Şimdi Ara

THE WİLD EİGHT 4.3.0a TÜRKÇE YAMA GÜNCELLENDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • THE WİLD EİGHT 4.3.0a TÜRKÇE YAMA GÜNCELLENDİTHE WİLD EİGHT 4.3.0a TÜRKÇE YAMA GÜNCELLENDİTHE WİLD EİGHT 4.3.0a TÜRKÇE YAMA GÜNCELLENDİTHE WİLD EİGHT 4.3.0a TÜRKÇE YAMA GÜNCELLENDİTHE WİLD EİGHT 4.3.0a TÜRKÇE YAMA GÜNCELLENDİ

    THE WİLD EİGHT V0.4.3A GÜNCELLENDİ.

    https://s3.dosya.tc/server12/01wvgb/resources.rar.html

    NOT: RARDAN ÇIKAN KLASÖR İÇİNDEKİ resources.assets DOSYASINI OYUNUN wildeight_Data KLASÖRÜ İÇİNE YAPIŞTIRIN. ( İYİ OYUNLAR )

    KONTROL TESTİNİ YAPTIM SORUN YOK.







  • yama gayet kaliteli duruyor. ama ben oyunu ilk defa görüyorum keşke konunun başına biraz bilgi ekleseydin. oyunu çevirme sebebini ve oyunun basitçe konusunu. konuya girenler için iyi olurdu benim gibi oyun hakkında bilgi sahibi olmayan çoktur eline sağlık.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun konusu önceden açılmıştı. Bu oyunu çeviren arkadaş hesabını kapattırmıştı. İnsanların yamayı güncel oyuna yapamadığını görünce yeni hesap açıp yamayı güncelledi. O görürse zaten konuyu düzenleyecektir.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yusuf. Oyunun konusunu yazmıyorum genelde. hiç öyle birşeye yeltenmedim ama. Survivor oyunlarının konusu basit. Hayatta kal :D Şöylede düşüne bilirsin. Long dark'ın başka bir açılı versiyonu gibi tabi hikayesi falan biraz değişik. Ama güzel bir oyundur. Multiplayer olmasıda cabası. :) Daha önceden hesabım vardı kapatmıştım. Fakat oyunu oynayanlar için geri döndüm:) güncellemeye devam ediyorum artık. Bunun yanında oxygen ve basement gibi oyunlarında güncellemelerini devam edicem.
  • Elinize sağlık.
    https://forum.donanimhaber.com/the-wild-eight-100-turkce-yama-v0-4-2-c-guncellendi--125395790

    Şu konuyu açan da mı sizsiniz merak ettim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 22 Haziran 2017; 16:41:57 >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    evet vrataski benim. Hesabı kapattırmıştım. Ama güncellemeler çıktıkça yamanında güncellemesi gerekiyor ve biraz karışık güncelleniyor. yoksa hata veriyor. bende oynayan arkadaşları yarıda bırakmamak için yeni hesap açtım ve çevirilerimi güncellemeye devam ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oxy86

    evet vrataski benim. Hesabı kapattırmıştım. Ama güncellemeler çıktıkça yamanında güncellemesi gerekiyor ve biraz karışık güncelleniyor. yoksa hata veriyor. bende oynayan arkadaşları yarıda bırakmamak için yeni hesap açtım ve çevirilerimi güncellemeye devam ediyorum.

    Tamam teşekkürler. Yama olduğu için almayı düşünüyorum indirimde.
  • Yamayı yapan arkadaşım oyunun dil dosyalarını resoult.assest dosyasından açtın değil mi ??? peki hangi programlan açtın ? Kısaca nasıl yaptığını açıklar mısın ??
  • ya şu çöp oyunu çevirceğine banner segayı çevirseydin
  • kumandabey K kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna nasıl "çöp" dersiniz ??? Seven seviyor. Ayrıyeten istek kısmına gitseydiniz.
  • oyununun satış rakamı son kullanıcı incelemelerinden bunu anlayabilirsiniz oyuna sahip biri olarak 20 dakka dayanamadım
  • kumandabey K kullanıcısına yanıt
    Siz dayanamamış olabilirsiniz. Bence önü açık. Opti. sorunu olmaması çok büyük bir şey. Yapılması gereken 2 şey var: Bugların bitmesi ve içerik eklenmesi. Kısaca geliştirilirse gayet iyi bir oyun. Kullanıcı yorumlarına da baktım.


    @Oxy kardeşim sen dil dosyalarını hangi programlan açtınız ??? Resoult.assest dosyasından açtığını biliyorum ama hangi programla açtığını bilmiyorum
  • @Qxy kardeşim cevap verir misin ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.