Şimdi Ara

The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
6
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONU


    The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONU


    Matrix Awakens , Perşembe günü çevrimiçi olarak ortaya çıkan sızdırılmış sanat eserine göre, bir tür Matrix "deneyimi" ve potansiyel olarak ilk yaygın olarak oynanabilen Unreal Engine 5 demosu. GamingLeaksAndRumours alt dizininde yayınlanan resimde, kod satırlarının kaydığı o klasik Matrix yeşili tonunda bulutlu bir şehir gösteriliyor. "The Matrix Awakens", franchise'ın yazı tipi ve sanat stilinde en üstte görünür ve ardından "Unreal Engine 5 deneyimi" ifadesi gelir. Reddit gönderisine göre görüntü, PlayStation 5 ürünü olması dışında "Detaysız" olarak PlayStation Network arka ucunda bulundu.


    TitleId: PPSA05753_00 ConceptId: 10004087



    Duyuru Fragmanı



    The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONUUnreal Engineyoutube
    Watch the trailer for ‘The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience’ here! To download this new UE5 tech demo on PlayStation 5 and Xbox Series X/S, visit: Download for PlayStation 5: https://store.playstation.com/concept/10004087/ Download for Xbox Series X/S: https://www.microsoft.com/store/apps/9NG8RK1F3HCC Prepare for a wild ride into the reality-bending universe of ‘The Matrix’, featuring performances by Keanu Reeves and Carrie-Anne Moss. Created by members of the original movie team including Lana Wachowski, the demo morphs from breathtakingly realistic cinematic to fast-paced third-person shooter experience, complete with an action-packed car chase sequence, and also provides a rich, vastly detailed open world to explore. Step into the world of one of the most iconic action franchises ever made and explore the future of interactive storytelling and entertainment. Want to find out more? Check out the hub: https://www.unrealengine.com/wakeup Read our blog post: https://www.unrealengine.com/blog/introducing-the-matrix-awakens-an-unreal-engine-5-experience #UnrealEngine #UE5 #TheMatrix #Lumen #Nanite, #KeanuReeves, #CarrieAnneMoss, #OpenWorld, #VirtualCity, #EpicGames, #ThirdPersonShooter, #CarChase, #Neo, #Trinity, #Metaverse #LanaWachowski #Xbox #PlayStation #PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=WU0gvPcc3jQ








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 21 Mart 2024; 14:53:12 >







  • 1 sene boyunca o kadar yerde dil döküp anlatmaya çalıştığım şeylerin şu an pek çok kişi tarafından anlaşılıp benimsenmesi ve yaşanması güzel bir şey hocam. Çok önceden de dediğim gibi bu nesil çok daha farklı olacak eski nesillere göre.


    Ayrıca bu oyun neden 1440p 30 fps çalışıyor diyenler üzülmesin. Aynı veya buna yakın kalitede tutacak şekilde Epic Games'in Unreal Engine 5 ile hedeflediği 1440p 60 fps. Bunun yanına 1440p-2160p arası bir çözünürlükte 30 fps de getireceklerdir. Bu tam olarak bir oyun sayılmaz bir demo. Ayrıca şu an Unreal Engine 5 de geliştirilme aşamasında. Çok fazla eksiği var. Matrix demosunda da çok fazla eksik var her ne kadar eski nesle göre arada çok büyük bir fark olduğu bariz olsa da. O yüzden Unreal Engine 5 ile gelecek ve Sony birinci parti stüdyolarının elinden çıkacak "sadece next gen" oyunları bekleyin. Beklediğinize değecek oyunlar geleceğine eminim. Matrix demosu sadece başlangıç.

  • TGA'ya pek bir şey kalmadı orada belki bir şeyler görebiliriz. :)

  • Acaba diyorum an unreal engine 5 experience yazısından yola çıkarak, VR oyunu geliyor olabilir mi?

  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Valla hocam akıllara çok şey geliyor aslında. :)

    PS5 Real-Time Demo yapabilirler daha önceden yapmışlardı büyük ses getirmişti. Yine Aynısı olabilir.

    Diğeride dediğiniz gibi VR2 olma olasılığı da var. Next-Gen UE5 kullanılarak gücünü gösteren. Bakalım ne göreceğiz. Ama Sony tarafından bu açık sürprizi kaçırmaz umarım. :)

  • Umarım VR olmaz ama filmle alakalı olarak da bir şey çıkabilir.


    Şöyle güzel bir oyunu yapılsa çok iyi olur aslında.

  • Yeni Vr tanıtımı için güzel bir oyun ve tanıtım olur tam da film öncesi..Neler çıkacak bakalım Tga da bilgi alırız belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan birkaç ay önce diyordum ki yeni nesillere Matrix oyunları gelmeli. Ama remake ama yeni oyunlar bir şekilde gelmeli diye. Malum kocaman bir marka var ve yanında oyun sektöründe de bir şeyler sattırma potansiyeli var. Ayrıca filmden oyuna yapılan başarısız aktarımların olduğu zamanlarda bile 3 adet Matrix oyunu çıkmışken artık oyun sektörünün çok sağlam bir şekilde gelişip genişlediği zamanda yeni bir Matrix oyunu görmesek saçma olurdu. Gelsin görelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    Ya VR yerine normal bir TPS oyunu gelse daha iyi olur. Hem satış adetleri olarak hem de oyuncuların oyunlardan alacağı zevk olarak VR olayına hiç girmemeliler. Adam akıllı bir Matrix oyunu yokken VR gerçekten saçmalık olur. Eski oyunları yüklesen oynayamazsın, mekanikler kütük gibi, kamera berbat. Zaten zamanına göre de pek iyi oyunlar değillerdi. Zamnında adaptasyonlar çok kötü oluyordu. Yeni neslin şanına yaraşır, güzel grafikler, güzel mekanikler, iyi fizikler şart. Önceki oyunları yok saymak ve hiç Matrix diye bir oyunun olmadığını varsaymak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah PS Exc olmaz, adam akıllı bir Matrix oyunu piyasada iş yapar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 3 Aralık 2021; 8:50:25 >
  • Belki bunun gibi bir Demo'da çıkabilir.


    Unreal Engine 5 Revealed! | Next-Gen Real-Time Demo Running on PlayStation 5


    The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONUUnreal Engineyoutube
    Unreal Engine 5 empowers artists to achieve unprecedented levels of detail and interactivity, and brings these capabilities within practical reach of teams of all sizes through highly productive tools and content libraries. Join Technical Director of Graphics Brian Karis and Special Projects Art Director Jerome Platteaux (filmed in March 2020) for an in-depth look at "Lumen in the Land of Nanite" - a real-time demonstration running live on PlayStation 5 showcasing two new core technologies that will debut in UE5: Nanite virtualized micropolygon geometry, which frees artists to create as much geometric detail as the eye can see, and Lumen, a fully dynamic global illumination solution that immediately reacts to scene and light changes. Also present in the demo are next-gen features already available in Unreal Engine 4.25, such as Niagara VFX improvements, Chaos physics and destruction, animation system enhancements, and audio advancements. Unreal Engine 4.25 also includes support for next-gen consoles. Learn more at https://www.unrealengine.com/blog/a-first-look-at-unreal-engine-5
    https://www.youtube.com/watch?v=qC5KtatMcUw
  • Önlerden yerimizi alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl Matrix VR'da olur. Keşke.

  • VR yapacaklarsa ayrı bir şey yapsınlar. Matrix oyunu yok, oyunu. VR yapılacaksa da işin hakkının verilmesi lazım. Sağlam grafikli bir şeyler ortaya çıkması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında herhangi bir matrix döngüsünde filmlerden bağımsız bir oyun serisi yapılabilir. Filmlerle ilgili olduğunda oyun çok sönük kalıyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enter the Matrix oyunu çok güzeldi. O oyunun mantığında AAA kaliteli yeni nesil bir oyun yapılırsa harika olur.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    PS5'in gücü gösterecek bir demo olacak gibi görünüyor. Ama o demoyu baz alarak oyunu devam ettirebilirler aslında. TGA'yı bekliyoruz bakalım hocam. :)

  • The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience | Teaser


    The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONUUnreal Engineyoutube
    Watch the teaser for 'The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience' here! Get ready for a glimpse into the future of interactive storytelling and entertainment with UE5. Created by members of the original movie team including Lana Wachowski along with Epic Games and partners, 'The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience' is a wild ride into the reality-bending universe of 'The Matrix' that features performances by Keanu Reeves and Carrie-Anne Moss. Pre-download 'The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience' for free now: https://www.unrealengine.com/wakeup Stay tuned for The Game Awards on December 9, when all will be revealed! Find out more here: https://thegameawards.com/ #UnrealEngine #UE5 #TheMatrix #KeanuReeves, #CarrieAnneMoss, #EpicGames, #Neo, #Trinity, #Metaverse #LanaWachowski #Teaser #Xbox #PlayStation #PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=tV7BRjFzKH8
  • MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ


    Bu ücretsiz, sınırları zorlayıcı sinematik ve gerçek zamanlı teknoloji demosunda UE5 ile interaktif hikâye anlatımının ve eğlencenin geleceğine bir bakış at.


    Epic Games ve ortaklarının yanı sıra Lana Wachowski'nin de dâhil olduğu orijinal film ekibi üyeleri tarafından oluşturulan MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ, Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un performanslarını içeren Matrix'in gerçekliği büken evrenine vahşi bir yolculuk sunuyor.

    Unreal Engine 5'in gücünü PlayStation®5 ile birleştirince nelerin mümkün olduğunu görmek ister misin? Şimdiye kadarki en ikonik aksiyon serilerinden birinin dünyasına adım at. MATRIX UYANIYOR: BİR UNREAL ENGINE 5 DENEYİMİ'ni şimdi ön yüklemeyle indir.


    9 Aralık tarihinde deneyimin sunulacağı The Game Awards Töreni için beklemede kal!


    Ön Yükleme : https://store.playstation.com/tr-tr/concept/10004087/


    The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONU
    The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONUunreal engine
    'The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience' is coming soon
    https://www.unrealengine.com/en-US/wakeup




  • The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 6 Aralık 2021; 18:43:45 >
  • The Matrix Awakens | PS5 | ANA KONU
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.