Şimdi Ara

The Shattering Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Shattering Türkçe Yama [TAMAMLANDI]


    The Shattering

    Hiçbir şey hatırlayamıyorsunuz. Tek gördüğünüz bembeyaz bir etraf. Bir ses duyarsınız. Gözlerinizin önünde yavaşça sallanan bir saat görürürsünüz ve der ki:

    “Her şeyin yolunda olduğunu düşündüğünü biliyorum, ama söyle bana onun adını nasıl hatırlayamıyorsun?”

    Shattering, sizi geçmişinizin ve günümüzün parçalarını bir araya getirmeye çalıştığınız John Evans'ın zihnindesinizdir. Hatırlamak her şeydir, ama zihniniz sizi gerçeklerden korumak için sahte anılar ile manipüle ettiğinde ne olur peki?

    Doktorun sesini takip edin ve John’un hayatını tanımlayan ve şekillendiren önemli anları yaşayın. Gerçeği keşfedin, yalanları parçalayın ve John'a gerçekte ne olduğunu öğrenin… ve onun adını hatırlayın

    Shattering birinci şahıs, hikaye odaklı, psikolojik bir gerilim oyunudur. Tanımlayıcı özellikleri dinamik ortamlar, güzel estetik ve ilgi çekici hikayedir. The Shattering'de başarısızlığa yer yoktur.

    Yamadan Görseller

    The Shattering Türkçe Yama [TAMAMLANDI]
    The Shattering Türkçe Yama [TAMAMLANDI]The Shattering Türkçe Yama [TAMAMLANDI]The Shattering Türkçe Yama [TAMAMLANDI]



    Kurulum

    -Dosyaları oyunun kurulu olduğu dizindeki The Shattering\Shattering_Data klasörünün içine atınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 9 Ekim 2020; 4:51:3 >







  • Başarılar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin.
  • Kolay gelsin dostum.
  • Oyunun kendisinin v1.0.0 sürümünün bugları olduğunu belirtmek isterim. v1.0.2 sürümü şuanda en stabil olanı.
  • Teşekkurler hocam elinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonu ile ilgili açıklama yapar mısın diye çok mesaj geldi. Bu yüzden benimde ilk bitirdiğimde bizzat oyunun geliştiricilerine sorup cevabını aldığım şekliyle aktarıyorum sizlere.


    John'un hastalığı, yaşadığı gerçek anıları sahteleri ile değiştirmesine neden oluyor. Bunu çocukluğuna döndüğü ilk anda anlıyorsun. Kendisi ailesinin yanına oyuncukları ile mutlu mesut oynarken görüyorsunuz ama aslında öyle olmadığını, çocukken zorbalık yaşadığını görüyorsunuz. John'un Dünyayı sahte bir gerçeklik olarak görme hastalığı, onu yazdığı hikayelerdeki bir karaktere bağlanmaya kadar itiyor. 1.perde John'un bir hikaye yazmaya çalışırken sürekli onu rahatsız eden sesler duyuyor. Kat görevlisi, oda servisi, diğer odalardan gelen sesler... Bunların hepsi John'a o kadını hatırlatıyor ve sonunda John buna dayanamayıp intihar etmeye kalkışıyor. Bu olay John hastaneye düşmeden önce gerçekleşiyor. John'un hastaneye kaldırılmasıyla beraber bu gerçeklikten kaçmaya, hikayelerinden birinde yazdığı o kadına tekrar bağlanmaya başlıyor. İşte burada John'un mükemmel bir evde mükemmel bir aşk hikayesine dönüşüyor. Doktor, John'un bu mükemmeliyetçilik takıntısının zihninde sürekli boşluğa düştüğünü görüyor. John'da bu yaşadıklarının gerçek olmadığını fark etmesiyle beraber bu gerçeklikten kurtuluyor. Zihninin ona oyun oynadığını fark ediyor. Oyunun yapımcısının dediğine göre bu hikayede karakterlerin önemli olmadığını, sadece olaya odaklanmanız gerektiğini söylüyor. Bu yüzden çok basit isimler olan John ve Jane isimlerini seçmişler. Oyunun sonunda John'u tekerli sandalyede görüyoruz ama bu John bedensel engelli olduğu için değil, hastane prosedürleri bu şekilde olduğu için tekerlekli sandalyede olduğunu söylediler. Daha kısa özet geçmem gerekirse: Jane sadece John'un hikayelerinden birinde yazdığı kurgusal bir karakter. Gerçekte böyle biri yok. John bu hayal ürünü kadına bağlanmış ve doktoru bu yanılsamadan onu kurtarmaya çalışıyor. Çünkü John bu takıntısı yüzünden intihar etmeye kalkıştı. Uzun olduğunu biliyorum ama oyunun geliştiricilerinin bizzat yazdıkları bunlardı. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 2 Temmuz 2021; 16:16:16 >




  • Elinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta gog v1.07 uyumsuz yazılar görünmüyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.