Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2033. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.922
Cevap
289
Favori
1.494.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20312032203320342035
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkcası böyle düşünmene üzüldüm hocam
    asıl şimdi daha güzel olacak. Negan ı daha iyi tanıyacağız .
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt

    Sindirilmiş bir tip olacak işte, çizgi romandan spoiler verme sakın ha. Lucille'i ve hareketleri bana diziyi izletiyordu.
  • ÇR yi okumadım :)
    güzel olacak güzel. 8.sezon gerçekten geçiş dönemiydi Rick ve Negan dost olacak.
  • Genel düşüncem son bölüm hakkında. Sezonu topladılar gelecek sezona bolca malzeme çıktı



    Maggie ve Daryl gerçekten haklı bu isimlerin üzerine de eklenecek bir kaç isim daha olur diye düşünüyorum. Jesus her zamanki gibi arabulucu tarzında rol oynar. gerçekten iyi olur yeter artık Maggie,maalesef ama maalesef Daryl falan aşırı sıktı. Jadis,Arat diğer sarışın hatun Dwight kardeşimizi falan izleyelim artık. bu dizi her şeye gebe bence bu saatten sonra Rick ve Michonne kesinlikle herkesi karşısına aldı. destekçileri Jadis(her ne kadar boş birisi de olsa artık ama o hatunda vardır numaralar.),Morgan belki Carol ve Ezekiel.

    Ama adama sorarlar Maggie,Daryl delikanlıysanız neden o an söylemediniz karşı çıkmadınız paşa paşa sustunuz Rick konuşurken.




  • Son bölüm fena değildi gelecek sezon felaket şeyler olacak diye tahmin ediyorum.


    Hadi maggieden jesustan falan beklerdim de daryl'ın rickin arkasından iş çevireceği hiç aklıma gelmezdi 8 sezon boyunca severek izlediğim adamdan 5 saniyede soğudum anasını satim. Negandan nefret eden biri olarak ölmesini isterdim fakat dizi negansız çok berbat olurdu alıştık adama artık. Kendisini toparlayıp rick'ten intikam alacağını düşünüyorum. Rick adama sağ gösterip sol vurdu. Ne kadar hayatını kurtarsa da neganın bunu kolay kolay unutacağını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 16 Nisan 2018; 21:54:16 >
  • fısır fısr fısr fıs fıs fıs ssss . 6 ay sonra biz çıkacağız biliyorsun değil mi ? Fıs fıs fıs fıssss@Venüsdeki Limon Ağaci

  • Evet konu bulamadılar iç savaş izletecekler gelecek sezon.



    Daryl'ın Maggie ile iş birliği yapması gayet normal. Adam Glenn'in ölümünden kendisini sorumlu tutuyor. Negan tarafından günlerce psikolojik işkence gördü vs. Rick'in yanında olması saçma olurdu.



    Şu senaristlerin Morgan hakkında ne planı var merak ediyorum. Dizi bir zamanlar kendisini kullanarak gizemli mesajlar verirdi gelecek olaylar ile ilgili. Şimdi böyle bir mesaj verdikleride yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek sezon
    iç şavaş falan olurmu bilemem de alphayı
    bekledim baya kişiyi öldürecekti sonra kellerini kazıga asacaktı..bence dizide alpha morgan ezekiel hurdacı hatun peder dwight ve bir kaç kişiyi öldürecek


    not: ikinci spoiler çizgi romandan okursanız karışmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 16 Nisan 2018; 22:8:57 >

  • Bence muhteşem bir bölümdü. Rick orda yapma sebebini açıkladı neganla konusurken. Negani örnek göstererek insanlara güven verecekti. Daha iyi bir yasam mümkün diyerek savaşa gerek yok diyerek.



    Ve eugeneeee vay vay. Çoğu kişi kızıp daha çok zarar verecek sandı. Eugene ters köşe yaptı. Büyük hamleydi yaptığı. Ve peder ve rickin yaptığı anlamlı mesajlar.



    Çok anlamlı mesajlar vardı bence. Bir çok kişi öldür gitsin saldır bitir v.s. demiş. Ama düzen sağlamak için boyle şeyler yapılmalı diyor resmen bölümde. Savaş savaş nereye kadar yani...



    Ve birçok kişi daryl ve Maggie nin yaptığını ricke karşı olarak yorumlamıs.ben orda negani gizlice öldürmekten bahsettiklerini dusundum. yani ricke karşı cephe alıp onun yerini almak veya ona karşı gizliden savaş pozisyonu almak olarak görmedim ben. Acaba boyle değil miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8. sezon sönük başladı ve sönük bitti. Finale layık bir bölüm değildi, umarım 9. sezon daha iyi olur.

    Ah be dizinin ilk sezonları ne kadar güzeldi.
  • Artık mekan değişsinler, hep aynı kırsal bölge baydı. Keşke ilk zamanlardaki gibi şehirlere gitseler, farklı mekanları keşfetseler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 16 Nisan 2018; 23:23:17 >

  • Rick'in doktora neganı kurtar dedikten sonra Daryl'in hiçbir şey yapmaması karakterine çok tersti. Rick dahil kimseyi dinlemeden gidip negaı ın başına oku saplaması lazımdı. Adam kurtulmuş ondan sonra tekrar öldürme planı yapıyorlar saçmalık tamamen.

    Rick e gelirsek boğazını hileyle kestiği için neganı öldürse bile kimseyi tatmin etmeyecekti. Kurtarması bu yandan kişiliğini düzeltti biraz ama sağlam bir dövüşten sonra negan ın öldüğü, kurtarıcıların affedildiği bir final görmek isterdim, gleen ve abharam reyizin kemikleri sızlıyor şu anda:/
  • Saviours ların dönemi bitti resmen negan'ı o halde görünce duygulanmadim desem yalan olur adam nasıl sevdirdiyse kendisini artık 8.sezon genel olarak izleyiciyi tatmin etmedi çoğu bölümlerde resmen sıkılmışlık vardı 9.sezon bakalım neler olacak negan rick ten intikamını alacak mı yoksa ortakmı hareket edecek tabi sindirilmiş bir negan kimsenin işine gelmez herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moldova_lover

    Çok güzel bir bölümdü.Birçok ters köşe daha doğrusu dönme olayı oldu.Böylece Rick'in flash forward'larında neden
    Maggie ile Daryl
    'ı görmediğimiz de açıklanmış oldu..Ahhh
    Daryl
    olmadı.Bu yapılır mı?

    Sen ihanet edecek son adamdın....Eeee şimdi adama sormazlar mı?Madem Rick'e kızıyorsun Negan'ı öldürmedi diye,ihanet edeceksin.O zaman neden kendi elinle Dwight'ı bırakıyorsun.Olmadı Daryl,sana hiç yakışmadı...

    İhanet olarak bakmıyorum ben olayın başından beri ölen tüm kişiler, işkenceye uğrayanlar vs hepsi negan ı öldürmek için göze aldı bunları, Rick'in tek başına karar vermesi uygun olmadı onlara göre de ihanet eden Rick oldu




  • Neganın adamlarının silahları daha önceden test etmemiş olmamaları gibi aptallık yapmaları ve hepsinin aynı anda silahları sıkması o kadar saçma geliyor ki.Senaryoyu iyi mahvetmişler.

  • Önceki bölümde Eugene’in acınası hayatlarımıza devam edelim gibi bir sözü vardı, o zaman zaten silah konusunda bir katakulli yapacağı belli olmuştu, ondan sonra da heycanlı sahnelerde son yerlerde hep Eugene’i gösterdiler, bu yüzden hiç şaşırtmadı onun yaptığı oyun, resmen göstere göstere spoiler verdiler bize.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • gayet iyi sezon finaliydi negan ölse kimse bakmazdı nerdeyse adam dizide anlam oldu resmen , galiba neganı şimdi daha iyi tanıyacağız değişik bir sezona giricek bu sezon savaş olur mu bilmem ama neganla rick bence dost olcaktır epey yardım edecektir neganı herhalde hapise atıp çürüyecek adam değil sonuçta
  • 8. sezon eylül- ekim ayında olur değil mi ?

    negan hakkında


    bu arada mı fear twd e geçiyor. ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.can.tas


    Evet konu bulamadılar iç savaş izletecekler gelecek sezon.



    Daryl'ın Maggie ile iş birliği yapması gayet normal. Adam Glenn'in ölümünden kendisini sorumlu tutuyor. Negan tarafından günlerce psikolojik işkence gördü vs. Rick'in yanında olması saçma olurdu.



    Şu senaristlerin Morgan hakkında ne planı var merak ediyorum. Dizi bir zamanlar kendisini kullanarak gizemli mesajlar verirdi gelecek olaylar ile ilgili. Şimdi böyle bir mesaj verdikleride yok.
    Bir süre önce bir haberde Morgan'ın Fear the Walking Dead'e geçip köprü görevi göreceğini okumuştum sanki. Diğer daha yeni haberde ise Amerika sınırlarını aşmayı düşündüklerini okumuştum.

    Ayrıca sezon finali olduğu için son sahnede bir yeni rakip topluluk görürüz sanmıştım da o da olmadı. Yine de sezon ortalamasına göre iyi bir bölümdü. Ayrıca FTWD izleyenlere sorayım. Hiç izlemedim o diziyi. Birkaç sezon oldu o da. İzlemeye değer mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 17 Nisan 2018; 2:47:12 >




  • Koskoca 8. sezonda elle tutulur tek bölümün sezon finali olması enteresan oldu bu dizi için. Ayriyetten Dwight'a yapılan şerefsizliği de görmezden gelemeyeceğim.


    Daryl denen zibidinin felaket kalktı ardı bu bir gerçek ve sevmiyorum Daryl'ı kimse kusura bakmasın. Denise'i öldürdü diye, ormanda yaptıklarından ötürü yapmadığını bırakmadı Dwight'a, Daryl şerefsizi.

    Ulan hadi Dwight zamanında şerefsizlikler yaptı da, başka kim yapmadı? Adam casus oldu. Size her boku önceden haber verdi. Zilyon kere ipin ucundan aldı. Hala Dwight'ta Dwight. Dwight'ı Negan'a gammazlayan, Eugene'in planı olmasa kafanıza sıkacak olan karıyı, hemen aranıza almış çiçek ektiriyorsunuz da, Dwight'ı dışlamanın olayı nedir?
    Daryl şerefsizi ölmeden bitmez bu dizi umarım.




  • 
Sayfa: önceki 20312032203320342035
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.