Şimdi Ara

The Oracles

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu faction için rep kasmaya karar verdim ancak nerden nasıl başlamam gerekiyor bilmiyorum.Daha önce Sholozaar basin görevlerini yaparken dikkat etmeyip atlamış da olabilirim yapmış da olabilirim ancak su an The Oracles 'e Neutural'im Reputation bölümünden bu şekilde gözüküyor.Ancak hiç bir npc görev vermiyor ne yapmam gerekiyor eski konulari biraz kurcaladim ama sonuca ulaşamadim . Şimdiden teşekkürler

• Soruna cevap vereyim. Çantanda bir yerlerde bir Borozan olması gerekiyor. O Borazan'ı çaldığın zaman Sholozar da yanına Murlock gibi bir canlı geliyor sana görev veriyor. O görev ile Lighting diye bir quest'i başlatıcaksın. Ve Quest zincirleri devam edecek ondan sonrada zaten. Eğerki yapamaz isen GM i yanına çağır o sana her türlü yardımcı olur aynı sorun ile ben karşılaştım. Şu an Revered'im.
  • Frenzyheart veya Oracle'i seçme görevi için zincir ilk önce Frenzyheart kampında başlıyor , Sholazar basin'in ortasında . Bir kaç Frenzyheart görevi yaptıktan sonra görev sırasında bir oracle'a yardım edince Frenzyheart bana ihanet ettin vesaire diyor sonra Oracle'ların verdiği görevleri yapıyorsun. Buraya kadar ki kısım mecburi. Zincirin sonundaki A Hero's Burden görevinde ortada Artruis the Heartless var, iki yanda bir Frenzyheart ve bir oracle var. Oracle ile rep kasman istiyorsan , Oracle'ı kurtarıp Artruis the Heartless ve Frenzyheart'i öldürüyorsun. Sonra oracle daily'leri başlıyor. Sonradan Frenzyheart'a dönme şansında var onun için verdiğim linke bakabilirsin.

• bahsettiğin borazon çantamda yok ancak sholozaar basin için eksik görevlerim olduğu gözüküyor ancak bütün zone'yi 2 kere gezdiğim halde başka görev bulamadim. Acaba baska bir şehirden gelecek görev ile mi devam edecek...Ya da benim göremediğim bir yer demi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lythari

bahsettiğin borazon çantamda yok ancak sholozaar basin için eksik görevlerim olduğu gözüküyor ancak bütün zone'yi 2 kere gezdiğim halde başka görev bulamadim. Acaba baska bir şehirden gelecek görev ile mi devam edecek...Ya da benim göremediğim bir yer demi var..

Crimean yazmış.
    Adı A Hero's Burden olan bir grup q var. Onu yapman lazım daily görevlerinin açılması için.
    O görevdede, elit mobun yanında biri Frenzyheart diğeri Oracles factiondan olan iki mob daha var. Sen elite keserken bir süre sonra iki mobda serbest kalıp sana saldıracak. Sen oracles ile friendly olacaksan diğerini kesecekin. Sonra questi takip et.
  • zaten sorun orada o grup q yu bulamiyorum bir türlü normal bir sekilde gidip kestim orada sorun yok ama görev olmadigi icin dumur oldum öyle bakindim
  • konuyu çok fena bi şekilde hortlatmam gerekiyor ama kafam karmakarışık oldu ve sorum şu: lvl 85 karakterim var oracle'da bugüne kadar hiç quest yapmadım dolayısıyla rep namına bişey yok. greeon proto drake almak istiyorum bunun için rep kasmam gerektiğini biliyorum ama nerden hangi şekilde yapmam gerektiğini bilmiyorum bana bir yol gösterirseniz sevinirim.. (not: oyunda acemiyim cevap verirken biraz sade ve sabırlı olursanız minnettar kalırım)
  • Sholazar Basin e gidip yukarıda bahsi geçen quest zincirini tamamla.Quest zincirinin sonunda bir tane lich the oracles ve frenzyheart tribe factionundan 2 farklı kişiyi esir tutmuş olarak göreceksin.Bunlardan sadece bir tanesini kurtarabilirsin ve kurtardığın tarafla repin ilerler, diğeriyle düşman olursun.Daha sonra daily questleri yaparak repini ilerletip yumurtaları alabilirsin.
  • Ben buradan bakarak her türlü ayrıntıyı öğrenmiştim, tavsiye ederim.
    http://www.wowhead.com/faction=1105#comments
  • hallettim teşekkürler
  • Pitch diye bi tane mob vardı yanlış hatırlamıyosam onu öldürünce de başlıyodu
  • Sholazar Basin'in ortasında Rivers Heart'ın kıyısında Tamara Wobblesprocket diye bir hatun var. Ondan alacağın The Part-time Hunter adlı questde siyah bir aslanı öldürmeni istiyor. Öldürdüğün zaman (ya da ben o azman farkettim) yanında bir hayvanat çıkıyor. Tamara'dan aldığın questi götürmeden önce hayvanattan yeni questi alın ki sonra tekrar quest aramayın. Sonrasında da olay başlıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucubemert -- 9 Ocak 2012; 3:11:03 >
  • Ahh ahh keske once okusaydım... cook eskiden diğer charımda yaptım diye ona guvenerek hızlı hızlı gorevleri yaptım jeton dusene kadar cok gec oldu oraclese hated oldum frenzyheart ise friendly
    NE yapabilirim ? A Hero's Burden gorevi hala cıkma sansı varmı ? daha fazla bosuna rep kasmıyım diyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikobat

Ahh ahh keske once okusaydım... cook eskiden diğer charımda yaptım diye ona guvenerek hızlı hızlı gorevleri yaptım jeton dusene kadar cok gec oldu oraclese hated oldum frenzyheart ise friendly
    NE yapabilirim ? A Hero's Burden gorevi hala cıkma sansı varmı ? daha fazla bosuna rep kasmıyım diyorum ?

devam ettiğin taktirde frenzyhearth'a hated olucaksın.aynen sons of hodir gibi
  • Peki tesekkurler ozaman devam ediyorum ben bayagı uzun gelmişti yaptıgım gorevler kacırdım sandım.
    Tekrar tesekkurler
  • Ordaki mağarada hala kel'thuzad terk boss ile o iki mob duruyor gidip frenzyheart olanı öldürmeyi dene mind control yediği zaman istediğin zaman gidip yapılabiliyor yani o görev.ama ben zaten oracles olduğum ve frenzyheart mobunu öldürdüğüm için reputationda bir değişiklik olmadı sen bir dene istersen rep gelebilir.
  • Şaka gibi ama geçen gene hata yaptıgımı fark ettim..
    Söyle oldu , normalde bu mini lich canı 20k bende dogal olarak tek attığım için orda murloc ustunde habire unlem cıkıyordu bende gorev tamamlandı sanıyordum..Hatta dakikalarca buzdon cozulmesini bekledim(hani belki bir suresi vardır diye) Sonra aklıma geld(2 gun sonra)i bunu normal lvlinde yapıyormus gibi deniyim dedim ve wand ile vurmaya basladım ve mevzu ondan sonra gelişti tabi..
    Kıssadan hisse..
    Bu arada bu yumurta olayı 7 günden 3 güne cekilmiş bunu cok iyi hatırlıyorum ama sanki eskiden gene exalted olmak gerekiyordu yumurta almak için şimdi revared yeterli geliyor..Bundan emin değilim ama gene biraz eminim :)
    Cunku daha onceki charımda bu rep olayını denedim ama sonuca ulasamamasıtım(uzun surdugu için bırakmıstım) ordan biliyorum buyuk ihtimal exalted istiyor diye aklımda kalmıs..Yani oyunu kolaylastırıyorlar felan ama ben memnunum..Binek duserse ki içime doğuyor kısa zamanda dusucek gibi daha bir memnun olucam..

• quote:

Şaka gibi ama geçen gene hata yaptıgımı fark ettim..
    Söyle oldu , normalde bu mini lich canı 20k bende dogal olarak tek attığım için orda murloc ustunde habire unlem cıkıyordu bende gorev tamamlandı sanıyordum..Hatta dakikalarca buzdon cozulmesini bekledim(hani belki bir suresi vardır diye) Sonra aklıma geld(2 gun sonra)i bunu normal lvlinde yapıyormus gibi deniyim dedim ve wand ile vurmaya basladım ve mevzu ondan sonra gelişti tabi..
    Kıssadan hisse..
    Bu arada bu yumurta olayı 7 günden 3 güne cekilmiş bunu cok iyi hatırlıyorum ama sanki eskiden gene exalted olmak gerekiyordu yumurta almak için şimdi revared yeterli geliyor..Bundan emin değilim ama gene biraz eminim :)
    Cunku daha onceki charımda bu rep olayını denedim ama sonuca ulasamamasıtım(uzun surdugu için bırakmıstım) ordan biliyorum buyuk ihtimal exalted istiyor diye aklımda kalmıs..Yani oyunu kolaylastırıyorlar felan ama ben memnunum..Binek duserse ki içime doğuyor kısa zamanda dusucek gibi daha bir memnun olucam..

Revered olunca alınıyor demişsin hocam, revered olmam ne kadar sürer kesintisiz yapsam görevleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 hafta sürmez daily yaparak.Tahmini 4-5 günde olursun.Questler bittiği zaman honored ortaları oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Şaka gibi ama geçen gene hata yaptıgımı fark ettim..
    Kıssadan hisse..

Revered olunca alınıyor demişsin hocam, revered olmam ne kadar sürer kesintisiz yapsam görevleri?

Selam;
    Evet arkadaşın dediği gibi takriben 5 günde revared oluyorsun bende bugunku gorev ile revared oluyorum.Gunluk gorev ile 1700rep alıyorduk sanırım.
    Tam ne zaman basladım hatırlamıyorum ama ya 4 gun ya 5 gun fazla değil kesinlikle.
    Bugun ilk yumurtamı alıcam bakalım.Hos lfr den iki haftadır "0" dropla kapatıyoruz ama bakalım şans belki bu sefer yaver gider.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.