Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.146
Cevap
255
Favori
795.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar şöyle bir sorunum var . goty aldım indirimde ama steam kütüphanemdeki oyunu bir türlü gog galaxy'ye ekleyemiyorum. steam hesabımı bağladım refresh yapıyorum ama nafile bir türlü hesaplar bağlanmıyor.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ^^
  • Arkadaşlar türkçe yamayı kurup oynadıktan sonra, Hearts of stone ve Blood and wine ı satın alıp kursam türkçeleştirmede sorun yaşar mıyım. Yoksa alıp kurup sonramı yamayı ekleyeyim.
    Ek olarak merak ettiğim bi olay daha var bu dlc leri kurduk diyelim benim ana hikaye daha devam ediyor onu bitirmek istiyorum dlc ler olunca nasıl olucak tam kavrayamadım bi görev daha mı çıkıcak ve göreve gidince mi dlc aktif olmuş olucak yoksa ana görevler iptal olup direk dlc den mi devam ediyor. Bir diğer fikrim ise oyuna girerken HOS veya BW diye bi buton olucak tıklayıp öyle mi oyniyicaz. Cevaplarsanız çok sevinrim :D
  • omererdogan2 O kullanıcısına yanıt
    Ek paketleri satın aldıktan sonra yamayı tekrar üzerine kurarsın onlar da Türkçeleşir sorun olmaz.

    DLC'leri haritadaki ilan tahtalarından ilan alıp etkinleştiriyorsun ayrı görev olarak ekleniyorlar görev listene, Hearts of Stone görevleri mavi renkli, Blood and Wine görevleri kırmızı renkli gösteriliyor. Ana görevleri iptal etme vs durumları da yok, bağımsızlar birbirlerinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkür ederim, hiç bekletmeye gerek yok o zaman direk satın alıp yükleyeyim dursunlar kenarda
  • Şanslıyım ki, sizin çevirinizle PC de oyunu bitirdim. Yaklaşık 1 sene geçti ve konsolda da oynamak için alayım dedim. Sonra bir baktım, resmi Türçe Yama gelmiş. İlk siz geldiniz aklıma. Önce sevindim, ancak durum öyle değilmiş Kendimce verebileceğim tepkimi veriyorum. Almıyorum!

    Yaptıklarınız için sizlere çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

    Emeklerinizin karşılıklarını eksiksizce aldığınız, nice başarılı projelerde bulunmanızı dilerim.
  • gözüm yaşardı bu nasıl bir azimdir elinize sağlık.
  • ben okumaktan bıktım sız bu kadar cevırıyı nasıl yaptınız anlamak mumkun degıl.oyunu oynamdan evet takdır edıyordum ama.oynayınca dıyecek kelıme bulamıyorum.cok buyuk bır ıs bu yaptıgınız.turkçe cevırı olmasaydı asla oynamazdım bu oyunu elinize dılınıze gözunuze sabrınıza saglık ustatlar...
  • resmi studio çevirmi yapmış sanırım o yamaya nerden ulaşabilriz. yada,game of the years editiyon edinirsek içinden çıkıyormu türkçe dil desteği acaba.
  • Çevirici arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az, konuya gelip gelip teşekkür ederdim. Çünkü bunu hak ettiler ediyorlar da, oyunu bitireli çok uzun zaman oldu 3-4 kere bitirmişimdir. Bir oyun bu kadar mı özlenir arkadaş ya, benim gibi 3-4 kere bitirenlere daha sonrası sıkıcı gelecektir. Şimdilik sadece oyuna girip o muhteşem manzaraları izleyip dinlendirici müziklerini dinleyip çıkıyorum. The Witcher 4 gelse de, bize bir bayram yaşatsa ne güzel olurdu
  • 2.10 vardı bugün 3 kurdum. Müziğe bayıldım, linki var mı bunun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHBSC55

    resmi studio çevirmi yapmış sanırım o yamaya nerden ulaşabilriz. yada,game of the years editiyon edinirsek içinden çıkıyormu türkçe dil desteği acaba.

    Oyun son güncellemeyle resmi Türkçe oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

    2.10 vardı bugün 3 kurdum. Müziğe bayıldım, linki var mı bunun?

    Arkadaş bu yorumda paylaşmış:

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126465009&fromzero=yes

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar bi sorum olucak yeri degil ama (yeri gelmişken tekrar tesekkur edeyim cevirmen arkadaslara 180 saat surdu) ben oyuna tekrar baslamayı dusunuyorum ama ilk oynayısımdada en zorda baslamıstım cok zorlamamıstı beni nexustan 2 tane mod buldum oyunu zorlastıran kurmaya calıstım ama pek beceremedim varmı boyle modlar kuran?

    WRAITH MODE ve Ghost mod eger bu modları kuran varsa şu script olayını bi anlatsın cok makbule gecer. bide kullanan varsa bu modu nasıl degermi zorlastırıyomu oyunu.
  • Origin sürümüyle uyumlumudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DerokaLP

    Origin sürümüyle uyumlumudur ?

    Uyumludur hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevdut

    selam arkadaslar bi sorum olucak yeri degil ama (yeri gelmişken tekrar tesekkur edeyim cevirmen arkadaslara 180 saat surdu) ben oyuna tekrar baslamayı dusunuyorum ama ilk oynayısımdada en zorda baslamıstım cok zorlamamıstı beni nexustan 2 tane mod buldum oyunu zorlastıran kurmaya calıstım ama pek beceremedim varmı boyle modlar kuran?

    WRAITH MODE ve Ghost mod eger bu modları kuran varsa şu script olayını bi anlatsın cok makbule gecer. bide kullanan varsa bu modu nasıl degermi zorlastırıyomu oyunu.

    http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484/?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yamayı başka upload sitesine yükleyebilir misiniz lütfen. 40-50 kb ile indiriyor. yarısına gelince baglantı kopuyor


    hallettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 12 Haziran 2017; 22:51:38 >
  • Ne kadar resmi yama yapılsa da asıl teşekkürü hak eden sizlersiniz. Arkanızdan iş çevirenler utansın. Başka bir projede de sizi görmek kadar mutluluk verecek bir şey olmazdı :(
  • allah razı olsun yapandan suanda oyunu kuruyorum bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.