Şimdi Ara

THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
9.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    Oyuna başlamadan önce Melkor ustamızın oyun hakkında yazmış olduğu yazıyı mutlaka okuyun.


    Çok beğendim oyunu, aklımda ne varsa yazıya döktüm biraz uzun olacak ama merak eden için faydalı olur diye düşünüyorum. Lvl 94'de bitirdim tam 40 saat sürdü, tabii bu süre saf oynanıştan ibaret değil. Oyundaki eşyaları craft yapma ve geliştirme kısmı biraz zahmetli olduğu için bu sürenin en az 5-6 saati belki biraz daha fazladır farm yapmaya harcanıyor. Ancak ne bu farm işi ne de oyunun kendisi hiçbir şekilde sıkmadı, beklediğim ama büyük beklenti içerisinde olmadığım bir oyun olmasına rağmen beklentimin üzerine çıktığını da rahatlıkla söyleyebilirim.

    İlk olarak hikaye kısmına bir iki şey söylemek istiyorum, gömen de var beğenen de şahsen beğenen taraftayım. Klasik doğal kaynakların tükenmesi sonucu çöküşü yaşayan bir dünyanın hikayesi ile başlıyor ancak bu klişeyi bana göre oldukça farklı bir açıdan işlemişler. Çok da spoiler vermek istemiyorum ama o tükenmiş dünyanın içinde o dünyayı kurtarmaya çalışan bir şirketin tesisinde olan bitene şahitlik ediyoruz. Açıkçası hikaye akışı beklentimin dışında, ilginç bir yol izledi merak unsuru da hep yüksekti. DS serisinde olduğu hikayeyi detaylara gizlemeye de çalışmamış, güzel akıcı bir şekilde de anlatıyor.

    Oynanış her ne kadar DS mekaniklerini fazlasıyla hissettiriyor olsa da kendine has eklentileri de var ve bunlar oynanış mekaniğini epey çeşitlendirmiş. Hem QTE hem de farklı bölgelere vurma imkanı sadece oynanışa değil, görselliğe de katkı sağlamış. Vücudun zayıf ve güçlü parçaları sadece kozmetik olarak eklenmemiş, iki seçenek de başka bir şeye hizmet ediyor. Mesela koldan düşen bir parça için farm yapmak istediğiniz zaman gerekli parçayı düşürmek için düşmanın güçlü koluna odaklanmanız ve QTE ile bitirmeniz lazım aksi takdirde istediğiniz parça düşmüyor. Bu da zorluğu bir parça daha artıran faktörlerden biri olmuş. Ek olarak vücudun her parçasının kendi içinde de dayanıklılığı var, bir kol ya da bacağa saldırmakla gövdeye saldırmak arasında ciddi direnç farkı mevcut.

    Yine oynanışa katkı sağlayan faktörlerden zırh ve silahların sayısı çok fazla değil, ancak bilhassa zırhlar bu konuda az ama öz sayıda karşımıza çıkıyor. Her zırhın pasif yeteneği mevcut, bir zırhı tam takım giydiğinizde o pasif yeteneğinden yararlanıyorsunuz. Dilerseniz farklı zırhlar ile çeşitli kombinasyonlar yapabilirsiniz fakat bu şekilde pasif yetenekten yararlanamıyorsunuz. Bazı pasifler gerçekten çok değerli, misal MG Gorgon seti harcanan staminayı çok hızlı bir şekilde yeniliyordu, güçlü düşmanlarda ve özellikle boss'larda vazgeçilmez setlerimden biri oldu. Chrysalis seti vardı öldürdükçe hp veriyordu, bu da çok kullandığım setlerdendi. Her set çok elzem pasifler sunmasa da genel anlamda bu setlerin kullanımı ve değeri oynayan kişinin nasıl bir build yaptığı ile de alakalı. Silahlar için de kullanım şekline göre beş farklı kategori eklemişler ama silahlar da aynı şekilde build ile paralel, mesela heavy duty kategorisindeki çift el kullanılan ağır silahları hafif zırh ile kullanmak doğru değil. Bu açıdan oyun oldukça çeşitli karakter build'lere izin veriyor, kesinlikle başarılı. Silah konusunda ek olarak drone da eklemişler, kimisi uzaktan saldırı yapıyor, kimisi size kalkan sağlıyor, kimisi düşmanı çekiyor bazıları gerçekten işe yarıyor. Sadece drone'ların açabildiği kapılar bile var.

    Öveceğim bir diğer husus da mekanlar, şahsen çok beğendim. Özel bir firmanın devasa tesisi içerisindeyiz ve çeşitli bölümleri var. Mekanlar elbette sanat eseri değil ama o tesis, ya da fabrika vari ortam öyle başarılı ki, bulunduğunuz yer neye hizmet ediyorsa onu birebir yansıtıyor. Çok geniş bir haritası yok ama tatminkar olduğunu söyleyebilirim. Tesisin bölgeleri arasında trenle yolculuk ediyoruz, başka bir bağlantı yok ama her bölge kendi içinde birkaç farklı kestirme ile bağlanmış. Hatta bu kestirmeler DS serisini aratmayacak kadar ince düşünülmüş, başarılı yollar. Bazı bölgeler ise tam bir labirent şeklinde tasarlanmış ama söylediğim gibi bir tesisin içinde olduğumuz için bu karışıklığa güzel de bir çözüm getirmişler. Etrafta yön tabelaları yer alıyor, OPS (Karakteri geliştirdiğimiz oda) ve asansör işaretleri ile yönünüzü bulabiliyorsunuz.

    Boss sayısı az ama düşmanlar çok güçlü olduğu için açıkçası pek de boss ile kapışmaya takatiniz kalmıyor. Bilhassa ilk 5-10 saatlik dilimde karşınızda 2 veya 3 düşman gördüğünüzde direk kaçmayı tercih ediyorsunuz. Ancak boss sayısı gibi düşman çeşitliliği de biraz az ama mekanların tasarımı, oynanışın zenginliği bunu telafi ediyor.

    Karakter geliştirme işlemi yine başarılı kısımlardan biri, xp toplama işi DS ile benzer burada scrap topluyorsunuz ve onları lvl olarak geçen Core Power'a harcıyorsunuz. Detay kısmı ise burada, Core Power geliştikçe giymiş olduğunuz sabit zırhınız (Rig) için slotlar açıyor ve o slotlara implant'lar ekliyorsunuz. DS serisinde olduğu gibi xp'leri hp için stamina için vs harcamıyor, burada hp, stamina vs. şeyler için implant kullanıyorsunuz. Onlarca çeşit implant mevcut, başlangıçta 6 ilerledikçe 12 ve 16 slotlu Rig buluyorsunuz. Slotları iyi kullanmak çok önemli, çünkü hepsi Core Power'dan besleniyor aynı şekilde zırhlarınız da Core Power'dan beslendiği için, örneğin boş slotunu olmasına rağmen Power Core yetmediği için oraya implant takamayabilirsiniz. Burada zaman zaman ince ayarlar gerekebiliyor.

    NG+ 'ya da başladım, DS'deki mantıkla aynı hatta yine de DS'de olduğu gibi NG+ 'ya özel sürprizler de eklemişler.

    Eksi olarak söyleyebileceğim,

    -Fast travel yok, gerçi gerek var mı o konuda da emin değilim, dediğim gibi bölgeler içerisinde çok fazla kestirme yer alıyor ama bir bölgeden başka bir bölgeye gitmek istediğinizde trenin olduğu yere kadar tabana kuvvet koşturmanız gerekiyor.
    -Dövüş mekaniğinin keyifli olmasından ötürü farm işi çok sıkıcı değil demiştim ama biraz daha rahat bir hale sokabilirlerdi, çünkü her bölgeden düşen eşya sabit, yani ilk bölgede düşürdüğünüz bir parça sadece orada düşüyor. Hal böyle olunca craftlamak istediğiniz bir eşya için ilk aşamada ilk seviye parçalar gerekiyor, bu yüzden ilk bölgeye geri dönüyor farm yapıyor sonra tekrar kaldığınız yere geri gidiyorsunuz. Hangi seviye parçaya ihtiyacınız varsa her zaman onun düştüğü bölgeye gitmek zorunda bırakıyor oyun sizi.
    -Müzikler çok zayıf, hatta OPS içerisinde ve credits sahnesinde çalan müzik dışında müzik duydum mu onu bile hatırlamıyorum.
    -Boss'lar kaliteli olsa da azlar, toplam boss sayısı
    5
    ancak dediğim gibi normal seviye düşmanların gücü öyle yüksek ki, hatta ilerledikçe bezdiren tiplere de denk geliyorsunuz hali ile boss'ların az olması açıkçası benim gözüme çok batmadı


    Hakkında ;

    Dünya, yaşamının sonlarına yaklaşırken, aşırı nüfus dağılımı gösteren bir gelecekte, aşırı nüfusa sahip şehirlerde kalanlar, sosyal programlar yaşlanan bir nüfus ve artmakta olan çevresel hastalıklar tarafından doyuruldukça hayatta kalmak için harekete geçmelidirler. Teknoloji istihbaratı yıllar içinde giderek arttıkça, insanlık için birçok iş gereksiz hale getirildi, bu da yeryüzündeki vatandaşları, verimliliklerini arttırmak için dış iskelet desteğiyle iş gücü arayan banliyölere zorladı. Dalgalanma dünyası, teknolojimizin, toplumumuzun ve çevremizle olan ilişkimizin gelişmesinin insanlık uygarlığının çökmüş bir duruma götürdüğü geleceğin çok acımasız bir vizyonunu sunuyor. Surge, yenilikçi muharebe mekaniği ve sıkı bir mücadele ile kazanılan modüler yükseltmelere dayanan özgün bir karakter ilerleme sistemine sahiptir.

    Lords of the Fallen'ın yapımcıları tarafından distopik bir gelecekte geçen yepyeni bir RPG ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Benzersiz ve heyecan verici bir parçalama ve yükseltme sistemi olan The Surge, 2017'de PS4'e, Xbox One ve PC'ye geliyor.

    Resimler

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    Videolar

    The Surge | Gamescom 2016 trailer | PS4



    The Surge Gameplay Trailer (PS4/Xbox One/PC)



    Sosyal Ağlar

    Resmi Ana Sayfası :http://www.thesurge-game.com/

    Twitter Sayfası :https://twitter.com/thesurgegame

    Facebook Sayfası :https://www.facebook.com/TheSurgeGame/

    Focus Home Interactive Youtube Kanalı :https://www.youtube.com/c/focusinteractive?sub_confirmation=1


    Kontrol

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Dövüş Sistemi

    Üçüncü kişi perspektifinde, Lords of the Fallen ve Dark Souls tarzı olan The Surge'de oyuncular düşman kollarından kurtulup kendilerine takabilecektir.

    Sınıflar

    Heavy Operator

    Bu oyunun başında Heavy Operator - Ağır Operatör olmayı seçebilirsiniz. Başlangıç istatistiklerini etkilemez, ancak RHINO serisini başlangıç aracı olarak verecektir. (Oyundaki her türlü dişli grubu birleştirebilirsiniz.)

    Silah hasarını arttıran implantların etkisi altında iken, RHINO setini taktığınızda etkisi artar.

    Field Technician

    Bu oyunun başında Field Technician - Alan Teknikeri olmayı seçebilirsiniz. Başlangıç istatistiklerini etkilemez, ancak başlama vitesi olarak LYNX serisini verecektir. (Oyundaki her türlü dişli grubu birleştirebilirsiniz.)

    Tam bir LYNX setini kullanmak, tam sağlık durumundayken veya yakınında saldırı hızını arttırır.

    İstatistikler

    Oyuncular, daha fazla saldırı yapma kapasitelerini ve sağlığınızı arttırmak için bazı istatistiklere sahip olacaklar, ancak bunların çoğu implantlarınızdan geliyor. Daha sağlam hayatta kalmak için gidiyorsanız, ağır zırh kombinasyonunu yapmak ve ardından implantlarınızı daha dayanıklı bir biçimde dönüştürmeniz gerekiyor.

    Core Level

    Sahip olduğunuz (atanmış ve toplanan) Tech Scrap'ın toplam miktarı yeterince yüksekse, Exo-Rig'inizin toplam Core Power değerini yükseltebilirsiniz.

    Stamina - Dayanıklılık

    Dayanıklılık Tüketimi
    Dayanıklılık Tüketimi (Koşma)
    Dayanıklılık Tüketimi (Atlama)

    Energy - Enerji

    Enerji kazancı
    Enerji kaybetme
    Enerji Tüketimi (Drone)

    Defense - Defans

    istikrar
    Temel Savunma
    Crush Savunma
    Slash Savunma
    İtme Savunma

    Damage - Hasar

    Darbe
    Elemental Hasar
    Ezmek hasar
    Zarara Zarar
    İtme Hasarı

    Mekanlar

    Abandoned Production

    Rocket Yard
    Assembly Halls
    Main Assembly Line
    Rocket Assembly Station
    Power Plant

    Central Production B

    Personnel Arrival
    Material Depot
    Discarded Safety Equipment
    Conveyor Hub
    Support Link 2
    Recycling
    Toxic Waste Disposal
    Toxic Waste Maintenance
    Outbound Train Station
    Circulation Tower
    Resolve Chemical Refinery
    Builder Service Access

    Resolve Biolabs

    Blue Sky Station (Decomissioned)
    Outer Sewers
    Resolve Biolabs (facility)
    Laboratories
    Greenhouse Facility
    Savannah Climate Zone
    Eurasian Climate Zone
    Supply Tunnels Pump Station
    Tropical Climate Zone

    Research and Development

    Exhibition Floor
    Applied Nanoscience
    Restricted Area: Utopia Project
    Bio Impact Research
    Nano Production Hall
    The Future of Earth Room
    Utopia Loading Bay
    Restricted Projects

    Executive Forum

    Towering Eye
    Armory
    CREO Executive Forum
    Server Room
    Re-Education Camp
    Board Room

    Düşmanlar

    CREO Workers

    Zombie Worker - LYNX
    Zombie Worker - RHINO
    Zombie Worker - SCARAB
    Zombie Worker - Liquidator

    CREO Security and Hazard Operatives

    CREO Security Guard
    CREO Cerberus Security Guard
    Hazard Operative
    Elite Hazard Operative

    CREO Experiments

    PROTEUS Test Subject
    Bloodied PROTEUS Test Subject
    Chrysalis
    Nanite Mass

    Machines

    Smelter Bot
    ARC Welding Machine
    Maintenance Robot
    Bloodhound Robot
    Security Bloodhound Robot

    Drones

    Welding Drone
    Security Drone
    Shield Drone
    Bomb Drone

    Görevler

    Surge'deki görevler oyuncuların oyun boyunca ilerledikçe üstlenecekleri çeşitli misyonlardır. CREO'da, yardıma ihtiyacı olan veya yardım sağlayabilecek NPC'leri bir araya getireceksiniz. Görevleri kabul etmek fazladan ödüller verebilir, ancak bunu karmaşıklığa daha derin girme arzunuza karşı dengelemek zorunda kalırsınız, kazıklar her zamankinden daha fazla büyümektedir - düştükten sonra, tech scrap'lar zamanla azalacaktır.

    Walkthrough - İlerleyiş

    [[b]Abandoned Production - Terk Edilmiş Üretim[/b]

    [b]Assembly Halls - Toplantı Salonları[/b]

    Oyuna ilk başladığınızda kendinizi bir trenden bulacaksınız. Tren durduktan
    sonra treni trenle rampaya doğru ve sağa doğru ilerletin. Orada bulunan
    kapının üzerinden geçin ve bir başlangıç ​​ekipmanı yükü alın. İşiniz
    bittiğinde, iş başvurusunda bulunun ve kesilen sahneyi izleyin.
    Bir kez uyanırsanız, yakınlardaki dronları yenip Medbay'ı İşlem Masasında
    etkinleştirin. Exo-Rig'inizin düzgün çalışması için Atlas Power Core'u
    bulmanız gerekecek. O kafayı karşı kapıdan çıkarmak ve birkaç düşmana
    karşı savaşmak ve sonra kapıyı çalan adamı yenmek için. Çekip çıkardıktan
    sonra Medbay'a geri götürmeniz gereken Power Core'u bırakacaktır. İstediğiniz
    herhangi bir İmplant'ı artıracak ve yerleştirdiğinizde Exo-Rig'inizi tamir
    etmek için Medbay'ı kullanın ve düzeltir. Ardından bazı ücretsiz ekipman
    almak için Dişli Çarkını dişli tertibatının hemen yanında kullanın.

    [b]Main Assembly Line - Ana Montaj Hattı[/b]

    Bir kere başlayınca Atlas Güç Çekirdeği'ni nereden edineceğinize geri
    dönün ve devreyi açmak için büyük kapının solundaki kesiciyi aşırı
    yükleyin. İçeri girdikten sonra düşmanları yenip, bazı makinelerin
    arkasında duran Exo-Lift'in Üzerinde Aşırı Yük (10) güç kablosu kullanın.
    Exo-Lift'in yakınında bazı Tungsten Alaşım Mk.I var ve koşup atlayarak
    asansörün tabanından atlamalısınız. Burada, 2 Nano Çekirdek içeren
    bir Aşırı Yük (55) güç kablosu da vardır.

    İmplant: Sustaining Array v.1 ve Audiolog: Griper'ı bulmak için asansör
    tabanına yakın olan kapıyı açın. Başa geri dön ve sola git. Düşmanı
    burada yenilgiye uğratın ve kısayolu Medbay'a geri açın. Bu
    Tech Hurda'nızı harcamak ve İmplantlarınızı seviyelemek veya
    takas etmek için iyi bir zaman olabilir. Ardından, bölgede devam
    edin, ancak yan odada pek çok düşman olduğu için dikkatli olun.
    Plasmik Rejeneratörü v.1'i sağ duvara yasladığınız yere koyduğunuzdan
    emin olun. Sağ tarafta ileride, yanındaki büyük bir kapıyı açacak bir
    Aşırı Yük (10) güç hattı var.

    Bu alanın sağında, Operasyon Üssüne geri bir kısayol olan bir kapı var.
    Doğruca ileride bulacağınız İlk Personel olan Takviyeli Boru'dur.
    Kapıyı kapattıktan sonra kapının hemen yanındaki kapıyı açıp bu alandan
    girip düşmanları yenebilirsin. Şimdi, Medbay kısayolunu alıp, Tech Hurdayı
    seviyelendirmek veya harcamak için iyi bir zaman olacaktı. Miniboss bu
    bölgede solda ve ilk mücadele ettiğinizde zor olabilir, bu nedenle
    Tech Scrap'inizi riske atmamak iyi bir fikirdir.

    Geri dönünce, silindir benzeri yapıya doğru ilerleyin ve minibüsle savaşmak
    için doğrudan ilerdeki kordon boyunca ilerleyin. Önce drone'u almak
    isteyeceksiniz, çünkü bu savaşta sağlığınızdan uzaklaşacak ve miniboss sert
    vurursa, saldırılarının çoğunda hayatta kalmanız için sağlıklı olmanız gerekecek.
    Bu dövüşün püf noktası geriye kalıyor, durduğunuz yere saldırmak, kaçmak,
    koşuşturmak ve çarpmak ve tekrar etmek gibi. Onun eğrisi ölçmek zordur ve düşündüğünden
    daha uzaklaştığından ve genelde tek atış yapabileceğinden spin atışına dikkat edin.
    Ayrıca, yere mavi sakso yaparsa, saldırmaya başlamadan önce dağılmasını bekleyin
    ya da Dayanıklılık tükenir. Bu çocuklar parlayan paraları düşürür.

    Miniboss'u yendikten sonra, Tech Scrap'inizi tekrar harcamak iyi bir fikirdir;
    zira bu noktada çok şey kazanacaksınız. Bunu yaptıktan sonra, bu bölgeye geri dönün
    ancak çalıların arasından geçmeden önce kafa doğru gidin. Düşmanları yenip, bu
    bölgenin sağ tarafındaki kırılgan bir kutunun altındaki İmplant: Vanadium E-Cell v.1'i al.
    Yakındaki merdivenleri kaldırın, düşmanı yenin ve Audiolog'u bulmak için sol taraftaki
    kutuları kırın: Dişli Meclisi. İmplant'ı bulmak için ortaya çıkan rampayı aşağıya
    indirebilirsiniz: Vital Boost v.1 kutunun üstünde, ancak onu alırsanız geri dönmeniz gerekecek.

    Buraya geldiğinizde karşınıza çıkan merdivenlerden aşağı doğru ilerleyin ve buradaki
    uçakları yok edin. Bu alandaki yarı açık büyük kapılardan geçmemeye dikkat edin veya
    patronun dövüşünü tetikleyeceksiniz. Biri gizli olan 2 düşman bulmak için aşağı
    indiğinizde karşıdaki merdivene doğru ilerleyin. Onları öldürün ve İmplant'ı alın:
    Plasmic Regenerator v.1. Şimdilik patron mücadelesini giymenizi ve ana meclis
    hattının içindeki tüm düşmanlarla ana odaya geri dönmenizi öneririm. İçinde
    açabileceğiniz ve bazı merdivenlerden inebileceğiniz bir kapı olacak. Sıradaki
    yere gitmek isteyeceksiniz. Bunun için donanımlı bir gövde zırhı olması
    iyi bir fikirdir, böylece ışıkları orada görmek için ışıklarını kullanabilirsin,
    zayıf olarak orada yanar.

    [b]Power Plant - Enerji santrali[/b]

    Bir kere aşağı merdivenler iki düşmanı yenip İmplant'ı alıyor: Vital Boost v.1
    hemen arkasında. Ardından, drone ve iki düşman dikkatle yürüyen merdivenlerden
    aşağıya atın; biri sizi pusuya düşürmeyi dener ve kolayca görünmez. Sol taraftaki
    adımları Volatile Spectre silahın bulunduğu zehirli bir alana yönelebilirsin,
    ancak büyük ihtimalle yolda ölürsünüz, bu yüzden burada güç geri yüklendikten
    sonra o bölgeye geri dönmek en iyisidir ve Daha iyi görebilirsiniz.

    Soldaki bir odaya kapana vurduktan sonra sıkışmış bir işçi var. Güç geri gelene
    kadar onu serbest bırakamazsınız, bu yüzden devam edin ve düşmanı yenip orada
    drone edin. Sağdaki kırılgan bir kutuda gizli olan bazı Tech Scrap. Bir kumanda
    alanına gelene kadar, düşmanları yenerek, rampaya doğru devam edin. Kurtarıcı -
    tutuklama Emri Audiolog'u elde etmek için erişim sağlayın. İmplant'ı içeren
    Güvenlik Kapısına erişemezsiniz: Vital Boost v.5, öne doğru gidersiniz.

    Exo-Lift'e gidin ve düşmanları yenerek, Audiolog'u yağmalayın: Sulu bölgedeki
    olayları. Kapıyı açmak için burada hem Companion Drone hem de BOTECS Power Core
    gerekecek ve ikisi de oyunda daha sonra alacaksınız ve 2 düşman içeriyor ve
    Audiolog: Failsafe Protocol 00:00:19. Merdivenlerden inip çıkmak zor bir düşman
    ve gücünü yeniden başlatmak için güç kablosunu Aşırı Yükle (10) yapabilirsin.
    Bu düşmanı süper agresif ve kolayca öldürebileceği için savaşırken dikkatli olun.
    Kollarını kesmeyi başarırsanız, Yosuke Kelebek silahını alırsınız. Ayrıca İmplant'ı
    bırakır: Medi-Voltaik Enjeksiyon v.1. Bu İmplant, patronlar için çok faydalıdır,
    bu yüzden bunu patronların dövüşü için isteyeceksiniz.

    Güç kafasını açtıktan sonra merdivenleri yukarı kaldırın ve kafanız sola dönün.
    Arkasında gizli bazı Tech Scrap bulunan kırılabilir bir kutuya sahip merdivenler var.
    Merdivenleri kaldırmaya devam edin ve burada üç düşmanı yenin. Sol tarafta,
    geçit altında, bir miktar daha Tech Scrap bulmak için aradırabileceğiniz bir kutu var.
    Açık odanın zemininde ASTir Vibro-Kesici bulunursa alreay bulamazsanız. Kapı kapısı
    patrona götürür, bu yüzden şimdi kaçının ve Exo-Lift'e doğru ilerleyin. Arkasında
    kırılabilir bir kutu ve biraz daha Tech Scrap gizleyen bir drone var. Bittiğinde
    Exo-Lift'i kaldırın.

    Asansörü kaldırınca, bir düşmana gelene kadar merdivenleri kaldırın. Onu yenip ileriye
    doğru ilerle. Zıpladığınızda sağa gelebileceğiniz bir öğe var, ancak onu geri getirmek
    zor, böylece düşmanı ilk önce yenerseniz en iyisi. Normal düşmanlardan daha zordur,
    bu yüzden dikkatli olun. Ayrıca Yosuke Butterfly'ı bırakacak ve Rhino zırhını giyiyor.
    Dolayısıyla bu zırh setlerini bir arada tutmak istiyorsanız, bir bacak veya kafa koparsa
    damla (gövde veya kol) düşmez. Onu yendikten sonra, ileriye doğru rampa boyunca ilerleyin
    ve İmplant'ı bulmak için sola doğru yönelin: Vital Enjeksiyon v.1. Ardından sağa doğru
    gidin ve bu alanın son kısayolunu açmak için Exo-Lift'i kullanın. Atlamaya geri dönüş
    İmplant'ı elde etmek için yukarıdaki birkaç paragrafdan bahsettim: Voltaic Dynamo v.1.

    Şimdi, Tech Hurdayı harcamak, ya geri atlamak ve Exo-Lift'i kullanmak ya da açılır ve
    sadece İşlem Tabanına geri dönmek için iyi bir zaman olur. Medi-Voltaik Enjeksiyon v.1
    İmplantını bu noktada donatmanız şiddetle önerilir, çünkü patron mücadelesi daha da
    kolaylaşır. Daha önce ayrılmadığınız bodrum alanına ve pusuya kadar gidin. Rampadan aşağı
    ve sola zehirli bölgeye gidin. Düşmanları kovalamak ve gittikçe iyileşmek zorunda kalacaksın.
    Başa doğru sola gidip silahı oraya götürüp öleceksin. Silah Volatile Spectre. Ardından geri
    başla, ama bu alanı geç, sanki ilk çıktığın zaman ve kapıyı açan adamın kapısını açmış gibi.
    O sana saldıracak, bu yüzden dikkat et. Silah almak için sağ kolunu ayırdığınızdan emin olun:
    Endas RS3 'Titan'. Şimdilik sadece tek bir atış yaptığına inanıyorum, bu yüzden kolunu kesmeyi
    unuttun mu, yoksa tekrar deneyebilirsin diye seni öldürmesine izin ver. Bu aynı zamanda
    Rhino Arm Şematasını da size verecektir. Arkasındaki odada İmplant var: Mavi X-Kabloları.

    [b]Rocket Assembly Station - Roket Montaj İstasyonu[/b]

    Bu noktada patronla savaşmaya hazırsınız. İşlem Merkezine geri dönün ve bıraktığınız veya
    attığınız Tech Scrap'ları kullanın. Core Power 20 ish civarında olmalısın. Dışarı çıkın
    ve miniboss alanına doğru ilerleyin, ancak kafa sola dönün ve merdivenden çıkın. Diğer
    taraftaki merdivenden aşağı inin, uçakları yenip patron savaşına başlayın. Burada yapılacak
    strateji, muhtemelen elinizden geldiğince P.A.X'e yakın kalmak, onun altında kalmak ve
    ayağına basmak, stompslarını atlatmak ve tekrar etmektir. Turuncu çubuk dolduğunda,
    füze barajını havaya çeker ve onun altında kalırsan onu etkisiz hale getirir, çünkü onun
    yerine vurur. Düştüğü zaman, hasarla başa çıkmak için kokpite çarptı. Kolay bir zafer
    için bu işlemi tekrarlayın. Silahı alacaksınız: P.A.X Imperator ve Implant: Vital Boost v.3
    onu bu şekilde yenmek için. Onu füzelerinden biriyle vurmaya teşvik etmezsen, bunu alacaksın ??

    P.A.X'i mağlup ettikten sonra, Exo-Lift'in yanına gidin ve Audiolog'u edinmek için sol taraftaki
    Temas İstasyonu ile etkileşimde bulunun: Uyanık Kalın. Maglev treninde atlayın ve Merkezi
    Üretim B'ye gidin.

    [b]Central Production B - Merkezi Üretim B[/b]

    Bir kere geldiğinde, merdivenden yukarı çıkın. Oyun hakkında biraz daha fazla övgü / hikaye
    için monitördeki brifingi dinleyebilirsiniz. Ardından monitörün solundaki kapıdan
    Drone Registration'a gidin. Bir arkadaşı drone kazanmak için terminal ile etkileşimde bulunun!
    Terminalin karşısındaki köşedeki Tech Scrap yığınını aldığınızdan emin olun. Artık
    Companion Drone'unuz var, bu bölgedeki asansöre erişebilirsiniz. Asansörü Personel
    Varışına doğru indirin.

    İleri ve sağa doğru ilerleyin ve diğer uçağı yenmek için uçağınızı kullanın. Acil durum
    gücüyle çalışan Medbay'ı bulacağınız İşlem Masası'na doğru ilerleyin. İşlem Masası'ndan
    başlayın ve sola dönün ve ardından Malzeme Deposu'na girmek için hemen sola dönün.

    [b]Material Depot - Malzeme Deposu[/b]

    Kafa ileri gidin ve Aşırı şarj etme ihtiyacı duyan güç hattına gidin, ancak kullanmayı
    denerseniz pusuya düşeceğinize dikkat edin. Gevşetici yenilgi ve ihtiyacınız olan eksik
    Rhino Vites için onun gövdesini kesmek. Geri yüklenen gücü bulmak için güç kablosunu
    aşırı şarj edin ve ardından İşlem Tablosuna geri dönün. Audiolog'u almak için
    Temas İstasyonunu kullanın: Yardım Bekleniyor. İletişim Terminalini, Neler olup
    bittiğini öğrenmenizi isteyecek Sally ile konuşmak için kullanın, ardından
    Malzeme Deposuna geri dönün.

    Asansör şu anda arızalı, bu nedenle kısa merdivenlerden aşağı inin ve soldaki kutuları
    kırın. Aşağıda İmplant: Aggression Amplifier v.1 bulunmaktadır. Yakında Dean Hobbs'u
    bulacaksınız, Onu aleti çalıştırmak ve onunla konuşmak için aşırı şarj edin.
    Operasyon Bazına doğru ilerlediğini, onunla daha sonra görüşebilirsiniz ve onunla
    konuşursanız sana bazı yükseltme malzemeleri vereceğiz. Solunda sadece Audiolog var:
    Failsafe Protocol 96: 00:00.

    Düştüğünüz yere düştükten sonra düşmanlarla savaşın, sert vurdıklarında dikkatli olun.
    Kafa sol ve Audiolog'u topla: Nightmare Begins. Audiolog'dan sağdaki kilitli kapı ve
    konteynırın yanındaki güç kablosuna gidin. Hemen arkasında bir düşman olduğu için
    dikkatli ol. Davey içeride kilitli, aşırı şarj (10) güç kablosu ve onunla konuş.
    Onunla konuşursanız, ilaçlarını aramasını isteyeceği Operasyon Bürosu'na başkanlık edecektir.
    Modaxinol Enjektörünü daha sonra oyunda bulacaksınız ve ona verecekseniz, size
    İmplant: Vital Enjeksiyon v.3 verecektir.

    Davey'i kurtardıktan sonra, onu bulduğunuz odanın dışına çıkın ve önde olan kapların
    arkasına gidin. Kapların arkasındaki bazı Mk.2 yükseltme malzemeleri ve 2 Nano Çekirdek
    içeren Aşırı Yükleme (75) güç kablosu vardır. Doğru konteynırların arkasında bir düşman
    ve Atık Güvenlik Ekipmanına girebileceğiniz bir Exo-Asansör var. Hazırlanan bazı zorlu
    makineler var. İyi haber şu ki, onları tekrar canlandırdıkları gibi yalnızca bir kez
    öldürmek zorundasınız ve kolayca asansörden atlayarak ölümlerine atlayabilirsiniz.
    Onları yendikten sonra, İmplant: Mekanik Karşı ağırlık v.2'yi bulacaksınız.
    İşlem Merkezine geri dönün ve Tech Hurdalarınızı harcayın veya banka hesabınıza ödeyin.

    Malzeme Deposuna geri dönün ve düz kafaya gidin ve iki Güvenlik Görevlisini
    oradan indirin. Sağ kolunu keserseniz, MG Müzakereci silahını alacaksınız.
    MG Gorgon Vites için de şematiği bırakıyorlar. Hemen yanındaki kutuları
    gözden geçirin ve Dean Hobbs'u ilk bulduğunuz yere bırakın. Yeniden düşürün,
    düşmanları tekrar yenip bu kez Konveyör Merkezi içine doğru gidin.

    [b]Conveyor Hub - Konveyör Merkezi[/b]

    Hemen sola dönün ve bazı yükseltme malzemesi için kabın arkasına bakın,
    daha sonra ilerleyin. Koridorun sonunda roketatarlı bir adam var, o
    yüzden atışlarını atlatıp onu vurmak için vurup bitirin. Kafa kafadan
    düşmanları terk edip, onlardan birinin yakınında bulunan Tech Scrap'ı
    kaldırın. İlk düşmanın yakınındaki çıkıntının üzerine bıçakla ve iki
    büyük makineye düşmeden önce kavga et ve roket adamını yen. Onlara
    gerçekten yakın durursanız ve sağa sola basarsanız bu makineler kolaydır.
    Saldırılarını yemeyin ve azami hasar için onları yana veya arkaya vurmaya
    çalışın. Arkasında bazı Tech Scrap olan makinelerden birinin yakınında kırılabilir
    bazı kutular var. Bu düşmanın üstünde bir İmplant var: Vital Boost v.1.
    Rampadan baş yukarıya doğru oraya gidip geçidi aşağı doğru katlayabilirsiniz.

    Bu rampanın üstündeki kapıdan içeri ilerleyin ve kırılabilir kutuları bir kapta
    kırarak İmplant: Enerji Verici Güç Hücresi v.1'i bulun. Yakınlardaki
    dört düşmanı yen. Onları birer birer çekmeniz için Companion Drone'u
    kullanmanız önerilir. Bu düşmanlar SCARAB Dişli Şemalarından düşüyorlar.
    Burada, 2 Nano Çekirdek içeren bir Aşırı Yük (70) güç hattı var, ancak
    henüz erişemiyorsunuz. Rampadan aşağıya dönün ve makinelerden birini
    öldürdüğünüz odaya gidin, bazı merdivenlerin üst kısmında bir
    Exo-Lift bulunur. Tech Scrap ve başka bir Exo Lift bulmak için asansörü
    kaldırın ve koridoru takip edin. Üç düşman bulmak için aşağı indirin.
    Onları eşlik eden Drone'la bir kerede bir kez daha çekin.

    Bir İmplant var: Bu düşmanların yanında yerde yatan Plasmik Rejeneratör v.1.
    Ayrıca, sağdaki adımların hemen altındaki kırılabilir bir kapta gizli olan
    bazı Tech Scrap var. Koridordan aşağı doğru ilerleyerek düşmanları
    buraya yenerek. Henüz dükkana girme, sonra buraya döneceksin.
    Kafa ileri, ve sadece bir döngü yaptığını göreceksin. Merdivenlerden aşağı
    inip Irina Beckett ile konuş. Ona MG Müzayecisini verirseniz, mutlu olacak.
    Eğer bir şey almayı başaramadıysanız, onu almak için savaşabileceğiniz
    birkaç güvenlik görevlisi daha var.

    Kafa kafayı kaldırın ve burada uzaya uzanan boruların sola doğru
    uzandığını göreceksiniz. Bir şarj eden adamın pusuya düşmesini
    izleyerek kolayca başlayabilirsiniz, çünkü kolayca düşebilirsiniz.
    Kapının önünden başlayıp Exo-Lift'in yanından geçin. Bu, İşlem Masasına
    götürür. Tech Scrap'inizi harcadıktan sonra, başınızdan geri dönün ve
    geriye adamı tuttuğunuzda sola dönün ve Audilog'u bulmak için rampaya kadar ilerleyin: Damarda beklemek.

    Kafana geri dönün ve sağdaki merdivenlerden aşağı doğru savaşın.
    Companion Drone: Concussive Modülü için bir güncelleme var.
    Ayrıca SCARAB'ın kullanabileceği düşmanları olan düşmanlar var.
    Burada, 2 Nano Çekirdek içeren bir Aşırı Yük (60) güç kanalı var;
    ancak henüz açamıyorsunuz. İmplant'ı bulmak için en alttan başa doğru:
    Vital Enjeksiyon v.1. Şimdi merdivenlerden yukarıya kadar
    başlıyorsunuz ve direk olarak düz bir şekilde, daha önce gitmemem
    gerektiğini söylediğim bölgeye gidiyorsunuz; bu boru solundaki
    boruyu geçip sağdaki ve geçmişteki irina Beckett'teki büyük makineyi geçiyor.

    Koridora devam eden ilk iki adamı öldürdükten sonra büyük makineyi
    Companion Drone ile çekin. Onu koridorda yenilgiye uğratın ve
    sonra ikili-arıtılmış düşmanı drone ile çekin. Her ikisi de öldüğünde,
    her roket adamını birer birer çekmelisin. Dikkatli olun çünkü her biri
    önünde zeminde delikler vardır, bu nedenle yandan veya bir açıyla gelmeniz
    gerekir. Burada yer alan Implant: Voltaik Dinamo V.1. Geri Dönüşüme devam et.

    [b]Recycling - Geri dönüşüm[/b]

    Bazı Tech Hurda bulmak için kırılabilen kutuyu sola, kafaya kırın.
    Koridorun altından devam edin ve sağdaki açık odaya gelin. Düşmanı yenmek
    ve yükseltme materyallerini ve Audiolog'u kaldırmak: ***** Ferguson !.
    Sol tarafta gizli olan roket adamını ve sağdaki büyük makineyi yenerek
    bu odaya devam edin. Merdivenlerden yukarı çıkın ve Implant'ı alın:
    Dokunmatik Omni-Boost v.1. Sonra bu odadan çıkın ve koridora doğru ilerleyin.

    Sağdaki Exo-Lift'e doğru gidin ve geçidi terk etmeden önce düşmanı yenin.
    İleride iki oda, birisi solda, biri açıkta sağda. Soldaki kişi,
    İşlem Odasına bir kısayol açar, böylece sonraki odadaki iki düşmanla
    etkileşimde bulunmadan önce bunu yapın (gerekirse Tech Hurdasını kullanın).
    Düşmanları yendikten sonra Audiolog'u alırsınız: İmplantlar - Yan Etkiler.
    Enjektörlerinizi tekrar artırabileceğiniz bir Med İstasyonu da var.
    Köprüleri uzatmak için kontrol panelini kullanın ve aşağıdaki
    kapıyı açmak için kapı kumandalarını kullanın. Miniboss yapmak için
    diğer kontrol panelini kullanabilirsiniz ??.

    Asansörü kaldırın ve sağdaki büyük makineyi yenin. Boşluğun üzerinden
    atlamak, sol tarafta yer almak İmplant: Kinasthetic Amplifier v.1'dir.
    Yere de Parlayan Paralık var. Miniboss, Ana Meclis Hattında
    savaştığınız gibi. Onu yenmek için bir Shining Coin daha alacaksınız.
    Arayı tekrar gözden geçirin ve öldürdüğünüz büyük makineyle
    (şimdi solunuzda) açık kapıdan geçin. Kapıdan içeri girip düşmanı
    ve büyük makineyi orada yenerek Audiolog'u alın: Kasap ve silah:
    Bloodhound. Merdivenlerden yukarı çıkın ve iki düşmanı buradan
    yenin ve sağa basarak Operasyon Üssü'ne başka bir kısayolun kilidini
    açın. Sonra geri dönün ama aşağı inmek yerine düz piste inin ve korkuyu
    arasındaki boşluğu bulun ve İmplant'ı bulmak için konteynırlara bırakın:
    Reclamation Buddy v.1.

    Salonun sonundaki kapıdan ilerleyin ve sağdaki düşmanı yenip merdivenlerden
    aşağı inin ve başka bir düşmanı yenin. Sol taraftaki merdivenlerin altındaki
    İmplant: Endurance Enhancer v.1'i kaldırın. Birkaç düşman daha yenilgi ve
    Kapıyı açmanızı sağlayan güç kablosunu Aşırı şarj edin (10). İmplant da var:
    Vanadium E-Cell v.1 macinery'in köşesinde duruyor. Kapıyı açın ve
    Zehirli Atık İmhasına gidin.

    [b]Toxic Waste Disposal - Zehirli Atık İmhası[/b]

    Girişten hemen sonra borulama giren Jo ile konuşun. 5.000 Tech Hurdası için
    sormak isteyecektir. Ona verirsen? Koridordan aşağı in ve iki yeni düşmanı yen.
    Zeminden gelen toksik atıklara dikkat edin. Bu düşmanlar Liquidator Dişli Şematiği
    verecektir. Audiolog'u alın: Resmi Duyuru: "Raging Drones". Kafa ileri gidin
    ve yan odada düşman ve büyük makine yenilgi edin ve yerdeki Tech Hurdayı al.
    Düşmanları yenerek ilerlemeye devam edin ve merdivenlerden çıkın ve sola doğru düz git.
    Burada büyük makineyi yenip Audiolog'u alın: Karanlık Yolculuk ve küçük odaya gidip
    implant: Mekanikleştirilmiş Karşı ağırlık v.1'i alın. Şimdi diğer merdivenlerden yukarı
    çıkın ve düşmanı yenin ve sol köşedeki Tech Scrap'i kaldırın. Ayrıca bir silah var:
    Güçlendirilmiş Boru onu bir köşeye atıyor. Kafa ileri gidin ve Audiolog'u alın:
    Yeni Malzemeler.

    Burada, henüz geçemeyeceğiniz bir Güvenlik Kapısı var. İmplant'ı içerir: Vital Boost v.5 ve
    Audiolog: Önlemsiz Protokol 97:17:04. Merdivenden aşağıya doğru gidin ve kırılabilir
    kutusunun arkasındaki düşmanı yen. Asansöre güç sağlamak için güç hattını aşırı şarj edin (10).
    Bu, İşlem Tabanına geri dönen bir kısayolun kilidini açacaktır. Bir kez bittiğinde, geri dönün
    ve koridoru bırakın ve burada düşmanları yenebilirsiniz. Biri silahı düşürür: KLINGE Grip Grip.
    Zehirli Atıkları da unutmayın.

    Rampaya doğru ilerleyin ve sağ taraftaki elektrik hattını aşırı şarj edin (10) ve
    koridorun sonunda İmplant: Endurance Enhancer v.1'i kaldırın. Bu, Geri Dönüşüme
    kısayol olarak geri dönen kilitli kapılardan birini açmanızı sağlayacaktır.
    Bu kapının üzerinden düşmanı yenip kısayolu açın. İmplant: Vital Boost v.1'e
    götüren bir Exo-Lift'e sahip kırılabilir bir örgü cidarı var. Artık sadece patron kaldı.

    [b]Waste Decontamination - Atıkların Dezenfekte Edilmesi[/b]

    LU-74 "Firebug" aşırı derecede zor bir savaş değil ve 2 aşamalı. İlk sırasında
    gerçekten sadece 2 atak, kısa bir kasırga ve tek bacaklı bir itme var.
    Kıvırdıktan sonra koşup slaytlarken ona vurmaktan kaçının, bacağını atlatıp
    2. evreye kadar tekrar edin. 2. evrede hemen önünde bir alev saldırısı yapacak,
    sizi şarj edecek ve o uzun bir fırtına yapacak saldırı. Tekrar fyrlasty ve atet
    saldırısından kaçınmak için sorumluluğundan kurtulup tekrar bir vuruş yapmak
    istiyorsunuz. Senin üzerine çökmesini önlemek için hızlıca atlayın. Silahı alacaksınız:
    Onu yenmek için Firebug Throttle.

    Onu yendikten sonra, Exo-Lift'in yanına gidin ve bazı Tech Scrap bulmak için
    karanlık merdivenlerden aşağı inin. Kafa kafaya geri dönün ve kapıyı düz bir
    şekilde açın, Zehirli Atık Bakımı için kısa devre açın. Ardından dönüp merdivenlerden
    başlayıp karşı tarafın kapısından geçin. Audiolog: Küçük Hırsız ve silahımız:
    SERU HSS BioMaster'ı bulmak için Exo-Lift'i kullanın. Koridordan aşağıya
    ilerleyin ve bir Exo-Lift aşağı indirin, daha sonra düz ileriye doğru hafifçe
    sağa gidin. LU-74 "Firebug" 'dan hemen önce olan Dekontaminasyon Erişimi için
    kısayol olan bu koridorun sonunda bulunan bir kapı. Ardından sırtınızı dönünce
    koridorun dışına çıktığınızda düz iki kere geri dönün, karşı tarafa
    (Sirkülasyon Kulesi'nin BOTECS Güç Çekirdeğine sahip olmasını gerektiren
    çok büyük kapı, oyunda daha sonra alacaksınız). Bu sizi Biolabs'ı Çözmek
    trenine götürecek, trenin yakınındaki köşedeki Tech Hurdayı almaya dikkat edin.

    [b]Resolve Biolabs - Biolabları Çözmek[/b]

    [b]Blue Sky Station (Decommissioned) - Mavi Gökyüzü İstasyonu (hizmet dışı)[/b]

    Trenden çıktıktan sonra, bazı Tech Scrap almak için ayrıldı. Çift sırt ve gidip
    Merdivenleri terk ederek İşlem Tabanını bulmaya çalışın. İçinde Audiolog bulacaksınız:
    RE: Neler Oluyor ?? Ve İmplant: Plasmik Rejeneratör v.3. Geri dönün ve sola gidin ve
    daha sonra rampadan aşağıya doğru sola dönün.

    [b]Outer Sewers - Dış Kanalizasyon[/b]

    Düşmanları yenip burada öldür ve ölümüne düşmemeye dikkat et! Görme konusunda
    sorun yaşıyorsanız sel ışıklarını açtığınızdan emin olun. Bir İmplant var:
    Vanadyum E-Hücre v.1 sağdan bazı kırılabilir kutulara yerleştirilmiş ve
    sağdaki kayalardaki bazı Teknik Hurda. Yakınınızdayken sizi pusuya indirecek
    bir makine tarafından korunan aşırı şarj (14) bir elektrik hattı var. Bu,
    yakın merdivenlerin altındaki kapıları açmanızı sağlar. İmplant'ı bulmak
    için merdivenden aşağıya doğru ilerleyin ve boşluğu atlayın: Auto-Aid v.2.

    Geri dönün ve bu kanalın sağındaki merdivenlerden yukarı doğru ilerleyin ve
    iki makineyi de öldürün. Gizli İmplant: Implanted Electrodes v.2'yi bulmak
    için buraya indirebilirsiniz. Korkuluktaki aralığı araştırın ve açılır, ardından
    tekrar açılır ve koşup İmplant'a atlar. Koş ve birkaç merdiven bulmak için atla.
    Dronları yok et ve merdivenlerden yukarı çık ve sağa gidip orada iki düşmanı öldür.
    Burada, henüz sahip olmadığınız, ancak İmplant'ı içeren bir BOTECS Güç Çekirdeği
    gerektiren bir kapı var: Medi-Voltaik Enjeksiyon v.3. Ayrıca daha sonra yukarıdan
    aşağıya bırakmak için alabileceğiniz Mechanized Counterweight v.2 vardır.

    Asansör şu anda arızalı, bu nedenle sola gitmeniz gerekecek. Tech Scrap'ı kaldırın
    ve Overcharge (10) güç kablosunu bulun ve asansörü çalıştırmak için kullanın. Burada,
    pek çoğu çok yüksek düzeydeki düşmanları olan MG Cerberus Gear'ı düşüren henüz
    geçemeyeceğiniz bir Güvenlik Kapısı var. Ayrıca içeride yer alan iki İmplant
    bulunmaktadır: Pnömatik kalibratör v.2 ve Kırmızı X-Kabloları. Şimdilik asansörü
    aldırıp oradaki düşmanları yen. Burada gerekirse enjektörlerini doldurabileceğiniz
    bir İlk Yardım İstasyonu bulunmaktadır. Kapının önünden geçip merdivenlerin altındaki
    Çözülmüş Biolabs'e gidin.

    [b]Resolve Biolabs - Biolabları Çözmek[/b]

    Düşmanları yenip burada yakındaki Tech Scrap'ı al. Merdivenden bir kapta
    atlayabilir ve daha sonra İmplant: Enerji Verilen Güç Hücresi v.2'yi bulmak
    için atlayabilir, sonra roketatardaki adamı yenebilir ve bir miktar Tech Hurdayı
    yağma için yakındaki kutuyu kırabilirsin. Silahı yağma için bırakın: FENRIS A-7.
    Yakınlardaki makineleri ve düşmanları yenip, ardından bir bilgi veren titreşen
    ekranın yakınındaki İmplant: Voltaic Dynamo v.2'yi yağmalayın. Intercom ile kapının
    yanındaki kayalarda Zehirli Atıkta bulunan Teknik Hurdayı yağmalayın.

    Intercom'da Dr Melissa Chavez ile görüşün ve kendisinden sizi kurtarmanızı
    isteyecektir, ardından geri dönün ve herhangi bir düşmanın devriye gezdiği
    zehirli atıktaki bir kapının kilidini açan Aşırı Yük (10) güç kablosuna basın.
    Bir İmplant var: Vital Boost v.1, bu kanalın yakınında bulunan köşede.
    Audiolog'u bulmak için şu anda açılmamış olan kapıyı açın: Atık Çözümü ve
    Blue Sky İstasyonuna (Devre dışı bırakılmış) kısayol olan bir Exo-Lift.
    Artık Tech Hurdalarınızı kullanmanız ve İmplantlarınızı değiştirmeniz,
    toksik atıkların yakınında miniboss almak istiyorsanız iyi bir zamandır.
    Bunun son derece zor olduğu konusunda uyarılacak olmasına rağmen yanında
    bir silah var: Korozyona uğramış Kelebekler.

    Bitirdikten sonra, kısayolun yakınındaki deliğe yönelin ve toksik
    atıkların dökülmesini ve bırakın. Gelecekte gizli bir Drone Modülü vardır:
    Endüstriyel elektromıknatıs, buradaki korkuluğu atlar ve kirişe gelirse.
    Daha sonra açılır ve Exo-Lift'i tekrar yukarı çıkarabilirsiniz.
    Audiolog'u bulun ve küçük merdiven setinin altındaki Kurbanın Özgürlüğü # 7
    başlığını bulun. Kafaya ilerle ve makineyi buradan yen. Çoğu MG Cerberus Gear'ı
    düşüren, çok yüksek seviyeli düşmanları olan Güvenlik Kapısı'nın yakınında
    koşup atlayabilirsiniz. İçeride yer alan iki İmplant da var: Pnömatik Kalibratör v.2
    ve Kırmızı X-Kabloları, diğer tarafa döşenen bazı Teknik Hurda bulmak için.
    Merdivenlerden aşağı in.

    [b]Laboratories - Laboratuvarlar[/b]

    Kafa kafaya 2 düşman tarafından pusuya düşülecek. Arkasında
    İmplant: Aggression Amplifier v.2 bulunmaktadır. Ardından içeri
    geldikçe ve yukarı çıkınca sağdaki kapının önünden geçin.
    Burada bir drone ve Implant: Rig Capacitor var. Ardından,
    açılıp o odaya dönün, ama aşağı inin. Makineyi imha edin ve
    FENRIS A-7'yi kaldırın. Aşağı ilerleyin ve makineyi burada yok edin.
    Sol taraftaki Tech Scrap'i kaldırın ve asansöre güç sağlamak için
    Aşırı Yük (10) güç kablosunu kullanın. Yakınında bir aşırı şarj (80) hattı,
    Ironmanus # 9'un bir masasında gizlenmiş bir kopyası ve bir
    Audiolog: Ed ile ilgili ... Çok fazla seviyede düşmana sahip merdivenlerden
    yukarıya bir Güvenlik Kapısı var, bunların çoğu MG Cerberus Gear'ı bırakın.
    İçeride yer alan iki İmplant da vardır: Pnömatik kalibratör v.2 ve
    Kırmızı X-Kabloları ve bir asansör. Şu anda ve sera tesisine asansörü kaldırın.

    [b]Greenhouse Facility - Sera Tesisi[/b]

    Bitkilerin ortasında duran Tech Hurdayı al ve sağa başla, içindeki düşmanları yenerek,
    kapıyı açın ve başa başlayın. Bu sizi Savannah İklim Bölgesi'ne götürür.
    Avrasya İklim Bölgesi'ne ilerleyin. Sağ tarafta bir düşman ve İmplant: Vital Injection v.3
    içeren kırılabilir kutular vardır. Burada birçok düşman var, o yüzden hepsini bir
    kerede çekmemeye dikkat edin. Bütün düşmanlar öldükten sonra, Audiolog'u edinmek için
    Temas İstasyonunu kullanın: Dr. M. Chavez, # 784. Ardından kapıyı buraya açmak için
    Kilitleme Terminalini kullanın. İmplant'ı içeren bir BOTEC Güç Çekirdeği gerektiren
    başka bir kapı da mevcut: Modaxinol Enjektör. Gidip Biolabs'a bir kısayol olan kapıdan geçin.

    İşleri daha önce olduğundan biraz farklı bulacaksınız. Ateş silahları alan bölgeyi devriye
    gezen askerler var ve makineler yok. Audiolog'dan yararlanmak için Dr. Melissa Chavez'le
    konuştuğunuz terminali kullanın: Yardım! Ardından şu an açık olan
    Tropikal İklim Bölgesi'ndeki kapının önünden geçin. İçindeki düşmanları yenip
    sağ köşedeki bir silah bulacaksınız: SERU HSS BioMaster. Ardından, bazı Tech Scrap'ı
    ve önceki odadaki kilitli kapıyı açacak bir Overcharge (22) güç kablosu bulmak için
    merdivenlerden inip çıkın. O odada İmplant'ı bulacaksınız: Reclamation Buddy v.2.
    Öne doğru ilerleyin, ancak merdivenlerden yukarıya doğru rampa aşağı doğru gidin
    ve ardından Merdivenlerden Aşağıya Besleme Tünellerine gidin.

    [b]Pump Station and BOTECS Power Core - Pompa İstasyonu ve BOTECS Güç Çekirdeği[/b]

    İmplant: Endurance Enhancer v.3'ü bulmak için sağa ve sağa tekrar başlayın.
    Sizi kırık kutulara sokan düşmana dikkat edin! Şimdi kafa sola dönüp tekrar
    Pump Station'a gittiler. Sağda BOTECS Güç Çekirdeği açılmasını gerektiren bir
    kapı ve bir direğin arkasına gizlenmiş bazı Teknik Hurda bulunuyor. İki ateşci
    düşmanı buraya yenil ve kapıyı açacak Dr. Melissa Chavez ile konuş. BOTECS Powe Core'u
    ve Audiolog'u seçin: Dr. M. Chavez, # 987 ve onunla tekrar konuşun; size
    Şifreli Veri Yongası verecektir. Bir önceki odaya dönün ve kilitli kapıyı
    şimdi Drone'ınızla açın. Bu, Blue Sky İstasyonu'na (Devre dışı bırakılmış) kısayol.

    Bu, İşlem Tablosu'na başlamak ve Teknik Çıktılarınızı harcamak için iyi bir zaman.
    Blue Sky İstasyonuna geri dönün (Devredışı bırakılmış) ve trendeki trenle
    Merkez Üretim'e geri dönün. Sağdaki büyük kapıyı ve alev atıcıların işçilere
    saldıran adamları görene kadar oraya geri dönün. Alev toplayıcılarını yenip
    Circulation Tower'ın kapısını açmak için drone'unuzu kullanın ve içeride başlayın.

    [b]Central Production B - Merkezi Üretim B[/b]

    [b]Circulation Tower - Dolaşım Kulesi[/b]

    Zehirli bombaları atan düşmanını yenip, minibüsünü burada yen. Parlayan Parayı
    bırakacak ve onun arkasındaki İmplant: Endurance Enhancer v.3 de var.
    Merdivenlerden yukarı çıkın ve oradaki düşmanları yenin. Alabileceğiniz yerden
    yükseltme malzemeleri var, sonra bir sonraki merdivenle başa çıkın.
    İmplant: Rig Capacitor'ı bulmak için düşmanı yenip, kutuları kırın.
    Bir sonraki merdivene doğru gidin, düşmanı öldürün ve İmplant'ı bulmak
    için sola dönün: Plasmik Rejeneratör v.3. Ardından mavi aydınlatma ile
    ileri ve odaya girdiniz. İçinde 6 düşman var gibi, bu yüzden dikkatli ol.
    Yenilgiye uğratın ve İmplant'ı alın: Reclamation Buddy v.2 ve
    Audiolog: Yük Taşıma Usulsüzlüğü. Dışarıda bir Aşırı Yük (20) güç kablosu vardır.
    Yanındaki kilitli kapıyı açmak için kullanın, sadece mavi odaya geri döner.
    Sağda daha düşmanlar ve Audiolog var: Mutlu yıllar! Bu şimdi Çözülmüş Kimyasal Rafineri.

    [b]Resolve Chemical Refinery - Çözünmüş Kimyasal Rafineri[/b]

    Bazı Tech Hurda bulmak için öne doğru ilerleyin ve kutuları kırın, ardından
    merdivenden sola ve aşağıya doğru kafa yapın. Burada düşmanları yenip tekrar
    kilitli olan kapıyı açacak olan Aşırı Yükleme (11) güç hattına gidin.
    Burada tuzak kurmaya dikkat et. Alabileceğiniz boru hattının arkasında
    yer alan bazı Tech Hurda da var. Kapıya doğru ilerleyin ve kutuları kırarak
    Drone Modülünü ortaya çıkarın: Acil Soğutma Sıvısı Venti. Ardından kapıdan
    içeri gelin ve Audiolog ile bir İrtibat İstasyonu bulmak için düşmanı yenmeniz:
    Hatırlatıcı ve İmplant: İmplante Edilmiş Elektrodlar v.2.

    Kafiye doğru ilerleyin ve düşmanı yenip sola dönün ve düşmanı burada da yenin.
    Merdivenlerden aşağıya doğru ilerleyin ve düşmanı buraya bırakın ve İmplant'ı
    yağmalamak için merdivendeki kutuyu kırın: Enerji Verici Güç Hücresi v.2 ve
    Konveyör Merkezi'ne bir kısayol olan kapıyı açın. Şimdi Operasyon Üssüne gidip
    Tech Scrap'ınızı harcamak için iyi bir zaman olacak. Bunu yapmak için
    merdivenlerden yukarı çıkın ve buradaki boru hattından geçtiğiniz gibi ilerleyin.
    Bir kez bittikten sonra kapıdan başlayın ve Reolve Chemical Refinery'e geri dönün,
    tekrar girdiğiniz yere gidin.

    Gelip gelecek merdivenlerin etrafındaki düşmanları yenip, ölen bir adamla
    birlikte pencereden geçerek buraya gidebilmenin tek yoluna doğru ilerleyin.
    Silah var: Burada Korozyen Kelebekler ve yeniden yardıma ihtiyacınız varsa
    Bir İlk Yardım İstasyonu. Merdivenden yukarı çıkın ve düşmanlarınızı yenin,
    sonra Mk'yi yağmalayın. III köşedeki malzemeleri yükseltip merdivenleri yukarı
    çıkarmaya devam et. Kapıdan girdikten hemen sonra sağda ve İmplant'da iki
    düşman olacak: Vital Enjeksiyon v.3 arkasında. İmplant'ın arkasında bazı
    kutular ve büyük bir makina bulunur. İmplant: Sustaining Array v.2'yi bulmak
    için hemen yanındaki delikten aşağı doğru indirin. Bırakın aşağı yukarı gelin.

    Bir İrtibat İstasyonuna gelene kadar bu odadan geçin, bu Audiolog'u içerecektir:
    RE: Komplo Teorisi. Ayrıca bir İmplant da var: Otoyol V.2 yakınlardaki yere.
    Silahı içeren bir Güvenlik Kapısı burada: MG Müzakereci ve İmplant: Vanadium E-Cell v.3.
    Şimdilik bunu görmezden gelin ve yakınlardaki merdivenlerden başlayın ve sizi
    Sirkülasyon Kulesi'ne geri götürün. Irina Beckett'e yardım ederseniz, onu burada
    merdivenlerin üstünde bulacaksınız (onun yanında bir öldürme düşündüğüm bir düşman var).
    Onunla konuşırsanız, size neler döndüğünden biraz daha fazla bilgi vereceğim. Sadece onun
    sağına kapıdan başlayın ve içeride birkaç düşmana sahip olan açabileceğiniz bir kapıyı
    bulmak için hemen başa başlayın. Öldükten sonra, odanın köşesinden
    Creo EX02 Prototip Donanımı yağmalayın. Bu, Medbay'a yerleştirdiğinizde, karakteriniz
    için 4 tane daha İmplant yuvasının kilidini açacaktır. Ardından kafayla dışarı çıkın
    ve sonra sola, ardından Builder Service Access'e gidin.

    [b]Build Service Access - Hizmet Erişimi Kurmak[/b]

    Sol taraftaki merdivenlerden yukarıya doğru ilerleyin ve burada Jo ile
    borudan konuşun ve isterseniz ona 10.000 Tech Scrap verin ve ardından merdivenleri
    yukarı çıkın. Şimdilik Exo-Lift'i atlayın ve boru hattının üzerinden geçin.
    İki kırılabilir ağ duvarını kırın ve Malzeme Deposu kısayolunun kilidini
    açmak için Exo-Lift tuşunu kullanın. Creo EX02 Prototipinizi hazırlayın ve
    Tech Scrap'ınızı harcayın, sonra başınızı tekrar yukarı kaldırın ve şimdi
    atlamanızı istediğim Exo-Lift'e çıkın. Patronun dövüşü budur: Büyük Bigsister
    1/3 ve önceki iki patrondan çok daha zor.

    Buradaki strateji, silahların 3 ataktan birine, bir saldırıya, bir şut atak
    ve çarpma saldırısına alternatif olarak atılacağıdır. Hangisinin olduğunu
    tanımayı öğrenmek zorundasın. Her ikinci kolunda bir lazerin saldırıya
    uğradığı yerde ayakta dururken ayakta durur ve bir saniye sonra da tekrar
    tekrar ayakta dururken, arkasından durduğundan emin ol ve saldıracağından
    emin olmadığın sürece saldırmamalısın ' Vurulmuyorum. 1. evre için bu kadar.

    2. fazda silahları ve "kafayı" yenmeniz gerekecek. Kamera açısı burada
    zor olabilir, ancak en iyi fikir en yakın köşelerden birinde kalmaktır,
    çünkü sadece 2 kol orada sana vurabilir. Bir kolu aşağı çekip başka bir
    kolu alıp diğer tarafa doğru ilerleyin ve tekrarlayın. Lazer sana saldırmaya
    Devam edecek, bu yüzden atlatmak için hazırlanın ve bir süre sonra zeminin
    elektrik hasar görmesini sağlayacak, bu nedenle çok uzun sürmeyin. İyileştiğinizden
    çok ve agresif bir oyun oynamaya özen gösterin, ancak yalnızca bu köşelerde.

    Son olarak, son aşamada, kafaya yaklaşmanız gerekir; zıplamayı sevdiğinden yaklaşırken
    yaklaşmaktan vazgeçersiniz ve uzaklaştırılmış bir ayarda savaşmanız gerekir. Biraz
    tuhaftır ve alışması biraz zaman alacaktır, ancak geriye doğru hareket edemezsiniz
    veya kamera büyür ve kamera açısıyla öldürüleceğiniz çok şey yaparsanız,
    kendinizi zorlamak için öğrenin. Patrona yakın durmak Koşu saldırıları burada,
    normalde yaptıkları gibi çalışmıyor gibi görünüyor, bu nedenle bu saldırıları
    kullanan yavaş sallanan silahlar ciddi dezavantaj taşıyor. Bu bölüm için daha
    hızlı bir saldırı hızına sahip olan veya tamamen mücadele eden bir şeye geçiş
    yapmanızı öneririm. Gerçekten bu aşamada agresif bir şekilde oynamak istiyorsan,
    ekrandan kalktığında ve aşağı indiğinde yakalanmak istemiyorsun, yani ekranın
    dışına çıktığını görürsen geri çekil ve bekle. Silahı atıyor: Spitfire Rod.

    [b]Research & Development - Araştırma & Geliştirme[/b]

    Silahı bırakan bazı benzersiz düşmanları içeren Güvenlik Kapısı'nın önüne
    ve sağına: Metamorphing Talons and Chrysalis Gear. İçerisinde ayrıca üç
    Audiolog vardır: FAILSAFE PROTOKOL 20:51:40, Dr. Lawrence Murphy, Giriş # 17
    ve Dr Lawrence Murphy, Giriş # 14. Ayrıca, silahlara erişim izni veren
    Sergi Katında görüntüleri açan bir Aşırı Yük (30) güç kablosu:
    Codename: Carmina. Sola doğru rampaya doğru basmak yerine doğrudan
    Basınç Kontrolü'ne gidin. Eğer daha önce ihtiyaç duyduğu Jo'u
    Tech Scrap'a verdiysen odayı gazla dolduracak ve seni öldürmeye
    çalışacak. Solunuzda Drone ve BOTECS Power Core ile açılması
    gereken bir kapı var. Kapıyı açmak için Drone'u kullanın ve
    öldürülmeden önce içeride başın. İçinde silah bulacaksınız:
    Ekolayzır ve Audiolog'la Bir İletişim İstasyonu: Sevgili Micky ...
    Hemen arkada gazla yukarıya doğru rampaya,
    ve şimdi de düşmanları yen. Kapıyı kır ve içindeki kafayı.
    Bir sonraki kafesin kapısını kırın ve sergi alanına gidin.

    [b]Exhibition Floor - Sergi Katı[/b]

    Sağa doğru gidin ve bazı ekranların arkasındaki
    İmplant: Mekanize Karşıt ağırlık v.3 öğesini sağ
    tarafta bulun. Bir satış makinesi arkasında yatan bazı
    Tech Hurda'yı bulmak için ileri ve merdivenleri sola
    doğru devam edin. Ardından merdivenlerden aşağı inin, zemin katın.
    Silah elde etmek için merdivenlerin yakınında bulunan ekranlardan
    birinin camını kırın: Creo IP-75 'Inducer'. Merdivenden yukarı çıkın,
    düşmanı yenin ve sonra bazı Tech Hurdayı almak için binanın çatısına
    atlayın. Aşağıya inin ve kısa merdiven setinin altındaki İşlem Masasına girin.

    Alec Norris ile konuş, o da küçük kızını kurtarmanızı rica eder. Eğer
    evet derdin, sana görev eşyasını verecektir: Anahtar Kart - ID #RD 23941001.
    Köşede Audiologer var: Dr. Lawrence Murphy, Giriş # 2. Bir Codename var:
    Carmina bir kutuya sıkıştı, bu alandaki Güvenlik Kapılarından herhangi
    birinde Overcharge (30) güç kablosunu kullanmanız gerekiyor. Hangi daha
    sonra alırsınız. Kafa düşmanları mağlup ettiğiniz merdiveni yedekleyin
    ve Uygulamalı Nano Bilim'e başlayın.

    [b]Applied Nano Science - Uygulamalı Nano Bilim[/b]

    Kapıyı aç ve Dr. Gene Barrett ile konuş. İmplant'ı ortaya çıkarmak için sağ
    köşedeki kutuyu kırın: Adrenalin Şönt v.1. Bu çok güçlü bir İmplant bu yüzden
    gerçekten hızlı bir şekilde yerleştirmeye değer olabilir. Değilse sol taraftaki
    kapıdan Kısıtlı Alan: Ütopya Projesine doğru ilerleyin. sonra platform çöker ve
    sen ölebilirsin. Endişelenmeyin, böyle bir şey olursa oraya geri dönün ve bir
    yol göreceksiniz. Kırılabilir duvarı buradan kırın ve içeriye girerek
    Tech Hurdayı buraya getirin. Merdivenlerden başlayıp Exo-Lift'e doğru ilerleyin.
    Örgü duvarını ve kafasını Creo One için Servis Şaftına kırın. İleriye dönmek
    sizi Araştırma ve Geliştirmeye götürecektir.

    [b]Restricted Area: Utopia Project - Yasak Bölge: Ütopya Projesi[/b]

    İçindeki düşmanları yen. Bu düşmanlar Elite Tehlike Dişlisi Şemasını bırakırlar.
    Audiolog'u edinmek için Temas İstasyonunu kullanın: Rezervasyon. Yakında
    2 Nano Çekirdeği içeren bir Fazla Yükleme (65) güç hattı ve yukarıdaki
    inişte Aşırı Yük (27) güç hattı var. Bu kanalın yakınında atlayıp kafesli
    bir kapıyı kırıp Drone Modülünü bulmak için içine atlayabileceğiniz bir
    masa vardır: Flamethrower Tank. İmplant: Plasmic Rejeneratör v3'ü bulmak
    için kapıyı açın ve ardından arkaya doğru dönün ve odanın sol tarafındaki
    kapıyı açın. Yakınındaki merdivenleri kaldırın ve düşmanı orada yenin
    ve bitkiler altında İmplant: Vanadyum E-Hücresi v.3'ü yağmalayın.
    Kırılabilir kapıyı kırın, içeriye kafa yapın ve Exo-Lift'e çıkın.
    Koridordan aşağı inip düşmanlarınızı buraya bırakın. Silahı bırakan
    bazı benzersiz düşmanları içeren bir Güvenlik Kapısı
    (Araştırma ve Geliştirmede daha önce bahsedilenine alternatif bir giriş)
    var: Metamorfik Talonlar ve Krizik Vites. İçerisinde ayrıca üç Audiolog vardır:
    FAILSAFE PROTOKOL 20:51:40, Dr. Lawrence Murphy, Giriş # 17 ve Dr Lawrence Murphy,
    Giriş # 14. Ayrıca, silahlara erişim izni veren Sergi Katında görüntüleri açan
    bir Aşırı Yük (30) güç kablosu: Codename: Carmina. Salonun sonunda sağda bir
    kapı var. O kapıyı açıp açın ve Bio Impact Research'e başlayın.

    [b]Bio Impact Research - Bio Etkisi Araştırma[/b]

    Burada düşmanları yen ve zehri dikkatli ol. Sağ tarafta bir Aşırı Yükleme (27)
    güç kablosu ve öne kırılabilir bir duvar var. İçinde kırılabilir bir duvarı
    olan soldaki bir kapı da var. Atlamak ve düşman atlamak ve yenmek. Audiolog
    ile bir İletişim İstasyonu vardır: Homo Machinalis ve İmplant: Odanın sonunda
    Toxic Autofilter. Sizi, İşlem Masasına geri götüren kapıdan geçin. Düşmanları
    ve zehiri Aşırı Yükleme (27) güç hattıyla savaştığınız odaya geri dönün,
    ancak şimdi düşmanı yendikten ve Exo-Lift'i kaldırdıktan sonra kırılabilir
    duvar ve başın üzerinden geçin. Burada bir İmplant var: Vital Boost v.3
    burada yatıyor. Sizi, İşlem Masasına geri götürecek başka kırılabilir bir
    duvar daha var. Kafa atın ve koridorun sonunda bulunan diğer Exo-Lift'i
    kullanın. Bu sizi Nano Üretim Salonu'na götürür.

    [b]Nano Production Hall - Nano Üretim Salonu[/b]

    Düşmanı yenip sol taraftaki kırılabilir kapıdan geçin. Zırh
    lambalarınızı içeride siyah olduğu için açın. Exo-Lift'i
    aşağıya alıp kafanı sola çevirin, düşmanı burada yenerek.
    Kapı açık özelliğine bastığınızda makineleri serbest
    bırakırsınız ve size saldırırlar. Makinelerin bulunduğu
    açık oda, Vital Enjeksiyon v.3 içermektedir. Kapının
    önüne doğru gidin. Buraya ulaşamayacağınız bir
    Aşırı Yükleme (25) güç kablosu var ki, sağdaki kapıyı
    açtıracak ve zaten sonradan alacaksın, solda açabileceğin
    bir kapı. Kapıyı açın, düşmanı yenin, köşedeki kutuyu kırarak
    İmplant'ı gösterin: Enerji Verilen Güç Hücresi v.3 ve sağa dönün.
    Head Furture of Earth Room'ın içine girmek zor olan bir çatlaktan
    sola ve öne doğru kafa yapın. Düşmanları yenip diğer ucundaki kapıyı
    açın. Burası Sergi Alanı'na bir kestir. Çift geri ve BOTECS Power Core
    kapısını açmak için Companion Drone'unuzu kullanın. İçinde bir
    kez düşmanları yen.

    Audiolog'u edinmek için İletişim İstasyonunu kullanın: Nanite Protocols
    ve merdivenlerin yanına atlayarak Tech Scrap'ı yağmalayın. Burada düşmanları
    yenip merdivenlerin üst kısmındaki Aşırı Yük (10) güç hattını kullanın.
    Bu, aşağıdaki kapıyı açmanızı sağlayacaktır. Aşağıya doğru kapıdan ilerleyip
    rampadan Utopia Loading Bay'e gidin.

    [b]Utopia Loading Bay - Ütopya Yükleme Yeri[/b]

    Orada düşmanları yenip İmplant'ı yağmalayın: Rig Capacitor XL. Örgülü kapıyı
    kırın ve makineyi burada yenerek, sağa dönün. Exo-Lift'i sağa doğru kaldırın
    ve kafesli kapıyı kırın. Düşürün ve burada düşmanla savaşın. Sağ kolunu
    keserseniz silah elde edersiniz: Codename Parsifal. Burada, İmplant'ı bulmak
    için yere düşebileceğiniz bir delik var: Vital Boost v.3. Bu, yukarıda
    Drone'u kullanarak kapıyı açtığınız yere sizi geri getirir. Kattaki delikle
    odaya dönün ve kırık pencereden atlayın.

    Exo-Lift'e doğru ilerleyin ve Proteus Vites'i düşüren zorlu bir düşman
    tarafından hemen pusuya tırmanacaksınız. Sağa gidip makineyi burada
    öldürün ve ardından kafes kapısını kırın ve İmplant: Endurance Enhancer v.5'i
    kaldırın. Ardından sırtınızı dönün ve sağa gidin. Solda Perdenin Arkasında
    Bir Audiolog var. Kafa düz ve örgü duvarı kır ve düşmanı buradan yen. Önümüzde
    bir kapı ve burada bir kutunun arkasına gizlenmiş bir İlk Yardım Merkezi var.
    Ayrıca burada bir implantı vardır: SNS Disinhibitor v.3 burada bir korkuluk
    üzerine kapının yakınındaki boruların üzerine atlarsanız. Odada zeminde bir
    Tech Scrap var, burada bir Jo borusu var. Onunla konuş ve silahını ona geri
    ver veya ona 15.000 Tech Scrap ver. Örgülü kapıyı kırın ve içindeki makineyi
    yenin. Ardından, iki Exo-Lift'i Eşlemesiz Alan / Kayıt Bulunamadı bölümüne getirin.

    [b]Unmapped Area / No Records Found - Eşleşmemiş Bölge / Kayıt Bulunamadı[/b]

    Makineyi ileriye doğru yenip sağa dönün. Kafa sağa dön ve kafesli kapıyı kır ve aç.
    UYARI: Burada 3 zorlu düşman var! Burada, silahı bırakan bazı benzersiz
    düşmanları içeren bir Güvenlik Kapısı var: Metamorphing Talons and Chrysalis Dişli.
    İçerisinde ayrıca üç Audiolog vardır: FAILSAFE PROTOKOL 20:51:40, Dr. Lawrence Murphy,
    Giriş # 17 ve Dr Lawrence Murphy, Giriş # 14. Cenimenin adı: Carmina ve Audiolog'u
    içeren bir Temas İstasyonu: Dr. Lawrence Murphy, Giriş # 1, Silaha erişim izni
    veren Sergi Katında ekranları açan bir Aşırı Yük (30) güç kablosu. İleriye doğru
    ilerleyin, pusuya dikkat edin ve burada iki düşmanı yenin. Burada bazı Tech Scrap var.
    Kısa merdivenin yukarı kırılabilir bir ağ gözlü kapısı, kırın ve Exo-Lift'in üzerine
    kadar ilerleyin. Bir kısayol açmak için kapı kontrolünü kullanın ve sağdaki ağ
    gözünü kırın. Bu sizi Kısıtlı Projeler'e götürür.

    [b]Restricted Projects - Kısıtlı Projeler[/b]

    Koridorda iki düşmanı yenin ve İşlem Tabanı için bir kısayol açmak için kapıyı açın.
    İleride ileride başka bir kapı ve bir kutuya gizlenmiş bazı Tech Scrap. Buradan
    kapıya doğru ilerleyin ve tüm düşmanları yeneriz. Çok şey var, bu yüzden bir
    seferde birden fazla çekmemeye dikkat edin. Merdivenden yukarı çıkıp odaya
    girip düşmanı yenip Tech Hurdayı al. Audiolog'u almak için Temas İstasyonunu
    kullanın: FW: Michael Shaw. Kapı Kontrolü, düşmanları izole etmek için bu
    alandan geçer, böylece aşırı dolaşmazsınız. Kapıları kilitleyebilir ve dolaşmak
    için örgülü kırılabilir kapıları kullanabilirsiniz ve mobbed olmayabilirsiniz.
    Sağa dönük odanın üst kısmına ulaşmak için dış mil etrafında hareket etmek
    için bakım millerini kullanın. Burada bir İmplant var: Vital Injection v.3
    burada ve ağdaki bir kapıdan yükselen bir Exo-Lift'tir. Bir Audiolog var:
    RE: Michael Shaw burada. Kafa atın ve Exo-Lift'i indirin.

    Burada alt kısmında, ana odadaki kapının kilidini açan bir Fazla Üfleme
    (10) güç kablosu, Audiolog: Ütopya ve İmplant: Plasmik Rejeneratör v.3'ü
    içeren bir Temas İstasyonu bulunmaktadır. Ana kapıda yer alan odada sert
    bir düşman görünür ve onunla savaşmak zorunda kalırsınız, kolunu keserseniz
    silahı bırakır: Codename Parsifal 2.0 ve Bloodied Proteus Vites'i düşürür.
    Kapının önünden dışarıya bir Exo-Lift Gene Barrett'a yol açıyor.Görüntülü
    konuş ve köşedeki Tech Scrap'ı kaldır, Operasyon Üssüne geri dön ve
    MG Legionnaire silahıyla birlikte Sergi Katında yeni düşmanlar bulacaksınız.
    Mahşi metalik Kapı ve kafayı içeriye çekerseniz sizi Merkezi Üretim B'ye götürür.

    [b]Central Production B - Merkez Üretim B[/b]

    [b]Conveyor Hub - Konveyör Merkezi[/b]

    Kafa ileri gidip düşmanı buradan yen. Bu odada 2 Nano Çekirdek içeren bir
    Overcharge (70) güç kablosu var. Burada bir kapta bir İmplant var:
    Vital Boost v.3 ve üstündeki konteyner Ironmaus 45'dir. Açık kapıdan
    dışarı çıkın, düşmanı yenin ve rampadan aşağı gidin. Burada büyük
    makineye dikkat edin. Kuyruğunu kesmek İmplant'ı netleştirecektir:
    Yardımcı Çekirdek XL. Boru hattı boyunca Operasyon Üssüne giden
    yolda düşmanları öne çekin ve yenilgiye uğratın. Audiolog'u almak
    için İşlem Merkezindeki Temas İstasyonunu kullanın: RE: Echelon 9.
    Sally ile konuş ve sonra Malzeme Deposuna git.

    [b]Material Depot - Malzeme Deposu[/b]

    Içeri girdiğinizde Irina Beckett ile konuşın. Ona yardım etmek için
    ona MG Gorgon Gear'ı vereceksin. Onu geçmiş yere döşemek,
    MG Legionnaire'ın silahıdır. Kafa at ve Güvenlik Muhafızlarını yen.
    Arkasındaki kapı şimdi açık olacak. Baş sağa ve asansörü kullan.
    Bu sizi Yürütme Forumuna götürür.

    [b]Executive Forum - Yönetim Forumu[/b]

    Kafa sağa sola gidip Operasyon Üssüne git. Orada bir keresinde Sally ile konuş.
    Bir silah var:? Buraya kilitlendi. Kapıyı tabanın hemen dışından açıp
    Kule Gözüne sürükleyin.

    Düşmanları yenip burada yenileyin ve sağa dönük kısa rampanın altına bakarak
    Drone Modülünü bulun: Anti-Kinetic Shield'i bulun. Örgülü kapıyı buradan kırın,
    makineyi yenip Audiolog: Tehlikeli Oyunu almak için sağa dönün. Ardından head,
    Exo-Lift'i kullanın ve örgüyü tekrar kırın. Kafa ileri ve sağa başka bir kafesli
    kapı bulmak için kırabilirsiniz. İçeri gir ve Exo-Lift'i Cephanelik'e doğru kullan.

    [b]Armory - Cephanelik[/b]

    Burada makineyi yenip öne doğru ilerleyin, ardından kırılabilir ağdaki kapıya
    gelin. Geçmişte bazı Tech Hurda yatıyordu. Hâlâ ağ göz kapısına basmayın.
    Turne makineyi öldürdüğün yere dön ve kafa gitti. Burada biraz daha
    Tech Scrap ve çalışmayan Exo-Lift var. Şimdi ağdan içeri ön kapıdan bak.
    Black Cerberus'u aşağıda göreceksin. Burada Güvenlik Kapısı ve
    Exo-Asansör var. Exo-Lift'i alıp Black Cerberus ile savaşın.

    Bu aşırı zor bir dövüş değil, ama iyi bir miktarda iyileştirilmiş yivli
    olduğundan emin olun. Bir sürü atlatmak isteyebilirsiniz ve ona, genellikle
    açılan kapıyı bitirdikten sonra atak yaparak vurmaya çalışın. Dikkatli olun
    çünkü tarakları genelde olması gerektiği kadar uzun 1-2 aralıktır.
    Çok uzaklara geri dönersen, sersemleten mermileri vurursun, neredeyse
    ölümünü garanti eder, bu yüzden bunu yaparsan atlatmaya dikkat edin.
    Her% 20 sağlığınızdan dolayı, size bir P.XX'i toplamak için savaşacak.
    Bu düşman ilk patronunki gibi kavga eder, sadece daha çok isabet eder
    ve toparlanmak için daha fazla isabet alır. Onun altında kalmak ve
    üzerine basmak istemezsiniz. Black Cerberus idam edilebilir, bunu
    yaptığınızdan emin olun. Öldürülürse, MG Yargıcını bırakacaktır.

    Patronu mağlup ettikten sonra, geldiği odaya gidin ve Merdivenlerden
    başlayarak bazı Tech Scrap ve Audiolog'u bulun: İrtibat İstasyonunda
    Kesilen İletim 82 - 3856945. Sonra aşağı in ve Tech Scrap'i bir kutu
    içinde merdivenlerin altından bul. Örgülü kapıyı kırın ve Oyunda
    Güvenlik Kapılarına erişmenizi sağlayacak Creo EX06 Güvenlik Donanmasının
    kilidini açmak için Aşırı Yük (10) güç hattını kullanın ve İşlem Masasında
    size 4 ek İmplant yuvası verin. Exo-Lift'e doğru ilerleyin. İşlem Tabanına
    bir kısayol açmak için kapıyı açın ve daha sonra Creo EX06 Security Rig'i donatın.

    Patronla savaştığınız yere geri dönün ve Exo-Lift'e çıkın ve orada Güvenlik Kapısı'nı
    kullanın ve içeride başlayın. Audiolog'u bulacaksınız: Eksik Ofis Malzemeleri
    sağ tarafta. MG Cerberus Gear'ı düşüren düşmanı yenip sağdaki korkuyu atlayın.
    Audiolog'u alın: Dava Dosyası Dr. Chavez - Alın ve ağdaki kapıyı kırın.
    Kafaya girip buradaki uçakları yen ve İmplant'ı al: Vital Enjeksiyon v.5
    ve sonra yakındaki Exo-Lift'ten Cephanelik Havalandırma'sına gidin.

    [b]Armory Ventilation - Cephanelik Havalandırma[/b]

    Kafa ileri, büyük makineyi yenip yakındaki Implant'ı yağmalayın: Bazı kutuların
    yakınında Vital Boost v.5. Kafa ileri gidin ve bir sonraki makineyi yenin.
    Burada Exo-Lift var, bu da Black Cerberus'un kavganın hemen dışındaki bir
    kısayol ve kırılabilecek bir ağız kapısı. Kapıyı kırın ve burada düşmanları
    yenip, sonra kanala adım atın ve İmplant'ı yağmalamak için birkaç adım aşağıya
    inin: Vital Boost v.5. Sonra önde Güvenlik Kapı'na geri dönün, ancak bu sefer
    içinde asansörü yukarı çıkın. Düşmanı yenip, soldaki kutuların ve Audiolog'un
    gizli Tech Scrap'ı yağmalayın: Burrow'un derinliklerine. Sağdaki Güvenlik Kapısını
    açın ve düşmanı buradan yenin. İmplant'ı yağmalayın: sağdaki kutudan Vital Injection v.5
    ve sonra sola doğru kafa. Kapıyı açın ve Creo Yönetici Forumu'na girin.

     
    [b]CREO Executive Forum - CREO Yönetim Forumu[/b]

    Kafa ileri ve büyük makinesini buradan yen. Ağacın yakınında bulunan Teknik Hurda'yı kaldırın ve karşı taraftaki merdivenlerden inin. Düşmanı yenip, Tech Scrap'ı başka bir küçük ağacın yakınında bekletin. Merdivenden aşağıya ilerleyin ve başka bir ağacın yanındaki yükseltme malzemelerinden yağmalayın ve Audiolog'u alın: Köşedeki operasyon Ferguson. Kafa yedeklenip güvenlik kontrol noktasından geçiyor. Düşmanları yenip, çakılın her köşesindeki Tech Scrap'ı yağmalayın. Güvenlik Kapısı'na gidin ve kafesli kapıyı kırın.

    Kafa sağa bak ve İmplant: Plasmic Regenerator v.5'i bazı kutularda bul. Ardından Exo-Lift'i kullanarak aşağı inin, makineyi burada yenin ve sonra başka bir Exo-Lift ile başlayın. Öne doğru ilerleyin, kafesli kapıyı kırın ve İmplant'ı yağmalayın: Reclamation Buddy v.4. Ardından İşlem Masası'na bir kısayolun kilidini açmak için Exo-Lift'i kullanın. Bir kez bittiğinde, Exo-Lifts'leri iki kere yedekleyin ve bir dakika önce doğru gittiğiniz yere gidin ve iki düşmanı yenin. Audiolog'u yağmalayın: Bazı kutuların arkasına Betrayed ve bazı Tech Scrap. Düz kafa ve örgü kapıyı kırın ve arkasındaki kapıyı açın.

    Audiolog'u almak için hemen Contact Station'u kullanın: RE: RE: Karar Beklemede?! Bir sonraki odanın köşesindeki Tech Hurdaya gidin ve yağmalayın. Görev sırası boyunca ona yardım edersen Irina Beckett burada olur. Sağ kolunu koparırsanız, Barış Muhafızı silahını atacaktır. Bu odada bir İlk Yardım İstasyonu ve bir Güvenlik Kapısı var. Güvenlik Kapısını açın, kafesli kapıyı kırın ve bir sonraki kafes kapıya ve Güvenlik Kapısına gidin. Bu, bu alana bir kısayol oluşturacaktır. Geri diğer odaya gidin ve oradaki diğer Güvenlik Kapısı'na doğru ilerleyin. Düşmanları yenip, sağdaki kutudan İmplant: Medi-Voltaik Enjeksiyon v.5 değerini yağmalayın. Merdivenlerden yukarıya çıkın ve Audiolog'u yağmalayın: Yalnız çakıllardan.

    Merdivenden geldiğin yerin hemen arkasında birkaç düşmanı olan bir Güvenlik Kontrol Noktası var. Onları yenip İmplant'ı yağmalayın: Mekanik Karşı ağırlık v.4. Kapıyı açın ve rafın üzerinde Audiolog: Legacy ve IRONMAUS # 103'u yağmalayın. Geri çekilin ve bazı Tech Scrap bulmak için uzak ucundaki bariyerin yakınında bulunan çöp kutusunu kırın. Burada daha fazla düşman yenilgi ve bir ağaç yakınında çakılın altında gizlenmiş biraz daha Tech Scrap arayın. Mk için çiftlik yapmak için iyi bir yer. IV malzeme zırhınızı yükseltmek için.

    Burada bazı düşmanlar tarafından korunan 2 adet daha fazla Güvenlik Kapısı var. Sağdaki birinde Don Hackett'i bulacaksınız. Audiolog'u bulacaksınız: Ona yakın tekillik. İmplant edinmek için kapı kontrolünü kullanın: Pnömatik Kalibratör v.4. Sol taraftaki bir sonraki Güvenlik Kapısına gidin ve kafesli kapıyı kırın. Düşmanlarınızı yenin ve Tech Scrap'i yağmalayın, ardından Exo-Lift'i indirin. Kafa atın ve Yeniden Eğitim Kampına girin ve Audiolog'u alın: The Liberator - Sorgulama alıntısı. Makineyi yenip yedekleyin. Güvenlik tarafından korunan merdivenlerin sağında bulunan Güvenlik Kapısını girin ve asansörü aşağıya alıp Sunucu Odasına girin.

    [b]Server Room - Sunucu Odası[/b]

    Audiolog'u edinmek için Temas İstasyonunu kullanın: FAILSAFE PROTOKOL 00:03:12. Ardından Audiolog'u alın: Makinenin Bir Parçası. Kilitlemeyi devre dışı bırakan ve silaha erişime izin veren bir Aşırı Yük (10) güç kablosu var: MG Centurion, İşlem Tabanlı. Ayrıca, 2 Nano Çekirdek içeren bir Aşırı Yük (85) güç kablosu vardır ve yakınlarda bazı yükseltme malzemeleri bulunur. Kafa kafaya takın ve büyük kapıyı koruyan iki korumayı yenin ve içeride başlayın. Bir kere baş tamamlanınca dışarıda çift düşmanı yen. En uçtaki güçlü düşmanı yenerseniz İmplant'ı alırsınız: SNS Disinhibitor v.4. Nucleus'taki asansöre bin.

    [b]Nucleus - Çekirdek[/b]

    [b]Nucleus - Launchpad 01 - Çekirdek - Launchpad 01[/b]

    Kafa atın ve Audiolog'u alın: Rendezvouz. Burada, bir çift düşmana ve İmplant'a sahip olan kilitli kapıyı açan bir aşırı şarj (80) güç hattı var: İçeride Vital Enjeksiyon v.5. Kafa sola ve kapıdan Kat 1 - Kargo'ya gidin.

    [b]Floor 1 - Cargo - 1. Kat - Kargo[/b]

    İmplant'ı bulmak için sağdaki adımları ileri ve aşağı doğru: Bir kutuya gizlenmiş Plasmic Regenerator v.5, daha sonra baş yukarıya. Kafa ileri ve asansörü aramak için asansör kumandasını kullanın, bu İşlem Tabanını artıracaktır. Audiolog'u almak için Temas İstasyonunu kullanın: Rendezvouz - Güncelleme.

    Bazı Tech Scrap'ı bulmak için sol taraftaki merdivenlerden yukarı çıkın ve düşmanı buradan yenen (o Chrysalis Dişli Şematografisini atar) sağa sola merdivenlerden yukarı çıkın. Kapıyı açın, iki düşmanı yen (bir tanesi Fractal Reaver silahı vardır) yenip merdivenlerden yukarı çıkın Tech Scrap'ı kaldırın ve daha birçok düşmanı yenin. Burada makineyi açıp öne doğru açabileceğiniz bir kapı var. Düşürün ve İmplant'ı yağmalayın: SNS Disinhibitor v.4 ileri. Bu sizi Operasyon Üssünün üstüne koyacaktır. Nereye gittiğinizi merdivenle başlatın ve Audiolog'u yağmalayın: Dr. Lawrence Murphy, Log # 5, kapının hemen yanındaki kapıyı açın ve 2. Kat'a gidin - Yakıt doldurma.

    [b]Floor 2 - Refueling - 2. Kat - Yakıt ikmali[/b]

    Pusuya düşürecek düşmanları yenip sağa dönün. Operasyon Tabanını bu zemine çağırmak için asansör kontrol panelini kullanın (şimdi tabanın yakınında, solda, İmplant: Auto-Aid v.4'ü bulmak için aşağıya inebileceğiniz bir nokta var, ancak iki kat Bu katın geri almak için bir grup düşman kadar).

    Operasyon Üssü'nden çıktığınızda, başınız sola gidip düşmanları yenebilir. Sonra kafa konteynırların arkasında bıraktı, burada iki zorlu düşmana dikkat et. İçinde Audiolog bulacaksınız: Dr. Lawrence Murphy, Giriş # 11 ve İmplant: Vital Enjeksiyon v.5. Buraya gidebileceğin bir ağ gözü kapısı var, ama orada daha kapıyı içeri alamazsın. İşlem Merkezine geri dönün.

    Operasyon tabanı kafasının dışına çıktığınızda sağdan sola ve düşmanları yenilgiye uğratın. Bazı Tech Scrap bulmak için merdivenden aşağıya doğru ilerleyin, sonra kafanıza geri dönün ve sadece İmplant: Zehirli Otofiltre donanımlıysa veya ölecekseniz açık kapıdan başlayın. Burada düşmanları yenip Exo-Lift'i 3. Kat'a kadar hızlı kalkış kontrolü yapın.

    [b]Floor 3 - Rapid Launch Control - Kat 3 - Hızlı Başlatma Kontrolü[/b]

    Kafa ileri ve düşmanları yenmek için buraya. 2 Nano Çekirdek edinmek için Aşırı Yük (50) güç kablosunu kullanın. Bazı Tech Scrap'ı yağma için güç borusunun solundaki kutuları kırın, sağdan başa doğru itin, boruyu geçin. Kapların ortasında bazı merdivenler vardır, onları kaldırın ve koridorun içine girin. Düşmanı yenip Azot Pompa İstasyonuna bırakın.

    Örgülü kapıyı kırın ve içeride başlayın, orada düşmanları yenin ve sizi biraz Tech Scrap'a götürecek olan uzun bir koridorun aşağısına doğru ilerleyin. Yukarı kaldırıp geri çektiğinizde ve Exo-Lift'e çıktıktan sonra tekrar atlayabilirsiniz. Bu sizi İmplant'a götürür: Vital Enjeksiyon v.5. Düştüğünüz zaman geri inin. Tekrar yere düşersen İmplant'ı yağmalayacak: Vital Boost v.5. Düşmanı yenip kapıyı açın. Sonra Tech Scrap'ı yağmalamaya başlayın. Düşmanı yenmek ve toksik atıklardan kaçınmak. Kafa ileri gidin ve sol köşedeki Exo-Lift'in yanına gidin. Düşmanı yenip, İmplant'ı yağmalayın: Vital Enjeksiyon v.5 ve ardından aşağı doğru ve merdivenlerden yukarıya doğru merdivenlerden yukarıya doğru ilerleyin. Burada düşmanları yenip Sola ve Exo-Lift'in başına geçin. Düşmanları yenip, Tech Scrap'ı yağmalayın. Burada, ışıkları açan bir Aşırı Yük (10) güç kablosu var. Kafa biraz daha Tech Scrap almak üzere ayrıldı. Sizi Sınıf Ütopya Hazırlığına götüren bir Güvenlik Kapısı var.

    [b]Utopia Preparation Classified - Utopia Hazırlık Sınıflandırılmış[/b]

    İçindeki düşmanları yenip, Nanit Kalibrasyon Kontrolünün yakınındaki Audiolog: Paket Teslimi'ni yağmalayın (virüsü füzeye yüklemek için kullanabilir veya kullanamazsınız). Daha sonra Audiolog'u almak için Temas İstasyonunu kullanın: FAILSAFE PROTOCOL 14:32:57. Yukarı kafa ve odadaki düşmanları yen. Audiolog'u yağmalayın: Engellenen İletim 83-1266548. Kapı kontrolünü kullanın ve düşmanı yenip burada arkasındaki Tech Scrap'ı yağmalayın. Ardından geri çekilin, ağdaki kapıyı kırın ve ana odadaki füzenin arkasındaki bir geçidi gösterecek bir Aşırı Yükleme (30) güç kablosu bulmak için Exo-Lift'in altına inin. Tech Scrap'ı kaldırın ve soldaki merdivenlerden yukarıya doğru Nucleus - Launchpad 02'ye (Kısıtlı Erişim) başlayın. Audiologu bulmak için öne çıkın: Dr. Lawrence Murphy, 23 Numaralı giriş ve silah: Kod adı: Gotterdammerung. Ardından geri çekilin ve İşlem Masasına gidin.

    Operasyon Bazını terk ederken, baş sağdan sonra sağa tekrar dönün ve İmplant'ı koruyan bir düşman bulmak için sola doğru gidin: Endurance Enhancer v.5. İki düşmanla savaşmak için merdivenlerden aşağıya devam edin. Azot Pompa İstasyonuna giden kapıyı açın. Vites lambasını açın ve ölümüne düşmemeye dikkat edin. Burada bir kırılmaya elverişli kutu içinde bir İmplant: Vanadium E-Cell v.5 bulunur. Audiolog'u bulmak için sağa, merdivenlerin altından ve Exo-Lift'in üstüne gidin: Dr. Lawrence Murphy, Log # 8. Kafa ileri ve Tech Scrap yağma ve düşmanları yenmek. Asansöre binip Escape Assembly Point'e gidin.

    [b]Escape Assembly Point - Kaçış Montaj Noktası[/b]

    Düşmanı yenmek, silahı yağma: MG Centurion ve buraya Güvenlik Kapısı açın. İmplant üzerine düşmanızı sağlayan bazı adımların arkasında bir kapı var: Vital Enjeksiyon v.5, ancak almaya giderseniz yukarı çıkmanız gerekecek. Bu kapının hemen üstünde bir kutuya gizlenmiş bir Tech Scrap ve ağ gözlü bir kapı var. İçindeki düşmanı yenip bir kısayol açmak için kapı kumandasını kullanın, sonra geri dönün ve Güvenlik Kapısı'ndan geçin. Kat 2 - Yakıt ikmali için kısayol oluşturmak için sağdaki kapı kumandasını kullanın. Audiolog'u edinmek için Burayı İletişim İstasyonu kullanın: Kalın Kalın! Asansöre binin ve düşmanları buraya yenin. Sağ taraftaki bazı kutulara gizlenmiş bir Tech Scrap ve solda bir İlk Yardım İstasyonu var. Merdivenlerden Lauchpad 01 Station'a doğru ilerleyin.

    [b]Launchpad 01 Station - Launchpad 01 İstasyonu[/b]

    İki düşmanı yenip şimdilik Creo Maglev'i atlayın. İmplant'ı yağmalamak için kafayı öne doğru eğin ve hasarı sağa kesin: Plasmic Regenerator v.5. Deliği bırakmak sizi zorlu bir düşmana ve bir Exo-Lift'e götürecektir. Bazı Tech Scrap bulmak için öne doğru eğilin ve aşağıya inin, ardından Kat 3 - Hızlı Başlatma Kontrolü'ne girmek için tekrar aşağıya inin.

    [b]Floor 3 - Rapid Launch Control - Kat 3 - Hızlı Başlatma Kontrolü[/b]

    İki sert düşmanı burada yenmek ve Exo-Lift'i çevrimiçi hale getirmek için Aşırı Yük (10) güç kablosunu kullanın. Exo-Lift'i yukarı kaldırın ve Operasyon Tabanını Zem 3'e taşımak için asansöre çağırın. Aşağıya İşlemler Tabanına gidin ve işiniz bittiğinde şu anda kapıyı arayın ve başka zorlu düşmanı yenip merdivenlerden yukarı doğru ilerleyin. 1. Katta bir geçit açmak için Aşırı Yük (10) güç kablosunu kullanın. Ardından Exo-Lift'in üzerine basın.

    Solunuzda derhal bazı güncel malzemeler var, sonra sağa başlıyor. Siz gazlanıncaya kadar koridoru takip edin ve sonra sağ taraftaki bazı kırılabilir kutuları arayın ve onlardan başlayıp Exo-Lift'ten aşağıya doğru ilerleyin. Örgülü kapıyı kırın ve Tech Scrap'ı yağmalayın, daha sonra ikiye katlayın ve ilerlemeye devam edin. Uzun Exo-Lift'in yanına gidin ve Audiolog'u yağmalayın: Dr. Lawrence Murphy, Giriş # 6. Kapıyı açın ve burada zorlu düşmanı yen. Kat 01 - Kargo'daki yeni tehdide son vermek için merdivenlerden yukarı doğru çıkmanız ve sağdaki seviye boyunca geri gitmeniz gerekecek. Şunlar için ihlal yapmaya başlayın: // Data Checksum Fail.

    [b]Data Checksum Fail - Veri Onaylama Hatası[/b]

    Zorlu düşmanı yenip, yükseltme materyallerini, Tech Scrap'ı ve merdivenlerin yanındaki kafesli bir kapıda bulunabilen daha fazla yükseltme malzemesini yağmalayın. Koridorun önüne gidin? Aşırı şarj (10) güç hattından geçip yolunuzu açın ve daha sonra patron Rogue Process ile savaşın.

    [b]Game Over - Oyun Bitti[/b]


    NOT : Tamamı google'dan çevirilmiştir ve anlamsız kelimeler içerebilir o yüzden sadece fikir edinmek amaçlı eklenmiştir.


    NPC

    Sally

    Operation Base'de Sally'ye giderek fabrikaya götürmenizi isteyecektir. Yol boyunca neredeyse her Operation Base'de görünür, size bilgi verir ve nereye gideceğinize karar vermenize yardımcı olur.

    Dean Hobbs

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Dean Hobbs'u Material Depot'da, sol taraftaki asansörde bulacaksınız. Eğer takımını aşırı şarj ederseniz, ölürken veya yeniden yüklerken yakındaki Operation Base'e taşınacaktır.
    Onunla Operation Base'de konuşursanız size bazı yükseltme malzemeleri verecek.
    Daha sonra Jo'nun macerasını geliştirdikten sonra oyunda ona karşı konuşmalardavyeni bir diyalog sağlayacaktır.

    Davey

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Davey'i Material Depot'da kilitli bir kapının arkasında bulacaksınız. Kapıyı açıp kapının yanındaki Aşırı şarj güç kablosunu kullanın ve içeride onunla konuşun.
    Ölmeden veya yeniden yükledikten sonra yakınlardaki Operations Base'de görünecektir. Onunla konuşurken kendisine onun tıbbını almanızı rica edecektir. Modaxinal Enjektör İmplantı, daha sonra oyunda olan Greenhouse Facility'de bulunur.

    Eğer ilerledikçe onunla konuşmaya devam ederseniz, çekilme işaretleri görmeye başlar ve seni İmplant'ı bulman için yalvarır. Ona Modaxinal Enjektörü vererseniz size bir Vital Enjeksiyon v.3 verilir, ancak bu implant'ı bir daha alamazsınız.
    Ona İmplant verirseniz, son derece tuhaf davranmaya ve zihnini kaybetmeye başlayacaktır

    Irina Beckett

    İlk önce Conveyor Hub'da Irina Beckett ile boru hattının yakınında bulunan ve bir dizi Operations Base kısayoluna giden merdivenlerden aşağıda bir araya geleceksiniz. Senden item isteyecektir. Burada Reinforced Pipe veya Mg Negotiator itemini verebilirsiniz. Ona Mg Negotiator verirseniz, hayatta kalır ve bir sonraki yerde görünür.

    Irina'yla ikinci kez tanıştığınızda, Resolve Chemical Refinery'daki bazı merdivenlerin üstündeki bir duvara yaslanacak. Görev sırasını yükseltmek için onunla burada konuşmanız yeterli.
    Burada karşılaştığınız üçüncü kez, Black Cerberus'u yendikten sonra, Operations Base'in hemen yanındaki Material Depot'da görünecek ve MG Gorgon Gear'ı size soracaktır. Burada istediği parçaları verirsen, son toplantısına kadar yaşayacak.

    Irina ile en son görüşme sırasında CREO Yönetici Forumu'nda bir Güvenlik Kapısı yanında olacak. Ona birkaç kez konuşursan düşman olur ve geri dönmezseniz size saldırmakla tehdit eder. Eğer onunla kavga edip sağ kolunu koparırsan, elemanları kazanacaksın: Peacekeeper

    Benjamin Burke

    Conveyor Hub'a ilk geldiğinizde Benjamin Burke size yüksek sesle hoparlörler aracılığıyla konuşacaktır.
    LU-74 "Firebug" bossuna geldiğinizde, hoparlörler aracılığıyla sizinle tekrar konuşacak.
    Central Production B'deki giden trenlere yakın olduğunuzda son kez sizinle konuşacak ve Resolve Biolabs'da buluşacağını söyleyecek.

    Jo

    Jo, ilk önce Toxic Waste Maintenance, sağ tarafta girdiğiniz büyük bir boru içinde görünecektir. Burada konuşun ve sizden 5000 Tech Hurdası isteyecektir. Onu verirsen, görev çizgisini ilerletir.
    Ona ikinci kez katılıp Build Service Access'e gidersiniz. Bir kez daha burada bir boru içinde ve bu sefer 10000 Tech Scrap isteyecek. Bu onun görev çizgisini ilerletecektir.

    Research & Development böşümünde seni burada öldürmeye çalışacak ve buradaki sol odaya girmeniz gerekecek. İçinde Audiolog ile Equalizer bulacaksınız: Sevgili Micky ...
    Jo'la bir sonraki karşılaşmanız Utopida Loading Bay'da. Ya ona Ekolayzer veya 15000 Tech Hurdası verebilirsiniz.

    Dr. Melissa Chavez

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Önce Resolve Biolabs'daki Pump Station'da görüşeceksiniz. Bazı erkekler laboratuvarına girmeye çalışıyor. Düşmanları yenilgiye uğrat ve sonra içeri gir onunla konuş. BOTECS Power Core'u burada yanındaki masada bulacaksınız.

    Ölürseniz veya yeniden yüklerseniz, bu bölgedeki Operations Base'de olacak ve onunla tekrar konuşabilirsiniz, ancak daha sonra kaybolacaktır.

    Jonah Guttenberg

    CREO'nun kurucusu. Oyun sırasında özellikle onunla tanışmazsın.

    Alec Norris

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Alec'i Operations Base in the Ehibition Floor'da bulacaksınız. Kızını arayıp sana şu öğeyi vermenizi rica eder: Anahtar Kart - ID #RD 23941001.

    Kızını binanın tepesinde bulabilirsin, oraya ulaşmak için parçalanmış bir pencereden atlamak zorundasın ve Maddy (Roboter) yere bitince kırık bir bacakla odaya gelsin.

    Maddy saklanbaç oynuyor ve Alex Norric'e buraya gelip gelmesi için bir mesaj gönderdiğini söylüyor.
    Maddy ve Alec Norris Servicestation'da bulunabilir ve Maddy'yi düzeltmek için yeni bir bacak bulup bulamayacağını sorar.

    Ayaklarına odaklanarak Maddy'ye benzeyen bir düşmanı öldürerek bacağı alırsın.
    Robotic Leg'i Alex Norric'e geri getirin ve Stamina Boost Lv.3 kazanacaksınız.

    Dr. Gene Barett

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    ilk olarak Uygulamalı Nano Bilim'de bulunabilir. Onunla orada konuş ve onun görevini ilerlet.
    Sınırlı Projeler, bir sonraki aşamada bulunacağı yerdir. Canavarca planlarını öğrenmek için onunla konuşun.

    Bosslar ve Düşürdükleri İtemler

    Bosslar

    P.A.X
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Strateji
    https://www.youtube.com/watch?v=y3HgOzT8zJM

    Bulunduğu Yer
    Rocket Assembly Station

    Düşürdüğü İtem
    P.A.X Imperator, Vital Boost v.3

    LU-74 Firebug
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Strateji
    https://www.youtube.com/watch?v=EUV4KIxB4MI

    Bulunduğu Yer
    Waste Decontamination inside Central Produciton B

    Düşürdüğü İtem
    Normal Kill: Firebug Throttle
    Hardcore kill: Firebug Throttle V2.0

    Big SISTER 1/3
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Strateji
    https://www.youtube.com/watch?v=SduhbrhbBUY

    Bulunduğu Yer
    Build Service Access in Central Production B

    Düşürdüğü İtem
    Normal Kill: Spitfire Rod
    Hardcore kill: Spitfire Rod

    The Black Cerberus
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Strateji
    https://www.youtube.com/watch?v=p1_NiNGTImk

    Bulunduğu Yer
    Armory inside the Executive Forum

    Düşürdüğü İtem
    Normal Kill: MG Judge

    Rogue Process
    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Strateji
    https://www.youtube.com/watch?v=Ia48n8XsYSs

    Bulunduğu Yer
    Data Checksum Fail inside the Nucleus

    Düşürdüğü İtem
    Normal Kill: Claws of the Gestalt

    SİLAH UPGRADE

    Yeni power core'u kurduktan sonra dünyaya geri dönmek isteyeceksiniz. Saldırılarınızı, Assembly Halls'da karşılaştığınız ikinci işçinin sağ koluna odakladığınızdan emin olun ve ekstremiteyi kesmek için bir son işlemci uygulayın.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Bu, Reclaimed Piston'unuzdan gerekli bir gelişme olan tek elli kılıç olan Astir Vibro-Cutter'ın kilidini açacaktır.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Ayrıca, old power substation merkezindeki Heavy-Duty Titan endüstriyel anahtarından çevrilmiş savaş boksörünün kilidini açabilirsiniz. Jeneratör odasına doğru ilerlemek yerine giriş kapısının karşısındaki salonu takip edin ve ekso lifti alt bodruma doğru indirin.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Sağdaki kapalı bir kapıyı bulana kadar tüneli izleyin, ardından çekiçle düşmanını serbest bırakmak için açın. Daha güçlü saldırılarını engellemek için kaçma hareketini kullanın ve silahın kilidini açmak için silahlarına odaklanmaya dikkat edin.

    SİLAHLAR VE ÖZELLİKLERİ

    Not olarak, tüm silah yükseltmeleri yapılmakta olan yükseltme seviyesinin 9 Tungsten Alaşımını gerektirir. Temel seviyedeki bir ürünün yükseltilmesi için gereken Tech Scrap miktarı 741, ancak sonraki her yükseltme maliyeti 2966 Tech Scrap. NG + için, bir silahın Mk VI ya da daha yüksek bir seviyeye yükseltilmesi sonrasında, sonraki yükseltmelerin maliyeti 8899 Tech Scrap'dır.

    Silah hasarı, her sınıf silah için yeterlilik seviyenize bağlıdır. Belirli bir silah türünü kullanarak uzmanlık seviyenizi yükseltmek mümkündür.

    Single-Rigged

    1. Fractal Reaver
    2. P.A.X. Imperator
    3. MG Legionnaire
    4. Volatile Spectre
    5. KLINGE Power Grip
    6. ASTir SpectreBite
    7. P.A.X. Imperator V2.0

    ASTir SpectreBite

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Düşük
    Enerji Kazancı - 55%

    Bilgi

    "ASTir'in SpectreBite, Vibro-Cutter modelinin ağır kesme gücü ve artan ağırlığını daha iyi ele almak için monte edilmiş tek donanımlı tasarımıyla ağır iş yükü kaynağıdır. İstisnai performansının sırrı, ASTir'in SpectreBite'nin plazma kirişlerini içermek ve modüle etmek için yerel manyetik alanlar kullanan plazma odaklama düğümlerinde bulunabilir. "

    Bulunduğu Yer

    Assembly Halls - Atlas Power Core'u edinip kurduktan sonra. Bu silahı elde etmek için ilk düşmanın sağ kolunu sağdan Medbay'dan ayırın.
    Silah, genellikle, Terk Edilen Üretim Bölgesindeki düşmanlar tarafından hafifletildi.

    Silah Hakkında

    Tek elle kullanılan bir silah için oldukça az etkisi vardır.
    Volatile Spectre'yi Güç Santralı'nın zehirli bölümünde bulana kadar veya P.A.X yenilene ve P.A.X İmperator'u elde edinceye kadar kullanın.
    İlk oyununuzun başlangıcında bazen bu silahla (ve Volatile Spectre ile) zanaat malzemelerini bir kez Mk 2'ye yükselttiğinizde çiftlemek zordur, çünkü ikisi de bitirme hareketi için yeterli enerjiyi elde etmeden önce öldürmeye eğilimlidirler. Sorun yaşıyorsanız, aynı Mk seviyesinde biraz daha az zarar verdiği için ASTir Vibro-Kesiciye basın.


    P.A.X. Imperator

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 70

    Bilgi

    "Pacification Automaton X'in tahrikli bıçak ağzının kola monte edilmiş bir bölümü insan ölçeğinde yeniden kullanıma hazır hale getirildi. Küçültülmüş müthiş yıkıcı darbeler sağlayabilir. Enerjili bıçağının güç bağlantıları kesintisiz roket patlamalarıyla bir şekilde hasar görmüş ancak yine de en işlevselliğini koruyor "

    Bulunduğu Yer

    P.A.X. bossundan düşüyor.

    Silah Hakkında

    Bu silahın "süper" bir versiyonu var, buna P.A.X deniyor. İmperator V2.0
    Mk I'de düşer (Mk 0'dan yükseltilmesine gerek yoktur)


    Volatile Spectre

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Orta
    Enerji Kazancı -% 45

    Bilgi

    "ASTir'in SpectreBite, Vibro-Cutter modelinin ağır kesme gücü ve artan ağırlığını daha iyi ele almak için monte edilmiş tek donanımlı tasarımıyla ağır iş yükü kaynağıdır. Bu özel birim, plazma çubuklarında hasar görmüş ve plazma kirişlerinde tehlikeli ve öngörülemeyen bir birlik kaybına neden olmuştur.

    Bulunduğu Yer

    Power Plant - tünelin sonunda toksik atıkların bulunduğu suların altında

    Silah Hakkında

    ASTir SpectreBite'dan daha fazla zarar görmesi için bu silah için Tek Donanım Silahlarında en az 8 Uzmanlığa sahip olmanız gerekir.
    Yüksek Elemental Damage, SpectreBite'in bu sürümünü, düşman Zırhı yumruklayan çok iyi Tek Donanımlı Silah yapar.

    KLINGE Power Grip

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Düşük
    Enerji Kazancı - % 70

    Bilgi

    "KLINGE'nin önde gelen ürünü olan Power Grip, aslında kurnaz çoklu bir araçtır. Tamamen özelleştirilebilir boyutsal toleranslarla dikkate değer bir ezme gücüne sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda CREO çalışanları onu, açık takviyeli metal yüzeyleri kesmek, yeniden şekillendirmek ve kaldırmak için de kullanabilir. İç hidroliği, aracın ağırlığını arttıran, ancak olağanüstü basınç toleransları veren yüksek yoğunluklu ötektik sıvıları kullanır. ”

    Bulunduğu Yer

    Toxic Waste Disposal - Düşmanlardan düşüyor


    MG Legionnaire

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 70

    Bilgi

    "MG Legionnaire, CREO güvenliği için standart ekipman kitinin bir parçası değil, en kötü ihtimalin olması durumunda - tesisin dışındaki bir paramiliter güç tarafından işgal edilmesi durumunda - oldukça koz olarak tasarlandı. Bir ok uçlu form faktörü ve iki taraflı enerjilenmiş kesme bıçaklarıyla Legionnaire, takviyeli kaplama ile kolaylıkla ayrılmaya garantilidir. ”

    Bulunduğu Yer

    Restricted Projects - Exhibition Floor'da düşmanlardan düşüyor


    Fractal Reaver

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - % 10

    Bilgi

    "Doğrusal olmayan keskin bir bıçak bilinmeyen bir alaşımdan oluşuyor ve bilinmeyen bir süreçle inşa edilmiş durumda. İç yapısı, küçük ölçekli tekrar eden bir model gibi görünüyor ve benzeri yapay aletler kadar ağır olamayacak kadar istisnai bir güç veriyor. Fraktal Reaver, sanki henüz anlaşılmayan vasıtalarla enerjiyi emerek sanki kullanılmışsa, ısınır ... "

    Bulunduğu Yer

    Floor 1 - Cargo

    Silah Hakkında

    Tüm tekli silahların en hızlı saldırı hızı. (Tüm silahların atak hızı "Düşük" olsa da saldırı hızları farklıdır.)


    P.A.X. Imperator V2.0

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Tek Arıtılmış Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - + 70%

    Bilgi

    "Pacification Automaton X'in poweredblade silahının kola monte edilmiş bir bölümü insan ölçeğinde yeniden kullanıma hazır hale getirildi. Bile küçültülmüş müthiş kütle korur ve yıkıcı darbeler sağlayabilir. Tam işlevli bir enerjili kesme bıçağı, güçlendirilmiş makinelerle parçalanmasını sağlar ve kurtarılan halkalar, zemin ile çarpıştığında sismik bir slam açığa çıkarır. "

    Bulunduğu Yer

    ilk bossta kendisine roket attırmadan öldürünce version 2 veriyor.

    Silah Hakkında

    Dikey bir vuruş yaparsanız enerji verilmiş bir slam saldırısı yaşanır ve hücumlar küçük temel hasar verebilir.


    Tek El Silah

    1. Codename: Parsifal v2.0
    2. MG Centurion
    3. Codename: Parsifal
    4. ASTir Vibro-cutter
    5. FENRIS A-7
    6. Reclaimed Piston
    7. Mimetic Edge


    Reclaimed Piston

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Düşük
    Enerji Kazancı -v40%

    Bilgi

    "İmha sırasında roket bileşenleri devre dışı bırakılmış bir parça hurda. Önemli herhangi bir işlevin tam olarak bir CREO aracı olmasa da, yine de katı bir ağırlığa sahip ve temel savunma için kullanılabilir. "

    Bulunduğu Yer

    Oyuna başladığınızda Reclaimed Piston'u verilir.

    Silah Hakkında

    Çok fazla hasar vermezken, sizi başlangıçtaki başlangıç alanından almanız yeterlidir - kesici uçaklara karşı bir sprint slide-attack saldırısı yaparsanız bunların çoğunu tek bir vuruşta öldürebilirsiniz.
    Düşmanları erken saptırmak için yeterli.

    ASTir Vibro-cutter

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Orta
    Enerji Kazancı - % 30

    Bilgi

    Vibro-Cutter, ASTir'in amiral gemisi ürünüdür ancak ASTir, dünyadaki endüstriyel uygulamalar için ürettiği birçok yüksek güçlü kesme takımından sadece biridir. Kullanımı kolay, temperli tungsten kesme dişleri ve dayanıklı şasi, birçok CREO çalışanı için bir seçimdir.

    Bulunduğu Yer

    Assembly Halls- Atlas Power Core'u edinip kurduktan sonra. Bu silahı elde etmek için ikinci düşmanın sağ kolunu Medbay'ın hemen dışında tutun.
    Power Plant - bir zemin üzerinde
    Eğer sağ kollarını keserseniz, Abandoned Production zone'da (birinci bölge) çeşitli düşmanlar tarafından düşürülür.

    FENRIS A-7

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Düşük
    Enerji Kazancı - % 20

    Bilgi

    "CREO'nun ilk tedarik partnerlerinden biri tarafından sağlanan FENRIS A-7 acil balta üstün kesim, bölme ve meraklı güç sağlar. Bir iki elle üretilen ince dengeli tasarımı, en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde maksimum kinetik etkinin kolayca gönderilmesini sağlar. ”

    Bulunduğu Yer

    Resolve Biolabs
    Laboratories

    Codename: Parsifal

    Özellikleri

    Etki -Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Orta
    Enerji Kazancı -% 45

    Bilgi

    "Parsifal, CREO'nun patentli nanite manipülasyon aracıdır ve dahili olarak araştırma amaçlı olarak kullanılmaktadır ve henüz lisans veya dağıtım için mevcut değildir. Yapılandırılmış bir nano-manipülatör dizisine bağlandığında, şematitleri yorumlar ve fabrikasyon altprogramlarını yerel nano madde haline getirir ve CREO'nun araştırma bilim insanları tarafından tasarlanabilen kadar hızlı yeni deneysel teknolojiler kurar. ”

    Bulunduğu Yer

    Applied Nano Science

    Codename: Parsifal v2.0

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 45

    Bilgi

    "Parsifal, CREO'nun patentli nanite manipülasyon aracıdır ve dahili olarak araştırma amaçlı olarak kullanılmaktadır ve henüz lisans veya dağıtım için mevcut değildir. Yapılandırılmış bir nano-manipülatör dizisine bağlandığında, şematitleri yorumlar ve fabrikasyon altprogramlarını yerel nano madde haline getirir ve CREO'nun araştırma bilim insanları tarafından tasarlanabilen kadar hızlı yeni deneysel teknolojiler kurar. ”

    Bulunduğu Yer

    Applied Nano Science'da düşmanlardan düşer.

    MG Centurion

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - % 20

    Bilgi

    "MG Centurion ile CREO, askeri sınıfı bir anti-personel silahını çift uygulamalı bir endüstriyel araç haline getirdi. Yüksek enerjili kesme bıçağı, ortak malzemelerle kolaylıkla (etten ve kemikten) kesilebileceğinden, Personel Yanıt Gücü feragat hakkı olmayan tüm çalışanlar, bir Centurion ünitesine erişim izni verilmeden önce bir güvenlik sertifikası kursundan geçmelidir. ”

    Bulunduğu Yer

    Server Room - in the Operations Base
    Escape Assembly Point - düşmanlardan düşer.

    Mimetic Edge

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Tek Arıtılmış Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - +% 20

    Bilgi

    "Yüksek çekişli metallerin bilinmeyen bir alaşımından, Nucleus'un kalbindeki sürekli gelişen bilişle şekillendirildi. İşleyen nanitler, bıçak ağzı boyunca gömülür ve kesme kenarını sürekli honlanır ve ağırlık dağılımını kendi wielder hareketlerine uyacak şekilde ayarlar. Mimetik Kenar tekil amaçlarla, bazen gerçekleştirilmeden bir sonraki grev öngören bir öldürme aracıdır ... "

    Bulunduğu Yer

    Mimetic Edge, Rogue Process'i yendikten sonra elde edilebilir.
    Mimetic Edge, NG + 'da çeşitli düşmanlar tarafından elde edilebilir.


    TWIN-RIGGED

    1. Claws of the Gestalt
    2. Codename: Valkyrie
    3. Corroded Butterfly
    4. Metamorphing Talons
    5. YOSUKE Buttefly
    6. Firebug Throttle
    7. CREO IP-75 ‘Inducer’
    8. Firebug Throttle V2.0


    YOSUKE Butterfly

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Düşük
    Enerji Kazancı - % 10

    Bilgi

    "CREO çalışanlarının favori aracı, çoğu zaman RHINO dişli ile eşleştirilen Kelebek adından da ziyade! YOSUKE sayesinde, ağır operatörler, bir forkliftin gücünü, eğitimli bir zanaatkarın esnekliği ile birleştiren bir araca sahiptir. Exo-Rig tüm zor işleri yapar, operatör yalnızca üç L'yi hatırlamak zorundadır - bak, kaldır ve yükle! "

    Bulunduğu Yer

    Main Assembly Line - Bodrum alanı, gücü yeniden başlattığınız yere kadar aşağıya doğru. Düşmanı burada yenmek ve kollarını kesersen bunu düşürür.
    Power Plant - Sulu alanın merdivenlerinden inip düşmanın kollarını keserseniz bunu düşürür.
    Central Production B'de RHINO zombi tarafından kullanılan ortak silah


    Firebug Throttle

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 5

    Bilgi

    "LU 74 ünitesinin hala işlevsel gaz kelebeği motorları" Ateşböceği ", olağandışı büyük egzoz alevleri nedeniyle adlandırıldı. LRE-74'ün inşaatını yönlendiren CREO mühendislerinin en iyi çabalarına rağmen, normalden daha büyük alevler için kesin bir nedeni tam olarak bulamadılar. LU-74'ün servis kayıtlarına açıklayıcı bir not girildi, ancak LU-74, bilinmeyen yerlerden sapma yaratan hataları geliştirmek için ne ilk ne ne de son CREO makinesiydi. "

    Bulunduğu Yer

    Waste Decontamination'da LU-74 "Firebug" 'u yenin
    Firebug Throttle v2.0, Firebug'un "ekstremitelerini tümüyle tahrip ederek elde edilebilir.


    Corroded Butterfly

    Özellikleri

    Etki - Çok Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Düşük
    Enerji Kazancı - % 15

    Bilgi

    "Bu YOSUKE Kelebeği belli belirsiz derecede aşındırıcı bir maddeye maruz kalmıştı, ancak dayanıklı malzemelerinden ve üstün yapım kalitesinden dolayı yapısal bütünlüğünün büyük kısmı bozulmadan kaldı. Bu Kelebek'in tehlikeli pürüzlü kenarları bir güvenlik denetimi sırasında fark edilmeyecektir, bu yüzden Muhtemelen kurtarma / ıslah bölümünün bir temsilcisine müteakip yeniden takma ve onarım için geri gönderilmelidir. "

    Bulunduğu Yer

    Resolve Biolabs

    Silah Hakkında

    Corroded Butterfly'ın hasarı Firebug Throttle'a göre daha düşük olsa da, üstün Enerji Kazancı onu oluşturur.
    Dövülmemiş parçalara karşı çok etkilidir.


    CREO IP-75 ‘Inducer’

    Özellikleri

    Etki - Çok Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Orta
    Enerji Kazancı - % 5

    Bilgi

    "CREO'nun kendi Don Hackett en iyisini şöyle diyor:" Kritik güç kaybı için tasarlanan bir operatör, Inducer'ı kullanarak enerjiyi arızalı bir sisteme veya birime anında aktararak tamamen şarj edebilir. CREO'nun elektrik alan dalgalanmaları bile Saniyeler içinde ölüme ya da yaralanmaya neden oluyor! Onu hayal edebiliyorsan, CREO bunu tasarlayabilir. "

    Bulunduğu Yer

    Exhibition Floor

    Codename: Valkyrie

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 5

    Bilgi

    "Sınırlı Projeler laboratuarı tarafından Dr. Gene Barrett'ın gözetiminde geliştirilen sınıflandırılmış yeni nesil harici manipülatör. Valkyrie, ağır hizmet tipi bir kablo kesici için bir yeniliktir ve açıkça PROTEUS dişli modülleri ile eşleştirilmesi amaçlanmıştır. Ancak PROTEUS, harici bir yaşam destek sistemi olarak işlev görecek olsa da, bu pençeler tehlikeli, savaşa hazır bir seviyeye kadar keskinleşti. "

    Bulunduğu Yer

    Gene Barett, PROTEUS olduktan sonra düşürüyor.
    Codename: Valkyrie'yi edinmek için, Barett'in deneylerinin insanlık için ilginç / yararlı olduğunu kabul edin ve Executive Forum'da Kurul ile görüştükten sonra ona geri dönün. Bu noktada, standart bir PROTEUS'a dönüşmüş olmalıydı. Silahı elde etmek için ona saldırın ve sağ kolunu çıkarın.

    NG + 'yi kullanıyorsanız, sağ kolunu parçalamadan önce onu öldürmekten kaçınmak için daha zayıf bir silah kullanılması önerilir.


    Metamorphing Talons

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - % 0

    Bilgi

    "Rigged delici ve kesici bıçaklar,
    Taklit form, açıkça YOSUKE Kelebek yönünde benzer.
    Fakat bu pençeler hiçbir endüstriyel amaçlı değildir, sadece açıkça kullanılmıştır.
    Şiddet için. Fakat sonra, belki şiddet birinin kaçınılmaz sonucudur.
    Insan eserlerinin doğru taklidi ... "

    Bulunduğu Yer

    Düşman tarafından Ar-Ge'deki security door'un arkasına düşürün
    Nucleus'ta düşmanlardan düşer.

    Claws of the Gestalt

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - % 20

    Bilgi

    "Bir nanite sürüsü, bu eşlenmiş bıçağı ve pençeyi kuşatıyor, toplanıyor ve sadece gerçekten bildirebileceği bir biçimde dağılıyor. Neyse ki şimdi bilinçli bir iradeye sahip olma kapasitesini kaybetti gibi görünüyor. Gestalt'ın Claws'undan çıkan hafif efsane, hayal edilemeyecek acılar, korku ve ölüm gibi anlık paylaşılan bir an boyunca varlığını sarsan sayısız akılın izlerini yansıtıyor. ”

    Bulunduğu Yer

    Önce ön bacaklarını yok etmeniz, sonra arka bacağını 1. fazda yok etmeniz gerektiğidir. Ardından, Gestalt'ın 2. Fazındaki pençeleri, patron Rogue Process'i, kılıcını silah tutan sağ kolunu keserek yenerek elde edilebilir .

    Gestaltın pençeleri Mk V olarak elde edilir.

    Sağ kolunu kesmezseniz, oyunu sıfırlamayın. Zaten kaydedilmiş olacak ve yeniden başlatıldığında yeni oyun artı olarak görünecek. Bu, oyunu bitirmem için başarı / kupa ödülüne neden olmaz.
    Bu silahı almak için istekli iseniz kaydetme dosyanızı yedekleyin.

    Silah Hakkında

    Oyunda en iyi silah olan ikinci bakış açısından bir hasar.
    Muhtemelen oyundaki en iyi silahtır.
    Ayrıca hızı için oldukça yüksek bir etkisi vardır.

    Firebug Throttle V2.0

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Yüksek
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - +% 5

    Bilgi

    "LU 74 ünitesinin hala işlevsel gaz kelebeği motorları" Ateşböceği ", olağandışı büyük egzoz alevleri nedeniyle adlandırıldı. LRE-74'ün inşaatını yönlendiren CREO mühendislerinin en iyi çabalarına rağmen, normalden daha büyük alevler için kesin bir nedeni tam olarak bulamadılar. LU-74'ün servis kayıtlarına açıklayıcı bir not girildi, ancak LU-74, bilinmeyen yerlerden sapma yaratan hataları geliştirmek için ne ilk ne ne de son CREO makinesiydi. "

    Bulunduğu Yer

    Waste Decontamination'da LU-74 "Firebug" 'i yenin
    V.2, merkezi zayıf noktayı öldürmeden önce Firebug'un "bacaklar" ın tamamını yok ederek elde edilebilir.

    Silah Hakkında

    Bu silah, etrafında 2 yatay atak yaparak etrafınızda bir ateş yorabilir. Ya da 2 dikey saldırı, ardından yatay bir ateş patlaması yapın. Alternatif olarak, yangın çemberi bir dikey saldırıyı takiben iki yatay saldırı ve bir yatay takip eden iki dikey atma yaparak patlayabilir.
    Bazı uzuvları insan düşmanı düşmanları üzerinde kilitlemekle birlikte, dikey hareket seti, oyuncuya yalnızca 1 yatay - 2 dikey kombinasyon gerçekleştirerek patlama hücumunu tetikliyor.


    STAVES

    1. MG Negotiatore
    2. Spitfire Rod
    3. Codename: Carmina
    4. SERU HSS Biomaster
    5. Reinforced Pipe
    6. Cobalt Control Rod
    7. Spitfire Rod V2.0
    8. Peacekeeper


    Reinforced Pipe

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Düşük
    Enerji Kazancı - % 30

    Bilgi

    Bu sağlam boru fikstür şaşırtıcı derecede dengeli ve sonunda yeni CREO roket manifoldu içine geri dönüştürülmüş olacak yoğun metallerden yapılmış "

    Bulunduğu Yer

    Operations Base
    Toxic Waste Disposal - bir köşede

    SERU HSS Biomaster

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Düşük
    Enerji Kazancı - % 25

    Bilgi

    "SERU HSS BioMaster, Project Resolve'un araştırma seralarında arada bir kullanım bulan kontrollü bir yakma aracıdır. CREO, Resolve'un kimyasal yüklere maruz kalmayı sera bitki mutasyonları ve dejeneratif koşullarla ilişkilendiren asılsız söylentileri reddettiğinden bu tür mutasyonlar oluştuğunda uygun protokol, etkilenen örnekleri hemen çıkarmak ve yakma yoluyla atmaktır. ”

    Bulunduğu Yer

    Toxic Waste Maintenance in Central Production B
    Resolve Biolabs (facility) in Resolve Biolabs

    Salvages for Tungsten Alloy Mk II x3


    SPITFIRE ROD

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 25

    Bilgi

    "Rocket montaj platformu Big Sister 1 / 3'ün kırık şasisi tarafından talep edilen Spitfire Rod'un kaynak mezarlığı tamir edilemeyecek kadar hasar gördü. Big SISTER platformları için CREO emniyet el kitabı açıkça, çalışma alanında insan varlığı durumunda derhal harekâtı durdurmak için kodlanmış olduklarını ancak Büyük SISTER'in inşaatın otomatik olarak durdurulamaması halinde yapılması gerekenler konusunda önerilen herhangi bir eylemi içermediğini açıkça belirtmektedir. "

    Bulunduğu Yer

    Big SISTER'dan düşüyor
    Sürüm 2, BİG SISTER'ın kollarını 2. fazda öldürmeden elde edilebilir.


    MG Negotiator

    Özellikleri

    Etki - Düşük
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Orta
    Enerji Kazancı - % 10

    Bilgi

    "MG Müzakerecisinin anlaşmazlıkları hızlı ve kararlı bir şekilde çözmesi garanti edilmektedir. Başlangıçta sadece CREO'ya sağlanan başarısı, onu her yerde kolluk kuvvetleri ve lisanslı güvenlik uzmanları tarafından kullanılmaya başlamıştır. Kalabalık kontrolü ve ultra-hızlı çatışma çözümü için istisnai çok yönlülük araçlarına ihtiyaç duyduğunuzda, MG Müzakerecisinden başka bir yere bakmayın. ”

    Bulunduğu Yer

    Material Depot'daki Security Guards'lardan düşüyor.

    Codename: Carmina

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - % 20

    Bilgi

    "Carmina son derece deneysel (ve çok sınıflandırılmış) tam işlevli, taşınabilir bir nanite manipülatörüdür. Hazırlanan bir imalat programının yokluğunda, Carmina, yakındaki nanitlerin davranışını geçersiz kılar ve onları bir nano maddenin oluşmasına kadar kendine çağırır. Bu nano madde, verilen yeni protokollere kadar sürekli değişir ve reform yapar. Eğimli, keskin ve yoğun, Carmina ağır malzemeler takviye eder kolaylıkla delinir. ”

    Bulunduğu Yer

    Exhibition Floor

    Cobalt Control Rod

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Orta
    Enerji Kazancı - +% 15

    Bilgi

    "Sertleştirilmiş kobalt ile yüksek enerjili bir uzak iletişim cihazını çevreleyen deneysel bir tasarım olan Cobalt Control Rod, CREO'nun insan merkezli endüstriyel protokollerinin geliştirilmesindeki bir sonraki adım. Birkaç yüz metrelik aralıktaki doğru propriyosif girdileri koruyan çubuk, yetkili ustalara ve müfettişlerin acil durumlarda yakında bulunan makinelerin kontrolünü ele geçirmesine izin verecek şekilde tasarlandı. "

    Bulunduğu Yer

    PS4 için ücretsiz (ama özel) DLC, oyuna başladıktan sonra verilecek.

    Silah Hakkında

    Aynı Hasar Takviyeli Boru'ya istatistik verir, ancak daha yüksek yeterlilik skalası ve daha düşük enerji kazancı vardır.

    Spitfire Rod V2.0

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı -% 25

    Bilgi

    "Rocket montaj platformu Big Sister 1 / 3'ün kırık şasisi tarafından talep edilen Spitfire Rod'un kaynak mezarlığı tamir edilemeyecek kadar hasar gördü. Big SISTER platformları için CREO emniyet el kitabı açıkça, çalışma alanında insan varlığı durumunda derhal harekâtı durdurmak için kodlanmış olduklarını ancak Büyük SISTER'in inşaatın otomatik olarak durdurulamaması halinde yapılması gerekenler konusunda önerilen herhangi bir eylemi içermediğini açıkça belirtmektedir. "

    Bulunduğu Yer

    Sürüm 2, Big Sister'ı ikinci aşamada kollarından hiçbirini öldürmeden yenmekten elde edilebilir, ancak boss savaşını kolaylaştırmak için yalnızca iki kolu yok edebilirsiniz.

    Silah Hakkında

    Elemental ile artırılan yüksek Crush ve Thrust hasarından ötürü önemli miktarda zarar verir.

    Peacekeeper

    Özellikleri

    Etki - Orta
    Saldırı Hızı - Orta
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Yüksek
    Enerji Kazancı - % 10

    Bilgi

    “What began as one tough survivor's desperate self-defense tool has been heavily modified into a weapon reminiscent of military-grade crowd control implements. ”

    Bulunduğu Yer

    Irina Beckett'in Kolunu koparırsanız, Executive Forum'da düşürüyor.


    HEAVY-DUTY

    Özellikleri

    1. Codename: Gotterdammerung
    2. Bloodhound
    3. ENDAS RS3 ‘Titan’
    4. MG Adjucator
    5. MG Judge
    6. Equalizer
    7. MG Judge V2.0


    ENDAS RS3 ‘Titan’

    Özellikleri

    Etki - Çok Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Düşük
    Enerji Kazancı-% 80

    Bilgi

    "Tek bir araçtan daha iyi ne var? İki adet yanlısı kalite araçları bir arada. ENDAS RS3 'Titan', endüstriyel bir perçin tabancasını, yüksek torklu, süper sanayi anahtarı ile birleştirerek, CREO çalışanlarına roket manifoldunun bakımı için mükemmel bir alet sağlıyor. Doğal tehlike nedeniyle, onaylama işlevi, onaylanmış işçilerin dahili bir veritabanıyla sınırlıdır. Gerekli güvenlik kurslarına kaydolmak istiyorsanız, bugün departman müdürüne başvurun! "

    Bulunduğu Yer

    Power Plant - elde etmek için Kilitli bir kapının arkasındaki düşmanının kolunu kes. Bu düşman REKLAMI DEĞİLDİR.
    Central Production B - düşmanlardan düşüyor.

    Silah Hakkında

    Titan, inanılmaz miktarda Etki gücü taşır ancak saldırı hızı çok düşüktür ve bir saldırı için "winding up" yaparken düşman saldırılarına önemli ölçüde maruz kalırsınız.
    Önemli bir saldırı menzili var ve yatay spinning saldırısı, gruplanmış düşmanları tek bir saldırıda birden çok kez vurabilir.
    Yüksek Crush hasarı, son derece yüksek Energy Gain ile birlikte bu silahı aynı sınıftaki diğerlerinden daha üstün kılar.
    Salvages to 3x Tungsten Alloy Mk II


    Bloodhound

    Özellikleri

    Etki - Çok Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme- Orta
    Enerji Kazancı-% 65

    Bilgi

    "CREO güvenliğinin robot izci birimlerinden birinin mafsallı bir servo kolu. Pnömatik Helinleri, çalışan dişlilerde kullanılanlardan çok daha yoğun bir yoğunlukta olup, insanlar tarafından kullanıldığında tam otomatik ampütasyona neden olacak bir kuvvet meydana getirir. Büyük ağırlığı, grevleri neredeyse kesilirse ağır künt kuvvet travması sağlar. ”

    Bulunduğu Yer

    Recycling in Central Production B
    Resolve Biolabs (facility) in Resolve Biolabs (zone)

    Silah Hakkında

    CREO Bloodhound Robotlarından birinin ayrılmış bacağı olan bu canavar silahı, ENDAS RS3 "Titan" a ufak bir yükseltmedir. Daha iyi yeterlilik skalasına sahiptir (böylece daha fazla zarar verir ve daha hızlı bir şekilde yeterlik kazanır), ancak isabet başına biraz daha az enerji üretir. Başlangıçta Titan'dan biraz daha az zarar verir, ancak Ağır Görevli Silahlarda bir kaç yeterlilik seviyesine ulaştıktan sonra daha fazla hasar verecektir.

    Titan'ın donlandırılmamış parçalarına karşı daha iyi, Titan'ın ezilme hasarından ziyade çizik / itme hasarı yapar.


    Equalizer

    Özellikleri

    Etki-Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Düşük
    Enerji Kazancı-% 65

    Bilgi

    "İntikamla sağlıksız bir takıntı ürünü olan bu kör silah, yaratıcısının tek düşünce amacını yansıtıyor. Çekirdeğini oluşturan ağır pnömatik direk büyük miktarda yeniden imha edilmiş hurdan monte edilmiş olmalı ve bağlı elektrik boşaltma ünitesi bilinçli olarak mümkün olduğu kadar çok ağrı yaratmayı amaçlıyor gibi görünüyor. ”

    Bulunduğu Yer

    Research & Development


    MG Judge

    Özellikleri

    Etki-Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - 55%

    Bilgi

    "CREO'nun güvenlik şefinin kişisel silahı - Black Cerberus. Yüzeyde, sadece bir MG Hakimci gibi görünüyor, ancak Hakim, piyasa sonrası değişiklikler yapıyor. Ekli bir enerji odaklayıcı, balta kesici kenarı etrafında bulunan bir plazma alanını projelendirerek, onu sıradaki korkutucu bir rozet yanı sıra üstün bir yarma silah haline getiriyor. ”

    Bulunduğu Yer

    Executive Forum'daki düşmanlardan düşer.


    MG Adjudicator

    Özellikleri

    Etki-Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme-Yüksek
    Enerji Kazancı - 55%

    Bilgi

    "Müzakerecinin kuzeninin aksine MG Hakimiyeti, kalabalık kontrolü veya ölümcül olmayan çatışma çözümü için tasarlanmamıştır. Exo-Rig kullanılmayan bir çalışanın kullanması çok ağır olan bu savaş muhabiri, güvenlik personeli kendilerinin tehlikede olduğu son yaptırımdır. Sadece büyük bir önyargı ile derhal ortadan kaldırılması gerektiğinde kullanılmalıdır. "


    Codename: Gotterdammerung

    Özellikleri

    Etki-Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - 55%

    Bilgi

    "Uzunluğu boyunca geniş bir nanometre kontrol alanını projelendiren deneysel bir prototip olan Gotterdammerung, en yeni nesil çoklu aleti yaratmak için bir CREO girişimi parçasıdır. Bu prototipin uyumlu nano maddesi katı bir kesici uç veya yüksek frekanslı testere gibi işlev gösterebilir ancak sınıflandırılmış Ar-Ge şematikleri, gelecek iterasyonların daha fazlasını yapmak için planlandığını gösterir. ”

    Bulunduğu Yer

    Nucleus - Launchpad 02 (Restricted Access)

    MG Judge V2.0

    Özellikleri

    Etki - Yüksek
    Saldırı Hızı - Düşük
    Yeterlilik Ölçeklendirme - Çok Yüksek
    Enerji Kazancı - 55%

    Bilgi

    "CREO'nun güvenlik şefinin kişisel silahı - Black Cerberus. Yüzeyde, sadece bir MG Hakimci gibi görünüyor, ancak Hakim, piyasa sonrası değişiklikler yapıyor. Ekli bir enerji odaklayıcı, balta kesici kenarı etrafında bulunan bir plazma alanını projelendirerek, onu sıradaki korkutucu bir rozet yanı sıra üstün bir yarma silah haline getiriyor. ”

    Bulunduğu Yer

    Dalga yüklemesi animasyonu iken Black Cerberus'tan sağ kolunu keserek elde edilebilir.

    Silah Hakkında

    Dikey bir saldırı yaptığınızda yıldırım dalgası patlar. Bu saldırıda enerji kullanımı gerekmekte ve gerekli miktarı enerji çubuğunda gösterilmemektedir.

    Setler ve Parçaların Özellikleri

    Lynx Gear Set

    Oyunun başlangıç gear takımlarından biri olan Lynx ürünleri hasarlara karşı hafif koruma sağlar, ancak artan saldırı hızları ve daha düşük güç / dayanıklılık tüketimi sunarak onu telafi eder.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LYNX ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 8 / Mk ii: 11
    Mk iii: 15 / Mk iv: 18

    Stability
    Low

    Core Power
    0

    Impact
    N/A

    Bonus
    Attack Speed + 3%

    Crafting Materials
    8 Force Regulators

    Scrap Cost
    716 / 4296 / 7876 / 11456

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LYNX BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 9 / Mk ii: 13
    Mk iii: 16 / Mk iv: 20

    Stability
    Low

    Core Power
    3

    Stamina Use
    -10%

    Crafting Materials
    12 Rig Armatures

    Scrap Cost
    1611 / 9666 / 17721 / 25776

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LYNX HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 5 / Mk ii: 6
    Mk iii: 8 / Mk iv: 10

    Stability
    Low

    Core Power
    1

    Drone Energy Use
    N/A

    Bonus Damage
    Armored + 4%
    Unarmored - 4%

    Crafting Materials
    10 Cortical Processors

    Scrap Cost
    537 / 3222 / 5907 / 8692

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LYNX LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 8 / Mk ii: 11
    Mk iii: 14 / Mk iv: 17

    Stability
    Low

    Core Power
    2

    Stamina Use
    Run - 20%
    Dodge - 10%

    Crafting Materials
    6 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    895 / 5370 / 9845 / 14320

    RHINO Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    RHINO ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 14
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22

    Stability
    High

    Core Power
    3

    Impact
    + 30%

    Bonus
    Attack Speed - 4%

    Crafting Materials
    10 Force Regulators

    Scrap Cost
    788 / 4728 / 8668 / 12608

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    RHINO BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 12 / Mk ii: 17
    Mk iii: 22 / Mk iv: 27

    Stability
    High

    Core Power
    4

    Stamina Use
    + 10%

    Crafting Materials
    13 Rig Armatures

    Scrap Cost
    1772 / 10633 / 19492 / 28352

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    RHINO HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 6 / Mk ii: 8
    Mk iii: 11 / Mk iv: 14

    Stability
    High

    Core Power
    3

    Drone Energy Use
    + 30%

    Bonus Damage
    Armored - 8%
    Unarmored + 8%

    Crafting Materials
    11 Cortical Processors

    Scrap Cost
    591 / 3546 / 6501 / 9456

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    RHINO LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 14
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22

    Stability
    High

    Core Power
    3

    Stamina Use
    Run + 5%
    Dodge + 5%

    Crafting Materials
    7 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    985 / 5910 / 10835 / 15760

    SCARAB Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    SCARAB ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 13 / Mk ii: 17
    Mk iii: 22 / Mk iv: 27

    Stability
    Medium

    Core Power
    4

    Impact
    + 15%

    Bonus
    Attack Speed - 2%

    Crafting Materials
    10 Force Regulators

    Scrap Cost
    859 / 5154 / 9449 / 13744

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    SCARAB BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 15 / Mk ii: 20
    Mk iii: 26 / Mk iv: 32

    Stability
    Medium

    Core Power
    7

    Stamina Use
    N/A

    Crafting Materials
    14 Rig Armatures

    Scrap Cost
    1933 / 11598 / 21263 / 30928

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    SCARAB HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 7 / Mk ii: 9
    Mk iii: 11 / Mk iv: 14 / Mk v: ?

    Stability
    Medium

    Core Power
    3

    Drone Energy Use
    + 50%

    Bonus Damage
    Armored N/A
    Unarmored N/A

    Crafting Materials
    12 Cortical Processors

    Scrap Cost
    644 / 3864 / 7084 / 10304

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    SCARAB LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 14
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22

    Stability
    Medium

    Core Power
    4

    Stamina Use
    Run + 10%
    Dodge + 10%

    Crafting Materials
    7 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1074 / 6444 / 11814 / 17184

    LIQUIDATOR Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LIQUIDATOR ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 14
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22 / Mk v: ?

    Stability
    Low

    Core Power
    2

    Impact
    + 10%

    Bonus
    Attack Speed N/A

    Crafting Materials
    10 Force Regulators

    Scrap Cost
    788 / 4728 / 8668 / 12608

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LIQUIDATOR BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 12 / Mk ii: 16
    Mk iii: 21 / Mk iv: 26

    Stability
    Low

    Core Power
    3

    Stamina Use
    - 5%

    Crafting Materials
    13 Rig Armatures

    Scrap Cost
    1772 / 10633 / 19492 / 28352

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LIQUIDATOR HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 6 / Mk ii: 8
    Mk iii: 10 / Mk iv: 12

    Stability
    Low

    Core Power
    2

    Drone Energy Use
    N/A

    Bonus Damage
    Armored N/A
    Unarmored + 4%

    Crafting Materials
    11 Cortical Processors

    Scrap Cost
    591 / 3546 / 6501 / 9456

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    LIQUIDATOR LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 8 / Mk ii: 11
    Mk iii: 15 / Mk iv: 18

    Stability
    Low

    Core Power
    3

    Stamina Use
    Run N/A
    Dodge - 5%

    Crafting Materials
    7 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    985 / 5910 / 10835 / 15760

    ELITE HAZARD Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    ELITE HAZARD ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 13 / Mk ii: 18
    Mk iii: 23 / Mk iv: 28 / Mk v: ?

    Stability
    Medium

    Core Power
    2

    Impact
    + 15%

    Bonus
    Attack Speed - 2%

    Crafting Materials
    10 Force Regulators

    Scrap Cost
    859 / 5154 / 9449 / 13744

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    ELITE HAZARD BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 15 / Mk ii: 21
    Mk iii: 26 / Mk iv: 32

    Stability
    Medium

    Core Power
    5

    Stamina Use
    N/A

    Crafting Materials
    14 Rig Armatures

    Scrap Cost
    1933 / 11598 / 21263 / 30928

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    ELITE HAZARD HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 7 / Mk ii: 9
    Mk iii: 12 / Mk iv: 15

    Stability
    Medium

    Core Power
    5

    Drone Energy Use
    + 30%

    Bonus Damage
    Armored + 4%
    Unarmored N/A

    Crafting Materials
    12 Cortical Processors

    Scrap Cost
    644 / 3864 / 7084 / 10304

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    ELITE HAZARD LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 11 / Mk ii: 14
    Mk iii: 19 / Mk iv: 23 / Mk v: ?

    Stability
    Medium

    Core Power
    4

    Stamina Use
    Run + 10%
    Dodge + 5%

    Crafting Materials
    7 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1074 / 6444 / 11814 / 17184

    PROTEUS Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    PROTEUS ARM MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 11 / Mk ii: 15
    Mk iii: 20 / Mk iv: 24

    Stability
    High

    Core Power
    6

    Impact
    + 15%

    Bonus
    Attack Speed + 3%

    Crafting Materials
    10 Force Regulators

    Scrap Cost
    931 / 5586 / 10241 / 14896

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    PROTEUS BODY MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 12 / Mk ii: 17
    Mk iii: 22 / Mk iv: 27

    Stability
    High

    Core Power
    7

    Stamina Use
    + 5%

    Crafting Materials
    16 Rig Armatures

    Scrap Cost
    2094 / 12564 / 23034 / 33504

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    PROTEUS HEAD MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 6 / Mk ii: 8
    Mk iii: 10 / Mk iv: 13

    Stability
    High

    Core Power
    4

    Drone Energy Use
    + 30%

    Bonus Damage
    Armored - 4%
    Unarmored + 4%

    Crafting Materials
    14 Cortical Processors

    Scrap Cost
    698 / 4188 / 7678 / 11168

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    PROTEUS LEG MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 14
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22

    Stability
    High

    Core Power
    6

    Stamina Use
    Run N/A
    Dodge + 5%

    Crafting Materials
    8 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1164 / 6984 / 12804 / 18624

    BLOODIED PROTEUS Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    BLOODIED PROTEUS ARM MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 11 / Mk ii: 15
    Mk iii: 20 / Mk iv: 25

    Stability
    High

    Core Power
    6

    Impact
    + 15%

    Bonus
    Attack Speed + 3%

    Crafting Materials
    11 Force Regulators

    Scrap Cost
    1002 / 6012 / 11022 / 16032

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    BLOODIED PROTEUS BODY MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 12 / Mk ii: 17
    Mk iii: 22 / Mk iv: 27

    Stability
    High

    Core Power
    7

    Stamina Use
    + 5%

    Crafting Materials
    17 Rig Armatures

    Scrap Cost
    2255 / 13530 / 24805 / 36080

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    BLOODIED PROTEUS HEAD MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 6 / Mk ii: 8
    Mk iii: 10 / Mk iv: 13

    Stability
    High

    Core Power
    4

    Drone Energy Use
    + 30%

    Bonus Damage
    Armored - 4%
    Unarmored + 4%

    Crafting Materials
    14 Cortical Processors

    Scrap Cost
    752 / 4512 / 8272 / 12032

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    BLOODIED PROTEUS LEG MODULE

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 14
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22

    Stability
    High

    Core Power
    6

    Stamina Use
    Run N/A
    Dodge + 5%

    Crafting Materials
    8 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1253 / 7518 / 13783 / 20048


    MG GORGON Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG GORGON ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 12 / Mk ii: 17
    Mk iii: 22 / Mk iv: 27

    Stability
    Medium

    Core Power
    5

    Impact
    + 15%

    Bonus
    Attack Speed N/A

    Crafting Materials
    11 Force Regulators

    Scrap Cost
    1002 / 6012 / 11022 / 16032

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG GORGON BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 15 / Mk ii: 20
    Mk iii: 26 / Mk iv: 32

    Stability
    Medium

    Core Power
    7

    Stamina Use
    - 5%

    Crafting Materials
    17 Rig Armatures

    Scrap Cost
    2255 / 13530 / 24805 / 36080

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG GORGON HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 7 / Mk ii: 10
    Mk iii: 13 / Mk iv: 16

    Stability
    Medium

    Core Power
    7

    Drone Energy Use
    - 50%

    Bonus Damage
    Armored - 4%
    Unarmored - 4%

    Crafting Materials
    14 Cortical Processors

    Scrap Cost
    752 / 4512 / 8272 / 12032

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG GORGON LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 13
    Mk iii: 18 / Mk iv: 22

    Stability
    Medium

    Core Power
    5

    Stamina Use
    Run N/A
    Dodge N/A

    Crafting Materials
    8 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1253 / 7518 / 13783 / 20048

    Mg Cerberus Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG CERBERUS ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 11 / Mk ii: 15
    Mk iii: 19 / Mk iv: 23

    Stability
    High

    Core Power
    7

    Impact
    + 20%

    Bonus
    Attack Speed - 2%

    Crafting Materials
    11 Force Regulators

    Scrap Cost
    1002 / 6012 / 11022 / 16032

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG CERBERUS BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 13 / Mk ii: 17
    Mk iii: 22 / Mk iv: 27

    Stability
    High

    Core Power
    10

    Stamina Use
    + 10%

    Crafting Materials
    17 Rig Armatures

    Scrap Cost
    2255 / 13530 / 24805 / 36080

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG CERBERUS HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 6 / Mk ii: 8
    Mk iii: 10 / Mk iv: 13

    Stability
    High

    Core Power
    5

    Drone Energy Use
    + 30%

    Bonus Damage
    Armored + 4%
    Unarmored - 4%

    Crafting Materials
    14 Cortical Processors

    Scrap Cost
    752 / 4512 / 8272 / 12032

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    MG CERBERUS LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 9 / Mk ii: 12
    Mk iii: 15 / Mk iv: 19

    Stability
    High

    Core Power
    8

    Stamina Use
    Run + 5%
    Dodge + 10%

    Crafting Materials
    8 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1253 / 7518 / 13783 / 20048

    CHRYSALIS Gear Set

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    CHRYSALIS ARM GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 10 / Mk ii: 13
    Mk iii: 17 / Mk iv: 21

    Stability
    Low

    Core Power
    3

    Impact
    N/A

    Bonus
    Attack Speed + 5%

    Crafting Materials
    10 Force Regulators

    Scrap Cost
    931 / 5586 / 10241 / 14896

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    CHRSALIS BODY GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 11 / Mk ii: 15
    Mk iii: 20 / Mk iv: 24

    Stability
    Low

    Core Power
    5

    Stamina Use
    - 10%

    Crafting Materials
    16 Rig Armatures

    Scrap Cost
    2094 / 12564 / 23034 / 33504

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    CHRYSALIS HEAD GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 5 / Mk ii: 7
    Mk iii: 9 / Mk iv: 11

    Stability
    Low

    Core Power
    2

    Drone Energy Use
    - 50%

    Bonus Damage
    Armored N/A
    Unarmored N/A

    Crafting Materials
    14 Cortical Processors

    Scrap Cost
    698 / 4188 / 7678 / 11168

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    CHRYSALIS LEG GEAR

    Defense Rating
    Mk i: 8 / Mk ii: 11
    Mk iii: 14 / Mk iv: 17

    Stability
    Low

    Core Power
    3

    Stamina Use
    Run - 20%
    Dodge - 5%

    Crafting Materials
    8 Pneumatic Helixes

    Scrap Cost
    1164 / 6984 / 12804 / 18624

    Drone Modülleri Bilgisi

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Focused Infra-Blaster

    "Drone hafif hasarla uğraşan düşmana enerji veren bir mermiyi ateşler. Enerji olmadan kullanılabilir, ancak çok az zarar verir. ”

    Concussive Module

    "Drone hızlı saldırı yapar ve düşmanları büyük bir kuvvetle etkiler."

    Industrial Electromagnet

    "Drone güçlü bir mıknatıs kadar insan düşmanlarını ona doğru çeker. ”

    Emergency Coolant Vent

    "Drone, bir bölgede soğutucuyu havalandırır. Hareket ve saldırı hızı sayesinde düşmanlar etkisinde kalır "

    Flamethrower Tank

    "Drone ateş saldırısı gerçekleştirir, yolundaki tüm düşmanları yakar."

    Anti-Kinetic Shield

    Drone, gelen hasarı azaltmak için sizi belirli bir süre korur.

    İpuçları ve Püf noktaları

    START GAME W/ LYNX GEAR

    İlk alan olan Abandoned Production, Lynx Gear giymiş düşmanlarla dolu. Bu, ihtiyacınız olan tüm şemaları hızla alabilmeniz ve parçaları tam bir zırh takımı oluşturmak için birleştirebilmeniz anlamına geliyor.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Ayrıca, Lynx gear seti sadece Rhino setine göre 12 Power Core (19 CP'ye mal olur) gerektirir, bu da gear seti bonusunun kilidini açmak scrap için ekstra zaman harcamanıza gerek kalmayacağı anlamına gelir.

    COLLECT BONUS SCRAP EARLY

    Yerine koyduğunuz power core'u takmadan önce, ekipmanınızı ve power core'u yükseltmek için ekstra biraz scrap kapmak isteyeceksiniz

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    replacement cell'i topladıktan sonra Medbay'a dönün, sağdaki büyük metal boruda burada bir işçi var. Ona biraz ekstra scrap atın, sonra da arkasındaki Küçük Hurda Metal Hurdayı kaldırın

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Ayrıca, bu borunun karşısındaki makinelerin arkasında ek kazıklar var ve bir diğeri de Medbay'ın arkasındaki iki dronun dışına çıkan ekolift.

    ÖNEMLİ İMPLANTLAR

    Yeni güç çekirdeğinizi kurmak için Medbay'a geri dönmeden önce, bu iki implantın mutlaka toplamasını sağlayın:

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Bir V1 Vital Boost, sağlık çubuğunuza ekstra bir% 10 ekleme yapacaktır. Merdivenlerin sağındaki açık mavi yük konteynırında, Ops'a çıkan merdivenlere kadar varabilirsiniz.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Crafting

    Belli bir parçayı hazırlamak için öncelikle Şematik'i edinmelisiniz. Sadece gear / zırh hazırlanmış olabilir ve yaklaştığınız her düşman, aporiat uzuvunu koparırsanız yeni bir Şema'da içerebilir. Şemalar sadece tamamlamak için değil, aynı zamanda malzemeleri de güncellemek için Tech Scrap alır. Her yuva: Kol, Bacak, Göğüs ve Baş, oyuncuların düşman üzerindeki bu belirli vücut noktalarını kopararak elde edebilecekleri farklı yükseltme malzemeleri içerir. Oyun ilerledikçe, oyuncular parça yükseltmek için kullanabilecekleri daha üst düzey yükseltme malzemeleri edinecekler, ancak oyuncular herhangi bir parçanın sıfırdan daha üst katmanlı bir sürümünü hazırlayabilirler.

    Oyuncular, Mk'ye hem silahlar hem de Zırh / Dişli tüm ekipmanlarını yenileyebilecek. IV, Nano Core'un Mk'ye ulaşmasını gerektirmeden önce. V. Mk'ye ulaşmak için yükseltme malzemeleri kullandığınızdan çok daha az Nano Core'a ihtiyacınız olacak. Nano Core'lar yalnızca yüksek Aşırı Yükleme (50) güç hatları ve üzeri ile kilitlenmiş kapların içinde bulunabilir. Bunları oyun boyunca bulacaksınız ve oyuncular, onları açıp kapattıklarında geriye dönmek için akıllıca olacaktır. NG + 'da oyuncular Mk'ye ekipmanlarını yenileyeceklerdir.

    TOPLANABİLİRLİKLER

    Ferguson Audiologs



    Mallory's Audiologs



    Liberator Audiologs



    Dr. Murphy



    Iron Maus Comic's



    Security Doors



    Cheats and Secrets

    Gizli Armor Açma

    Büyük yeşil Smelter botlarının her birini bulup yenmek için Warren ile Shining Coin toplayın. Bunlardan biri Abandoned Production'da, bir tanesi Resolve Biolabls serasında ve üçüncüsü Central Production B'de.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Beş madeni paranın tümünü topladıktan sonra, Research and Development alanındaki yolculuğunuza geri döndüğünüzde ulaştığınız Central Production B'deki bölgeye dönün. Oyunun başında bir grafiti duvarının altına otomat makinesine beş madalyonuzu harcamak için etkileşim kurun, ardından zırhın kilidini açmak için ortaya çıkan terminali kullanın.

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Implants

    İmplantlar, oyuncunun İstatistiklerini arttırmak ve yeni yetenekler veya ikramiyeler sağlamak için kullanılır. Herhangi bir zamanda 8 implantın maksimumu slot edilebilir ve Core Power'da kazanç arttıkça bu slotlar artar. Her İmplant da kullanmak için belirli bir Power Core gerektirir, bu nedenle daha güçlü İmplantlar kullanmak veya daha güçlü Zırh kullanmayı dengelemek zorundasınız, zırh da Çekirdek Güç gerektirir. Aynı İmplant'ın daha güçlü versiyonları var, bu yüzden gerçekten sevdiğiniz birini bulursanız, daha sonra oyunda daha iyi bir sürümünü bulabilirsin.


    http://thesurge.wiki.fextralife.com/Implants


    Rigs

    CREO ex01 Rig

    "Standart baskı ATLAS desenli Exo-Rig, ağır endüstriyel uygulamalardan hafif üretildi. Çalışanların mümkün olmadığını düşündükleri yetenekleri yerine getirmelerine olanak tanıyan hız, güç ve dayanıklılık artırır! CREO Rigs birçok farklı dişli konfigürasyonunun eklentisini destekler - yeni kariyerinizi seçtiğinizde sizin için bir standart set sağlanacaktır.

    CREO ex02 Prototype Rig

    Deneysel uygulamalar için üretilen hafif yeni nesil ATLAS desenli Exo-Rig. Sınıflanmış imalat yöntemleri kullanılarak inşa edilen bu Arma, nispeten denenmemiş bir form faktörü kullanır, ancak yine de tüm standart dişli tiplerinin tutturulmasını destekler ve artan sayıda implanta olanak sağlar.

    CREO ex06 Security Rig

    Oyuncunun güvenlik kapılarını açmasına izin verir.

    CREO PS01 Limited Rig

    NG + . Güvenlik kapılarını açma kabiliyeti yok.

    CREO ex02 Prototype Rig

    Deneysel uygulamalar için üretilen hafif yeni nesil ATLAS desenli Exo-Rig. Sınıflanmış imalat yöntemleri kullanılarak inşa edilen bu Arma, nispeten denenmemiş bir form faktörü kullanır, ancak yine de tüm standart dişli tiplerinin tutturulmasını destekler ve artan sayıda implanta olanak sağlar.

    CREO ex06 Security Rig

    NG ++ donanımı. Güvenlik kapılarını açma kabiliyeti yok.

    CREO PS01 Limited Rig

    NG ++ Güvenlik kapılarını açma kabiliyeti yok.

    CREO ex02 Prototype Rig

    Deneysel uygulamalar için üretilen hafif yeni nesil ATLAS desenli Exo-Rig. Sınıflanmış imalat yöntemleri kullanılarak inşa edilen bu Arma, nispeten denenmemiş bir form faktörü kullanır, ancak yine de tüm standart dişli tiplerinin tutturulmasını destekler ve artan sayıda implanta olanak sağlar.

    CREO ex06 Security Rig

    NG ++ daha yüksek sürüm.

    CREO ex02 Prototype Rig

    Deneysel uygulamalar için üretilen hafif yeni nesil ATLAS desenli Exo-Rig. Sınıflanmış imalat yöntemleri kullanılarak inşa edilen bu Arma, nispeten denenmemiş bir form faktörü kullanır, ancak yine de tüm standart dişli tiplerinin tutturulmasını destekler ve artan sayıda implanta olanak sağlar.

    CREO PS01 Limited Rig

    NG ++ ve üstü sürüm

    CREO ex02 Prototype Rig

    NG +++ üstü sürüm

    Nano Core
    (Dark Souls oyunundan bildiğiniz Titanite Slab)


    Bilgi

    Her bir "nano madde", standartlaştırılmış bir kütleye ulaşana kadar kendilerini çoğaltan, adaptif programlamasının devraldığı tek bir mikroskobik nanit tohumu olarak başlar. Ortaya çıkan Nano Core, uygulandığı herhangi bir aracı, silahı veya gearı otomatik olarak analiz eder ve iyileştirir. ”

    Yükseltmeler Mk IV'den Mk V'e ve Mk IX'dan MK'dan X'a

    Bulunduğu Yerler

    Main Assembly Line (2x) - Overcharge (55)
    Material Depot (2x) - Overcharge (75)
    Central Production B - Conveyor Hub (4x) - Overcharge (60), Overcharge (70)
    Restricted Area: Utopia Project (2x) - Overcharge (65)
    Server Room (2x) - Overcharge (85)
    Floor 3 - Rapid Launch Control (2x) - Overcharge (50)

    Nano Coreların Yerleri
    https://www.youtube.com/watch?v=EpU-B4NwFpg

    Itemler

    Broken Parts

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Consumables

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Schematics

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72


    Organizer

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72

    THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Haziran 2017; 10:24:4 >







  • Oyun nihayet bitti. Yaklaşık 35 saat sürdü. Genel olarak beğendim. Artılarını ve eksilerini söylemek gerekirse.

    Artıları
    Düşmanın vücudunun veya zırhının belirli bir bölümüne zarar verme
    Özgün Boss tasarımları(Özellikle 3. Boss çok harikaydı)
    Öldügün zaman Xp leri yerden alman için belirli bir süre tutulması güzel olmuş.
    Zorlayıcı oyun yapısı
    Oynanış çok akıcı

    Eksileri.
    Düşman çeşidi çok az
    Müzik namına hiçbir sey yok oyunda.
    Boss sayısı az.
    Hikaye çok etkileyici değildi.

    Özetlemek gerekirse oyunu beğendiğimi söyleyebilirim. Ng+ mutlaka denenmeli.
  • RPG The Surge, Deck 13 geliştiricisi ve yayıncı Focus Home Interactive, Warren'in dünyayı kendisinden kurtarmaya çalışan bir mega şirket olan CREO'daki ilk gününe kısaca bir göz atın. Ayrıca, The Surge'ın PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Mayıs 2017 lansmanı için planlıyor.







  • Lords of the Fallen'daki başarılarından ötürü bu oyunu ilk duyurulduğundan beri takip ediyorum ama şu ana kadar yayınladıkları hiçbir oynanış videosu hoşuma gitmedi. Açıkçası LoF'u bunlar mı yapmış şüphesine bile düştüm, zira geçen sene çıkan The Technomancer diye tırt bir aksiyon-rpg oyunu vardı, sırf yokluktan bitirmiştim ama leş gibiydi şimdi Surge'yi izlerken o oyunu görür gibiyim, çok yavan duruyor. Gerçi her halükarda oynarım ama LoF'dan sonra ki beklentim daha büyüktü.
  • Lords of the Fallen'ı yapanların oyunu olduğun görünce ilgimi çekti ama şu robot temalı oyunları nedense sevemedim ortamlar beni baydı yine de robot temalı dark souls yapmaları çeşitlilik açısından güzel ama atmosferi, mekanları beğenmedim.
  • Oyunun yapımcıları GİST'e gelecekmiş sanırım orada deneme imkanımız olabilir oyunu belki çok çok ufak bir şans oda
  • 14 DAKİKALIK YENİ GAMEPLAY



  • Abi iyi ekmek kapısı oldu stüdyolara bu oyun tarzı da, aynı mekanikleri yiye yiye bitiremediler.
  • Souls tarzı disütopik bilimkurguyu ben fromsortware den bekliyordum. Bu çakallar daha önce davranmış :D

    Lords of the Fallen da vasatüstü idi sadece; benim görüşüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Yeni oynanış videosu yayınlanmış. Güzel duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 18 Şubat 2017; 21:48:0 >
  • THE SURGE - Rehber Niteliğinde Ana Konu - METASCORE 72





  • yerimizi alalım önlerden
  • Güzel oyun,alırmıyım?Almam ta bi ama oyun güzel
  • fiyatı inince kesinlikle alacağım oyunların arasında tabi ne zaman iner orası muamma
  • Lords of taki hatalardan umarım ders almışlardır örneğin kısıtlı mekanlar ve düşman çeşitliliği gibi konuları çözmüş olmaları gerekir. Bakalım incelemeler ve gameplayler izlendikten sonra karar verilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Surge Goes Gold, PS4 Pro Support Includes Dynamic 4K at 30fps

    İlk gün güncellemesi ile PlayStation 4 Pro desteğini eklenecek ve ister dinamik 4K'yı 30 fps veya 1080p'de 60fps oynama seçeneği eklenmiş. Lansmandan kısa bir süre sonra çıkan bir başka güncelleme ile HDR desteği de eklenecekmiş.

    Http://www.playstationlifestyle.net/2017/04/14/surge-goes-gold-day-one-update-will-add-ps4-pro-support/#CEqcDOjCjWobMF2i.99



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Nisan 2017; 22:7:0 >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Boyle sacma seyleri ”pye oydey yapin bak supey seyley veyicez” diye sunduklarinda ben bunu "bize paranizi kaptirmayin" olarak algiliyor ve uzaklasiyorum. Yil olmus 2017 boyle ucuz ucuz bonuslar hala. Yazik valla kimin oyunuysa.

    Ne demo var ne bisey var utanmadan pre order istiyorlar. E koyun demo da gorelim madem oynayalim bakalim. Yok bitirdiler demo mantigini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Nisan 2017; 22:39:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Demo gelmesi gerekirdi
  • Bu gün yayınlanan videodan sonra ön siparişi verdim bakarım şansınıza ne çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 179 ₺ dan store a gelmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır vardı ama pek göz önüne koymadılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.