Arkadaşlar bu oyunu oynayan yok mu?? Hiç topik yok bu konuda.. Ben de açıyım dedim çünkü tartışılıcak şeyler olduğunu düşünüyorum... O yüzden bu oyunu bu topikte tartışalım...
Öncelikle oynayan arkadaşlar... Ben 1950'ye geldim ve param 2 milyon dolar... Ancak bu oyuncuların ve yönetmenlerin morallerini düzeltmekten gına geldi.. Onlarla uğraşıcam diye film çekemiyorum ve para kaybediyorum... Moralleri düzeltsem de ardından tekrar düşüveriyor..
Buna çare var mı???
Evet haklısın, gerçekten çok sıkıcı bir sorun sürekli moralleriyle uğraşmak. Ama sanırım oyuna biraz hareket vermek için böyle bir şey yapmışlar. Yoksa oyun oldukça durağan olurdu.
Bir de çocukların(13+) da oynayacağı bir oyuna içki öğeleri koymaları düşündürücü(sarhoşluk, bara götürmeler vs.)
bend e 1945 senesindeyim aynı sorun bende de var başladığımdan beri sorun bi de entourage diye bişey çıkmıştı hep o yüzden bu mutsuzlarrr
evet doğru... şimdi bir kaç sorum olucak...
1 - ) Öncelikle şu adamların trailer'ının düşmesini nasıl engellicez... caravan yapıyorum 45.000 dolara sonra adamları buraya koyuyorum... trailer seviyesi artıyor ancak caravan'dan çıkar çıkmaz yine düşüyor... çok sinir bozucu bişey bu... bunu nasıl engellerim?
2 - ) entourage denen bişi var... o da hep düşük... onu yükseltmek için yanına asistan veriyorum.. son olarak bunu öğrendim yükseliyor ancak asistan vere vere işçim kalmadı Ve işçiye ihtiyacım var ve nasıl işçi bulucam? ve tabii ki extraya ve oyuncuya da ihtiyacım var... nasıl bulucam?
3 - ) bu youncuların ve yönetmenlerin practice yapmaları lazım.. ama practice yapmak da aylar alıyor film çekemiyorum.. dolayısıyla para da kazanamıyorum... bunu nasıl halledicez?
4 - ) Artık post production ile uğraşacak vaktim bile olnuyor direk piyasaya sürüyorum bekelemeden.. çünkü paraya ihtiyaç var.. Ancak uğraşmak gerekli mi? en fazla şu yıldız seviyesini 3 yapabildim... ayrıntılarla uğraşarak o yıldız seviyesini artırabilir miyim?
5 - ) bir de şu iğrenç tamir meselesi de nereden çıktı? habire tamir etmekle uğraşmak da çok vakit alıyor.. hayır tamam uğraşırım sorun diil de zaman çok hızlı geçiyor... daha film çekemeden 5 yıl geçmiş olıyor... napmalıyım yardım??
6 - ) kendi filmimi yapmak istiyorum ancak advanced movie maker'a girdiğimde hep aynı sahneler var.. kafamdaki senaryoları yapamıyorum onlara bağlı kalmaktan... nasıl halledicez bunu?
Lütfen bu soruları cevaplarsanız çok sevinicem...
up
Ya cok beklememe ragmen bu oyunu umdugumdan daha cabuk sıktı beni... Cok monotonlasıyo bi müddet sora
ben oyunu bi aydır oynamıyom ama yardımcı oliim trailer için herkese aynı trailerı almalı ve oraya atamlısınız tamir olayı oyun acarken bina asınmalarını kapatın işçilersıra oluşturuyo kapıda onları atayın kaliteli oyuncu için oyuna girmeden önce oyuncu yaratın kendi filmizniz için script creator mu ne oyle bi yer var orada senaryo oluşturmalısınız oyun çözdükten sonra çok ii oluyo hele süper bi aktor bulup eskidiqinde(çok fazla filmde oynadıında) satın ii para getiriyo
arkadaşlar onların moda tarzlarını iyi yapmanız lazım bunun için bilime önem verin ki yeni kıyafetler çıksın
tek para değil sorun bunları giydiği kıyafetlerde çok önem vermek gerekiyor
para sıkıntısı halletmek için senaritlere durmadan film yazdırın bir sürü oyuncunuz olsun filmmin senaryosunun rezberlendiği yerlerden 2 tane olsun hatta 3 tane yani durmadan film çekmeniz lazım para ve oskar kazanırsınız
oyun hakkında yardım isteyen varsa msn mi eklesin burdan size yardımcı olabilir oyunu bildiğim kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme