Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (515. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.146
Cevap
255
Favori
795.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slo123

    beyler bu blod of wine görevi nası geliyor okadar bölüm geçtim görev ortada yok

    [spoiler] dandelion'u kurtarınca açılıyor baw. o kadar uğraşmak istemiyorsan "BaW only" modundan oyuna başlaman lazım.[/spoiler]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 10 Nisan 2017; 17:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher 4 gelicekmi
  • slo123 S kullanıcısına yanıt
    Geralt üzerinden senaryonun ilerlemesi zor olur

    Başka bir karakter konu ele alsalar oyun tutmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    2018 çıkıcakmıs ama bi sitede okudum seneryo yazılıyormus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slo123

    2018 çıkıcakmıs ama bi sitede okudum seneryo yazılıyormus

    Öyle bir şey mümkün değil onu hangi site yazdıysa bir daha tık kazandırma o siteye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 13 Nisan 2017; 14:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sergeant Duffin

    https://web.archive.org/web/20160807103938/http://www.w3tr.pidacs.com/

    şu bağlantıdan bakabilirsin hatta yedeklersen güzel olur (bu site de zaman zaman siliyor geri dönüşümlü olarak)

    Bu link'teki bilgilere başka bir yerden ulaşmak mümkün mü acaba?Sayfa maalesef açılmıyor.Tüm görev isimleri,canavarlar vs.harika düşünmüş yapan arkadaş(lar)...

    Not:Telefondan baktığımda görünüyor fakat bilgisayarda sayfa açılmıyor.Rica ediyorum elinde olanlar paylaşabilir mi?




  • Sayenizde oyun oynuyoruz. Türkçe yama olmadan ben hayatta oynamam. Ne kadar iyi de olsun oynamam. Benim için oyunun en önemli noktası senaryosudur. Kötü bir oyunda olsa türkçe yamasını oynarım. Anlamadıktan sonra benim için CS GO'dan ibaret saçma sapan bir oyundur.
  • ben sıkıntısız bir şekilde 1.24 update ile bu tr yama ile oyunu bitirdim ve hearts of stone dlcsinide bitiridim şimdi blood and wine ye başlamadan witcher 3 patch 1.30 updatesini yapasım geldi çünkü çoğu önemli mod 1.30-1.31 istio yani resmi tr yamamyı kullanmak için değil yanlış anlaşılmasın. Sonra bana bi hata verdi 1.30 kurulurken patch log txt die bişey oluştu baktım patch 1 dosyasındaki en.w3strings incorrect version die(büyük ihtimal bu tr yamadan dolayı) oyuna girdim 1.30 yazdı fakat bu hatayı verdiğinden dolayı updatenin tam yüklenemediği için bir sıkıntı çıkacağını düşünüorum tr yamada ayrıca 1.31 updatesi de yüklenmio sürümünüz desteklemio dio büyük ihtimalle en.w3strings dosyasından dolayı o nedenle tr yamasız patch 1 deki en.w3strings dosyası bulunan var mı ? Belki tr yama yapmadan yedeğini alan vardır die soruyorum varsa upload edebilir mi?
  • arkadaslar patch yaparken wither 3 bu hatayı alan oldumu ne oldunu bilen varmı some errors occurred see patch_log.txt for details
  • Oyunuda yamayıda yeniden indirip oynayacağım. Tekrardan teşekkürler beyler.
  • W3TR yamasının ilk haliyle (0.10, 0.12-13, 0.20) oyunu %100 anlamda bitirmiştim, sonra 5-6 ay ara verip yamanın yeni versiyonuyla (v2.10 olan) Witcher 3'e tekrar başladım hem sonrasında HoS-BaW DLC'lerine böylece giriş yaptım.

    ---
    İnsan bir oyuna 500 saatini gömmemeli be -HoS ve BaW sağolsun- :) ama işte bir oyunu sevdim mi de böyle TAM! severim delicesine severim bağlanırım bırakamam, araya 6-7 ay 1 yıl koyarım yine dönerim o oyuna.

    (Sadece Türkçe yamaları sayesinde oyun hayatıma dahil olan ve ardından delice fanatiği olduğum vazgeçemediğim oyunlar)
    Witcher 3'den önce bu kadar delicesine zamanımı (en az 200-300 saat) gömdüğüm ilk oyun Fallout: New Vegas ve o efsane DLC'leri oldu (Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road), sonrasında Skyrim beni benden aldı bitirdi yaktı yıktı geçti. Son olarak da The Witcher III: Wild Hunt.

    Mesela sanırım 1 yıldır Skyrim'den ayrı kaldık hazır şu Special Edition çıkmışken dedim bunu indireyim özledim de, artık Witcher 3 ile dönüşümlü 3-5 saat Skyrim takılıyorum. Ya zaten tüm haritayı %100 hatim etmişim yapılmadık görev bırakmamışım daha ne! diyeceksiniz de işte içimdeki o bıkmaz uslanmaz "Oyun Sevgisi" böyle bir şey ne yapalım. Ve sanki ilk defa görüyormuşum/oynuyormuşum hissi ile merakla ilgiyle başladım ya Skyrim'e, hmm gerçekten muhteşem 'anlatılmaz yaşanır', aynen Witcher 3 ve Fallout: New Vegas için hissettiğim gibi. Ayrıca şurada oyun sevgim falan filan demişken bunun üstüne "Since 1995" diye ekleyeyim bari :) Neyse yaşımız da ortaya çıkmasın şimdi :D

    Peki bu aralarda başka hiç oyun oynamadın mı derseniz Rise Of Tomb Raider, Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided geldi tabii ki elimizi öptü.

    Neyse arkadaşlar durup dururken içimden geldi böyle bir şeyler yazayım dedim kızmayın hemen, sözün özü şu; Yaşınız ne olursa olsun (iş okul aile yaşam vs vs imkanlar dahilinde tabii ki) hiç bir zaman oyunsuz kalmayın oyunları hayatınızdan çıkarmayın, onları sevin araştırın haberlerini yazılarını videolarını takip edin ve mutlaka Türkçe yamalara her zaman destek olun. Yaşınız ne olursa olsun hiç bir zaman oyunlara olan ilginizi alakanız kaybolmasın bitmesin.

    Ya ben buraya neden gelmiştim W3TR.Pidacs ekibine HoS-BaW çevirisi için teşekkür etmeye gelmiştim ee bak hele neler neler yazmışım da gidiyorum vay be :D çok uzatmışım kusura bakmayın artık. Aynen ana oyundaki gibi muhteşem harikulade olağanüstü bir çalışma ortaya koymuşsunuz ne desek az arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, umarım çok daha iyi yerlerde olursunuz çok daha iyi çalışmalarda bulunursunuz. Va Fail dostlarım.

    ---
    Oyun isimlerini neden kalın(Bold) harflerle belirtme ihtiyacı duydun derseniz valla bir sebebi yok, öylesine yaptım önemli değil yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 4 Mayıs 2017; 15:41:1 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Çok ciddi içini dokmuşsunuz sonuna kadar okudum. Eğer 12 yalında troll değilsenin samimi soruyorum iş hayatı ve pc nasıl bir arada götürebiliyorsunuz mesleğe başlama arifesindeyim ve şu an bile zaman bulanıyorum. Bunun dostları, kitabı, hobileri, sinema, dizi, tv vs var. Nasıl oyuna zaman kalıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez

    Çok ciddi içini dokmuşsunuz sonuna kadar okudum. Eğer 12 yalında troll değilsenin samimi soruyorum iş hayatı ve pc nasıl bir arada götürebiliyorsunuz mesleğe başlama arifesindeyim ve şu an bile zaman bulanıyorum. Bunun dostları, kitabı, hobileri, sinema, dizi, tv vs var. Nasıl oyuna zaman kalıyor?

    Ya ne demek o şimdi güldürdünüz beni, o yazdıklarımın trollükle 12 yaşla vs hiç mi hiç uzaktan yakından alakası yok :) hatta "since 1995" demişim oyunculuk hayatımla ilgili bir ipucu vermişim.

    Nasıl oyuna zaman kalıyor'a gelirsek, şimdi bunu nasıl anlatsam açıklasam bilemiyorum ki.
    Üste bahsettiğim oyunlar Skyrim, F:NV bunlar zaten neredeyse 3-5 yıldır olan şeylerdi yani 300-500 saat oynayış süresi derken geçmiş 3-5 yıllık dönemi (W3 ile beraber 2-3 yılı) özetlemek istedim. Mesela geçen yıl Nisan 2016 gibi W3'e başladım (aylarca devam ettim ama) bitirdim, sonrasında Ocak 2017'den Mart'a kadar tekrar başına oturdum son zamanlarda da HoS-BaW'a ile devam ediyorum işte.

    Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir, öyle her gün saatlerce 7 gün 24 saat oyun oynamıyoruz kesinlikle böyle yapılmadı o dediğim 300-500 saatlik oynayışlar. En azından şunu yapmaya çalışırım haftada en az iki gün 3-5 saat oynamaya gayret ederim, 3 saatin altında kalmam ve 5 saatin üzerine de pek çıkmam. Her gün oynamanın bir yolunu bulsam herhalde sadece geceleri bunu da 1-2 saatin üzerine çıkmadan yapardım. Özellikle yaz tatilleri yaz aylarında oyuna ayırdığım gün ve süre kesinlikle artıyor söylemeden geçmeyeyim, hani üste son 3-5 yıllık dönemi anlattım demişken bunu da göz önünden bulundurun.




  • Beyler goty var bende. kurdum tr yamayı türkçe dilini seçiyorum oyundan ama roacha hala kızılgöz diyor ?
  • mkm5838 kullanıcısına yanıt
    Ana menüde seçeneklerden dil ayarlarına girin orada Türkçe (Resmî) seçilidir sizde, sola gidin Türkçe (w3tr) ile başlayan seçeneği seçin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayını topla görevini yapabilmek için elimizde olmayan kartların yerini gösteren bir mod var mı acaba.bu konuda bilgisi olanlar yardım etsin lütfen.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus'da bir mod buldum fakat çalıştıramadım.Arkadaşlar modlar hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu cidden gonullu çeviri ile oynamayı bekliyorum. Açıkçası bu çeviri doğru anladıysam remiden önce çıkmış galiba. Rezalet cidden. Siteleride kapanmış da soramıyorum. Tam olarak ne oldu. Bide ciddi ciddi gonullu çeviri kaliteli ise neden firma çeviri yayınladı ki/?



    Neyse sistem toplama bitsin test edeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda at üstünde giderkend Gerald "Come'n Roach" diyor, bizim resmi çevirimiz "Hadi Kızılgöz" diye çeviriyor. Allah'tan Gerald ismini falan değiştirmemişler.

    Alayını topla görevinde özellikle turnuavalara girdiğinizde, tüm yarışmalardan 1. olarak çıkarsanız görev bitiyor. Yoksa oyundaki tüm Vendorlardan kartları satın alsanız da turnuvaya geri dönüş şansınız olmadığından görev askıda kalıyor.
  • Çevirinin 7-8 aydır iyileştirmeler yaptığımız nihai güncellenmiş v3.00 sürümü hazır ve maille yollandı, geriye sadece TxsMelih'in kuruluma el atması kaldı :) Hazır burada hâlâ oynamaya hevesli insanlar da varken fırsat bu fırsat en güncel sürümü sunalım ve bu güzel mevzu da son şeklini alsın bence
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.