Şimdi Ara

The Walking Dead Çizgi Roman Konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
6.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer konudaki arkadaşın hem ban yemesi (kısa süreli olsada) hem de grubumuzdan ayrıldığı için yeni konu açma gereği duyduk.Burada en güncel haliyle sizlere ulaştıracağız :)

Hangi kitabı okumak istiyorsanız üstüne tıklayın ve albümün altındaki linkten indirin .:)

Cdisplay programı ile okuyabilirsiniz :)

YENİ SAYI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 8 Nisan 2012; 1:13:55 >

• Kardeşim ellerinize sağlık, sayenizde keyifle okuyoruz. Devamını da sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin.

Herkes Haddini Bilecek !
  • Ellerinize emeğinize sağlık ama seriyi edinip koleksiyon yapmak istiyorum gerçekten hoş olabilir ayrıca siyah beyaz olması biraz canımı sıktı yaa...

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Elimizden geldiğince hızlı çevirmeye ve editlemeye çalışıyoruz.Teşekkür ederiz :)

quote:

Orijinalden alıntı: HyDro-X-GEN

Aynen renkli olsaydı güzel olurdu olsun yinede hikaye içine alıyor insanı :) Teşekkür ederiz :)
  • elinize sağlık hocam
    She eases me down, touching me gently
    With the waters that flow past my boat on the river
    So I dont cry out anymore ..
  • Editör'e ihtiyacınız var mı? Yada yedek bir editör'e?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 1 Nisan 2012; 20:36:57 >

not: ilk sayının üstüne tıklyınca birşey olmuyor galiba onun yeri belli değil

Orijinalden alıntı: Nyu72

İyide hocam hangisini okumak istiyorsan üstüne tıklaman yeterli demişsin de tıklayınca okuyamıyorum.

İndirebilirseniz daha rahat okuyabilirsiniz malum fbook kısıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

Kolay gelsin yalnız konuya direkt indirme linklerini eklerseniz iyi olur CDisplay ile okumak çok daha rahat oluyor.

Fotoların altında indirme linkleri var :)

quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

başarılar umarım bu defa kimse ayrılmaz 6. bölüm gibi 60. bölümüde okuruz son durum nedir ne kadar çevirebildiniz acaba bu hafta 20. sayıya kadar okur muyuz? çünkü baya hızlısınız.

not: ilk sayının üstüne tıklyınca birşey olmuyor galiba onun yeri belli değil

İnşallah sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Onu görüyorum ben bu konuya eklerseniz iyi olur demiştim.

Orijinalden alıntı: respawn05

quote:

Onu görüyorum ben bu konuya eklerseniz iyi olur demiştim.

Hiç yoktan sayfaya girip sayfayı beğenir diye düşündük :)

Hiç yoktan sayfaya girip sayfayı beğenir diye düşündük :)

Benim Facebook veya Twitter hesabım yok nolcak şimdi

yeni sayı gelmeyecekmi bugün alıştık çifter çifter okumaya gözümüz yollarda kaldı

YGS yüzünden gruptan kopuktum 3-4 gün bu gün halletcez inşallah :) 8. çevrildi editte ama 7nin çevirisini bekliyoruz Kürşat arkadaşımız bir cevap vermedi daha eğer çevirmezse bugün yarın %100 tekrardan çevirip yaparız :)
  • yani sizi hem takdir ediyorum hem üzülüyorum devamlı olan 4 editör 4 çevirmen bulamadınız nerdeyse sizden bir öykü çıkacak artık önce 20 sayı çevrildi ama arkadaş gitti sonra bir geri katates pızartması kaldı hepsi gitti şimdi sıfırdan grup kurdunuz ama yine sarsıntılar devam ediyor iyice yaprak dökümü gibi oldu merakla takip ediyorum sonu ne olacak diye

yani sizi hem takdir ediyorum hem üzülüyorum devamlı olan 4 editör 4 çevirmen bulamadınız nerdeyse sizden bir öykü çıkacak artık önce 20 sayı çevrildi ama arkadaş gitti sonra bir geri katates pızartması kaldı hepsi gitti şimdi sıfırdan grup kurdunuz ama yine sarsıntılar devam ediyor iyice yaprak dökümü gibi oldu merakla takip ediyorum sonu ne olacak diye

Sarsıntı demeyelim de bazı çevirmenlerimizin çevirisini beğenmeyenler olmuş o çevirmenleri değiştirdik.Zamanında ara sayıyı çıkarmayan çevirmenler olunca bizde editleyemiyoruz malesef :) Elime çeviri gelse bir buçuk saate çıkartabilirim ama iş tabiki çevirmende bitiyor :)

• konu geride kalmış 4 sayfa geçtim ancak ulaştım dedim azıcık baş sayfaları taşıyalım yeni bölümleri dört gözle bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PersPrensi23 -- 4 Nisan 2012; 11:23:11 >

Herkes Haddini Bilecek !
  • quote:

konu geride kalmış 4 sayfa geçtim ancak ulaştım dedim azıcık baş sayfaları taşıyalım yeni bölümleri dört gözle bekliyoruz

7.sayinin ilk 7 sayfasını çevirdi arkadas ama sınavı oldugundan devamı bugüne İnsallah.

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

Toplu bi şekilde mi koyacaksınız? Beklemedeyiz..

Sayı sayı gidiyoruz ingilizcem çevirmeye müsait olsa her gün 1 sayı çatır çatır koyardim ama şimdi çevirmenin eline bakıyoruz çevirisinde edileyelim diye.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.