Şimdi Ara

The Punisher (2017) | Netflix | 2. Sezon Yayımlandı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
21
Favori
29.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2.sezon bitti ilk sezona göre hikaye daha güzel olmuş. Aksiyon azalmış ama bu sezonki aksiyon sahneleri de çok güzel. Maalesef yine mantık hataları var


    -Russo kaçtığından sonra Frank ve Madani haricinde kimse aramıyor resmen adamı, adam elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
    -Madani hastane odasına ilk girdiğinde doktorla atışıyorlar, Russo doktoru kullanıp hastahaneden kaçıyor ama Madani’nin aklına dur şu kadının evine 2 tane koruma polis verelim bu adam psikopat kadına zarar vermeye gelir ya da uzun zamandır kimseyi tanımıyor kadında kalmak ister falan engel olalım, tekrar tutuklayalım demek gelmiyor.
    -Mahoney sanki Matt Murdock’u tanımıyor ya da ona daha önce yardım etmemiş gibi Punisher’ın düşüncelerini ölümüne reddediyor sanki başına ilk kez kanunsuz (vigilante) gelmiş gibi davranıyor.
    -Bir homeland security ajanının arabası çalınıyor kendisi dahil kimse arabanın peşine düşmüyor.
    -Bacağından “Sawed-off shotgun” diye tabir edilen silahla vurulan ve çeşitli yaraları olan biri nasıl olur da Frank Castle’la boy ölçüşebilir bu adama kimdi ki ?
    -Bir özel ajan nasıl olur da bir psikolog kadından dayak yer?

    Dizi sitesinde gördüm oradan aldım bunları. Çok düşününce daha da bulunabilir ama bunlar çok gözüme çarpan hatalardı.

    Sezon finalinde Frank artık tamamen Punisher olmuş durumda iptal olma ihtimalini düşünerek böyle bir son yapmış olabilirler bu durumda dizi devam etse de olur etmese de olur hikaye olarak.

    Hikayenin ilk sezona göre artısı çok kişisel değildi. İlk sezon Frank intikam için yanıp tutuşurken araya giren olaylar çok sıkıyordu bu sezon daha kahraman gibi kendi dışındaki bir olaya daldığından ve sezon daha dolu olduğundan bu eksiği hissettirmedi. İlk sezonda vahşi aksiyon sahneleri vardı makineli tüfekle böğürerek adamlara dalıyordu bu sezon daha yakın temaslı güzel aksiyonlar vardı. Bunların sayısı çok değildi ama içerik olarak güzeldi.

    Frank-Amy harika ikili oldular olur da 3.sezon gelirse beraber çalışmalarını isterim.

    Daredevil ismi geçmemesi bu sezonun eksilerinden benim için. 1 kere Matt Murdock dediler onu da demek için dediler resmen. Nelson, Murdock ve Page ismi yerine de Nelson ve Murdock dediler sanki Daredevil 3.sezondan önce yayınlanmış gibi duruyor dizi. Aynı şekilde Fisk'in de adı hiç geçmedi.

    Billy'nin ölümü çok güzel olmuş tam Frank ne yaptım bilmiyorum özür dilerim affet kardeşim ayağı çekecekti Frank resmen adama değersiz bir mok parçasısın der gibi sıktı ve devam etti. Madani olay yerinde öldürseydi de olurdu aslında ama böyle iyice düştüğünü görmek daha güzel oldu ve Netflix/Marvel klasiği çöp kutusunda uyanma olayını Russo da yaşamış oldu




  • Son marvel netflix dizisi olduğu için 1. sezonuda izlediğimden izledim ilk sezonda zaten o kadar iyi değildi ama en azından özenle çekilmiş heycanlı sahneleri iyi kötü bi hikayesi vardı bu sezonda onlarda yok iyiki netflix marvel dizilerini bıraktı.

    Umarım Disney şu marvel dizilerini adamakıllı yapar hakkını verir çoluk çocuktan dayak yiyen kahramanlar, wolverine gibi ölümüne dayak yiyip anında iyleşip tekrar dayak yemeye giden kahramanlar görmeyiz.

    Oyunculuklar filan zaten vasat en azından superhero dizisi yapıyonuz bari aksiyonu iyi yapsaydınız,hele o yüzü yaralı herifin psikopatlıkla alakası yok zoraki pskioyu oynatmışlar adama ne bi mimik ne bi ses kullanımı yok herifte.
  • Seri güzel, 2.sezon da hiç fena değil.

    Ama Punisher'ı ciddi bir şekilde takip eden biri, bu Punisher'ın gerçek "Garth Ennis max serisi (2008-9)(65 sayılık)" tipinde olmadığını kolaylıkla anlar.Bu serideki Punisher; Daredevil, Spider-man vs. çizgi romanında karşınıza çıkacak, biraz çirkin, biraz kısa boylu ve oranla daha çelimsiz, biraz daha aptal (kabûl edilebilir derecede bunlar tabii) ve gereksiz derecede kaba.Çünkü o çizgi romanlarda Spider-man, Daredevil gibi kahramanların gözünden Punisher'ı gösteriyorlar, ayrıca çizerlerin usta olduğu karakter de değil Punisher.

    2.Sezondaki konuya gelirsek ve karakterlere gelirsek

    John Pilgrim karakteri "Jason Aaron-Steve Dillon'ın Punisher Max'inden (2010 - 22 sayılık)" alınmış.O seriyi 3-4 kez okumuşumdur, açıkçası imdb bakınca hatırlayabildim, karakter çok profesyonelleştirilmiş.Hâlbuki katıksız taşra adamı, at arabasıyla geliyor Frank'e saldırmaya çizgi romanda, tabii dizideki olayı büyütmek için yapmışlar, sorun yok.Ama diziye Punisher Max karakteri almakla, dizi max olmuyor onu söyleyelim boş uğraş.2004-2008 Filmleri çok daha ciddiydi bu konuda.

    Asıl gıcık aldığım konu şu politically correct femminazi sarışın şırfıntı.Her dediği mi itici olur bir insanın... Neyse ki Frank'in umrunda değil.

    Ana karakter Jigsaw ise yeterince çirkin değil, yeterince mafya değil... 2008'deki daha iyiydi fikrimce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 20 Ocak 2019; 21:17:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JessieJ

    Hayır çok yanlış düşünüyorsun bence, orada ki olay şu,
    Madani Russonun rol yaptığını düşünüyor ama Curtis onunla garajda karşılaştığında anlıyor ve Franke anlatıyor. Daha sonra bu durumu o sahnede Frankte görünce, ona eski dostu gibi baktığını anlayınca birden şaşırıyor ki bunlar insani duygular, çünkü geçmişleri. Frankin öfkesi de şaşkınlığı da buradan geliyor.Zaten çatıda o an neler hissettiğini çok açık ifade ediyor, bunları kabul etmek istemesen de yaşanılabilecek psikolojik travmalar. Aslında Russoyu ilk sezon öldürememesinin altında da geçmişleri yatıyor, ona olan öfkesini bir şekilde dindirmek için o yolu seçiyor.
    Bildiğim kadarıyla
    Frank, çizgi romanlarda, böyle durumlarda tereddüt etmeden adamı vuracak birisi olduğu için çok seviliyor.
    Tabi dizide böyle bir şey yapmış olsalar, ilerletmek zor olurdu.
    Çizgi romanlarda da Punisher, düşmanlarını direkt öldürdüğü için sıkıntı oluyormuş sanırım devam ettirmeleri. E bu bir dizi, diziyi ilerletmek için biraz tonunu yumuşatmışlar.




  • 1.5 günde bitirdim. Netflixin en iyi dizilerinden bir tanesi bence ilk 2 de benim için. İlk sezon biraz daha iyiydi umarım bu dizi başka platform da olsada devam eder.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes mantık aramış bazı yerlerde çok fazla bunlara takılmamak lazım bence. Ben bu sezonu sevdim açıkcası güzeldi yani.


    En sevdiğim de sağlam karakter vermişler oda john karakteri o adam da pompalıyla vurulduğu halde o kadar dayak yediği halde yinede sağlam çıktı ve frank yinede onu hayatta bıraktı çünkü sonuçta oğulları vardı insafa geldi biraz.

    Kız başlarda sevmedim ama sonradan biraz iyi gelmeye başladı sonunda beraber iş yaparlar diye düşünüyordum ama olmadı.

    Madani bana göre bu sezon bildiğin korkak tavuk olmuş bir nevi daha sert karakterliydi ilk sezonda ama bir psikologdan dayak yemesi saçma olmuş bir ajanın. Ama russoyu falan en azından o öldürdü.

    Bu arada castle mok gibi bizim russoyu s..mde değilsin gibi vurması tam komedi olmuş. Curtis bana göre beni sinirlendiren bir insan dı hep taş koydu bizim frankin işine. Mahooney söylemeye gerek yok bence adam güzel oynuyor ama o da sinir etti rol gereği.

    Bizim castle sonunda punısher oldu 3 sezon çıkacakmı merak ediyorum açıkcası.




  • Son Netflix Marvel yapımını da bitirmiş bulunmaktayim:( Zaten dizilerinin yarısından çoğu yavandı. Devamı gelmeyecek diye bazı şeylerin üstünde çok durmamislar hissiyatını aldım. Ama yine de beğenmedik mi? beğendik.


    John Pilgrim karakteri çok güzel olmuş. Sadece Billy Russo'yu isleselerdi tadsiz bir sezon olurdu. Keşke iptal olmayıp bu sezonu sadece John Pilgrim ile cekselerdi. Karakter ne kadar güzel olsa da dövüş sahnesini bile kısa çekmişler. 3. sezonda Billy daha sağlam bir girişle gelebilirdi. Ha öyle olmadı kötü mü oldu. Bir daha cekmeyeceklerini bildiğimiz için Russo olayını kapatmaları fena olmamış.

    İlk bolumde gösterdiği kadını tekrar göremedik o kötü oldu. Russoya atılan son 2 mermiyi Castle'in sıkması iyi olmuş. Sezonda şaşırtacak bir olay yoktu. Misal: 1. sezonda Castle'in sniperla suikast yapacagi sahnede camın kurşungecirmez çıkması gibi.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tur1st -- 21 Ocak 2019; 13:4:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2. sezonu bitirdim ve genel olarak beni tatmin etti.


    Evet mantık hataları var, fakat olay akışında kesinlikle göze batan öyle abartılacak bir mantık hatası yok. Sonuçta seyrettiğimiz bir süper kahraman dizisi ben bu tip işlerde mantıktan çok dizisinin sunmak istediğini ne kadar sunduğuna bakarım. Ve bence aksiyon, dövüş sahneleri ilk sezona göre bi hayli gelişmiş.

    Senaryo eh işte, daha iyi olabilirdi. Beni senaryoda rahatsız eden en önemli kısım kız oldu. Rolünü gayet güzel oynamış fakat artık şu tip senaryolardan acayip sıkıldım. "çocuğu ne olursa olsun koru"... kızı ilk gördüğüm anadan itibaren dedim şimdi bu başını belaya sokar bizim elemanda ne pahasına olursa olsun korur. devam edecekse ayakları yere basan daha iyi bir senaryo ile gelmesini temenni ediyorum. eğer bu tarz bir senaryo ile gelecekse tadında bıraksınlar.




  • 2. sezonunda çıplaklık-cinsellik, ağır küfürlerin dizideki oranı nedir? 1. sezonu ailecek izlemiştik de hatırlamıyorum tam olarak ne vardı neydi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    1 inci sezonu ailecek izleyip sindirebildiyseniz 2 sezon fazla Şii yapmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    2. sezonunda çıplaklık-cinsellik, ağır küfürlerin dizideki oranı nedir? 1. sezonu ailecek izlemiştik de hatırlamıyorum tam olarak ne vardı neydi durum.
    Pek tavsiye etmem neredeyse her bölüme atmışlar. Hayır zekice taktik yapmışlar direkt sahneyi de saramazsın 10sn konuşma 10sn sevişme diye ilerliyor bazı yerler
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Küfür var ama cinsellik hiç yok neredeyse herkes var demiş başka bir dizimi izledik acaba nedir anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Küfür var ama cinsellik hiç yok neredeyse herkes var demiş başka bir dizimi izledik acaba nedir anlamadım.
    nasıl yok :D ?


    1.bölüm castle girişiyor zaten

    Doktor ve Russonun sahneleri var

    Madani flashback sahneleri :D

  • üşüyoruz russo reyiz






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 21 Ocak 2019; 18:22:5 >




  • Jeph Loeb: “The Punisher 3. sezon için planlarımız hazır. Netflix onay verse yeter.” (EW)https://t.co/yjO7p7yUra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Göstermiyor ama Netflix sanırım kısıtlamaya gitmiş. Atlıyor o sahnelerde yalandan surat falan gösteriyor.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    ben netflixten izledim gayet gösteriyordu hocam :) kandırmayalım birbirimizi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    Göstermiyor ama Netflix sanırım kısıtlamaya gitmiş. Atlıyor o sahnelerde yalandan surat falan gösteriyor.
    hocam gösteriyordu valla :D sen farklı biyerden mi izledin?
  • Valla ilk sezonu pek hatırlamıyorum. Sadece küfürler olduğunu hatırlıyorum. Pek sevişme sahnesi yok diye hatıtlıyorum. Varsa da ilerletmişizdir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim atacam buraya da ban yerim şimdi. İlk sezonda varda madani ile russo arasında bak onlar var he bir sahnede madani geçmişe giderken var banyo sahnesi.


    Diğer sahneler de ise doktor ile şöyle oluyor yaraları elleme falan ilk bölümde suratlar gösteriliyor. Zaten bizim frank robot gibiydi ilk bölümde o sahnelerde abi ben öyle hbo starzdaki gibi bu dizide öyle aman aman bir şey görmedim. Belki zevklerimiz farklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 21 Ocak 2019; 23:17:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.