Şimdi Ara

The Walking Dead: Survival Instinct [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
9.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  The Walking Dead: Survival Instinct [Ana Konu]


    Telltale Games'in The Walking Dead oyununu gördükten sonra hayal kırıklığına uğrayanlardan, "Ulan şu oyuna bi FPS yapsalar ne güzel gider." diyenlerdenseniz sıkı durun çünkü Activision'dan çok güzel bir haber geldi.

    Bloodrayne serisinden ve Ghostbuster: The Video Game'den tanıdığımız Terminal Reality'nin yapımını üstleneceği Walking Dead: The Game, AMC'nin popüler The Walking Dead dizisinin öncesini anlatıyor. Bize, her türlü ortamda hayatta kalmayı başaran psikopat kardeşlerimiz Darly ve Merle Dixon'ın Atlanta öncesindeki hikayesini anlatacak olan Walking Dead: The Game'de Daryl'i kontrol edeceğiz, Merle ile oynama şansına erişebileceğimiz şimdilik meçhul.

    Tatar yayı ile önüne gelene headshot çeken Daryl, diziden tanıdığımız karakterler ile sık sık karşılaşacak. Oyun, erzak için insanların birbirlerine türlü türlü tuzaklar kurduğu bir ortamda geçtiğinden dolayı oyunda da erzaklarımızı dikkatli kullanmak zorunda kalacağız.

    2013'te PC, Xbox 360 ve Playstation 3 sahipleri için raflardaki yerini alacak olan Walking Dead: The Game için şimdiden heyecanlandık, koskoca bir yıl nasıl geçecek?

    Oyunun yayınlanan ilk videosuna da aşağıdan göz atabilirsiniz:



    http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/9813-activisiondan-the-walking-dead-fps-duyurusu-geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xerias -- 22 Mart 2013; 15:58:11 >







  • fps oyunu güzel olur ama şimdiki walking dead oyunu da güzel birinci bölümü tr yama ile aralıksız bitirdim. 2. bölümünde tr yamasını bekliyorum çıkınca öyle bitircem.
  • "Telltale Games'in The Walking Dead oyununu gördükten sonra hayal kırıklığına uğrayanlardan"

    bunu anlamadım.kendi adıma gayet beğendim ilk bölümü. 2.bölümüne tamamen oynamamak için kendimi zor tutuyorum tr yamasını bekliyorum.tabi oyunceviri artık ne zaman çıkartıcak onuda bılmıyorum.2 saatlik oyun zaten en fazla.3 günde %10 olmuş sadece.neyse buda böle bi anımdır.
  • Merle Dixon'ı ve o psikopat hallerini görmek harika olacak
    Bu arada AMC'nin Merle'nin resimlerini göstermesi, Merle'in bir çok açılış ve programlara katılması ayrıyetten bir yer oyunda alması...
    Muhtemelen Merle Dixon Walking Dead dizisinin ana karakterlerinden biri olacak ve uzun süre öyle kalacak gibi görünüyor. Bence ana karakterlerden biri olmayı hakediyordu zaten. Hatta dizide hayatta kalmayı en çok hakeden karakter diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Temmuz 2012; 1:09:51 >
  • Activision oyunuysa pek bir şey beklemiyorum açıkçası ama umarım bu sefer beni yanıltırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numberone_0

    "Telltale Games'in The Walking Dead oyununu gördükten sonra hayal kırıklığına uğrayanlardan"

    bunu anlamadım.kendi adıma gayet beğendim ilk bölümü. 2.bölümüne tamamen oynamamak için kendimi zor tutuyorum tr yamasını bekliyorum.tabi oyunceviri artık ne zaman çıkartıcak onuda bılmıyorum.2 saatlik oyun zaten en fazla.3 günde %10 olmuş sadece.neyse buda böle bi anımdır.

    Telltale'ın oyununu gördükten sonra hayal kırıklığına uğrayanların sayısı oldukça fazla ama bu oyunun kötü olduğunun kanıtı değil. Hikaye ve hikaye işlenişi olarak çok sağlam bir oyun ama dediğim gibi çoğu kişinin aklına, "The Walking Dead" dendiğinde FPS tarzı bir oyun geliyor ki böyle bir post-apocalyptic evrene FPS'in çok iyi gideceğini düşünüyorum ben de.




  • L4D'e rakip olamayacağı kesin ama belki oynamaya değer bir şeyler çıkabilir.

    http://www.ign.com/articles/2012/07/06/activision-reveals-walking-dead-first-person-shooter
  • Talltale Games'in yaptığı bile daha iyi bence.Neden derseniz FPS türünde L4D var zaten,ama TPS olsa Rick,Darly gibi karakterleri yönetsek daha iyi olmazmıydı
  • kötü olacak
  • Adamlar kahin gibi simdiden kotu olacak diyorlar Hele bir durun ciksin bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yay mı kullanıcağız?
  • Oyun boyu sadece 1 karakterle devam edilirse bu oyun sıradan bir korku oyununun ötesine geçemez mesela bazı bölümlerde şu velet carl dahi oynanabilmesi gerek yada kampta ısırılan sonra zombiye dönüşen bir adam vardı onu zombiye dönüşene kadar oynanabilmesi gerek yada bazı bölümlerde bir zombiyi yönetip kampa kimseye yakalanmadan sızıp eğer sızamadan yakalanırsan baştan başlıyacağın bi bölüm olabilir mesela şu kız vardı kolundan ısırılıyordu oraya kadar zombiyi götürüp daha sonra kızın kolunu ısırıp öldürülsen ve sonra ara sahne girse oda filmden gerçek görüntüden oluşan ara video yada çizimle oluşan ara video olsa bu oyun tadından yenmez. Ayrıca güzel ses efektleri lazım filmdeki gibi ayrıca oyun görüntüleride çok detaylı olmalı o kan, tükürük falan iyi yapılmalı yoksa bildiğin half life olacak. Kısaca sadece oyun öldürme-aksiyon üzerine kurulmamalı çizgi roman tarzı ilerlemeli bazı bölümlerde zombi yönetimi olmalı. Ayrıca bölümlerde filmle aynı olmamalı yoksa filmi izleyen için çok bir heyecan katmaz sadece belli başlı noktalar aynı olsa yeter mesela tankın içine girdiği, bisikletli zombi kız sahnesi ve bir kaç sahne aynı olsa yeterli geri kalan herşey bence farklı olmalı karakterler hariç tabikide.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 8 Temmuz 2012; 11:26:13 >




  • İşte bu oyun fena olur. Umarım istediğimiz karakterle oynayabiliriz.
  • Aslında zombilere karşı direnen usa komando birliği olsa ve karakterlerimiz captain price, soap mactavish, ghost, gas, yuri, sandman olsa biz soap ı yönetsek makarov bizle dost olsa zombileri elinde makinalıyla katlederek önden yavaş yavaş gidip zombilere karşı bize yol açsa fena oyun olurdu. Zombilere karşı captain price yeterde artar adam bıyığıyla bile zombi katletecek biri.
  • Tamamen oyuncuları nasıl sömürsek kaygısıyla çıkarılan bir dizi/film oyunu daha. Ama umarım güzel olur da oynarız.
  • güzel olabilir
  • bu konu hortlamayı hakediyor :D

    oyun bence şöyle olmalı.en azından the walking dead isminin hakkını vermeli.

    her karakterle oynanmalı ama şöyle : her karakterin kendine has hikayesini diğer karakterleride bu hikayenin içinde göre göre oynatmalı.diğer karaktere geçtiğinde ilk yönettiğimiz karakterin yaptığı hakaretleri görmeliyiz.bu çok zevk verecek birşeydir.

    senaryosu diziye göre gidecekse güzel.gitmeyecekse dizi ve telltalenin oyunu gibi sağlam senaryosu olması lazım.

    oynanabilirlikte önemli tabi.

    bunlar bir araya gelince gel zevkim gel.
  • inşallah oynattırır
  • beyler ep 1i bitirdim ama ep2ye savei nasıl aktarıcam? yaptığım seçimlerden devam etmesini istiyorum. teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quadream

    beyler ep 1i bitirdim ama ep2ye savei nasıl aktarıcam? yaptığım seçimlerden devam etmesini istiyorum. teşekkürler...

    oynadığın ep1 i silmeden ep2 kurup oynarsan kaldığı yerden devam ediyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.