Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.554
Cevap
197
Favori
924.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Abomination


    Pek sayılmaz hocam, arkadaş kurt okulu teçhizatı ile ilgili bug sorunu yaşıyor kurt okulu şemalarını satın alsın sorunu gidermiş olur.


    @xgny58x


    save dosyanı bir yere yükleyip link paylaşırmısın arkadaşım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 13 Ocak 2022; 8:8:14 >
  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt

    Hocam link burada.

  • @xgny58x


    Arkadaşım öyle kötü bir yerde save atmışsınki oyun sonunu etkileyecek bir kararın verildiği yer burayı ben geçersem senin istediğin sona gitmeye bilir oyun ilgili görevi takip et Imlerith'i yen öyle at sana zahmet.

  • Benimde radovid'in malum yan görevinde gemisine çıkarken loading takılıp kalıyordu. Artık modlar yüzünden mi oldu yoksa ssd mi sorun yarattı (daha önce hdd de çok oynadım orayı) bilmiyorum takilmistim.

    Zaten steam yüzünden save de uçtu. Sıfırdan başladım modlarla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SpyM3GTR kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam yardımların için ama oyunu bitirdim zaten. Mutlu sonla bitirdim oyunu artık dlcleri oynarım yavaş yavaş. İsterseniz bitmiş halini atayım hocam?

  • Cheat engine ile parayı fulle hocam gerek yok bu amelelige

    Cheat engine ile skills puanlarınızı falan da artirabilirsiniz. W3 de tavsiye etmiyorum ama cp77 de şiddetle tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunu daha önce 5 yada 6 defa bitrdim ;

    hattori görevinde bir bugda kalıyorum bunu yaşayan varmı ?

    pazarlık için beraber gidiyoruz ama diyalog açılmıyor karşı tarafla ?

    oyunu sildim bir daha yükledim yine oraya geldim yine hata :/

  • Arkadaşlar şöyle bi sıkıntım var bu görevi ben daha önce görevi almadan önce yapmıştım sonra görevi aldık tekrardan gittim kazandım ama görev ne başarılı oluyor ne başarısız galiba Buga girdi öneriniz var mı


    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntıdır.

    https://eksisozluk.com/entry/132405534



    1- skellige'deki en güzel yan görevlerden biri olan the cave of dreams görevini king's gambit görevini tamamladıktan sonra yapmanız mümkün değildir. çünkü the cave of dreams görevinde blueboy lugos'a mağarada yardım ediyoruz, ancak bu karakter, king's gambit görevinde berserker'ler tarafından gerçekleştirilen suikast sonucunda öldüğü için, önce king's gambit görevi yapılırsa diğer görev açılmıyor.

    2- skellige krallık seçimlerinde serys'i desteklerseniz yukarıda bahsettiğim berserker saldırısının birna bran adlı eski kraliçe tarafından organize edildiğini ortaya çıkartıyorsunuz. birna bran diğer beyler tarafından ölüm cezasına çarptırılıyor ve görev o noktada sona eriyor. ancak birkaç gün sonra kaer trolde'nin aşağılarında gezerseniz birna bran'in kayalara bağlanmış ve gelgit tarafından boğularak ölmüş cesediyle karşılaşıyorsunuz.

    3- blood & wine dlc'sinin ana görevlerinden birinde wight salyası lazım olduğu civarda wight olduğu haberi gelen bir konağa gidiyoruz. konakta onbinlerce kaşıkla ve duvarlarda yazılmış bir lanetle karşılaşıyoruz. içeride bulduğunuz kağıtları okursanız lanetin hikayesini öğreniyorsunuz: bir dilenci konağa gelip yemek ister, yemek verilmeyince ev sahibini lanetler. ilginç detay, bu dilencinin ayna tüccarı olduğu detayıdır. hearts of stone dlc'sinden şeytani gaunter o'dimm'in göz kırpmasıdır bu. bu görevi tamamladığınızda arka planda, bu dlc'de ilk ve son kez olmak üzere gaunter o'dimm theme müziği çalar.

    4- hearts of stone dlc'sinde olgierd von everec maximillian borsodi'nin evini kendisine getirmenizi ister. buradan bir husumetleri olduğunu anlasak da detayını bilmeyiz. borsodi açık artırma evine gittiğimizde, açık artırması yapılan ürünlerden biri "starry night by van rogh" adlı bir tablodur. evet bu van gogh'a açık bir göndermedir zaten tablo da van gogh'un fırça darbeleriyle benzer şekilde çizilmiştir ama espri burada değil. borsodi açık artırma evinin giriş katında tamamen tesadüfen bir kağıda rastlayıp okuduğunuzda "von everec hanesinden haczedilen ürünlerin" listesi olduğunu ve yukarıda bahsettiğimiz tablonun bunlar içerisinde olduğunu görürsünüz. daha sonraki görev olan scenes from a marriage görevinde (ki oyunun en iyi görevlerindendir), olgierd'in karısı iris von everec'in açık artırmada satılan tablodaki fırça darbeleriyle aynı üslupta pek çok çizimi olduğunu, yani oyundaki van rogh'un, iris olduğunu, mahlas ile bu çizimleri yaptığını anlıyoruz.

    5- oyunda tyrion lannister'ı görmek mümkün :) ard skellig ile spikeroog arasında bulunan ve prison island olarak geçen bir adada kaer almhult adlı bir kalenin harabelerini görebilirsiniz. kale eskiden hapishane olarak kullanılmış. game of thrones'un birinci sezonunda eyrie'de bulunan sky cell'ler gibi hücrelere sahip ve bu hücrelerden birinde tyrion lannister'ın cansız bedenine rastlıyorsunuz.

    6- benim gibi gwent meraklıları için: vlodimir von everec ile düğün görevi sona erdiğinde shani sizi görev için ayrılmadan önce son kez görüşmek için evine davet edecek. evine giderseniz yerde "olgierd von everec" gwent kartını bulabilirsiniz. aynı zamanda, bu görevden sonra vlodimir'in mezarına tekrar giderseniz, mezara çiçekler bırakıldığını görüyorsunuz ve geralt çiçekleri shani'nin bıraktığı yorumunu yapıyor.

    7- bu harika bir detay: oyunda dudu adlı kılık değiştirebilen (doppler) bir dostumuzu arıyoruz uzun bir süre. plan, dudu'yu kötü adam caleb menge kılığına sokmak ve o kılıktayken dandelion'un serbest bırakılmasını emrettirmek. şimdi bu ana görevlerin bir parçası yani işlerin böyle olacağı belli. ancak oyun o kadar ince elenip sık dokunmuş ki: başka bir görevde bir tüccardan hırsızlık yapan bir kedinin peşine düşüyoruz. kedi aslında bir doppler çıkıyor ve kılık değiştirerek hırsızlık yaptığını anlıyoruz. bu adamı yakaladıktan sonra, eğer o ana kadar dudu'yu bulup ana görevde ilerlememişsek, bu hırsız olan doppler'a "caleb menge'nin yerine geçme" teklifi sunma diyalogu veriyor. adam tabii ki bu çılgınlık olacağı için kabul etmiyor. yine de, sizin bile oyunda sıradaki planınızı unuttuğunuz anlarda oyun geralt'a unutturmuyor.

    8- oyunun en önemli görevlerinden island of mist görevinde bir grup cüce size ihanet ederek adadan tek sandalla kaçıyorlar. mekanı wild hunt basıyor ve ciri olmasa aslında oracıkta öleceksiniz. well... oyun sona erdikten sonra white orchard haritasında doğru noktalarda gezerseniz önünüzden bir cüce kaçarak geçiyor. takip ettiğinizde bu cücenin bize ihanet eden hain cüceler olduklarını ve cadı avcıları tarafından kovalandıklarını öğreniyorsunuz. bu noktada bu hain cücelerden intikam almak da bir opsiyon, onları kurtarmak da.

    9- oyunun en başında white orchard hanında bir akademisyen ile muhabbet ediyoruz. geralt bir noktada "buralardaki haydutlar seni ayağındaki ayakkabıyı almak için bile öldürür" diyor. daha sonra hanged man's tree'nin yakınında bir başka ağaçta aynı akademisyenin cesedinin sallandığını görebilirsiniz. cesedin, ayakkabıları çalınmış :)

    10- blood and wine dlc'sinde, vampirlerin antik kalesi ve hapishanesi olan tesham mutna'ya gittiğinizde tesham mutna zırh setini toplayabilirsiniz. normalde tüm zırh setleri 1'i gümüş kılıç olmak üzere 6 parçadan oluşurken bu sette gümüş kılıç yerine 6. parça olarak maske var. oyun yapımcıları, vampirler tarafından kullanılan bu zırh setine bittabi olarak gümüş kılıç koymamışlar :)

    11- yine blood and wine'da, daha toussiant'a adımınızı atar atmaz goliath isimli bir dev gözünüzün önünde bir şövalyeye saldırıyor ve şövalyeye yardım ediyorsunuz. goliath, üç büyük din mitolojisinde de olan, islam'da calut olarak geçen ve hz. davud tarafından sapandan fırlatılan taş ile gözünden vurularak öldürülen devin ismi. oyunda, bu dev, kafa zırhının içerisinde yalnızca bir gözü korumasız olacak şekilde tasarlanmış ve crosbow'unuzla gözüne atacağınız tek bir ok ile bu devi doğrudan öldürmeniz mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Cheat engine hiç kullanmadım ama şu konsol açma olayını başlarken yapıyorum.


    Ölüm marşı başladım birebir dövüş biraz zorlu ama canavarlar kolay kesiliyor. Özellikle şu %5'lik griffin skilli çok işe yarıyor üst üste skill basabiliyorsun böylece canavarlarla kolayca kapışılıyor  


    "additem('Devil Saddle')" Gaunter O' Dimm's Reward if you pick speed. (100 hız veriyor)


    "additem('Horse Bag 3')" Zerrikanian saddlebags. (100 envanter)


    "additem('Horse Blinder 3')" Zerrikanian blinders. (60 korku)


    Şu kodları kullanıyorum oyunun başlarken bize verdiği 60'lık envanter hiç iş görmediği için Ak bostandan çıkmadan önce ata çeki düzen veriyorum öyle ayrılıyorum.


    Şu loot olayı rastgele olsaymış daha iyi olurmuş hep aynı itemleri almak hiç zevk vermiyor korunaklı hazineye gidiyorsun canavarla savaşıyorsun ama hazineye bir bakıyorsun uyduruk itemler hiç gidilmese bir şey kayıp edilmeyecek derece itemler veriyor.





  • Witcher 3'ün hikayeli görevleri çok iyi olmasaydı grind olayının kötü olduğu çok belli olurdu.

    Itemlari giymek için levelinin yetme olayını kaldiran bir mod var onu da tavsiye ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Umarım yeni gelecek güncelleme de şu loot olayını düzeltirler ve mantıklı bir şey yaparlar. Bir tane kılıç vardı ay kılıcıydı sanırım 50 kanama filan veriyordu ama şimdi onu ne kadar arasam bulamıyorum. Loot mantığını çözemedim bazen oyunun benimle dalga geçtiğini bile düşünüyorum hocam :D


    Şuan kullandığım modlar bunlar fazla mod yükleyip oyunu bozmak istemiyorum. E3 Dodge kurmuştum oyunun içine etmişti tekrar baştan başlamak zorunda kaldım.


    Nexus Mods :: The Witcher 3
    The Witcher 3 HD Reworked Project
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    HDMR - HD Monsters Reworked mod
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3580
    Nexus Mods :: The Witcher 3
    Increased Creature Loot
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/38







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Ocak 2022; 15:16:42 >
  • Arkadaşlar merhaba


    Witcher 2'yi bitirdim

    Witcher 3'ü actigimda kayit aktara direk evet'e tiklayarak gectim.


    Benim kafama takılan Vizimaya gittigimizde traş olurken sorgulaniyorum . Witcher 2'de yaptigim şecenekleri şectim tabiki.


    Benim kafama takılan yillar önce bitirdigimde yaptigim şecenekler otomatikmen seceneksiz ilerliyordu ?


    Bu şecenekleri kendim şecerek , Kayit aktarilmamişmi oldu şimdi ?


    Bilgisi olan verirse sevinirim.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Bunun kayıt aktarmasını Witcher 2 gibi yapmamışlar. Witcher 1’in kayıtını 2’ye aktardığında bir kaç item, seçtiğin seçenekler önüne çıkıyordu bunda kayıt aktarılsın dediğinde traş eden adam sorguya çekiyor, aktarılmasın dediğinde sorgu vs olmadan başlıyorsun oyuna o sahneyi direk pas geçiyor yani.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Kayıt aktarmanın hiç bir artısı yok hocam (Dövme harici) Sorgu da Witcher 2 de yaptığınız seçimleri yapmakla aynı mantıkla yapmışlar. İkinci oyundan item veya para aktarması yapamıyorsunuz. Sanki Geralt ilk defa Witcher olmuş gibi oyuna başlatıyor oyun sizi. O kadar yapılan görevleri alınan ödülleri yok sayıyor üçüncü oyun o yüzden ben save aktarma olayını gereksiz buluyorum. Bu arada dövmenin de bir numarası yok. Olsa da hoş olmasa da kafasıyla yapılmış.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Spoiler gibi olacak ama ikinci oyundaki bazı önemli karakterler yapacağınız seçime göre üçüncü oyunda da gözüküyor. Yani bi bakıma önemli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Next gen güncellmesi var olan grafik modları akdar mı oalcak.? Oynnaış ve buglarda bir düzelme olur. atın takılı kalması gibi. Game+ da bütün techiazatları tekrar bulabilişyormuyuz Geçen oyuna giridm vampir setim eksikmiş. Game + oyunu en zor ayarda oynamak sitiyorum. next gen güncellmesi beklenmeli mi?

  • Ne demek hiç bir artısı yok? Witcher 2 de Letho yu öldürmezseniz ve serbest bırakırsanız Witcher 3 de save aktarma yaparsanız Letho ile karşılaşıp çok güzel bir göreve imza atabilirsiniz. Save aktarmaya illa Teçhizat ve para yönünden bakmanıza şaşırdım doğrusu. Eğer save aktarma yapmadan girerseniz Letho ile karşılaşmiyorsunuz 3. oyunda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Next Gen güncellemesi ertelendi hocam. Bekliyip beklememek size kalmış tabi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.