Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.922
Cevap
289
Favori
1.494.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20052006200720082009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En son 7.sezon 10.bölümde falandım sonra izlemedim.Yine 8.sezon vasat diye duydum.Carl mokoko olmuş sanırım bilmiyorum



    Nerden izleyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • For Mother Russia F kullanıcısına yanıt
    Oyunun adı the walking dead.



    Ve konu aldığı tema twd evreni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Arkadaş zombiler çocukça gelebilir dedi,ben de zombileri gayet te sevdiğimi söyledim.Senij dediğinle bizim konuştuğumuzun ne alakası var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi şuan öven arkadaşlar, bir 8. sezondan herhangi çok sevdikleri bir bölümü açsınlar, bir de ilk sezondan rastgele bir bölüm açsınlar.

    Eğer aradaki farkı idrak edemiyor, "ulan biz bunu mu övdük" diyemiyorlar ise daha büyümeleri gerektiğinin kanaatine varabilirler.
  • Arkadaşlar normalde biriktirip izlerdim, konuyu bütünüyle görüp bir seferde sindirip geçerdim.

    Şimdi sezon sekizin ilk yarısını bitirdim ve şoklardayım..

    Senarist mi desem yönetmen mi desem kim kurgulamış bunu böyle kardeşim??

    Her hafta 1 bölüm izlersen takip edebilmenin anlamı yok!! Bir TWD klasiği her karaktere 1 bölüm keserdi, kişisel gelişim mi neyse artık herkes bir şey yapardı gelişmeler yaşanırdı

    sonra arda kalan bir kaç bölümde toptan olayı finale bağlardı.

    Şimdi bir bakıyorsun hem şahıslar hem gruplar vs bağlamında bir oraya bir buraya, bir de zamanda ileri geri sararak diziyi götürdüler!!

    Bunu en son sasha'nın olayında yapmışlardı, son sezonun son bölümünü izleyenler bilir oradan bir gazla komple bir yarım sezonu aynı tekniği kullanarak ellerine yüzlerine bulaştırdılar!

    Sanırsın 24 dizisiyle sidik yarıştıyorlar!

    Olayın artık sürekli aynı gruplarla geçmesi kriz yarattı, bazı şeyleri çok uzatmamak lazım, random event felan yapsalar artık, ne bu ya sürekli sürekli aynı tekerrürü izlemekten içim daraldı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Port Valdez

    Bu diziyi şuan öven arkadaşlar, bir 8. sezondan herhangi çok sevdikleri bir bölümü açsınlar, bir de ilk sezondan rastgele bir bölüm açsınlar.

    Eğer aradaki farkı idrak edemiyor, "ulan biz bunu mu övdük" diyemiyorlar ise daha büyümeleri gerektiğinin kanaatine varabilirler.

    Üstad şöyle ki 1. sezonları güzel gösteren bence senaryo değil atmosferdi. Dizinin atmosferi ve cekim kalitesi gerçekten iyiydi ama hikaye berbattı 1.sezon. Rickin atla zombilerin arasına girmesi hatta hatta ilk sezonlar koşan zombiler filan vardı shanenin otisi öldürdğü sahnede zombiler koşuyodu :D Benim için halen iyi sezon vali sezonudur ve şuan ki 8 sezondur.



    Olayları şöyle değerlendirince the walking dead'ın çok mantıklı ilerlediğini düşünüyorum. Şuana kadar the walking dead evreninde geçen zaman dilimi 2.5 3 yıl. Genelde ilk sezon seven arkadaşlarımızın sevme sebeblerinden en büyüğü grubun yerinde durmaması idi daha farklı yerleri görmemiz idi. E peki bunu nasıl yapıyolardı olayların başlamasının üzerinden 1 ay bile geçmemiş yaşayan insan nufusu çok fazla ve o yaşama göre tecrübesizlik üst düzey. Karakterlerin pısırık halleri. Olması gereken hayat tam olarak öyle olmalıydı sonra oldumu sezon 4 rickin radyo'da duyduğu söz amerika nufusunun 3/2'nin virüsü kaptığıydı. Şuan ise nufusun nerdeyse % 99' aylak olmuş durumdadır. Karakterler çok güzel evrildiler mesala karakterlerin evrimini şu dizide ki kadar güzel bi şekilde hangi dizide görebildilk ? abartılan lost bile bana karakter evrimini değişimini bu dizi kadar güzel veremedi. Her biri bi savaşcı edasında güçlendiler ki o hayat insanları 2 3 yılda tam olarak bu noktaya getirirdi. Rick gil gibi bi yere tıkılmayı bırakalım yerimizden oynayamazdık dizide ki en mantıklı topluluk kingdom zaten orayıda sağolsun rick savaşa katarak berbat hale getirdi. 6 sezondu sanırım daryl atalantaya gitti carol ile birlikte atalanta perişan haldeydi 1. sezon rick gilin yaşadığı yerden eser kalmamıştı işte bu dizi bunları iyi yapıyo. Yani eleştiren arkadaşlar diyorsa 1. sezon daki atmosferi istiyoruz biz keşke olsa bende istiyorum ama ordan oraya gitsinler bi yerde tıkılı kalmasınlar farklı şeyler görelim işte o olursa ozaman the walking dead gerçekten batırır herşeyi.



    zombilerin 2. ci planda kalması eleştirisi aylaklar bu dizinin ne kadar ana figuranları olsalarda sonuçta fantastik zombiler değil verebilecekleri zarar seviyesi belli onlar the walking dead evreninin artık gerçek sahipleri ama arkaplandalar bir aylağın rick carol gibi karakteri öldürmesi bana o kadar saçma gelir ki umarım yapmazlar yani bunu online oyunu karakteri gibi düşünüyorum skilleri kas karakteri güclendir en ezik yaratığa öldürt gibi.



    Yani demem o ki eğer yaşadığımız gezegen şu olayla gerçekte başbaşa kalsa tamamen böyle yürürdü olay örgüsü tamamen bu olurdu. Geçen 2 3 yıl aradan sonra kaynak yetersizliği , yaşayan insanları kolonileştirmeye calışan gruplar negan gibi. Bunlardan kurtulmak için mecburi savaşlar. Bu mantıkla izleyince bana bu sezonlar daha iyi geliyo ha bitmeyen mermiler saçma sapan bi karakterin 30 kişinin arasına filan girmesi banada kafayı yedirtiyo o ayrı ama genel itibari ile adamlar all out war'ı güzel verdiler yani başka napabilirlerdi ?



    ilk sezon benim için hikaye olarak berbat ama atmosfer olarak harikaydı en sevdiğim sezon ise vali sezonuydu.



    dizi senaristlerinin cıkmaza düştüğü bi nokta oldu diziyi izleyen 2 kitle var birisi çizgi roman diğeri normal izleyen kitle dizi 7 sezona kadar herşeyi cizgi romanla birebir verdi sonrasında bu döngüden dönemedi insanlar bilimi istiyolar dizide farklılık istiyolar 2 tarafında istediğini vermesi lazımdı senaristlerin. Çizgi romanın şu raddesinde onuda sokuyolar sanırım için işine ileride diziyede gelebilir özel zırhlı askerler filan geldi hükümet den filan birşeyler devreye giricek sanırım.



    Eğer dizinin raytinglerini toparlanmasını istiyolarsa çok acil diziyi çizgi romandan saptırmaları lazım 1 sezon geç getir arkadaşım fısıdayanları 9 sezon 10 numara bi senaryo yaz bilimi sok işin içine bunu yapacak bütçeye sahip bi dizisin. İnsanlar 1. sezon atmosferinin havasını alsınlar 9 sezon rayting patlaması yaşar. 7 sezon o kadar kötü idi ki insanların coğunluğu 8 sezona başlamadılar oda ayrı bi nokta.

    Çekim kalitesinin acilen düzelmesi lazım geçen sezon ki geyik olayı filan faciya idi resmen halen bazı sahnelerde aynı şeyi yapıyolar. Paradan kıstıkları çok belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 2 Ocak 2018; 0:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • diziyi ilk günden itibaren izliyorum ve 8.sezona gelinene kadar dizinin düşüşe geçmesinin sebebi dizinin "survival" modundan çıkıp aksiyon ve drama üzerine geçiş yapmasıdır. ilk sezonlarda gördüğümüz o çaresizlik, hayatta kalma mücadelesi gitti yerine güçlü grupların arasındaki savaşlar ve aksiyona döndü bu yüzden sıkıcı gelmeye başladı. aynı şeyi resident evil 1 ve 2 den sonraki gelen filmlerde de gördük.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hocam bulabildiyseniz pm alabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: One True King

    Hocam bulabildiyseniz pm alabilir miyim?

    torrent olarak bulup altyazı indirdim hocam. siteyi özel mesaj attım size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyler Durden

    diziyi ilk günden itibaren izliyorum ve 8.sezona gelinene kadar dizinin düşüşe geçmesinin sebebi dizinin "survival" modundan çıkıp aksiyon ve drama üzerine geçiş yapmasıdır. ilk sezonlarda gördüğümüz o çaresizlik, hayatta kalma mücadelesi gitti yerine güçlü grupların arasındaki savaşlar ve aksiyona döndü bu yüzden sıkıcı gelmeye başladı. aynı şeyi resident evil 1 ve 2 den sonraki gelen filmlerde de gördük.

    kesinlikle çok doğru bir yorum Tyler Durden bey

  • arkadaşlar en son izlediğim bölümde carl vücudunda ki ısırığı gösteriyordu.Bu bölümden sonra başka bölüm gelmedi değil mi? dizi araya girdi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medizinischen Labor


    arkadaşlar en son izlediğim bölümde carl vücudunda ki ısırığı gösteriyordu.Bu bölümden sonra başka bölüm gelmedi değil mi? dizi araya girdi?


    aynen
  • Fısıldayanların gelmesi lazım artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E2 de ilk cıktıgı günden itibaren izliyordum 7. Sezonda bırakmıştım gecenlerde bir sahnesini youtube'dan actım ve iyiki bırakmışım dedim o kamera çekimleri ne öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. sezonu yeni bitirdim, torrent indirerek izlemiştim. 8. sezon için inderebileceğim bir link var mı arkadaşlar?
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Torrente talip edeceksiniz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çizgiromana göre gidecekse dizi bence bundan sonra gelecek sezonlar genel hatlarıyla;


    Önce Rick'ler toparlanacak,
    -Yeni kapışmalar olacak ve Negan, Rick'lere esir düşecek (8. sezon finali)
    -9. Sezon zaman atlamasıyla başlayacak, heryer güllük gülistanlık, zombiler birbiriyle şakalaşıyor halay falan çekiyor o derece bi ortam var, 2-3 bölüm yine geçiş derken Fısıldayanlar ortaya çıkacak.
    -Devamında çılgın ölümler göreceğiz, fazla detay vermek istemesem de Negan'ın yaptığı gibi Alpha da deli şeyler yapacak hani çok sevdiğimiz bazı karakterler ölüyor çizgi romanda (9. sezon ortası),
    -Negan bi şekilde serbest kalacak ve gidip Alpha'yı öldürecek (9. sezon sonu)
    -Ama fısıldayanlarda eski NBA yıldızı bi basketbolcu var o da Beta, sazı eline alacak ama o da ölecek bu tayfa da böyle ortadan kalkacak(10. sezon ortası)
    -Buradan sonra büyük keşifler başlayabilir ve çizgi romanın son kısımlarında ortaya çıkan bir grup var aşırı teçhizatları var böyle astronot gibi giyinmiş askerlerden oluşuyorlar (10. Sezon sonu)
    -Keşif ekibini kendi mekanlarına götürüyorlar ve o da nesi Michionne'un zombi olayları başında kaybettiği çocuğu meğer ölmemiş ve bu birliğin çatısı altında yaşıyormuş. Bu kısımlar tahminen yeni tanışmalar vs olur devamında geleceklere göre 11. Sezon ve 12. Sezon da bunlarla geçer




  • özlendin be eski sevgili, birazcık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delpieroalk

    Çizgiromana göre gidecekse dizi bence bundan sonra gelecek sezonlar genel hatlarıyla;


    Önce Rick'ler toparlanacak,
    -Yeni kapışmalar olacak ve Negan, Rick'lere esir düşecek (8. sezon finali)
    -9. Sezon zaman atlamasıyla başlayacak, heryer güllük gülistanlık, zombiler birbiriyle şakalaşıyor halay falan çekiyor o derece bi ortam var, 2-3 bölüm yine geçiş derken Fısıldayanlar ortaya çıkacak.
    -Devamında çılgın ölümler göreceğiz, fazla detay vermek istemesem de Negan'ın yaptığı gibi Alpha da deli şeyler yapacak hani çok sevdiğimiz bazı karakterler ölüyor çizgi romanda (9. sezon ortası),
    -Negan bi şekilde serbest kalacak ve gidip Alpha'yı öldürecek (9. sezon sonu)
    -Ama fısıldayanlarda eski NBA yıldızı bi basketbolcu var o da Beta, sazı eline alacak ama o da ölecek bu tayfa da böyle ortadan kalkacak(10. sezon ortası)
    -Buradan sonra büyük keşifler başlayabilir ve çizgi romanın son kısımlarında ortaya çıkan bir grup var aşırı teçhizatları var böyle astronot gibi giyinmiş askerlerden oluşuyorlar (10. Sezon sonu)
    -Keşif ekibini kendi mekanlarına götürüyorlar ve o da nesi Michionne'un zombi olayları başında kaybettiği çocuğu meğer ölmemiş ve bu birliğin çatısı altında yaşıyormuş. Bu kısımlar tahminen yeni tanışmalar vs olur devamında geleceklere göre 11. Sezon ve 12. Sezon da bunlarla geçer



    Carl ' ın ısırığını gösterdiği bölüm
    çizgi romanda hangi sayıda hocam ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sniper Shepard


    quote:

    Orijinalden alıntı: delpieroalk

    Çizgiromana göre gidecekse dizi bence bundan sonra gelecek sezonlar genel hatlarıyla;


    Önce Rick'ler toparlanacak,
    -Yeni kapışmalar olacak ve Negan, Rick'lere esir düşecek (8. sezon finali)
    -9. Sezon zaman atlamasıyla başlayacak, heryer güllük gülistanlık, zombiler birbiriyle şakalaşıyor halay falan çekiyor o derece bi ortam var, 2-3 bölüm yine geçiş derken Fısıldayanlar ortaya çıkacak.
    -Devamında çılgın ölümler göreceğiz, fazla detay vermek istemesem de Negan'ın yaptığı gibi Alpha da deli şeyler yapacak hani çok sevdiğimiz bazı karakterler ölüyor çizgi romanda (9. sezon ortası),
    -Negan bi şekilde serbest kalacak ve gidip Alpha'yı öldürecek (9. sezon sonu)
    -Ama fısıldayanlarda eski NBA yıldızı bi basketbolcu var o da Beta, sazı eline alacak ama o da ölecek bu tayfa da böyle ortadan kalkacak(10. sezon ortası)
    -Buradan sonra büyük keşifler başlayabilir ve çizgi romanın son kısımlarında ortaya çıkan bir grup var aşırı teçhizatları var böyle astronot gibi giyinmiş askerlerden oluşuyorlar (10. Sezon sonu)
    -Keşif ekibini kendi mekanlarına götürüyorlar ve o da nesi Michionne'un zombi olayları başında kaybettiği çocuğu meğer ölmemiş ve bu birliğin çatısı altında yaşıyormuş. Bu kısımlar tahminen yeni tanışmalar vs olur devamında geleceklere göre 11. Sezon ve 12. Sezon da bunlarla geçer



    Carl ' ın ısırığını gösterdiği bölüm
    çizgi romanda hangi sayıda hocam ?

    Çizgi Romanda öyle bir şey olmadı, Carl hala yaşıyor.




  • 
Sayfa: önceki 20052006200720082009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.