Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (811. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
289
Favori
1.493.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fena değildi tabi sezon finalinin daha iyi olmasını bekliyor insan


    Andrea ve miltonun ölmesi iyi oldu çünkü cidden fazlalık karakterlerdi ama şu mekan bi değişsin artık sıktı yahu hapishaneden başka bi bir yer yok mu koskoca dünyada bir de vali ilgili büyük soru işareti bıraktılar 2 adamla mal gibi kaldı bakalım ne olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    beyler bu valinin göz bandı bir sağda bir solda dikkat eden oldu mu?

    Yeter !!
    @batukaan007
    Onlar webisodelar. Sezon aralarında yayınlanıyorlar. 1. sezon ile 2. sezon arasındada yayınlanmıştı. Yine yayınlanır.

    ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?


    Gayet iyi bölümdü ama bu mu savaş dedim açıkçası. Duygusal açıdan gayet iyiydi. 4. sezon çekimleri Atlanta'da başlayacakmış. Bu iyi haber. Vali ise elbet geri dönecektir. Ayrıca şu Morgan geri dönsün artık ! Bıktık yemin ediyorum şu senaristlerden. Bak şimdi aklıma geldi editliyorum : Sezonun ilk bölümlerinde Carol zombinin içini doğrarken birisi onu izliyordu ama hiçbir sonuca bağlanmadı.



    Hocam o küçük boylu zenci adam değil miydi?Lori'lerin ölmesine sebep olan şahıs.


    Daha etkileyici bir sezon finali olabilirdi ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berke_han

    Çok da kötü değildi. Dram olarak yeterli. Sürprizleri boldu. Kimse valinin cinnet geçirip herkesi tarayacağını beklemiyordu.Sarışın'ın yaşayacağını bekliyorken onu da kaybettik.Yeni sezonda neler olacak tahmin edemiyoruz. Valinin akibeti ne olacak?Etrafına çapulcuları bulup intikam peşinde mi koşacak.Sıkıcı bir hapishane hayatı mı olur, olursa sıkıcı olur gerçekten

    dostum spoiler diye bir buton var yapma allah askına ya..
  • Bence kötü değildi sezon finali. 10 üzerinden 8 di bana göre. Dandik diyip kestirip atanlar nasıl olması gerektiğini yazsanıza bizde bilelim nasıl olması gerektiğini. Lost ta böyle bir diziydi. Yavaştan alırlardı çoğu zaman. Ama beğenerek izlerdim onuda. True Blood tada 2. sezon çok iyi sayılmazdı ama onuda izliyordum. Beklentilerinizi bu kadar yükseltmenize sebep olan dizi hangisi merak ediyorum? Bu arada FİNAL değildi. Sezon finaliydi devamı gelecek.


    Facebook sayfasında 27 kişi ölecek demişlerdi valinin kendi adamlarını öldüreceğini tahmin etmemiştim. Adam cinnete geldi. Aklı yerinde değil artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI

    Benim anlamadığım Rick'in psikolojisinin çok çabuk değişiklik göstermesi.
    Bunlar değil miydi Morgan'a gittikleri bölümde yolda gördükleri genci yanlarına almayan, dönüş yolunda ölen gencin çantasını yerden alıp yollarına devam eden? Eee ne oldu da şimdi Woodburry'deki herkesi topladın getirdin? "Onlar yaşlı ve çocuk" diye mi? Rick'in bu değişimi benim hoşuma gitmedi. Bi ayarı yok adamın.



    Değişkenlik gösterdiği doğru, ama Vali hâlâ ortalıkta dolanıyorken onun tarafını iyice zayıflatmak istemiştir. Vali, hapishaneyi basmaya gittiğinde arkasında çocuklar ve yaşlıları bırakarak eli silah tutabilen herkesi almıştı. Şimdi 3 kişi kaldılar. Çocuk demek geleceği sağlama almak demek. Rick de böyle düşünüyor muhtemelen.


    İlk 15 dakikası falan çok yavan geçen sezon finalinin geri kalan kısmından memnun kaldım.


    Andrea'nın ölümünü çok isabetliydi. Biraz da kendisi zorladı diyebilirim. Rick'i görmeye gittiğinde geri dönmeyecekti.
    Michonne'un iyice benimsenmesi hoşuma gidiyor. Bunu yaptıkları ve yapacaklarıyla hak ediyor gerçekten.

  • çok kötü bir sezon finaliydi. andrea ve milton'un ölümünden başka sonuçlanan hiçbir şey olmadı. yine hapishaneye döndüler ve vali ölmedi. geelcek sezonda full hapishanede geçecekse vay halimize. ayrıca andrea!yı kimse sevmiyordu ama ben seviyordum çok üzüldüm ona. michonne ona sarılırken kardeşinin kollarında öldüğü aklıam geldi ve çok üzüldüm. ilk sezondan beri olan bir karakterdi.o da gitti. bu kadar basit ölmemeliydi. doğru düzgün karakterde kalmadı. seneye nasıl devam edecekler acaba. lori,t-dog merle ve andrea ölmüş oldu. ilk sezondan bu yana oynayan 4 karakter kaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoaPsy

    quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Majestyca

    Her bölümde aynı olayları aynı aksiyonu bekleyen arkadaşlara anlam veremiyorum. Adamların içinde bulundukları durum belli cephane sınırlı. Left 4 Dead teki gibi yedek silahın sınırsız mermisi yok. Ellerinden geldiğince çatışmaya girmemeye özen gösteriyorlar. Siz burda dizideki her karakterin her bölüm polat alemdarcılık oynasın istiyorsunuz. Drama | Horror | Thriller demiş adamlar action yok. Beğenmiyorsanız izlemeyin.

    Türk izleyicisi deyip geçmek lazım onları boşver.Woodbury'e woodberry Daryl'e Darly diyen, sabahın 7-8'inde dizi izleyen işsiz kesim kalkmış diziyi eleştiriyor ya o çok komik kaçıyor Ben genelde yabancı forumlarda takılıyorum kafam rahat


    yav hehe! kafan rahat olsun zamki.

    Final bölümü ve ondan önceki bölümler vasata yakındı.

    Beğenmemen senin sorunun.Sana önerim Arka Sokaklar izlemek.Senin seviyene hitap ediyor.Sana baya üzücü bir haberim var ama 4. sezon da aynı böyle olucak.Umarım bu sezonda izlemeyi birakirsinizda saçma sapan yorumlar okumak zorunda kalmayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 1 Nisan 2013; 19:01:36 >
  • Çok iyiydi sezon finali bence
  • Bende beğendim sezon finalini, beklentilerimi karşıladı yani.

  • Woodburry varken hapisanede kalmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 1 Nisan 2013; 19:32:13 >
  • Bencede dizi çok iyi gidiyor, 4. Sezon başları yine hapishane de geçer bence, sonradan orayı terketmek zorunda kalırlar.4. Sezon Tarihi belli mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mu final?, ne lan bu?


    adam gitti huzur evini topladı geldi. tüüü
  • final çok kötüydü
    Valinin 27 kişiyi 2 dakikada vurması tam bir saçmalıktı o kadar adamla gidip tek bir kişiyi bile vurmadan dönmeleri senarist grubu kurtarmak için çok zorlamış.
  • Ben finali beğendim. Bir iki mantık hatası dışında.


    Andrea benim en sevdiğim karakterlerden biriydi, ölümünde çok çok üzüldüm. Hele o; ''Emniyet'i açmayı biliyorum sahnesi...''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 1 Nisan 2013; 19:45:29 >

  • The Walking Dead'i çerez niyetine izleyen biriyim. 1 ve 2.sezon finallerine kıyasla iyi bir finaldi. Biraz duygulandım. Vali sonuca bağlanmadı bu kötü oldu. Umarım türk dizisi gibi 4 sezonda da vali üzerine yoğunlaşmazlar.
  • Aslında bölüm fena değildi ama bir kaç olay yüzünden pek tatmin olamadım.
    - Andrea'nın ölümü saçma olmuş biraz
    - Savaş sahneleri çok etkisizdi. Kesinlikle kimse bunu beklemiyordu
    - Rick o kadar yaşlıyı ve çocuğu aldı da ne yapacak merak ediyorum
    - Karakterlerin duyguları bi anda çok aşırı değişimlere uğruyor
    - Bir de beklentiler baya yüksekti,karşılayamadı dram ön planlı olduğu için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final


    Andrea'ya ne kadar gıcık olsam yeri geldiğinde çok sövsem de ölünce bir kötü oldum. final olarak diğer sezonlara göre çok sönük kaldı. ama kötü değildi.
  • Böylesine berbat bir sezona yakışan bir final oldu. Üstelik 4-5 bölümü de sırf bu finale harcadılar ya o da güzel.


    Birini öldürmek istiyorlarsa bayağı zorlama şekilde öldürüyorlar, yaşattıkları adamı da zorlama yaşatıyorlar. Amatörler grubu. Senaristlerin aldığı tek bir kuruş bile hakedilmiş değil. Dünyanın en güzel dizisi olma potansiyeline sahip bir konuyu 4 yaşında bi çocuğa emanet etmişler heralde. Mahvettiniz güzelim yapımı. 1. sezonu hiç izlememişler galiba.


    Çizgi romandan:


    Andrea, Rick'le beraber en uzun süre hayatta kalan kişiydi 1. gruptan. Herkes öldü bir o ölmedi. Ama burda, zombi experti yaptıkları kadını Milton'la harcadılar. Tek eliyle bile olsa Andrea ısırılmazdı kesinlikle. Romandan kopma yani saçmalama çabaları tam gaz devam ediyor.
  • Daha finali izlemedim çok mu kötüymüş ki
  • 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.