Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1061. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.549
Cevap
197
Favori
923.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Witcher 1’ sevmedim, beğenmedim; mekanikleri beni tatmin etmiyor demekte bi günah yok. Ama Witcher 1 çok kötü bir oyun demek, kimse kusura bakmasın, en hafif tabiriyle cahilliktir. Witcher serisinin hayranıyım. Witcher 3’e hastayım. Ama kim ne derse desin Witcher 1’deki açık dünya değil diğer Witcher oyunlarında, başka hiçbir oyunda yok. Witcher 1’deki YAŞIYOR hissi başka hiçbir oyunda yok.

    Witcher 1’deki devamlı değişimi, gelişimi fark edememek için ya kör ya da cahil olmak gerekiyor. Witcher 1 hikayesi ve harika ÖTESİ atmosferiyle eşsiz bir oyundu. Pek çok eksiği vardı; çok kötü mekanikleri vardı; ama bir oyun sadece mekaniklerinden oluşmaz. Daha pek çok şey var. Ve geri kalanı o derece iyiydi ve mekanikler de katlanılmaz seviyede değildi ki su gibi akıyordu.

    Ben o oyunu hiç beğenmedim çünkü mekanikleri iyi değildi diyen arkadaşlarıma saygı duydum. Ama kalkıp çok kötüydü demek... Utanmalısınız. Bu yorumları yaparak kafanızın içinin boşluğunu sergilediğinizin farkında değilsiniz.




    Witcher 1 oynamalı mıyım diye soran arkadaşa da yardımcı olmak isterim. Hikayeyi daha iyi anlamak için ilk oyunu oynamam gerekir mi diye soracak olursanız tek cevabı “evet”tir. Witcher 1’i oynamayanlar asla oynayanlar gibi anlayamazlar lorü. Ama mekanik sizin için çok önemliyse oynamamalısınız. 30 saatlik oyunu sırf hikayeyi öğrenebilmek için sıkıla sıkıla içiniz geçe geçe oynamanızın bir anlamı olmaz. Sonuç olarak oyunları zevkli saatler geçirmek için oynuyoruz eziyet çekmek için değil. 1-2 saatte bitiyor olsa eziyete değer derdim ama 30 saat boyunca ayıla bayıla oynamanıza değecek değerde değil hikayeyi öğrenmek. Bu durumda ya kitabını ya da 1. oyunun hikayesini okumanızı öneririm.

    Ama yok atmosfer ve hikaye benim için çok önemli. Çevremde buram buram YAŞAYAN bir oyun görmek benim için çok değerli derseniz ısrarla öneririm. Hikayeye öyle bir kaptırmıştım ki kendimi 48 saat boyunca aşırı zevk ala ala oynadım. Tek kelimeyle müthiş bir oyundu bana göre. Resmen gerçek hayatımın yerini almıştı o oyun. Dışarı çıkmak için arkadaşlarım arayıp “ne yapıyorsun?” diye sorduklarında o sırada oyunda yaptığım şeyleri söylüyor, dışarı çıkınca da oyunun hikayesini anlatıyordum. Ah ah 1 ve 2’yi oynadığım o 1-2-3 ay boyunca aldığım lezzeti kelimelerle anlatamam. Witcher 3’le de nakavta vuruşu gibi bir bitiriş yapmıştım.

    Sıralamam şöyle: Witcher 1>3>2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. The Witcher 3 GOTY kutulu şekilde aldım bugün, lakin psn de dijital olarak The Witcher 3: Wild Hunt'ı 3-4 ay önce aldım oynadım bitti şu an kurulu.Oyunu bitirdikten sonra new game+ olmuyordu 16 dlcs paketlerini yükledim sorun kalktı. Hearts of stone ve blood and wine yok tabi dijital olarak.Ben bu kutulu Goty'yi kursam nasıl bir yol izlemem gerekecek oyunda belli bir sv. deyim kayıtlar gidecek mi,duracak mı !!! Yardımcı olursanız sevinirim. Bir diğer sorum isi oyunu trendyol dan aldım, kapalı kutu bandrollü 2. bölge şeklinde geldi.Kutunun koruyucu jelatinin'de güvenlik şeridi yoktu. Jelatin de sonradan yapıştırma filan bulunmuyor diğer güvenlik şeritli jelatinler gibi sadece güvenlik şeridi yok bir de kutunun sabit jelatininin arasında bulunan kağıt kutunun büküldüğü yerden çok az eskimiş gibi ve bandrol kısmında jelatin kare şeklinde kesilmiş... Bana pek güven vermedi cd de bir sorun yok çizik vs.


    ----- ''Biraz araştırma yaptım bende dijital olarak kurulu olan The Witcher 3: Wild Hunt. Kutulu olarak aldığım ise The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition ikisi de 2. bölge lakin dijitalde CUSA01439 kodu var kutulu olanda ise CUSA05574 dijitalde aldığım oyun The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition olsaydı kutulu da da aldığım kodlar uyacak sorun olmayacaktı. Kayıt ondan görülmüyor anladığım kadarıyla...''



  • FlyingShip kullanıcısına yanıt
    Playstation konusuna sorarsan yardımcı olurlar. Burası PC konusu.
  • Seriyi zamanında böyle tamamlamışım. Var mı artıran?


    Ciri maalesef öldü.

    Temerya yı tekrar canlandırmak için Radovid e suikast görevini tamamladım ve Roche- Thales tarafını tuttum Djkstra ya karşı.

    Baronun görevlerinde baronun yanında oldum.

    Nilfgaard tarafında ise hep Emyr e ters gittim

    Heart of Stone da Iris öldü ve Grimm öldü Everec yaşıyor

    Blood and Wine da hem Detlaff hem Anna kardeşler öldü

    Romance kısmında hem Triss hem Yen e yürüyünce BoW hiç bir şey çıkmadı. Seriyi en kötü ben bitirdim galiba.
  • Gönüllü yama;
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021?tab=description

    bu linkteki modla uyumlu mu? Modu kurarken türkçeyi seçiyor ama sanırım kastettiği resmi yama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 4 Ekim 2019; 13:30:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Gönüllü yama;
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021?tab=description

    bu linkteki modla uyumlu mu? Modu kurarken türkçeyi seçiyor ama sanırım kastettiği resmi yama.
    Gönüllü yama ile bu yamayı kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ilk önce türkçe yamayı kurmuştum sonra bunu kurdum sıkıntı yok.
  • Witcher 1den başlamıştım 3 çıktıgında bile witcher 1, 3 e göre daha az büyüklükte açık dünya olmasının bir avantajıda hikayeden kopmuyorsunuz.Witcher 1 cok iyi oyundur hatta 2den daha fazla beğendim. Witcher 3>Witcher 1>Witcher 2
  • Witcher 2’nin diğer ikisinden daha üstün olduğu 2 konu aklıma geldi ve yazmak istedim.

    1- Kesinlikle serinin en “epik” oyunuydu. Girişinden bitişine değin, oyunu oynarken kendimi epik destanlardan birini yaşıyormuş gibi hissettim. Özellikle o girişteki destansı savaş ve oyun sonlarına doğru yine savaşın ortasında kalmamız yok muydu; kesinlikle çok “epik”ti.

    2- Ormana girmek zorunda kaldığımda ellerim titriyordu. Her taraftan üzerimize düşman yağıyordu ve çok güçlüydüler. En azından ben çok zorlanmıştım. 3’ü tekrar bitirince 2’yi de tekrar bitirecem ve ilki kadar zorlayacak mı öğreneceğim; meraklıyım.

    Ama bu iki kaleme rağmen serinin en zayıf halkasıydı kesinlikle. 3’ünü de oynamış olanların ortak fikri yüzde 80 3>1>2’dir. Benim de içinde bulunduğum maksimum yüzde 10’luk kesime göre ise 1>3>2’dir. Geriye kalan yüzde 10’u elastiklik için boş bırakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben bu oyunu 1 sefer bitirdim ama haliyle bu efsane 1 sefer le yetmiyor şimdi modlu başlayayım diyorum gönüllü çeviri ve hd reworked project i nexustan şimdi indirdim başka tavsiye modunuz, mutlaka kurman gereken mod var derseniz önerebilirmisiniz bide ilk defa mod kurucam ne yapmam gerekir diğer modu 3 part indirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 ve 3 oynadim hikaye olarak 2 harikaydı ama 1 icin ise en iyi hikaye diyenler var, ben 3 oyunun hikayesini aman aman iyi bulmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ekim 2019; 16:15:3 >
  • Arkadaşlar Witcher 3 oynuyorum şuan tekrar, Witcher 1’de aklımda yer etmiş bazı önemli mekan ve yapıları bulamıyorum. Örneğin ilk oyunda Shani’nin çalıştığı hastaneyi bulamıyorum. Veya 1’in sonunda boss karşılaşması yaptığımız, Eternal Fire’ın mabedini bulamadım. Şehirde bayağı bir yapılaşma oldu herhalde.

    Acaba Witcher 1-2 ve 3’ün mekan ve map karşılaştırması ve incelemesini yapan bir kaynak var mı elinize? Çok aradım ama bulamadım. Witcher 1’in yeri gözümde çok ayrıdır. Onun mekanlarını görmek istiyorum ama bulamıyorum. Novigrad ilk oyunda Çorum ise 3’te İstanbul olmuş. Haritaya sadık kalmadılar mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyunda Novigrad yok. Vizima idi 1. oyunda bahsettiğin şehir.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Vizima lor’da aslında olmayan uydurma bir şehir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Arkadaşlar Witcher 3 oynuyorum şuan tekrar, Witcher 1’de aklımda yer etmiş bazı önemli mekan ve yapıları bulamıyorum. Örneğin ilk oyunda Shani’nin çalıştığı hastaneyi bulamıyorum. Veya 1’in sonunda boss karşılaşması yaptığımız, Eternal Fire’ın mabedini bulamadım. Şehirde bayağı bir yapılaşma oldu herhalde.

    Acaba Witcher 1-2 ve 3’ün mekan ve map karşılaştırması ve incelemesini yapan bir kaynak var mı elinize? Çok aradım ama bulamadım. Witcher 1’in yeri gözümde çok ayrıdır. Onun mekanlarını görmek istiyorum ama bulamıyorum. Novigrad ilk oyunda Çorum ise 3’te İstanbul olmuş. Haritaya sadık kalmadılar mı acaba?
    İlk oyun Vizima'da geçiyor üçüncü oyun ise Novigrad'da farklı şehir ikisi de. Üçüncü oyunda sadece Vizima kalesi var ilk oyunun sonunda açılan yer.
  • Hayır imkansız çünkü Novigrad’da girdiğim bir yer kesinlikle Witcher 1’de olan, çok iyi bildiğim bir yerdi. Tekrar düşünce yolum oraya ss atacağım. İsim olarak bilmediğimden söyleyemiyorum ama Zoltan ile tanıştığımız hanın olduğu yerdi yanlış hatırlamıyorsam. Bayağı zaman geçiriyorduk orada ilk oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Hayır imkansız çünkü Novigrad’da girdiğim bir yer kesinlikle Witcher 1’de olan, çok iyi bildiğim bir yerdi. Tekrar düşünce yolum oraya ss atacağım. İsim olarak bilmediğimden söyleyemiyorum ama Zoltan ile tanıştığımız hanın olduğu yerdi yanlış hatırlamıyorsam. Bayağı zaman geçiriyorduk orada ilk oyunda.
    Benzeridir hocam çünkü ikisi farklı şehirler biri Tamerya'da diğeri Redania'da.
  • İtemlerde Zırh delme efsunu ne kadar önemli? Bütün itemlerimde bu efsunun olmasına çok özen gösteriyorum ama bulması çok zor oluyor. +50 zırh delmeli itemler taşıyorum. Ama 5-10 değer fazla zırh ve hasar için bu efsundan vazgeçemiyorum. Ne yapmalıyım? Zırh delme efsunu ne kadar önemli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu kurulu olan ve araknomorflarla (örümcekler) sıkıntısı olmayan birini arıyorum Elim ayağım titriyor namıssızları görünce. Save dosyası paylaşıp bir iki görevi geçmesini rica edecektim. (Herhalde mümkündür böyle bi şey )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vrataski

    Arkadaşlar oyunu kurulu olan ve araknomorflarla (örümcekler) sıkıntısı olmayan birini arıyorum Elim ayağım titriyor namıssızları görünce. Save dosyası paylaşıp bir iki görevi geçmesini rica edecektim. (Herhalde mümkündür böyle bi şey )
    Hocam zorluk seviyesini en düşüğe alıp deneyin bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.