Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.922
Cevap
289
Favori
1.494.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HTRK

    beyler yeni sezon 21 aralık 2013 de mi başlayacakmış ?

    Bu arada twd nin izlediğim en berbat sezon finaliydi. Bu sezon 3x8 e kadar iyi idare ettiler , ama 3x8 den sonra eski kalitesini kaybetmeye başladı benim gözümde.

    Aynen katılıyorum. Sezon yarısı finali bile bundan kat kat daha heyecanlı ve iyiydi. 6-7-8 Bölümler muhtemeşemdi ama sonra ne olduysa bozuldu. Bir de şu 2. Sezonun 5. Bölümündeki başlangıç sahnesini bulamadım. Keşke bulup buraya koysam. Daha zombiler görünmeden, milletin kaos hali, askerlerin şehri bombalaması falan müthiş bi sahneydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lynyrd Skynyrd

    Arkadaşlar sorarım size bunca insan geldi buraya Woodbury'den , bu insanlar şimdi nereye sıçacak ? NEREYE SIÇACAK BUNLAR!



  • Çizgi Roman ve dizi sezon finali spoiler içerir:


    Yahu arkadaş, çizgi romanda o vali efendi tankla evet bildiğin tankla tüfekle anasını s******du hapishanenin ona benzer bi atraksiyon bekledik. en ufak bi şaşırtmacada dan dun kaçtılar sonra güya vali efendi kafayı sıyırdı da kendi adamlarını katletti. Eee? 3 kişi kaldılar. Çok kötü olmuş o nokta. Çizgi romandaki vali ile dizideki vali kabasakal ile joker gibi olmuş. biri hem psikopat hem büyük planlar peşinde diğeri ise lay lay kötü adam rolü. Yazık valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lynyrd Skynyrd

    Arkadaşlar sorarım size bunca insan geldi buraya Woodbury'den , bu insanlar şimdi nereye sıçacak ? NEREYE SIÇACAK BUNLAR!


  • FİNAL bölümüne yakışmayan basit bir bölümdü. Son 2-3 bölümdür durağan gidiyordu zaten. Pek yazılacak bir nokta yok.


    Ne kadar çoluk, çocuk, ihtiyar varsa doldurdular hapisaneye. Ne yapacaksın kardeşim onlarla. TWD dünyasında ilk ölenler bu kitle zaten. Üstüne yük aldı rick.
  • İçimde dizinin hiç toparlanamayacağı gibi bir his var.
  • genel olarak beğendim bölümü aslında ama bir finale yakışacak kadar da iyi bir bölüm değildi 2. sezon daha iyi bitmişti merak uyandırıyordu insanda şimdi 4. sezon gene vali gene hapishane hayatı ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelâg

    İçimde dizinin hiç toparlanamayacağı gibi bir his var.

    ben bu dizi böyle giderse patlar yakında diye yazmıştım ama fanboyları pek bir gücenmişti

    işte 03x16 dizinin patladığının kanıtı, ortalama bir sezon finalinde bir olay birşekilde bağlanır ve gelecek sezon için meraklandıracak şekilde yeni bir olaya dair ipucu verilir ama walking dead senaristleri kendi kafasına göre takılıyor
  • 4. sezon kaç gün sonra türkçe altyazısıyla birlikte piyasaya düşer?
  • Bu kadar vasat ve beklenti altı bir final de beklemiyordum en azından.


    Bütün bölüm size bunun bir sezon finali olduğunu hissettiren ne oldu? Andrea'nın 'ölmesi gerektiği için' zorlama bir şekilde sinema ve dizi sektörü kurulduğundan beri yaşatılan bir klişenin tekrar anılışı olan 'penseyi/yerdeki gereken objeyi tek seferde alamama, mutlaka ilkinde düşürme' gibi klişelerin izleyicilere aratılmayışı mı? Senaristler ölmesini düşündükleri karakteri ne saçmalık yaratırlarsa yaratsınlar; bir şekilde diziden çıkarıyorlar. Geçen sezon Dale'in gülünç ve zorlama ölümü. Bu sezon Andrea sahnesi.

    Yaklaşık 3-4 bölümdür bir veya iki satır olayın geliştiği temposuz bölümlerin 'savaş da savaş' diye bol miktarda diyalog ve Rick ile Vali'ye ait replikler içermesi; sondan bir önceki bölümle birlikte ufaktan bu yoldan sapılması ve son bölümde de adet yerini bulsun diye 1-2 dakika ağza bir parmak bal çalan, kimin kime sıktığının belli olmadığı çatışma; Vali'nin ve adamlarının geri çekilişi (Ben zannediyorum ki güçlenip geri gelirler?) ve dönmeyişi, fikir ayrılıkları, Vali'nin şalterinin atması, insanları harcaması ve bir daha gözükmemesi; kısaca bu karakterin ucunun açık kalması. Ne oldu şimdi Vali'ye? Woodbury'e dönmeme düşüncesiyle kaçtı mı, yoksa bu dördüncü sezona varacak bir ucu açıklık mı?

    Bu arada hapishane muhabbeti bu bölümle beraber sona erer derken dördüncü sezon için de hapishaneye demiri atmış bulunduk. Ve öyle ki Rick, Michonne, Daryl üçlüsü gece vakti tekrar Woodbury sınırlarına dayandıkları ve bu sefer Woodbury'ü basmaya, Vali'yi asmaya gelmediklerini fark ettiğimiz zaman ben de rahat bir nefes almıştım; deja vu olmayacak, sis altında bir Woodbury görmeyeceğiz diye. Meğer Rick'in bambaşka bir planı varmış. Vasat sezon finalinin dikilen son tüyü olarak da ordan Woodbury kahvesinde ne kadar tekaüt varsa topladı getirdi Rick. Ne işe yarayacaklarsa. Neydi bu, gerektiğinde düşmanlarına karşı savaştıkları halde içlerindeki en ufak bir insanlık kırıntısının da mutlaka kaldığını göstermekten geri kalmayan gereksiz bir ayrıntı mı? Ayrıyetten senaristler gelecek sezon o bir otobüs yaşlı insanın yiyecek içecek bakımından o grubun kendi çarkını anca döndürdüğü ortamda ekstradan ne miktarda yük getirecekler; ne yiyip ne içecekler bunun da açıklamasını yapabilmelerini yürekten isterim.

    Ben de şöyle bir sezon finali bekliyorum ki hani; Vali topla tüfekle hapishaneye gelir, sıka sıka ilermeye, hapishane sınırlarına girmeye başlar; bizim grup başta savaşmaya çalışır ancak baş olmayacağını anlayınca hazır yüklenmiş arabalara binip kaçalım derler, tabii bu kararda etkili olacak biçimde gruptan etkisiz eleman, birkaç kişiyi kaybederler ve kaçmaya başlarlar; o hengamede Vali bir şekilde ölür; hapishane de yerle bir olur, dördüncü sezonda da serüvenlerine ortada kalmış bir biçimde, kalacak yer arayarak devam ederler. En azından şu şekilde bile yapsalar adı sezon finali olan bölümlerine saygım daha büyük olurdu.

    Sonuç olarak başlarda üçüncü sezon fena değil, iyi girdi diyorduk. Lakin Glenn ve Maggie'yi Woodbury'nin içine girip sis ata ata kurtardıkları bölümden, onun dönüşünde Merle ve Daryl'i de tekrar sis ata ata kurtardıkları diğer bölümden sonra şüpheler başlamıştı bende. Nitekim o yarı sezon finalinden sonraki tüm bölümlerde de dizinin çıtası git gide aşağı doğru kaymaya başladı ve bitişiyle de üçüncü sezonu da en fazla 'vasat' sıfatına layık gördü. Halbuki ille de çizgi romana bağlı kalmadan bile hikaye anlamında mevcut halinden çok daha iyi ilerletilebileceği öyle başka yollar da varken; gördüğüm en başarılı biçimde katledilen uyarlamalardan biri olabilir bu dizi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lynyrd Skynyrd

    Arkadaşlar sorarım size bunca insan geldi buraya Woodbury'den , bu insanlar şimdi nereye sıçacak ? NEREYE SIÇACAK BUNLAR!


    Hahaha aynen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lynyrd Skynyrd

    Arkadaşlar sorarım size bunca insan geldi buraya Woodbury'den , bu insanlar şimdi nereye sıçacak ? NEREYE SIÇACAK BUNLAR!


    Hahaha aynen.

  • imdb deki puanına bakıyorum da dizinin 8.8/10 almış ve hiç hak ettiğini de düşünmüyorum fringe gibi efsane bir yapımın yanında çocuk dizisi gibi kalıyor twd dahası oyunculuklar çoğunlukla vasat kimilerininki vasatında altında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornado42

    imdb deki puanına bakıyorum da dizinin 8.8/10 almış ve hiç hak ettiğini de düşünmüyorum fringe gibi efsane bir yapımın yanında çocuk dizisi gibi kalıyor twd dahası oyunculuklar çoğunlukla vasat kimilerininki vasatında altında

    o 8.8 ilk sezon için geçerli bence.
  • Film daha ne kadar sürecek bilen varmı acaba ? Konuda hiç ilerleme olmuyor.Gelecek sezon yine hapishanede çekecekler filmi anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 3 Nisan 2013; 10:58:41 >

  • Güzel başladı kötü bitti.İşin özeti bu.

    Ana konu ile alakası hiçbir şey gösterilmiyor.Dünyadaki tüm insanlara bu virüs nasıl bulaştı , neden öldüğü zaman dönüşüyor insanlar bunlarla alakalı tek bir kelime bile anlatmıyorlar.Eğer 4. sezonda tamamen hapishanede geçerse gerçekten bu senaristlerin akından şüphe ederim.

    Andrea'nın ölmeside gerçekten çok saçmaydı.2 elini birden kurtarmış ve zombiler konusunda o kadar tecrübeli birisi nasıl oluyorda yinede ısırılıyor gerçekten anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylar.

    merle conan a çıkmış beyler

    http://teamcoco.com/video/conan-highlight-walking-dead-invades

    Oha müthiş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylar.

    merle conan a çıkmış beyler

    http://teamcoco.com/video/conan-highlight-walking-dead-invades

    Süper ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sylar.

    merle conan a çıkmış beyler

    http://teamcoco.com/video/conan-highlight-walking-dead-invades

    oha süper
  • 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.