Şimdi Ara

The Sims 4 32-bit Desteğini Haziran Ayında Sonlandıracak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Electronic Arts, The Sims 4'ün 32-bit desteğini Haziran 2019'da sonlandıracağını duyurdu. Fakat 32-bit işletim sistemine sahip kullanıcılar The Sims 4: Legacy Edition'ı indirerek oyunu oynamaya devam edebilecek.

    Electronic Arts: "Teknolojilerimizin düzenli olarak değerlendirmesini yapıyoruz ve oyunu büyütmeye, iyileştirmeye ve optimize etmeye devam etmek için 32-bit desteğini sonlandırma kararı aldık. Eğer 64-bit işletim sistemine güncelleme yapamayan bir PC oyuncusuysanız The Sims 4: Legacy Edition sizin için ulaşılabilir olacak."

    The Sims 4: Legacy Edition 32-bit desteğinin sonlandırılmasıyla, Haziran 2019'da, çıkış yapacak ve oyuncular kayıt dosyalarını Legacy Edition'a aktarabilecek. Legacy Edition'ın olumsuz bazı tarafları da var. Hata düzeltmeleri ve yeni güncelleme almayacak, 26 Şubat'tan sonra yayınlanan paketleri desteklemeyecek ve galeri ve sosyal entegrasyonlar gibi online özellikler devre dışı bırakılacak.

    The Sims 4 şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  








  • Herkes 7700k gtx ler eşliğinde 32gb ram ile oynamıyor, keşke desteği kesmeselerdi. Resmen 64 bit yoksa ilaçlı sürüme geç der gibi olmuş :)
  • mantıklı karar. yazılım oyun geliştirmek maliyet gerektirir. hem 32 bit hem 64 bit için ayrı mesai harcamaktansa farklı yerlerede zaman harcayabilirler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    mantıklı karar. yazılım oyun geliştirmek maliyet gerektirir. hem 32 bit hem 64 bit için ayrı mesai harcamaktansa farklı yerlerede zaman harcayabilirler.


    Hocam ilk çıkışında bunu belirtmeleri lazımdı kanımca. Bence bu hata ama dediğin açıdan bakınca doğru :) Neyse göreceğiz bakalım geri dönüşler nasıl olacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.