Şimdi Ara

The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
10
Favori
35.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • John wickin getirisini gören yapimcilarin Matrix evrenine para için bulasarak berbat ettiler benim için 3. Film son filmdir isterse Matrix 5 çok daha güzel olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya Bir altyazı bulamadım olanlar Atabilirmi acaba

  • 1.zip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde evrene dair çok bilgi varmış. 25.kare kanalının videolarını izleyince fark ettim.

    AMA, film o kadar boş ve anlamsız ilerliyor ki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediği kadar bilgi versin Sentinelleri bir el hareketi ile durdurmuş adamdan bahsediyoruz şaka gibi koca bir seriyi ancak bu kadar batırabilirlerdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izlediğim gün ban yediğim için bir süre foruma ve filmin konusuna yazamadım. Film açık ara serinin en kötü filmi, orada hepimiz hemfikiriz. Ama bir o kadar da garipti. Kurguyu çok çorba yapmışlar. Ne oluyor ne bitiyor tek seferde olaylara hakim olmak mümkün değil. Birden fazla kez izlemek ve analiz etmek gerekiyor yoksa ayrıntılar gözden kaçabiliyor veya filmin ne anlatmaya çalıştığını anlayamayabiliyorsunuz. Ama öyle bir film yapılmış ki insanı ilk sefer de bile bıktırabiliyor. 1 kere bile izlemek insana fazla gelebiliyor, izleme istediğini uyandırmıyor.


    Öncelikle aksiyon sahnelerinden girelim. Filmin aksiyon sahneler olmamış. Aksiyondan kastım dövüş sahneleri filan. Tabi ki bu kadar yaşlanmış Keanu abiden ya da Carrie-Anne abladan o 18-20 sene önceki estetik dövüş ve aksiyon sahnelerini bekleyemeyiz ama yok abi aksiyon yönünden çok zayıf çok ucuz duruyor. İlk 3'lemedeki o dövüş kareografileri neydi öyle, her biri sanat eseri. Ne zaman açıp izlesem veya görsem sanki ilk defa izliyormuşçasına ekrana kilitlenip kalıyorum. Bunda iki yumruk, iki aduket, bir yerlere zıplama ve silah, bitti gitti. Günümüzde sözde aksiyon yaptığını iddia eden çoğu çöp filmdeki aksiyon sahnelerinin izleyiciye zevk vermemesinin sebebi de bu. İki yumruk sallamaya, iki silah sıkmaya, araç kovala ilizyonuna, patlamaya aksiyon der olduk. Bu filmin kısıtlı aksiyon sahneleri de biraz bundan halliceydi. He iyi yerleri var mıydı Inception'ın sahnelerini andıran sahneleri vardı güzeldi. Ama tadımlıktı, doyurmuyordu. Reload ya da ilk film gibi doyurmuyordu. Matrix sadece aksiyondan ibaret değil tabi ama paragraf paragraf değinecek olursak aksiyon sahnelerinde kalıyor diyebiliriz.


    Eskiler var olsa da üçlemedeki Morpheus karakterini insan ister istemez bir arıyor. Eksikliği hissediliyor. Tamam o da yaşlandı ama keşke Wachowski'ler Matrix oyununda

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Morpheus'un öldüğünü yazmamış olsalardı. Niobi'yi göreceğiz diye sevinirken onu da yaşlı yapıp geçmişler. Thomas Anderson'un oyun programcısı olması da pek hoşuma gitmedi. Bakış açısına göre değişir tabi ama oyun olayı olmamış be abi. Küçücük bilyelerden bir insan sureti ortaya çıkarıp konuşturan, jest ve mimik yapan makineler şahsen hoşuma gitmedi. Burada da sanki detayları düşünülmeden, üzerinden dümdüz geçilmiş bir senaryo hissi verdi. Zaten oradaki efekti de kötü ve gerçek dışı buldum. Aynı iticiliği başka filmlerde de tatmıştık. Neo'nun uçmaya çalışıp uçamaması gibi Marvelvari espri de biraz ciddiyeti yok etmiş. 4. duvarı kırar gibi alttan alttan Warner Bros ve diğer yapımcılara ve şirkete laf çakmak da tuhaf olmuş. Sanki film değil de film eleştiri ve parodisi yapar gibi filmin ciddiyetini götürmüş. Tepki koymaksa eğer ne kadar iyi olmuş bilemem. He gerçi filmi batıran tek ve etkili unsur bu değil ama bu da bir şeyler götürmüş.


    Birçok filmde olduğu gibi bu filmi de kötü yapan o kadar büyük engellerle rağmen dışardan bakıldığında bu engellerin çok küçük görünmesi ve daha da önemlisi amacın gerçekten de engellere değmeyecek kadar küçük ve değersiz olması. Şimdi ilk filmlere bakıyorsun, gerçek zannettiğin şeylerden uyanmışsın, şok geçirmişsin. Makineler seni uyutuyormuş, enerjini sömürüyormuş, başka bir gerçeklikte yaşıyormuşsun filan. İnsanları bu simülasyon köleliğinden bu yalandan uyandırma gibi ulvi bir amacın var. Bu amacın kendisi kadar ve bu amacın büyüklüğüne değecek kadar da büyük engellerin var. Bir sürü badire atlatıyorsun. Ama Matrix 4'te bu yok. Ne izlemeye değer bir badire var ne de badireye değer bir amaç var. Küçük bir alanda sıkışmış bir akıl-gönderme-yönlendirme olayları dönüyor. Koca filmin konusu ve Neo'nun amacı


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Trinity'yi kurtarmak olmuş. Bir şeyler yaşanıyor küçük çaplı ve küçük amaç olan Trinity kurtarılıyor.

    Bu muydu yani filmdeki koca amaç? Bu büyük bir etkisi görülecekmiş olan ancak sınırlı alanda dönüp duran olaylar ve büyükmüş gibi görünen küçük amaçlar mevzusu TENET filminde de olmuştu. Filmin sonunda "Ee abi biz şimdi ne izledik. Bu muydu yani, bunun için miydi bu uğraşlar?" demedik mi? Bu da bir değişiği işte. Filmden en büyük götürüyü bu yapıyor. Oysa millet kafasında ne senaryolar yazmış ne teoriler çizmişti. Wachowski bunlara bakıp film yapsa bundan bin kat daha iyi iş çıkarırdı. Paralel Matrix evrenleri olayına girse üst simülasyon olaylarına girse gerçekliğin halen daha bir bilmece olabileceği olayına girse çok daha ulvi bir amaç olurdu ama olamadı.


    Bir de abi


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Trinity'yi bilgisayar kasasını kablolarıyla söküp götürürler gibi götürdüler ya la! O değil de 3. filmin sonuda hadi Neo'nun sadece gözleri yanmıştı bir şekilde. Deus Ex Machina ona sıcağı sıcağına gelişmiş teknolojisiyle yeni göz yeni doku ayarlardı kapsulüne koydu. Abi Trinity ölmüştü ya la. Trinity yaşamasının mümkün olmayışına dek yaralanmıştı, böğrüne kazıklar girip çıkmıştı ve zaten Trinity son nefesini vermişti. Hadi ölmedi desen ki 3. filmde Neo o kör haliyle yavaş yavaş yürüyerek orada vakit kaybetti, makine ile pazarlığa oturdu, Matrix'e girdi, Smith ile muhabbet etti, kapıştı, onu zar zor yok etti. Bu kadar süre geçtikten sonra Trinity yaşıyor olsa bile yine çoktan ölmüştü, hayata döndürülemezdi. Onu nasıl hayata getirdiler anlamadım. Yani makine, yapay zeka teknoloji o kadar ilerlemişse enerji sorununa nasıl çözüm bulamamış ki? Tamam başından beri fragmanda ve filmin kadrosunda Trinity'yi gördük de yine de insan sorgulayınca mantıksız buluyor bunu da geçmeden edemedim. Bunu da arada yazayım dedim


    Senelerdir, aylardır Zion ve Matrix dışındaki her şey gerçek mi tartışması yaptık. Ben Zion, makineler şehri, güç hatları, insan tarlaları vs simülasyon diyordum. Zira elimizde 2. ve 3. filmde fizik kurallarına aykırı, doğaüstü diye düşündüğümüz şeyler vardı. Ayrıca Animatrix'te bir bölümde bahsedilen Zion için orijinal "silinme" repliği var.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bizimkiler IO denen Zion'dan hallice ama daha iyisi bir yerden ittifak halinde oldukları bazı makineler yardımıyla insan tarlalarının ötesindeki özel kapsülden Trinity'yi alıp geliyorlar. Bu olay Matrix dışında yani onların gerçek kabul ettiği gerçeklikte gerçekleşiyor. Bu durum IO ve ilk filmde anlatıldığı gibi Zion'u da insan tarlalarını da, makine şehirlerini de, enerji hatlarını da gerçek kabul etmemiz gerektiğini söylüyor, genellersek yani. Zion bu durumda gerçek ise o zaman 2. filmde Neo'nun Zion'da yaptığı eliyle Sentinelleri durdurma hareketi neydi ya da kör ve yanık gözlerle görmek? Adam bildiğin doğaüstü güçlere sahip oluyor o zaman. Bunca teoriye, bunca bilim-kurguya, bunca senaryo matematiğine küfür etmek değil mi bu? Ya bu sahneleri böyle yapmayacaklardı ya da bu bir simülasyondu, gerçekliği bilemezsin mesajıyla çelişen gelecekte bir sahne yapmayacaklardı. Gerçi şimdi düşündüm de bu gerçekliğin kapısı her zaman açık. Bunu diyen bir doğrulama filmi daha çekebilirler de ama Wachowski'nin kafaya bakılırsa hiç o kafada biri gibi durmuyor. Ya çekmez ya da yine böyle abuk sabuk küçük amaçlar peşinde küçücük bir alanda koşturan bir film daha yapar geçer herhalde.

    Benim son filmi sevememe sebeplerimden biri de buydu. Ajanlar da olmamıştı. Eski nesil ajanlar bir başkaydı. Smith'in heybeti hiçbirinde yok.


    Bu arada değinmeden geçmemek lazım film anlamsız bir şekilde sürekli eski filmlerinden sahnelere göndermeler, eski filmden sekanslar koyup durmuş. Tamam koy sahneyi oraya eyvallah da bokunu çıkarma, zorlama. Bir yaptın, iki yaptın sürekli sürekli yapınca kötü oluyor. Hele ki önceki filmleri yeşil tonlarındayken bundaki renk tonlarına hiç gitmediğinden daha da sırıtıyor. Ne kadar çok o sahnelerden koyarsan o kadar sırıtıyor. Sekansları amatörleştiriyor. Zaten bunların dışında bazı sahneler ve sekanslar vardı çok kötüydü, Matrix gibi bir markaya yakıştıramadım. Sinematografisi kötüydü.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Analistin gerçek kimliğini öğrendiği vakit Neo ile yaptığı o sohbetteki zaman, durmuş gibiyken hızlıca ama böyle geride video karesi izleri bıraktığı sahne ya da Neo'nun kendini yıkılmış gibi hissettiği o yavaşlatılmış ama kare izleri bırakan sahne efektleri çok kötüydü. 90'lardaki yabancı dizilerde, pembe dizilerde, bazı yerli müzik video kliplerinde görürdük lan biz bunları. Sinematografinin adeta içine sıçmış buraları.



    Bir de bazı şeyler gerçekten zamanında güzel oluyor. Şimdi Matrix gibi 20 sene önce o zamanın istekleriyle, o zamanın dinamizmiyle, o zamanın kendini veren-verebilen görece daha genç ve enerjik aktörleriyle ve yönetmenleriyle 20 sene sonra yaptığın iş kendini versen de vermeye çalışsan da olmuyor. Eğreti duruyor. Yani her şeyin uysa yaşın uymuyor, çağın uymuyor. Her şeyi yapamıyorsun. O ruh 20 sene öncesinde kalıyor. Bu film bu haliyle hiç yapılmamalıydı. Evet geliyor diye sevindik yıllarca bekledik ama olmamış. Bunun yaş ve çağ ile de alâkası var. Yani en basitinden aksiyonu yaptıramıyorsun. Yaptırmaya kalksan da eğreti duruyor, adamın yaşı -her ne kadar yaşına göre genç görünse de- yüzünden okunuyor. Zaten karakterlerin özellikle de Neo'nun yüzü hep bir hüzünlü hâlde. Genç yaşındayken belki bu kadar hüzünlü durmuyor olsa da şu anda adamın yüzüne bakınca insanın acıyası geliyor. Ki Keanu en sevdiğim oyunculardan biridir, yaşlılığına da bir o kadar üzülürüm.


    Belki 20 sene sonra değil de ne bileyim 5-10 sene sonra yapılsaydı, belki o zamanın ruhu daha tam kaybolmadan yapılsaydı belki o zaman Lawrence Fishburne da olurdu, Hugo Weaving de olurdu, belki enerjisi ve dinamizmi tam kaybolmamış bir kadroyla daha iyi bir senaryoyla daha iyi bir film seyrederdik kim bilir. Ama olmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Ocak 2022; 16:34:33 >




  • Yalnız buradaki sahneler The Matrix Revolutions (2003) sahne arkasından, The Matrix (1999) filminden değil. Paylaşan kişinin daha neyin ne olduğundan haberi yok.


    @WINTER IS COMING




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Ocak 2022; 18:14:4 >
  • The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IIFilmler ve Filimleryoutube
    Açıklamam videonun içinde. Zira yazmaya gerek yok. İyi seyirler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsunuz. ►►AGARTA STEAM SAYFASI: https://store.steampowered.com/app/1696670/Agarta/ 🔔F&F Club'a Katılmak için: https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ/join 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !
    https://www.youtube.com/watch?v=ql4hhy1l9Qc

    Güzel içinden geçmiş. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 


    Bu arada 25. Kare Youtube kanalının Matrix Resurrection incelemeleri de güzelmiş hepsini izledim. Filmde anlaşılmayan, esgeçilen yerleri güzelce analiz etmişler.


    Bu da güzel bir analiz, farklı açılardan bakmış. Bu analizi izleyen de tıpkı 25. Kare Youtube kanalının analizlerinin sonucu gibi Matrix 4'ü bir şekilde sevdiyebilir. The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II 


    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IINeslihan Ulusoyyoutube
    Matrix Resurrections incelemesi karşınızda efenim. Kaçırmış olabileceğiniz detaylar, yorumlar, teoriler,hepsi... Matrix' in 4. filmi Ressurestion çıkmadan önce seriyi tekrar izledim. Sinemada filmi izledikten sonra geldim evde tekrar açıp izledim. İzlerken çok keyif aldım. Kare kare durdurdum inceledim, yorumladım. Matrix izler izlemez, sindirmeden iyi ya da kötü denebilecek bir film değil. Biraz üstüne düşünülmeyi, analiz edilmeyi hakeder. ilk üçlemenin hayranları bunun farkındadırlar bence. Hala çok fazla kaçırdığım detay olduğuna eminim ama hazır gündemimiz buyken gelin beraber üstüne konuşalım. Daha sonra daha detaylı, belki sahne sahne incelemeye devam ederiz filmi. İzlemediysen diğer matrix videolarıma da göz atmayı unutma. Aşağıya iliştirdim. Öperim, severim... #MatrixResurrections #matrix4 #inceleme matrix hikayesi: https://www.youtube.com/watch?v=ydFjRlRrSqk tüpün içinde miyiz: https://www.youtube.com/watch?v=WgZmHgPB-RE&t=352s resurrection 1. fragman analizi: https://www.youtube.com/watch?v=kEIuGXBb2aE&t=9s resurrection 2. fragman üstüne: https://www.youtube.com/watch?v=6emyjxVluUM&t=39s Yeni videoları kaçırmamak için: https://goo.gl/WfaY3b tıklayarak abone olabilirsiniz. BTC ile Destek için : 3PGBwKUTqQipy9dkEACqNsTqYgSQBE7Gas Ayrıcalıklardan yararlanmak için kanalıma katılabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCtG5VTskHyDc0usCaus93dA/join Kesinlikle izlemeniz gereken keyifli video albümlerim: Film incelemeleri : https://bit.ly/3qy1dzY Dizi incelemeleri : https://bit.ly/2VKk3pv Film ve Dizi Listeleri : https://bit.ly/3mP92zh Güncel sinema haberleri, emek var kardeşim dedirten kamera arkası görüntüleri için; İnstagram: https://www.instagram.com/ulusoynes Daha samimi olalım, gel dicord' da buluşalım. Discord : https://discord.com/invite/WKuXPRd Buralardan da takip etmeyi unutma; twitter: https://twitter.com/ulusoyness facebook : https://www.facebook.com/sinehonk/ Bu kanalda dizi ve film analizleri ve incelemeleri, sinemacılarla ropörtajlar, oyunculuk dersleri, oyunculuk analizleri, ve sinema gündemine dair geniş kapsamlı içeriklere ulaşabilirsin. Eğer film ve dizi kurdu olduğunu düşünüyorsan, üzerine de konuşmayı seviyorsan burası tam sana göre.
    https://www.youtube.com/watch?v=IG4vGOewsek




  • Yorumları okuyunca efsanenin devamını izlemeye korkar oldum. Fildişi kuleleri yıkılmasın o kadar mı kötü yav.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kutsall1 kullanıcısına yanıt

    Güzel ya da eh işte şeklinde yorumlayanlar da var ama genel intiba kötü olduğu yönünde.


    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IIMurat Gamsızyoutube
    Kanalımdaki ilk film değerlendirme videosunu Matrix Resurrections için yaptım. 1999 yılında ilk Matrix ile başlayan macera 20 yıl sonra yeniden dirildi ve bir videoyu hak etti. Videoda çılgın spoilerlar var o yüzden dikkat edin.
    https://www.youtube.com/watch?v=CMMcmwBdBBQ

    Al bu biraz kötü diyen.


    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IIDisket Kutusuyoutube
    Sinan, sabah 8 seansı ile Matrix Resurrections filmini izler izlemez, sizler için spoiler'sız bir inceleme çekelim istedik. ► BİZE ABONE OLUN: https://bit.ly/3vHBJ5P ► OYUN SOHBETLERİ: https://bit.ly/3s5bggx ► YENİ OYUN İNCELEMELERİ: https://bit.ly/31n883Q ► TÜRK OYUN SEKTÖRÜNDEN VİDEOLAR: https://bit.ly/3svEXYh ► YERLİ OYUN FİRMALARINDAN VİDEOLAR: https://bit.ly/31p33I2 ► AH O ESKİ OYUNLAR: https://bit.ly/3lXt9eR Disket Kutusu'na hoş geldin! Bu kanalda oyun sohbetleri çekiyoruz ve seviyeli, eğlenceli ve eğitici bir şekilde sohbet etmeye çalışıyoruz. Türkiye oyun sektörü ve oyun geliştirme üzerine videoların yanında oyun incelemeleri, Türk oyun şirketleriyle röportajlar ve oyun sektöründen haberler üzerine eğlenceli ve bilgilendirici videolar hazırlıyoruz. Sinan Akkol, Furkan Faruk Akıncı ve Talha Aynacı'nın yer aldığı videolarımızı kaçırmamak için abone olmayı ve takip etmeyi lütfen ihmal etmeyin. ► Bizi Desteklemek İçin: https://bit.ly/2PcjmVO ► Facebook Grubumuza Katılın: https://bit.ly/3r5m10P ► Instagram'da Takip Edin: https://bit.ly/3lyL8be ► Discord'a Katılın: https://discord.gg/PwcschcVqW
    https://www.youtube.com/watch?v=856uE4GOzfo

    Bu da fena değil ama potansiyel güme gitmiş diyenlerden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Ocak 2022; 21:5:19 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Nezaketiniz ve cevabınız için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kutsall1 kullanıcısına yanıt
    o kadar kötü hiç YouTube filan kasma izle geç

    hep dediğim gibi biz Teneti film diye izlemiş adamız komaz bize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online izleyebileceğimiz bir platform var mı özelden link lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Sanat, filmler, kitaplar hepsi daha iyiydi eskiden. Yaratıcılık vardı. Tarzımız vardı, önemliydik. Şimdi düştügümüz hale bak..."


    Ah Merovingian ah o kadar çok haklısınki...


    Filme gelecek olursam yorum yapmıyım çakma morpheus konuşsun benim yerime.


    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 10 Ocak 2022; 16:28:5 >




  • ilk üçlemeyi heleki ilk filmi hayranlıkla izlemi sonrasında da bilmem kaç kere çevirmiş biri olarak, bu film olmamış. Hani filmi anlamamışsın diyenler olabilir ama yok abi 3 lemenin yeri ayrı.

  • Bu daha gerçekçi olmuş.


    The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen IICrackedyoutube
    We return to the Matrix (Resurrections) with only $20 in our hands. After all this time. SUBSCRIBE HERE: http://goo.gl/ITTCPW Join us Mondays, Wednesdays, Fridays, and Sundays at 3pm EST for brand new Cracked shows and series! CLICK HERE for more YOUR BRAIN ON CRACKED: https://youtu.be/mjWqtWntljg CLICK HERE for WE REMADE ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE FOR ONLY $20: https://youtu.be/Q_JeapnFFy4 CLICK HERE for more HONEST ADS: https://youtu.be/gmQE4qdb9fg CLICK HERE for more CANONBALL: https://youtu.be/tclMdfFcxmQ CLICK HERE for more WAIT A MINUTE… WHAT?: https://youtu.be/xadKIhnwNMs Directed & Shot By - Chandler Perry Assistant Director - Joey Cathey Production Manager - Andrew Harrison CAST: Jake Swing - Neo Anna Barbay - Trinity Janal Floyd - Morpheus Minnie Majors - Buggs Chandler Perry - The Anaylst Andrew Harrison - Agent Sean Cathey - SWAT Officer Delora Lambert - SWAT Officer Zach Knight - Mark Zuckerburg Joey Cathey - Elevator Guy Wes Swing - Bully Maguire Special Thanks to Jpixx, Grant's Chesapeake Taekwondo & After School Center, Prince Books, Jessa Gaul, and The Lizard Cafe. Watch more of Chandler's incredible work at: https://www.youtube.com/c/ChandlerPerry 00:00 - The Matrix Resurrections For $20 02:35 - Deleted Scenes #Matrix #Matrix4 #MatrixResurrections
    https://www.youtube.com/watch?v=ig-Hwuwl9c0
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Ulan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt

    lana'nın filminden daha çok keyif verdi izlemesi :D

  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.