Şimdi Ara

The Strain (2014) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
28
Favori
31.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Masteri göstermemeleri sıktı artik. Fetede gicik oldum baya kendini bisey saniyo. Basta en sevdigim karakterdi. Simdi ölse üzülmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • bölüm çok iyidi biraz yavaş ilerledi ama olsun son kartlar oynanacak artık anlamadığım bunlar mısırdan sadece bomba mı getirdiler yoksa kadim de geldi de haberlerimi yok umarım açıklığa kavuşturulur bu konu. Eldricth için üzülmedim desem çelişirim kendimle babası tam bir gavatmış Eichorst haha sezon başından beri darbe yedi şu son hali ile iyice gözümden düştü güzel bir sezon finali bekliyorum umarım çok açık kapı bırakmadan bitirirler sezonu..




  • bu haftanın bölümü sağlamda yalnız. hele yaşlı emicenin silahla yaptıkları
  • Forumdaki hatadan dolayı spoiler çalışmıyor. O yüzden uyararak yazayım.

    !!!SPOILER!!!




    3x09

    Şu kadimleri çok iyi kullanabilirlerdi ama içinden çıkamadılar sanırım. Politikacı kadının ölmesine sevindim, kurtulduk sonunda. Öte yandan Angel reyiz'in sahnesini güzel yapmışlar.



    !!!SPOILER!!!
  • Bütçe artırılsa efsane olacak bir dizi ama olaylar bir şekilde yarıda kesiliyor veya oyalama yapılıyor.
    Ancientler ne işe yaradı şimdiye kadar, gemiyle gelen kutu için çok umutlandırdılar içinden 2 tane dandik bomba çıktı. Kapşonlu tayfada yalandan öldürüldü.

  • kadimler ile kapsonlu elemanları durduk yere yok ettiler en kötü 2 sezon daha giderdi bu kadar kolay olmamalı idi bakalım sezon finali nasıl olacak nypd çekildi komple zaten onlarda mefta oldu kalıp daha D ilginç hale gelebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • ya bu ergen zackden ne çektik yav yeter be kardeşim öldürün artık şu veledi master bile bu veledin verdiği zararın yarısını vermiyor baş düşman zack olmalı

    4. sezonda yer altında geçecek heralde ama şartlar bu kadar kötüyken nasıl hala master ı öldürmek için çaba gösterecekler anlamıyorum bir de 4. sezon bir zahmet son olsun artık daha ne kadar böyle devam edecek düşünsenize 10 sezon boyunca master ın son bölüm zaaaaa xdxd diyip kaçtığını
  • Fete baya gicik oldum. Böyle saglam bi karakteri nasil bukadar itici yapabildiler anlamis degilim..

    Spoiler:

    yasli adamasa üzüldüm ismi neydi. Master olarak hic yakismadi ayrica.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasını satıyım şu çocuğu ikiye bölseler var ya ne rahatlayacağım allahım deli oluyorum ekranı kıracağım.
  • 3x10

    Afferim size


    Şu bomba patlayana kadar fena gitmiyordu. Gerçi masterı bayağı bir nerflemişler 3 kişiyle baş edemedi. Kaçmaya çalışırken Quinlan'ın girdiği kısım falan süperdi. Ama sonra şu ergeni velet gelsin anam öldü diye daha ne bok olduğunu bilmediği düğmeye bassın. Mükemmel senaryo. Kim yazmış bu bölümü? Zack mi yazmış acaba?

    Bu arada atılan bomba nükleer değil mi? Çin malımı acaba bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 31 Ekim 2016; 23:41:56 >
  • kitapta da böyle mi bu ya, veled-i zina dizinin içine ediyor devamlı.


    bölüm güzeldi baya, efektler falan iyi olmuş gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 31 Ekim 2016; 21:18:46 >

  • Sinir bozucu bir bölümdü Bu çocuk ne ara bu kadar anne düşkünü oldu? Annesine bu kadar bağlı olması saçma geldi bana. En azından seyirciye bunu hissettirmeleri lazımdı. Kıytırık iki sahne ile olmuyor maalesef. Daha bir kaç bölüm önce babası bulsun diye not bırakmıştı velet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Master çok ezik göstermişler dövüş sahnesinde...
    halbuki kadimler düz strigoi lere tek atıyor gösterdiler. Masterında normal bir kadim gücünde olduğun varsayıyorumcve karşısında hiçbir özellikleri olmayan 3 tane dümdüz insana karşı bildiğin dandik bir dövüş sahnesi oldu.
    Yani makinayı ve diğer cengaver gelince dövüşmesini anlarımda makina açılana kadar 3 ününde kafasını koparabilecek güçte olmalıydı...

    Ve Zack'ın babasına düşman olması çok saçmaydı. Yani annesine bağlanabilecek kadar yakınlaştığını ya da benimsediğini göstermediler dizide bildiğin senaryo için ara sahne kesilmiş yada sonradan bunuda böyle yapalım denmiş gibi oldu.

    Neyse atom bombası efektleri güzel oldu nedense beğendim son kısmı. Konu baya baya değişti




  • Spoiler çalışmıyor yine dikkat..

    !!!SPOİLER!!!

    Sezon finali, eğer iyi biteceğini beklemiş olsam kötü diye pislik atardım, çok iyidi hani adına yaraşır bir bölüm yapmışlar.Ama bazı ayrıntılar insanın gözüne çok battı ki herkes aynı görüşte Master'ın ezikliği. Şimdi Eldricth beden oldu keşke olmasaydı ben yakıştıramadım hele o gözlerini belertip Eichorst ile almanca konuşması başlı başına trajedi.Ayrıca Zack ile ne yapılmaya çalışılıyor anlamadım küçük çocuğun olayları idrak edemeyip hepsinin ona kötü bir kabus gibi gelmesi ve aslında annesinin kurtulabileceği durumunu yaratmak istemişler galiba ancak karakter o kadar itici ve suratsız ki ergen eşşoleşşek olmaktan başka bir şeye dönüşemedi sezon boyunca.O bomba sahnesi ile ve orada uzaktan kumanda neden Eichorst'ta değil onu da anlamadım, iyice sıvadılar.Ama efektler güzeldi gerçekten ve 4.sezonun iyice umutsuzluk üzerine olacağı anlaşılıyor.Umarım 4.sezon Zack'in gebermesi ile başlar o zaman dizi 5. sezon için de izin alır

    !!!SPOİLER!!!




  • Sezon finali


    Giriş sahnelerindeki Setrakian'ın konuşmalar güzeldi.Oradan bile belliydi 'tutulma'nın olacağı.

    Vay be Eichhorst'u bizzat Masterın kendi geldi kurtarmaya. Master kendi evladı olsa o kadar sevmezdi herhalde.

    Yav şu Zack'in yaratığı ne güzel tırmanıyor öyle sağa sola :D

    Master, Navy vücuduna girince Rambo olmuş Palmer'ın ekibinde gümüş mermi yok muydu ya hiç işlemedi.

    Abi Palmer'ın Almanca konuşurkenki tipi efsaneydi Bu arada herhalde o beyaz sıvı gümüş kurşunları bile eritip yok ediyor.Tamam sen onu damlatıyorsun ama içeride gümüş kurşunlar yok mu? Ya da çıkardılar.

    Bizim Quinlann'a Navy falan sökmüyor.

    Quinlann döve döve soktu kutunun içine ashdashdash
    Master güçsüz diyenler falan olmuş, antiklerle karşılaştıranlar olmuş.Güçsüz oluşunun nedenini zaten söyledi Almanca konuşurken.
    Yeteri kadar zaman geçmedi çünkü yeni vücuda alışması ve gücünü toplayabilmesi için, sanırım toprakta falan yatması gerekiyordu eski sezonlardaki gibi.Daha saçı maçı bile dökülmeye başlamadı Palmer'ın + sinyal cihazından da etkilendi. İlk uçakla gelen Master efsaneydi, dev gibiydi hem de tipi fenaydı.
    Antikler binlerce yıldır aynı vücuttalar o yüzden o kadar güçlülerdi.

    Master'ın etkisi gitmesine rağmen Kelly kendini tutabildi hayret, galiba Zack'in Master yukarda deyişinden korktu.

    Zack'e diyecek bir şey yok küçük çocuk yani her şeyi yapabilir. Kelly fazla bile yaşadı.

    Quinnlan neyin kafadı yaşadı orada herif saklanmadı bile hiç.

    Sağlam sezon finali oldu bence, yaptıkları cihaz da Master da işe yarıyor (görünüşe göre kısa süreli) iyi yani iyi.
    Güzel bir sezonla bitirirler gibime geliyor gelecek sezonda.





  • Bazıları master'ın güçsüzlüğünden bahsetmiş ama orada master yeni beden aldığı için tam güçlü olmadığından bahsediyor. Ayrıca diğer Elder'lar tek atıyor fln ama bizimkiler de normal strigoi'leri baya baya dağıtıyorlar artık doktor bile dövüşmeyi öğrendi. Zaten zımbırtı da devreye girince master baya dağıldı. Şu sezon finalinde bitseydi dizi çok güzel olurdu. Ayrıca sezon finalinde şunu hatırladım:





  • Cihazın efendiyi durdururken quinlan etkilememesi ilginç keşke bununla ilgili bir sahne olsaydı yada melezlik den dolayı iletişim sistemi farklı onda. Genel anlamda beğendim sadece doktor zack konusunda biraz atik davranabilirdi keza bir ırkın bitmesi söz konusu. Seneye görüşmek üzere arkadaşlar.
  • Mükemmeldi.Demekki herşey daha yeni başlıyor.Çocuk üzerindeki nefreti kat ve kat artırdı son bölümle.
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    [spoiler]O durumu zaten söylemişlerdi. Quinlann'ı kafesten kurtarıp bakan kadın vardı ya hani, onunla birlikte mağaraya giriyorlardı ve Master geliyordu. Master herhangi bir şekilde onu kontrol edemiyor diğerlerini ettiği gibi, o yüzden de onların iletişimi(sinyali) Quinlann'ı hiç etkilemiyor ki zaten onda o çeşit bir iletişim sistemi yok. Tek iletişimi normal insan gibi konuşmak :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 1 Kasım 2016; 16:35:45 >

  • aga bu zack nasıl bir .....dur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.