Şimdi Ara

The Secret World (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
17.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  The Secret World
    Siteyi biraz değiştirmişler
    http://www.thesecretworld.com/
  • PvP'den artılar , eksiler (MMORPG.com)

    The Pros

    * Three factions is three factions. Ups the ante on PvP mechanics, and offers a wider range of possibilities. Especially if the design of the PvP maps is intent on highlighting this strength.
    * Skill-system will promote some crazy builds. Sure there will be flavors of the month, but by and large 500 skills should make PvP very interesting.
    * Dressing anyway you like means no easy way to find the healer… and I like it that way. Sure you’ll eventually pick out the glowing person with a halo as your health supply (or something like that), but at least from the get go unless you know a certain name of a character everyone will be on equal ground going into the fight. Again you’ll know certain folks eventually, but I love that the itemization system Funcom is going with promotes individuality.
    * No levels, all skills equals lots of PvP. If I’m reading things right, characters won’t be largely better than one another based solely on some arbitrary level system. Instead the skills you slot into your build will determine how strong you are at different parts of the game. No level 900s ganking a level 7. Yes, please!

    The Cons

    * Match-made is not open world. I’m sure plenty of folks prefer match-made PvP. But not this guy. I want meaningful pride-driven warzones in my MMO and it’s been a long time since a new game really gave us one. I hope The Hollow Earth still makes release and is as awesome as it once was sounding.
    * The Flavors of the Month… they’re going to be huge. I know, I know. I’ll just have to deal with it. Really, given the 500 skills and the combinations thereof, I’ll gladly swallow the FotM pill. But that doesn’t mean I have to like it. They’re in every game and the free-form skill system is going to make for some rocky balancing, and we all may just have to realize it never will be balanced.

    Open world pvp yokmuş ve sanırım fazla uzun süreli değilmiş.

    3 faction aynı arenada olması güzel. RF Online'daki gibi birlikler yapılabilir belki. 2 faction birleşip birine saldırma falan.
    Skill sistemiyle mükemmel buildler yapılabiliyormuş. Sanırım Rift gibi bir sürü karakter çeşitliliği olur.
    Tabiki level olmayışı, yeteneğe bağlı oluşu +lar arasında.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    Funcom yine yapmış yapacağını. Umarım sonu age of conana benzemez. Bu arada beta kayıtları başladı. Beta için size sorulan 10 soruyu cevaplamanız lazım. Ayrıca öyle sıradan oyunlar gibi geçmişte hangi oyunları oynadınız, sisteminiz vb. sorular değil. İngilizceniz yoksa pek yönelmeyin derim.

    [Kunye=211-4]


    o sorulan 10 soru senın oyun ıcersındekı grubunu belırlemekle ılgılı. yani senin yaşam tarzın ınancın gibi birşey . mesela bana Illimunati grubu ciktı .her grubun kendi karakterleri var offical sitede bakabilirsiniz. bu arada her karakterin kendi hikayesi de var.
  • Sanırım beta kapıda. Yakın zamanda epey bir video gelmeye başladı. Bu da bugün yayınlanan bir video. Soundtrack'e hayran kaldım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    Sanırım beta kapıda. Yakın zamanda epey bir video gelmeye başladı. Bu da bugün yayınlanan bir video. Soundtrack'e hayran kaldım.




    video güzel umarım bişeyler çıkar bu oyundan




  • Bi gelişme varmı oyundan çıkmadımı daha
  • O değilde. Illuminati nedir ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuneForce

    O değilde. Illuminati nedir ya?





  • Oyun beklediğimden çok çok çok.....çok daha iyi çıktı Harika gözüküyor valla.

    @RuneForce
    Geç olacak ama, oradaki gizli örgütlerden bir tek Illuminati mi dikkatini çekti




  • Harika görünüyor.
  • Forumda yazılan post sayısına göre cb üyelik şansı artacakmış ancak anlamadığım şey şu: forum hesabımıza mı gelecek cb yani? Foruma üye olmayıp sadece testi çözenler ya da benim gibi önce testi çözüp sonradan foruma kayıt yaptıranların şansı çok mu az olacak?
  • f2p mi olacak

    tamam paralı olucağı ile ilgili mesaj yazıldı ama eski

    Belki f2p yapma kararı almışlardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dopamine

    f2p mi olacak

    tamam paralı olucağı ile ilgili mesaj yazıldı ama eski

    Belki f2p yapma kararı almışlardır


    kesin paralı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuneForce

    O değilde. Illuminati nedir ya?


    illuminati candir !
  • Last 6 hour...Olala
  • Seçilen varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrEmq

    Seçilen varmı?


    valla ustad biz age of conandan 1 yillik aldik.TSW beta size acik olacak dendi ama gelmedi henuz beta key.Bende maille ulasmaya calisiyorum.
  • İlk teaser'dan beri takipteyim ama daha çıkmadı oyun.. Tek korkum grafikleri.. Umarım iyi olur.. Bazı videolarda iyi bazılarında kötü..
  • olayın saçmalığı tahminimce facebook ile kayıt olanlara gelme şansı daha yüksek ve facebook emailme milyon bildirim geldiği için tek tek facebook ayarlarından bildirimleri kapadım. üstüne sadece başka bir email ile kayıt oldum hala bir şey yok. Şimdi beta başladı da kayıt mı yoksa başlayacak pre-kayıt mı?
  • Oyun hem paralı olucak hem de oyunda cash shop olucak deniyor.Eğer böyle olursa bu oyuna asla başlamam.Cash Shop koyucaksan oyunu f2p yap bari.Failcomun oyuna olmasına rağmen en azından bir ay falan bir göz atarım,beğenirsem devam ederim diyordum ama hem paralı üyelik hem de cash shop olması beni oyundan soğuttu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.