Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kan Turalı
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lyzard kullanıcısına yanıt

    Benim için oldukça üzücü bir açıklama, Witcher 3 gibi bir seviyeyi tekrar yakalayabileceklerini düşünmüyorum zaten ama en azından serinin adını lekelemezler umarım. Ayrıca hiç mi akıllanmıyor bu adamlar böyle saçma sapan oyun duyurmalardan anlamadım. Şu duyuru işini elde tutulur bir şey olduğu zaman adam gibi yapın artık arkadaş kaçıncı bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Para her kapıyı açar.

  • şu next gen versiyonla ilgili artık bir duyuru gelsin bir kere duyurdular sonra sırra kadem bastılar resmen

  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]The Witchertwitter
    “We have decided to have our in-house development team conduct the remaining work on the next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt. We are currently evaluating the scope of work to be done and thus have to postpone Q2 release until further notice. 1/2”
    https://twitter.com/witchergame/status/1514285274553008135

    Oyunun yeni nesil sürümü belirsiz bir tarihe ertelendi. Modlarla oyun zaten gayet iyi görsellere ulaşıyordu ve tek yapacakları modları oyuna eklemek olacakken onuda yapamadılar. Yeni nesil sürümünü bekleyen varsa paylaşalım.

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Bu sene çıkarmazlarsa şaşırmam, cyberpunk faciası sonrası işi sıkı tutuyorlar, bekleyeceğiz napalim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Haberi gördükten sonra mod arayışına girdim bi turda öyle atalım. Bi dlss verseler kafiydi ama beceremediler, mod önerilerine açığım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyunun grafiklerinin hala daha gideri var. Yani 7 yıllık bir oyun gibi değil. Çokta acelesi yok aslında bu grafik güncellemesinin. Ben The Witcher 3'ü remaster etmeleri yerine The Witcher 1'i remake etmelerini daha çok istiyorum. Unreal Engine 5 ile yenilenmiş bir The Witcher 1'in tadına doyum olmazdı ya. Ahhh CDPR ahh. Elinde muhteşem potansiyeller var ama sürekli bu potansiyelleri görmezden geliyorsun. Ah...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafiklerin gideri olduğuna kesinlikle katılıyorum, ama tekrar oynamak için bu yeni versiyonu bahane ediyordum kendime vazgeçtim modladım öyle oynayacağımThe Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] Yaklaşık 40 kadar mod kurdum irili ufaklı, saatlerdir uğraşıyorum bir de böyle tadını çıkaralım. Witcher 1 benimde çok sevdiğim bir oyun ama o çapta bir oyunu remake yapmaya girişeceklerini sanmıyorum, artık firmaya olan umudum da çok azaldı zaten o yüzden artık eldekilerden keyif almaya bakıyorum, yapacakları hiçbir şeye dair umudum yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDPR son 3 yıldır ciddi ciddi saçma sapan şeylere imza atıyor. yani ne diye tarih veriyorsun o zaman madem belirsiz yakın zamanda de geç beklentiye sokma önce şu tarihte sonra ertele şu tarihte sonra tekrar ertele en sonda belirsiz de ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum ne güzel nextgen versiyonu ile bu yaz tekrar oynarım diyordum.


    Neyse yinede sıkıntı yok düzgün optimizasyonlu çıksında bunca ertelemeye rağmen problemli çıkarsa cidden yazıklar olsun derim

  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

    Evet, bu saçmalığı sürekli yapıyor CDPR. Her şeyi olması gereken tarihten çok ama çok daha erken duyuruyorlar. Neden bu yola giriyorlar gerçekten anlamak çok güç. Eski amatör firma da değil artık. Baya baya dünyanın en büyük oyun firmalarından biri. Binlerce insan çalıştıran, birçok stüdyosu olan bir firma olmasına rağmen çok amatörce yönetiliyorlar. İlginç gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Pandemi ve ekonomik olaylar Gercekten herşeyi altüs edebiliyor. Bende söz verip Plan yapip ardinban başima gelmeyen kalmamişti..

  • inş. bu projeyi beceremedik yapamıyoruz iptal ettik demezler cidden çok üzülürüm witcher 3'ün yeri ayrı bende şok oldum resmen haberi duyunca

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam. Hepimizin hayatını alt üst etti bu pandemi belası zaten. Ben kızmıyorum bu adamlara. Sadece sitem benimkisi. Yaptıkları oyunları, işleri erkenden duyurup gereksiz bir hype oluşturuyorlar. Sektörde bir oyun yapacağı zaman heyecanlandıran 4-5 firmadan biri CDPR. (diğerleri Nintendo, Rockstar, Bethesda, From Software, Valve vs.)CDPR kart oyunu bile yapsa ki yaptı insanlar bir beklentiye girer. Bu seviyedeki bir firmanın bu gibi amatörce işlere girmesi yapacakları sıradaki oyunun hype düzeyinin anlamsız şekilde yükselmesine sebep oluyor. Mesela biz Cyberpunk'ı 8 yıldır geliştirilen bir oyun sanıyorduk ancak sadece 3-4 yıllık bir geliştirme süreci olmuş oyunun. Biz oyunun 8 yıldır geliştirildiğini düşündük çünkü, 2012 yılında bir trailer yayınlamışlardı. Cyberpunk'ın o traileri yayınlandığında ortada The Witcher 3 bile yoktu. Bu gibi hareketler beklenti, hype düzeyini çok yükseltiyor. Bekleme süresi uzadıkça beklentiler azalmıyor aksine daha çok artıyor. Ve malesef, gereksiz yükselmiş ve utopik düzeylerdeki hype hiçbir zaman iyi bir şey olmamıştır. Cyberpunk'ta yaptıkları reklamlarla, vaad ettikleri şeylerle oyunun insanlarda gelmiş geçmiş en iyi oyun olacakmış gibi bir izlenim oluşturmasına sebep olmuşlardı. Sonuç ne oldu peki? Hiç fena bir oyun olmamasına rağmen yerden yere acımasızca vurulan ve başarısız adledilen bir oyun. 2 yıldır toparlayamadılar oyunu. Yeni yeni başını kaldırdılar işte son zamanlarda. Olumsuz yorumlar yerlerini 1.5 patchinden sonra yeni yeni olumlu yorumlara bırakmaya başladılar. Cyberpunk 2077 çok ama çok büyük bir potansiyeldi. Yaptıkları amatörlükler yüzünden böyle büyük bir potansiyel yitip gitti.


    Şimdi aynı hatayı The Witcher 4'te yapıyorlar. Bu oyun yüksek ihtimalle 2026'dan önce çıkmayacak ama tee 4 yıl önceden duyurdular. Zamanla dedikodular falan filan derken yine korkunç bir hype seviyesi oluşacak. Üstelik bu bir The Witcher oyunu. The Witcher artık kocaman bir marka oldu. Hata lüksleri yok. Bir başyapıt ortaya çıkarmalılar. Oyun ortalama bile olsa aforoz edilecekler. Bu çok net.


    Bilmiyorum ya. Hayatım boyunca oynadığım en iyi oyunu yapmış adamların bu gibi amatörlüklerini görmek beni çok üzüyor ne yalan söyleyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 15 Nisan 2022; 0:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam modlar çakışmıyor mu? Ben de üçüncü kere bitirmek için next gen ypgrade bekliyordum ama yalan olunca nexus mods dan bakındım biraz pek bir şey bulamadım grafik modu hariç. Zahmet olmazsa kurduğun önemli modların isimlerini yazar mısın?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten next gen de sadece grafik odaklı olduğu için ve oyunun orjinalindeki içeriği çok bozmayı sevmediğim için hep basit ve grafik odaklı modlar kurdum. Çakışmalar için script mergen isminde şu tool var;


    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]Nexus Mods :: The Witcher 3
    Script Merger
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484

    Sen öncelik sırasını ayarlıyorsun ve çoğu çakışmayı kendisi otomatik olarak düzeltiyor , düzeltemezse de basit işlem yapıyorsun sayfada nasıl yapacağını anlatan video var. Özellikle most endorsed bölümündeki ilk 10 sayfadaki modlardan indirdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce kan donduran bir olay yaşadım Velen’de.

    Ön bilgi : Oyundan maksimum hazzı almak için şehirlerde ki insanların konuşmalarını durup okuyorum sohbetlerini dinliyorum hoş oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim ki az önce sinir küpüne dönmeme sebep olan bir olay yaşadım.


    Novigrad görevlerini bitirdikten sonra Kanlı Baron’un mekanı Karga Tüneğine bir ziyaret gerçekleştirdim. Kanlı Baron eşiyle birlikte geri döndü mü acaba diye gittim.
    Karga Tüneğin’de yavaşça yürürken etrafta sesler duydum, adamın tekinin yalvarışının sesiydi, yönümü değiştirdim ve adamın sesine doğru ilerledim. Baronun yaverlerinden birisi adama kaybolması gerektiğini, yoksa seni de öldürürüm gibi cümleler kurduğunu gördüm. Sıradan bir hırsızlık vakası sandım ama kadın çığlıklarını duyunca işin renginin değiştiğini anladım. Baronun adamları adamın kızına tecavüz etmeye çalışıyordu… duygusuz bir Witcher’da olsak Geralt’ın ahlaki sinir katsayısının aştı, sinir küpüne döndüm dayanamadım bu manzara karşısında ve baronun tüm adamlarını oracıkta kestim. Genç kız o kadar teşekkür etti ki içim çok yandı. Ya o sesleri duymasaydım ve ilerleseydim böyle bir şeyi görmeyecektim bile, baronun adamları kıza tecavüz edecekti belki de… gerçekten oyunu çok detaylı oynamak gerekiyor nerden ne duyacağınızı bilemiyorsunuz. Aşırı sinirlendim anlatmak istedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Çok özel bir oyun gerçekten de. Bu gibi irili ufaklı onlarca ince görev, olay var oyunda. Üstelik bazı tercihler oyunun ilerisindeki yaşanacak olayları doğrudan veya dolaylı olarak etkileyebiliyor. Muadilsiz bir iş bu oyun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncelemeleri ve muhabbeti oldukça güzel olan yeni keşfettiğim bir kanal olan Mustafa Kadir, harika bir Witcher 3 Goty incelemesi yapmış. Canım çekti ya tekrardan oynayasım geldi 😄


    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]Mustafa Kadiryoutube
    CD Projekt Red isimli Polonya merkezli oyun firması tarafından RPG (Rol yapma oyunları) kavramını yeniden adlandıran The Witcher serisinin The Witcher Wild Hunt isimli oyununu, The Witcher 3 Hearts of Stone ve The Witcher 3 Blood and Wine isimli DLC paketlerini, Witcher 3 isimli oyunun yapım aşamasını ve çok daha fazlasını bu enfes inceleme videosunda bulabilirsiniz! Witcher serisi ilk iki oyunuyla CD Projekt RED isimli firmanın oyun yapma konusunda ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu tüm dünyaya göstermiş, Witcher 3 ile birlikte göstermenin de ötesinde, dünyanın en büyük oyun firmalarından biri haline gelmişlerdi. Hazır Witcher 4 yani yeni Witcher oyunu da yapım aşamasındayken, Witcher serisinin yapım aşaması, DLC paketleri ve de merkezi olarak The Witcher 3 Wild Hunt isimli oyunu tüm detaylarıyla 100 saatlik oyun sürem ardından ele aldım. DISCORD: https://discord.gg/CVdrTPUYMQ Twitch: https://www.twitch.tv/MstafaKadir Sosyal Medya; Instagram ► https://www.instagram.com/mstafakadircelik Twitter ► https://www.twitter.com/mstafakadir Steam Grubumuz ► http://steamcommunity.com/groups/kiritoveaincrad Ayrıcalıklardan yararlanmak ve kanala destek olmak için KATILABİLİRSİNİZ!: https://www.youtube.com/channel/UCxrvy9wPHXrDOhfF2Z_oLLA/join #mustafakadir #witcher #witcher3
    https://www.youtube.com/watch?v=AEdfebdA65o&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.