Şimdi Ara

The Sinking City (2019) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
8.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    +1

    Hatta benim için yılın oyunuydu 2019'da. Gerçi disco elysium'u oynamadım belki o da olabilirdi. Tr yaması gelse de oynasam
  • Oyunla ilgili Steam sayfasında duyuru yayınlanmış.


    https://store.steampowered.com/news/app/750130/view/3058478454630446188


    For the release of The Sinking City on Steam, published by Nacon, Frogwares posted on Twitter urging players not to buy it. We regret that Frogwares persists in disrupting the release of the Sinking City. It was Frogwares who came to Nacon to request financing for the development of the game, and to date, more than 10 million euros have been paid to Frogwares by Nacon. It was Frogwares that relied on our marketing and promotion teams, representing thousands of hours of work and several million euros worth of investment. Now that the game has been fully developed, and published, largely thanks to Nacon's money and work, Frogwares would like to revise the terms of the contract to their sole advantage. It's easy to play the victim, but all we seek is that Frogwares respect its commitments both in the contract and as demanded by the courts.


    In regards to feedback on the release of the Sinking City on Steam, this is an official and complete version. However, due to a lack of cooperation with Frogwares, we are unable to integrate Steam-specific features (cloud saving/achievements). Thus, this version contains only the base game, without any additional content. Despite this, we have organized the release so that fans on Steam can enjoy the game.


    We sincerely would have preferred that our relationship with Frogwares remain cooperative and respectful, as is the case with all of the studios whose titles we publish.


    We hope that many of you will continue to play The Sinking City, and may your adventures in Oakmont be a lot of fun.





  • Yapılan son açıklama gayet net ve Nacon ile Frogwares arasındaki durumuda özetler nitelikte,oyunun Steam sürümünün eksik yada hatalı olmadığını daha önce belirtmiştim ve bu açıklama ilede doğrulanmış oldu.Yinede Steam sürümünün aralarındaki devam eden süreç nedeniyle başarımlara ve buluta kaydetme gibi özelliklere sahip olmadığınıda belirtmek gerekiyor.Oyuncular özellikle Frogwares'in açıklaması üzerine ilk başta duruma tepkisini negatif incelemelerle gösterselerde bu incelemeler yayıncı ile geliştirici arasındaki sorunlar nedeniyle yapılıyordu.Oyunun mevcut sürecini takip etmeyen birisi mağazadaki olumsuz incelemeleri görünce haliyle oyunu tercih etmeyebilir ama bence güzel ve farklı bir deneyim The Sinking City,oyunun çıkışı sonrası yapılan negatif incelemeler yerini olumlu yorumlara bırakmaya başladı.Umarım geliştirici ve yayıncı arasındaki sorunlar yakın vadede pek mümkün görünmesede bir an önce çözülür. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Mart 2021; 23:0:32 >




  • Oyunun Steam'de yayınlanması ile birlikte Nacon-Frogwares arasındaki süreç farklı bir boyut kazandı.Nacon'un yaptığı son açıklama sonrası bu seferde Frogwares Nacon'un oyunlarını nasıl elde ettiğini gösteren bir video hazırlamış.Videoda kısaca Steam'de yayınlanan sürümün aslında oyunun Deluxe yani ek paketlerinin yer aldığı bir sürüm olduğu ve Nacon'un bazı dosyaları değiştirerek Steam'e yüklediğinden bahsedilmiş.Ortada böyle bir durum varsa neden bu iki firma arasındaki hukuki süreç Frogwares lehine sonuçlanmıyor orasıda ayrı bir konu çünkü bu video ve makaleden açıkça Nacon'un yaptıklarının öyle sıradan işler olmadığı görülüyor.Frogwares özellikle Sherlock Holmes yapımlarından beğendiğim bir geliştirici ama bu süreç özellikle Frogwares'e ciddi zarar verecek gibi duruyor,bu yıl içinde yeni Sherlock oyunu çıkacak umarım bu sorunlar yeni oyunun çıkışını etkilemez. 


    https://frogwares.com/how-nacon-cracked-and-pirated-the-sinking-city//






  • Oyun Steam mağazasından tekrar kaldırıldı. Daha önce satın alanların kütüphanesinde durmaya devam ediyor. 

  • Final sürümü daha çıkmamış.

  • Oyun Steam'de tekrar satışa açıldı.Bugün gelen 12 Gb lık güncelleme ilede başarımlar çalışır hale geldi.71 TL den satışa açılmıştı ama kısa süre sonra indirimde 28,40 TL.Oyun daha önce Şubat ayında satışa açılmış fakat sonradan kaldırılmıştı.Oyun Türkçe destekli almayı düşünenler için paylaşmak istedim. 

  • Başlarına göz attım. Müthiş görünüyor. Tam benim kafadan bir oyun. Innsmouth üzerindeki gölgeden almışlar hikayeyi. Bu aynı zamanda Dark cornes of the earth oyununun da geçtiği mekan. Çok sevdim bu durumu. Yalnız detektif zorluğunu da en yükseğe alınca epey bir afalladım. Daha oyunun başında takıldım. Her yeri de kurcaladım ama yapacağım bir şey kalmadığı halde hikaye ilerlemiyor galiba emin de olamadım. Akşam biraz daha bakacağım. Deli potansiyel vaat ediyor şu an benim için.

  • Oyun o kadar hoşuma gitti ki korsan oynadığım için vicdan azabı duymaya başladım. Son indirimde alsaymışım keşke, gene gittim oynamayacağım ıvır zıvır oyunlar aldım.

  • Yeni versiyon ve dlc birlikte yeniden steamde çıkmış.

  • Beklentiyi düşük tuttuğumuzda iyi bir oyun aslında. Lovecraft babanın dünyasını güzel yansıtmışlar. Epic Launcherı ile oynadığım ilk oyundu. Hey gidi günler. 

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.