyunun her görevini yok mu sayıyor?
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Hos ek paketine başlayınca 30 level, BaW a başlayınca 32 level bir karakter veriyor. Ekipmanı vb ona göre ayarlanmış. Dağıtılmayı bekleyen kabiliyet puanları da var bir miktar.

    Ana hikaye görevleri bitmiş ama geri kalan birçok şey yerinde duracak şekilde hazır karakterle başlanıyor oyuna. 2 pakete de direkt başlamayı denemiştim uzun zaman önce. Hatırladığım kadarıyla böyle idi. Siz de bir bakın isterseniz.
  • anladım hocam zamanında pc'de bitirmiştim ana oyunu ama bazı kontratlar yan görevler vs kalmıştı, şu an konsolda oynamam gerekti ama 70 saatlik oyun gözümde büyüyor keşke save aktarma olsaydı. direkt dlc'den başlayayım o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkoff_007

    Hocam ana oyunun en büyük sıkıntısı bence boss savaşlarının kolay olmasıydı.Eredin ve imlerithi cok kolay kestim neredeyse potion bile kullanmadım.HoS`un ilk başlarındaki o kurbağada ise kafayı ciziyordum neredeyse.Item olarak kedi okulu teçhizatı kullanıyorum.Diger techizatlari baştan bulmam gerektiği için cok usendim
    Ya evet Boss'lar çok zorlamıyor. Ölüm marşındayken bile zorlamıyor. Herhalde hikaye ve oyundan soğutmamak adına ana hikaye bosslarında kolaya kaçmışlar. Ama ilk başta HoS'ta sonrasında ise fazlasıyla BaW'da bunu telafi ettiler.

    Bir ara Witcher 2'deki 'Insane' gibi 'Insanity' zorluk derecesi getirmeyi düşünüyorlardı ama gelmedi. Gelseydi o modda BaW'ı bitirene ödül verilmesi lazımdı




  • 
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.